|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 13:29:16   
misar
midva bova ati in mami, ena babica bo nona, druga bo babi, en dedek bo nono in drugi dedi user posted image user posted image  moji starši so tud še ful mladi, tako, da je bila tud pr nas debata o temuser posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.10.2007 13:30:04   
Janey
Meti moja mami je tut rosnih 44 let stara...največji "problem" je pa to..da se frajerka oblači bol mladostno kot jaz, ven hodi več kot jaz z njenimi babami (no ne v klube, ampak tak...), vsak dan je na neki rekreaciji, in še obnaša se kot da je stara 20user posted image  je pred 4 leti še razmišlala da bi še ona mela user posted image , zdaj bo pa kar babicauser posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
17.10.2007 13:37:58   
vrtnica76
pri nas smo kar mami in ati, moja starša sta babi in dedi, stara starša pa tut še eno generacijo kar mama in ata

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
17.10.2007 13:41:01   
nuka
Če katera misli roditi v Kranj ji ni treba iti v materinsko šolo. Jaz še pri nobeni nosečnosti nisem bla v materinski pa sem prav tako rodila pa gor spravla 2 mulčka user posted image .
Pri nas sva kar ati pa mami, pol mamo pa dedi pa babi (to sta tast pa tašča), moja starša sta pa ata in mama. Nismo nič spreminjal ker jih tudi ostali vnuki tako kličejo. Imate pa zgleda zelo malade starše moja2 sta stara 65 in 72.

Za statistiko imam naslednji pregled 14.11., pa starost se mi tudi lahko popravi na 32.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
17.10.2007 13:43:07   
Janey
Nuka kdaj pa je bilo 32??

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
17.10.2007 13:51:40   
Suzi*
Pri nas so najini starši vsi babi in dedi (pa zreven ime), najini stari starši so pa mama in ata (kar vsi)...so kar tako ostali še od naše generacije. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
17.10.2007 14:03:26   
anariya

Aja sej res Nuka vse naj,naj za rojstni dan, pa še na mnoga leta,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
17.10.2007 14:04:05   
Janey
Punce jaz imam eno veliko prošnjo...Na vseh teh spodnjih linkih glasujte za DANI(ona je svakinja od sodelavke) in zdaj poteka vsak dan izločanje. Na vseh liknih lahko včerat nastiskate glasuj. Pa če bi vsaka samo enkrat stisnila za dani bi bili veseli. PLIS in hvala

http://ema.mtv.es/votenow#/new-sounds-of-europe/

http://ema.mtv.co.uk/nsoe/voteNow#

http://www.ema.mtv.it/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.de/voteNow#/new-sounds-of-europe/

http://ema.mtv.pt/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.it/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.se/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.dk/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.fr/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.com.tr/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.ro/nsoe/voteNow#

http://ema.mtvadria.com/nsoe/voteNow#

www.sonyericsson.com/mtvema

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
17.10.2007 14:05:37   
ella79
Če katera misli roditi v Kranj ji ni treba iti v materinsko šolo.

Ja potem je bila pa panika včeraj pri nas doma po nepotrebnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
17.10.2007 14:06:29   
Janey
Nuka če imaš rd torej user posted image user posted image user posted image  vse naj naj...tehnice smo frajerkeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
17.10.2007 14:08:54   
anariya

KJE PIŠE DANI?!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
17.10.2007 14:10:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

KJE PIŠE DANI?!

Mešano...nikoli ni isto...zgoraj je dani spodaj je adria napisano..hvala ti

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
17.10.2007 14:14:43   
Janey
našla??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
17.10.2007 14:20:59   
ella79
user posted image user posted image Oddala glas povsod, čeprav se mi niti sanja ne kdo je DANI. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
17.10.2007 14:21:06   
dolenjka
Priznam, grešila sem user posted image  Zbasala sem 1 velik sendvič (črn kruh) in nato še mini skutno tortico s spetaculos piškotom user posted image
Tolk se mi je zaluštal, da si nisem mogla pomagat user posted image  Res nisem karakter user posted image

Drugače pa bova midva verjetno kar mami in oči, če ne bo user posted image  kaj drugega izumil, moja dva starša pa verjetno babi in dedi, moji stari starši (2 babici in 1 dedek) pa verjetno mama in ata. Tako sem jih tudi jaz in moje sestre klicale.

Aja Janey, sem glasovala tudi jaz.

