|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
11.10.2007 17:29:25   
torcica
Punce in fant,

A mislite da je prepozno, če se naročim na 3D ultrazvok? Kam naj se naročim, če sem iz Kopra, v Postojno?

Sem mislila, da bom včeraj na morfologiji videla kaj več, pa se je vse skupaj končalo v 5 minutah, pa še videokaseto sem pozabila vzeti s sabo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.10.2007 17:44:18   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je šel...in jaz sem ostala doma...in jokam....nočem jokat...že tak sem mu zamorila eno stvar ki jo rad počne. Proklete ribe kdo si jih je zmislil. Pa ravno zdaj mora it ribe lovit...mislim kot da nebojo plavale neprenehoma v tej butasti vodi. Že tak gre v nedeljo za 10 dni oz.11 za faks na neko prakso. Ne on more it š zdaj ribe lovit. Kot da je tak fino bit sam.

mah...sem nekam morala ven spravit...

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.10.2007 18:37:40   
Marusah
Joj punce, nepoboljšljive ste user posted image  sam hrana vam gre po glavi - na joto mislim user posted image  sem kr lačna ratala ko vas berem, pa mojega možeka ni doma...bo pa za večerjo jota!!!

Veš kaj Janny moj tut gre v soboto na jadranje za 4 dni. Tak, da če ti bo dolgčas se javi... bova užgale kaki babji dan user posted image  se bova še midve mal fajn mele...

Tortica v katerem tednu pa točno si? Pravijo, da se user posted image  na 3D najbolje vidi tam okrog 24-25 tedna - tako sem jaz slišala. Grem pa jutri na 3D, pa lahko vprašam do katerega tedna se splača 3D če želiš. 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.10.2007 18:41:25   
Marusah
Ups, sem prehitro pritisnila enter... sem hotela še povedat, da bi danes morala imeti morfologijo, pa so me zjutraj obvestili, da imam prestavljen termin na ponedeljek, ker je ginekologinja zbolela... nimam srečeuser posted image  pa tako sem se veselila, da bom po dolgem času spet videla pikico. Še dobro, da sem se prijavila na 3D, da jo bom saj jutri videla. 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.10.2007 19:32:05   
Janey
Ja mogoče nama bo pa končno uspela kavauser posted image
Jaz niti dihala zdaj nisem ko sma doma vse delalauser posted image
ampak sma pa skoraj na koncu...kako veselje.
Škoda da zbolela G. Bo pa v pon...sej je blizu user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.10.2007 22:48:29   
*Naja
Evo...še moje poročilo z včerajšnje M....

Moj G je zlat in si je res vzel čas. Ful nama je vse lepo razložil, pokazal....vprašal, če že veva za spol in če naju zanima. Seveda sva pritrdila, pa smo pogledali, pa je dete tolk nogice skupaj držalo in nam rito kazalo, da je G reku, da nič ne bo in da bova mogla počakat, na katerega od naslednjih UZ-jev, če bi sploh še bil kakšen. Ampak....dete je bilo naspidirano in je skoz nekej migljalo in ko je vmes dalo noge dobesedno za vrat smo hitr pogledali, če nam bo pa mogoče le pokazalo, kaj skriva. In nam seveda jeuser posted image . In kaj pričakujemo? Malo nagajivo pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včerej se mi je potem še cel dan smejalo do ušes....je tak fajn zdej ko vem, kaj tolk veselo pleše po mojem bušijo. Mi je bilo itak vseen, al bo pupa, al pobič....ampak je vseen zdej ful fajn filinguser posted image .

Zdej pa seveda imena. Jst že imam svojega favorita....mojemu se tud dopade, ampak mu morem dat zdej par dni časa, da on to v miru prežveči in ugotovi, alje to to. Pa sem mu poskusila razložit, da on je tehtnica po horoskopu in da se itak ne bo mogu odločit. Njega je treba kr pred dejstvo postavit, če ne ni nič. si bo še 1000x premislil. Kakorkoli, upam, da mi bo uspelo in da bo ostal zagret..tako torej upam, da dobimo februarja malo Niko.
Suzi, upam da je bilo na M ok in da sta z dragim že zgladila spor.
Papa

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.10.2007 7:15:02   
Janey
Jutro.
Lara user posted image user posted image  za user posted image  in dobro opravljeno Muser posted image user posted image

Suzi..poročilo!user posted image aluser posted image ?? user posted image hehe malo te jezim...no če sta vprašala pa lahko poveš..če si že ne želiš izdat kaj imata. Kako sta vidva? Je jota že kuhana al še vedno vre? Al so sestavine še v trgovini? Upam, da sta jih vsaj domov že prinesla če druga ne...

