|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.10.2007 9:03:23   
vrtnica76
Dobro jutroo čvekice in čvekač!user posted image
Vidim, da ste nekatere full pridne in tut ob vikendih kej počvekate.Jaz imam smolo, da se mojuser posted image zasidra pred računalnik in pol jest izvisimuser posted image !Sicer se pa ne bom prov nič pritoževala, ker me je user posted image cel vikend razvajal in obakrat skuhal kosilo in pomagaluser posted image .
A ima mogoče še katera težavo, da ji medenica pritiska na živec.Sej je user posted image , če te boli križ!Ampak tole je pa za popuser posted image user posted image bolečina.Vleče se mi že en mesec, v zadnjih dneh je pa nemogočeuser posted image .Vsak gib moram previdno naredit.Še na skret se ne morem normalno usedet,user posted image !Zdravnica mi je priporočila kremo naklofen, pa mi nič kej dost ne nuca!Kolegica mi je rekla, da se je njej isto to zgodil, pa so jo moral na inekcije vozit, ker tut ustat ni več mogla.Učeri, ko smo se odpravil mal na izlet, sem se  v avto usedla, k ena stara mamca(najprej na zic rit, šele pol noge)user posted image -grrozza!Adijo prijetni sprehodiuser posted image .Upam, da ne bo do konca user posted image takouser posted image user posted image user posted image .
O, ampak kostanja pa ne bom več jedla!Sem imela take vetrove, da mi je skor rit razgnaluser posted image .Moj me je hecal, da ne bom še zdaven rodilauser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
15.10.2007 9:08:11   
MetiLu
Jutro vsem skupaj. Ja, pri nas tudi že en čas ni bilo jote user posted image  No, kot sem že nekaj pisala na temo Nakup čolna, se mi zdi da ga bova res kupila. Sem si ga šla včeraj ogledat, pa sem prec dobila skomine, kolk bi blo tole fino imet... Nasploh sem čistr nora na morje. Samo proračun je treba še zgradit (najbrž bojo kakšni čeveljčki manj user posted image user posted image user posted image  )

Tudi jaz sem zamudila v službo, spet je bila ena prometna nesreča med Grosupljem in LJ...
Se še kaj javim danes, šibam na ponedeljkov sestanek user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
15.10.2007 9:13:57   
*Naja
Katka- zdej si me pa mal šokirala. Pa ne rečt user posted image , da sta jo v celi nosečnosti kuhala sam 4-5x? Pa kok zdržita? Midva sva oba mahnjena na kislo, tak da je mogoče v celi nosečnosti nisva kuhala ene 4-5x, drgač je pa vsak dan na jedilniku...kot glavni obrok, al pa sam kot malicauser posted image . Sj vem, da ko se nama bo najina pupika pridružila, da se bo marsikaj korenito spremenilo....sploh kar se jote tiče. To nama že skoz vsi napovedujejo. Sam jst še vedno mislim, da ne bo take krize, sploh zato, ker nisva skomplicirana in je ne rabiva imet servirane lepo na krožniku ob točno določeni uriuser posted image .

Jst se že tudi veselim telovadbe danes popoldan...mal sprostitve, pa družba drugih user posted image ...

Sem pa na začetni strani že odprla eno novo temo, ker me je zanimalo, kok težke bebice so imele ostale na M. Meni se zdi najina tak drobižek, čeprav po tabelah je ok. Namerili so ji 388g v 21t1d.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
15.10.2007 9:16:42   
katka37
Vrtnica, jaz imam tudi probleme nasploh s križem že kar nekaj let od padca v kopalnici, tudi mi začne pritiskati na živec občasno vse skupaj, bolečina se širi vse v nogo, včasih še hoditi ne morem prav. Pomaga pa mi najbolj masaža, potem je boljše. Ko sem imela probleme z vnetimi kitami in živci v roki, je kirurg rekel, da kreme praktično sploh ne pridejo do mesta, kjer boli, tako da verjetno naklofen bolj malo pomagauser posted image

Zdaj me tudi samo zmasirajo, pa je boljše, me tudi kar precej boli križ.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
15.10.2007 9:22:30   
katka37
Lara, ja tako je to, moj je očitno postal v tej nosečnosti težek paničar, mogoče tudi zaradi vseh težav, ki sem jih imela do zdaj v vseh štirih nosečnostih.