Kje pa je mama Katka?
Pina zdaj verjetno že ve za spol in je v šopingu user posted image  
Polonco je pa muca papala?
Pa Mbee se nič več ne oglaša, a nas ne mara al kako? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
17.10.2007 14:33:09   
katka37
Itata, ne obupaj, poskusi zdržati še nekaj časa, po moje se bo umirilo vse skupaj, kar nekaj noči pa bo treba verjetno prej prespati. user posted image

Meti, jaz sem že zelo blizu "ven obrnjenega" popka, še dobro, da potem gre vse v normalo. Zdaj si ga lahko vsaj pošteno umijem, ko imam kar globokega vedno.user posted image  Kje si kupila hlače?  Pa še nekaj, zaradi česa sem danes svojega zafrkavala, sva se kar nasmejala pošteno- tvoja mama je mlajša od njega za kar skoraj 4 leta.user posted image

Janey, sem glasovala, upam, da bo kaj pomagalo.

Dolenjka, mama Katka prišla iz službe (delam v šoli in med poukom ne morem biti na rr), se najedla, potem pa me čaka še roditeljski sestanek, tako da bom spet pozno popoldan šele spet tu. Ko bom pa v bolniški, pa.....se me ne boste rešile user posted image . Komaj čakam, iz dneva v dan me bolj boli trebuh.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
17.10.2007 14:39:20   
Janey
Punce hvala vam.
Dani je ena meni bolših makedonskih pevk.
Upamo da bo prišla v ožji izbor. Mi vsi ful glasujemo. Meni se zdi, da si res zaluži. V glavnem če se spomnite lahko vsak dan glasujete. Med 10 in 13 uro zaprejo in takrat štejejo glasove in tisti z najmanj gre ven...vse to do 24.10 menda.

ooo katka...kje hodiš?user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
17.10.2007 14:40:17   
anariya

NE NISEM NAŠLA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
17.10.2007 14:43:11   
katka37
Janey, super za tako mamo, bo imela veliko energije potem za vnučke.user posted image

Ja, saj veš, ko pa dnevi tako hitro minejo, malo tu, malo tam....kuhanje jote mi sicer zaenkrat ne jemlje časa, bo pa tudi to kolikor kaže kmalu.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
17.10.2007 14:48:24   
Janey
Ja za mamo sem pa res vesela. Je res prava ej...moja najboljša prijateljica!!! Takšna mama si jaz želim bit. Midve imama tak odnos kot one dve pri Gilmmore girlsuser posted image user posted image  so od naju vzeli idejouser posted image
jaz počnem več stvari z mami kot s prijateljicami zadnje 2 ,3 leta. Res je fino.

Katka za joto si je pa res treba vzet čas. Če ne druga vsaj za kakšno sestavinouser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
17.10.2007 14:48:54   
dolenjka
No Katka, sam da smo te zbezal ven user posted image  user posted image  user posted image
Joj kolk sem ti jaz fouš da boš kmalu doma. Seveda mi je žal, da te buši boli user posted image  Jaz se sicer čist dobr počutim, sam sem lepo prosila za 1 teden bolniške, da bi bila mal z mojim user posted image  pa mi je ni dal user posted image  To pa ni dobr za psiho user posted image  a ne? Sem huda na mojga G user posted image
No, sej je že sreda, še 9x grem spat in grem mal v SLO, pol pa samo še dober mesec in grem za 1 leto dol, še mal več user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
17.10.2007 14:50:01   
Janey
dolenjka a vi boste potem v bruslju živeli al kako?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
17.10.2007 14:52:58   
katka37
Dolenjka, včasih bi trebalo kakega G malo za j...a potegnit, grdobice, nič niso usmiljeni.

Janey, je moj včeraj po parih setavinah jote danes prišel do spoznanja, da me je zadnje čase kar pozabil cartati in da bo nadoknadil. Nadoknadil???? Malo že, kaj preveč pa gotovo ne bom zmogla več, edino pod vplivom analgetikovuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
17.10.2007 14:54:49   
Janey
No Katka potem si srečnica...redko moški ugotovijo da je pa morda "napaka" v njih in ne v nas. Ampak takšnih je malo, tako da...ti kar izkoristi priložnost in se pusti razvajat.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
17.10.2007 14:55:53   
dolenjka
Janey kaj bo pol se še ne ve, ker v bistvu človek še za jutri težko ve kaj bo, a ne user posted image
Načeloma je tko, da bi kar prišli gor, še boljš bi pa blo, če bi še eno porodniško naštimal pravi  moj, sam najprej je treba tega user posted image  na svet spravit, pol bomo pa vidl, če bomo še tko hrabri miški user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?