Jaz sem še vedno user posted image ..sem vsa rdeča od jokanja. Ampak me je sredi noči (pozno zvečer) zbudil njegov sms, pa sem potem malo lažje ajala.user posted image ampak bo danes zvečer zgodba na novo...morem nekam ituser posted image joj če mam tolko doma za delat.

Sem se odločila da od danes naprej zdravo jem. Aja včerajšne kosilo...hm....morem se navadit na to steklokeramično ploščo. Drugač pa rižek je bil malo preslan, za mojega ravno ok, ostalo pa njamiuser posted image user posted image

Lep dan vam želim...sploh zato ker je petek...jaz sem pa danes čisto user posted image . zato upam da ste ve super!!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.10.2007 7:51:43   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Joj punce, nepoboljšljive ste user posted image  sam hrana vam gre po glavi - na joto mislim user posted image  sem kr lačna ratala ko vas berem, pa mojega možeka ni doma...bo pa za večerjo jota!!!

Tortica v katerem tednu pa točno si? Pravijo, da se user posted image  na 3D najbolje vidi tam okrog 24-25 tedna - tako sem jaz slišala. Grem pa jutri na 3D, pa lahko vprašam do katerega tedna se splača 3D če želiš. 

Marusah, tudi tebi gre samo hrana po glavi, jest nism Tortica, ampak Torcica user posted image user posted image user posted image . A ti je padu sladkor user posted image ?

Ja, če si tko prijazna, prosim vprašaj. Sicer sem tudi jaz poslala mail v Postonjsko porodnišnico, bomo vidli, kaj mi bo odgovorila, sicer sem pa v 21. tednu.

Kam pa greš ti na 3D?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.10.2007 7:57:04   
Janey
user posted image  packa sem bila...sem en cigaret skadila...nisem mogla več...sem tako živčna...kje je moj user posted image ?user posted image  Pogrešaam ga.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.10.2007 7:57:38   
itata
jutro...
jaz sem sicer včeraj že spala pred 22h pred tv, ampak sem še zmeri utrujena. verjetno niste navajene na to, da sem jaz utrujena, ampak je blo tole zadnje par tednov res stresno. moj je še zmeri slabe volje in velik razmišlja kako bo otrok prikrajšan, ker sta šla z mamo narazen pa tak.
sam zdej v službi je še kar nekak. se trudim, da me ne bi to preveč matralo in prizadevalo in se bolj ali manj delam, da je vse kakor toliko ok in mu dajem pač prostor in čas, da se umiri in počasi predela zadeve. bo že.

še eno vprašanje: zgleda, da si bo njegova bivša zdej službo dobila in si bo počas uredila življenje. prej jih je bolj al manj on živel in je imel slabo vest, ker jih je pustil brez vsega (če mama nima, tud otrok nima varianta), to je zdej ok. ampak problem imam mal s tem, ker sta se za danes menila, da če bo prišla z otrokom v mesto, da se dobijo in grejo ne vem recimo da na sprehod, ker štartajo stiki drugač šele nasl teden v sredo. pa mi zdej ni čist jasno a so se oni razumel, da naj bi on sam stike imel z otrokom?! sej men ni panike če se vmes kdaj dobijo, da večkrat vidi otroka, ker sem že skoz mnenja, daje 1x na teden premalo. sam ne vem pa čist kako za vraga naj bi mu to mal omenila. včeri je zgledal kokr da to šteka, danes pa da bi se vseen zmenil, če bo v mestu ona z otrokom pa bi bli pač 1 uro skupaj - edin kar je treba upoštevat, da je otrok zelo majhen (14 mesecev) in ga je imel sam samo 3x do zdej itak in da ko bo ona v službi se ne bo več mela časa tkole menit za eno urco al pa bo koga spoznala in bo spet drugač... ne vem... kakšna misel na to temo? al naj se sam pomirim in počakam, da mal časa poteče in bomo pol videl.

sej bom nehala pol počas morit, ampak mal rabim kako besedo na to temo, ker je tole dokaj stresno...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.10.2007 8:03:40   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image  packa sem bila...sem en cigaret skadila...nisem mogla več...sem tako živčna...kje je moj user posted image ?user posted image  Pogrešaam ga.