Ima katera kdaj občutek ko se dviguje, da se ji v trebuhu nekaj "odlepi", gre narazen (ne morem drugače opisati), pri tem pa občuti pekočo bolečino? Sem malo v dvomih, ker sem imela pri zadnjem porodu težave z vraščeno posteljico in me je malo strah, da se ponovi.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
15.10.2007 9:24:07   
vrtnica76
Hvala za tolažbo sej bouser posted image .Moj dragi zdej pravi, da se tut jote ne upa z mano več kuhatuser posted image .No ja boma pa vsaj sestavine pripravljaluser posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
15.10.2007 9:31:21   
itata
ja to smo pa punce zmer na takem mestu, da jih mormo mal pomirit pa dopovedat, da ne bo nič hudgauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
15.10.2007 9:32:26   
katka37
Sem se določila, samo še žemljice bom pekla, on pa naj je pečenice, če je tako zmešan.user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
15.10.2007 9:37:13   
Janey
Se mi zdi da so ti naši fantje čisto prestrašeni..sploh pri nas user posted image  v prvo.
Jaz pa zajtrkujem..navadni jogurt in bageto.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
15.10.2007 9:38:21   
vrtnica76
Lara, ne sekiraj se preveč.Našuser posted image je imel v 21T,4dni 300g.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
15.10.2007 9:39:25   
katka37
Itata, lepo, da pri vama gre na boljše, sem prav vesela. Zdaj pa začnita uživati, vse se počasi postavlja na pravo mesto.

Čao, bejbe, grem malo delat. Pa čimveč naklanfajte, da bom potem imela kaj brati.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
15.10.2007 9:40:02   
Suzi*
Katka, a ti si tud tak "ročnodelski" tip? user posted image  Jaz tud komaj čakam, da bo malo več časa, da se spet lotim kleklanja, pletenja prtičkov, delanja nakita, branja, pa še kaj. Glede jote...a si probala mal ogenj pojačat???? Se mora na vročem kuhat, da je dobra. user posted image  mal heca.....no, saj bo, držim pest!!!!!

Lara, ti si pa fenomen kar se jote tiče. Kolk dolgo pa sta skupaj, če ni skrivnost???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
15.10.2007 9:43:16   
misar
JAO BABNCE...nehajte s hrano, zdele bi lahko vola požrla...aaaaaaaaaaaaa!!! ;)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.10.2007 9:44:21   
Janey
Samo moj bi jo tut po parkrat na dan kuhal. Jaz sem malo skeptična zaradi problemov ki sem jih mela na začetku zato se malo pazim...da ni jote ravno vsak dan, ker me malo skrbi kak je naš pikec. Amapak sestavine so pa vsak večer prisotneuser posted image  no razn če sma preveč utrujena...res pa je da sma pri rosnih 22 še oba polna energije user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.10.2007 9:50:37   
Suzi*
Ja, pri joti se z otrokom kar malo spremeni. Vsaj pri nama se je. Pa še služba ful vpliva. No, pa ko že izpostavljate, leta oz. emšo tud verjetno malenkost. user posted image user posted image user posted image  Pa "skupni staž" tudi. Midva ga imava že 14,5 let. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.10.2007 9:51:14   
pina-1
dobro jutro... mater ste načvekale, sem sedaj rabla ene po ure, da sem vse prebrala...

No vidim, da je jote kar nekaj bilo med vikendom...Pri nas je ni bilo, ampak sem vseeno zadovoljna..smo se samo crtali in objemali in božali... Za kaj več ni bilo energije z moje strani... BOmo danes nadoknadli- upamuser posted image

Zgleda, da ti naši možeki, tako po svoje sprejemajo našo nosečnost...Moj je bil ves užaljen, ker ni čutil brcik oz. ker mu nisem povedala kdaj to dete brca, da bi čutil tudi on..No in včeraj zjutraj smo se v postelji vsi trije crtali in je 4 član famiglie tako lepo brcal, da sta bila oba zadovoljna, tatko in sestrica... Je blo prov fajn videt njihove obrazeke...

Drugače je pa vikend minil v znamenju gužve doma ( beri obiski) in pospravljanja. Sem si skrinjo končno sčistila,.... Se je začel gnezditveni sindrom..Je tolko tavelikih opravil za nardit, da me je kar groza.

No včeraj smo tudi mi jedli ribice in škampe in smo cel popoldne preživeli v dobri družbi..Zvečer sem pa še likala inkot klada zaspala....

Lara glede dlesni... meni tudi krvavijo.... pravijo, da so pač bolj prekrvavljeni in ne vem če kaj pomaga, da bi manj krvavele...Jaz pač operem zobe inh fajn splahnem in to je to.... Poročaj če ti bo zobozdravnik kaj več povedal.

Torcica upam, da se hitro pozdravite...

Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za joto. No se je splačalo malo počakatuser posted image user posted image user posted image

Glede kosti pa tudi mene spodaj vse boli...ŠE ko grem na WC ne morem kaj dosti na školjki sedet...

Sem pa malo v strahu ta teden. Mam v sredo UZ in mi bo merila MV. Upam, da ne bo prekratek in da ne bom končala v kaki bolnici kot prvič..Se kar čuvam, ne dvigujem, počivam... mah bomo videlil.

Grem sedaj še kaj nardit

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
15.10.2007 10:02:25   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Sem pa na začetni strani že odprla eno novo temo, ker me je zanimalo, kok težke bebice so imele ostale na M. Meni se zdi najina tak drobižek, čeprav po tabelah je ok. Namerili so ji 388g v 21t1d.