Janey, če si pokadila eno cigareto je še vedno boljše, kot pa da si cel teden živčna. Probaj zdržat, sej bo boljše, boš vidla.

Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.10.2007 8:05:44   
Janey
itata najpomembnejši je otrok. Kada ga bo imel on v varstvu potem bo itak sam z njim. Če se bodo pa kdaj dobili pa se pomoje ne smeš jezit. Ker otrok je nekaj najlepšega kar imaš. Drugače pa iskreno..meni tudi nebi prevč pasalo da bi bila ona zraven..ampak vsaj na začetku je mogoče dobro, da mu neke stvari pove in pokaže, da bo potem njemu bolše šlo. Če ti bo pa prehudo, mu pa le omeni. Zdaj si ti in vajin otrok prioriteta v njegovem življenju in je bila NJEGOVA odločitev. Vendar moraš vedeti da njegov otrok velja enako kot vidva, ampak SAMO njegov otrok. Pogovor bo najboljša rešitev. Včasih se dajo stvari rešiti.
Drugače pa malo potrpi da se stvari spravijo v ritem in boš potem videla kako bodo potekala ta srečanja in to...upam da v tvoj dobro. Ti si zdaj noseča in se ne smeš sekirat.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.10.2007 8:14:25   
Suzi*
Dobro jutro!

Saj vem, da vas najprej jota zanima.....nepoboljšljive ste, babe. user posted image user posted image user posted image  No, jote še nismo skuhal, smo pa napisali seznam za v trgovino. user posted image  Ma, brez heca....včerej je prišel po mene, sva šla na pregled, normalno komunicirala, sicer brez nekih strastnih vložkov, pač normalno....in tako cel dan. Smo šli po bon za kolegico na Sončka za RD, pa se je tam moj ful zanimal za dopust, da bi me peljal v tople kraje še letos. user posted image  Sem bla mal presenečena. Pol smo šli še po kremšnite in ko smo zavijali momo kebaba, smo še to nabavla za pojest, ker smo bli precej pozno doma in ni blo časa za kuhat. user posted image  Zvečer sem imela pa goro položnic za plačat prek neta, mi je pa zaspal. user posted image user posted image  Tud rahli namigi niso nič zalegli.....hm, saj bo. Nocoj greva skupaj zvečer ven (na RD), pa mali bo pri babici prespal...... bova vsaj malo sama, pa zjutraj se bova lahko mal v postli pocrklala, ker zvečer bomo verjetno kar pozno prišla.
No tko, ni še ognja, ampak leda pa tud več ne. user posted image

Zdej pa še poročilo z M. Kri je ok, voda ok, pritisk je ok, teža je ok user posted image  (v enem mesecu pridelala le 1 kg user posted image , skupaj slabih 5 po njeni evidenci, po moji pa 6 od začetka) user posted image , Uz je bil kar dolg. Se nam je ful posvetila in vse pokazala, edin mali/a je spala v nekem čist skrčenem položaju in glavica je bla glih pod popkom in smo težko lepo jo vidli. Ima pa vse okončine, inorgani so ok. Edino kar je blo je to, da mali/a za kakšen teden zaostaja v rasti, so pač vse mere malo pod spodnjo mejo, tako da me je čez 1m naročila na ponovni redni pregled, bo mi pa še enkrat delala UZ, pol bo pa vidla, če bo treba kej moj PDP spremenit. Zaenkrat ostaja isti. Za spol pa nisva vprašala, prisežem. Pina, mogoče bo pa vseeno pupika, če je malo manjša. user posted image user posted image  Aja, vprašala sem za to mravlinčenje v dlaneh, je rekla da je zelo pogosto, da naj razgibavam, velik pijem, pa da probam še kakšne vitamine jest (B kompleks user posted image  -- kaj je to B vitamin????).