Samo na hitro se oglasim, ker moram potem naprej delat! Lara tudi jaz sem imela morfologijo v 21t in 1d in je imel najin fant 390g. Mi je rekla, da je malenkost pod povprečjem za to obdobje in da naj po službi popoldne kdaj malo poležim, ker je pri ležanju posteljica najbolj prekrvavljena. samo tako lahko vplivaš na težo otročka, ni ti potrebno več jest (sem vprašala user posted image user posted image user posted image ). Je pa tudi rekla, da ni nobena panika, ker če bo šlo tako naprej, bo imel pri rojstvu 3400g. tko da nobene panike,malo poležavaj popoldne pa je. user posted image

drugače vas pa pridno berem, samo ni energije, da bi se še kaj oglašala! anandrej je več kot priden prevzel vodenje seznamov, tako da se mi ni treba sekirat.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
15.10.2007 10:03:07   
Suzi*
Pina, bomo pa upam da vsaj hitro rodile, če bomo že prej vse razštelane. user posted image user posted image
Držim pesti za joto, pa za pregled v sredo. Pa sej itak ni druge kot da je vse ok. Kdo bo pa tukej nam družbo delal, če te ne bo?!?! Samo optimistično, pa bo. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
15.10.2007 10:40:43   
Janey
Eno vprašanje za mamice...
kaj je bolše..novorojenčka odnesti iz bolnice v torbi za nošenje ali v lupinici? Lupinica se mi zdi tako velika....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.10.2007 10:48:39   
anandrej
pozdravljene! Me veseli, da ste novi teden začele bolj optimistično user posted image . Vam puščam sezname, pa grem naprej delat.

Janey: če bo šel domov z avtom, potem definitivno v lupinici. Razen če je taka košara, da je primerna tudi za v avto (ene so take), čeprav najbrž niso tako varne kot lupinice.

S
eznam glede na datum pregleda:

15.10. mojani
15.10. tamala_82 (M)
15.10. nuka (M)
15.10. ŽogiMarogi (3D)
15.10. Marusah (M)

16.10. mala_pikica
17.10. nuka
17.10. bajsa
17.10. anariya
17.10. pina-1 (M)
18.10. maja80
18.10. ella79
18.10. Janey
19.10. lillchy123
19.10. amaya (M)
19.10. neja.mat
22.10. katka37
23.10. anandrej
25.10. nizy
25.10. vrtnica76
29.10. srečka nosečka
29.10. mary_lou
05.11. itata
06.11. p@tricij@
07.11. torcica
08.11. larisa
09.11. zoya24
09.11. mlavla
09.11. Suzi*
13.11. bamby
14.11. misar
15.11. Meti7707
15.11. listek1
28.11. pina-1 (3D)
29.11. ŽogiMarogi
18.12. Meti7707

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.10.2007 10:55:51   
Ketrin24
helo!

Da vas na hitro pozdravim, sama sem sicer januarčica. Rok imam 24.januarja. Malo prebiram vaše teme in ker imate glih govora o MF vam sporočam, da  je pa moj user posted image bil na morfologiji v 21 tednu in 6 dni težek 550g, pri 24 tednih in 5 dni pa je imel že 866g.

lepo se imejte in pazite na svoje bušije

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.10.2007 10:57:35   
Janey
Koliko vas ima danes preglede. Vso srečo in javite se!!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.10.2007 10:58:08   
pina-1
suzi ne bom vas zapustila...bi mi bilo preveč dolgčas....

Janey jaz sem Mio nesla v lupinici. V prenosni torbi otročka itak ne smeš vozit v avtu, tako da je smiselno vzet lupinico. Jaz sem ppod rito dala eno brisačo inje kar šlo.

Mater izpolnjujem obrazec za otroškidodatke..:Ampak so ga tako zakamuflirali da pojma nimamuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.10.2007 11:08:09   
Janey
Še eno vprašanjeuser posted image
Kdaj je potrebno v službo prinest tale obrazec za porodniško in kdaj je treba it to na center rihtat? A te papirje dobimo pri zdravniku al na csd? Najbrž malo prehitevam, ampak sem firbčnauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.10.2007 11:11:13   
MetiLu
Punce, tudi mene že kakšen teden pošteno boli v križu, pa dlesni mi tudi krvavijo. Sem si nabavila eno zelo mehko krtačko, pa je zdej malo boljše. Aja, pa ko sem jedla antibiotik, so mi pa čist nehale krvavet user posted image

Naš mali je imel na M v 22. tednu 530g user posted image  Trenutno me skrbi samo to, kolk bo še zrastu, ker ga bo nabrž kar težko rodit, če bo takole lepo papcal naprej user posted image  Mi pa G ni nič meril MV? a bi mi moral?

JOTA, hm kaj je že to? Joj, sej vem da se grozn sliši, samo pri nas je že ene 3 tedne suša. Se pa zato veliko crkljamo in lupčkamo in masiramo user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?