Jedilnik danes: za zajtrk ravnokar čaj in prepečenec, pol pa še sadje in danes imam od doma kar enolončnico z mesom, ki si jo bom samo v mikro pogrela. Doma ne bom nič kuhala, ker gremo zvečer jest....bo žarček, pa kajmak, pa pečene paprike, pa lepinja (ja, srbska bo padla, njamii). Potem pa upam, da bo že kej kmal kakšna porcija jote na jedilniku. user posted image

Janey, saj vem kako hudo je ko si sama, ampak boš vidla kako je šele bit kdaj sam z otrokom... Tako da punca, zaposli se, poskrbi zase, privošči si kaj, dobi se s frendicami, pejt v šoping, karkoli, da bo čas prej minil.   Kmal se bosta spet cartala. user posted image

Lara, bravo za M in za user posted image . user posted image user posted image

Marusah, mene tud zanima za 3D UZ. Mogoče bi pa celo šla. Časa je verjetno še nekaj. Pa glede na to kar mi je včerej rekla, bi šla še enkrat konkretno pogledat tega našga škrata.

kako kaj ostale? Upam, da ste imele lep dan, danes je pa itak petek in pol vikend, jupiiiii.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.10.2007 8:37:16   
itata
janey: ja sej je otrok najbolj pomemben, sej zato pa nisem nič rekla. itak se mi zdi, da on zdej sam to grunta, da bi se pač rad z otrokom videl, ker je žalosten vseeno zelo, ker ne živi več z njim skupaj - navezal se je pa nanj zelo... jaz mu tega ne morem nadomestit niti drug otrok. tko da rekla nisem nič, bi pa imela seveda raje, da bi bil on z otrokom sam...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.10.2007 8:40:38   
pina-1
Dobro jutro
no mi smo malo boljše...še vedno ne pojemo ampak je psihično stanje pri naši hiši bolj umirjeno... S streho je zadeva katastrofalna, saj so mi vrla gospoda odrezala i n razrezala del kritine ter jo nadomestila s silikonomuser posted image user posted image user posted image . Ampak ker očitno pri njih ne zaleže nič z lepa bo pa zgrda. Sva se odločla, da pokličeva majstra ki nama je delal streho da zadevo popravi sosed pa plača. če noče plačava midva in greva na sodišče..Zgubit nimava kaj ampak mir pa bova mela....

Tako da jote pri nama včeri ni blo.... je krompir še vedno olupljen in v vodi.... Ah bo že..

Sem pa mela ponoči take bolečine v trebuhu da je groza. Me je tako bolelo v malo više od dimelj, kot bi se mi kaka mišica pretegnila ali nekaj takega... Danes zjutraj pa sem mela še krče...Verjetno je vse od stresa... No detece se je oglasilo tako da valda je vse v redu....

Suzika moja..sem vesela da sta vsaj do sestavin prišla...bo ziher danes jota za posladek in zjutraj namesto kavice... Sej ti prov privoščimuser posted image user posted image

Torcica jaz sem se na 3D UZ naročila kar prek maila v Postojno. Pa so me naročili konec novembra. Takrat bom v 26-27t nosečnosti. Očitno se tudi takrat lepo vidi, ker jaz sem z njimi kontaktirala ko sem bla 15t noseča in niso še meli razopredov za november december..torej sem bla prva naročena.....

Danes je pa petek juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu še samo 9 tednov službeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.10.2007 8:41:33   
Suzi*
Itata, jaz se strinjam s tvojim razmišljanjem. Še vedno je to njegov otrok, ki ga ljubi kljub temu, da ni več z njegovo mami ampak se je odločil za tebe in je pri tebi, tvoj. Ker je pa še zelo majhen, mogoče to malo spremeni vidik pri obiskih vsaj na začetku. Pozneje pa absolutno naj bodo to stiki otroka in njega, brez bivše.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.10.2007 8:49:35   
lillchy123
Ojla najboljše souser posted image !

Res, pa če sem še tako slabe volje, me spravite v smeh! user posted image  Mogoče je pa to vsakodnevna doza jote? user posted image   Mah, jest mam še kar norišnico, zdaj sem bla še par dni pri mamici, ker mojga ni blo... pa sva se šla s user posted image  mal razvajat.. Je prou pasalo.. pa moj me tud zdej čist razvaja, ko me par dni ni vidu in vsak dan joto kuha.. user posted image
Itata, z bivšimi je pa tako.. če majo podstrešje pošlihtano in jim je otrok na prvem mestu, se mate lahko super. Če pa nima, ste pa lahko vsak mesec na socialni.. Tko da, ti držim pesti . Je pa glavno, da lahko komunicirata. Verjetno tvojga res skrbi kako in kaj bo zdaj z otrokom. Daj mu malo časa, da se vse skupaj umiri, potem boš pa videla. in če te bo kaj morilo, se pogovori z njim. Zaenkrat pa mu zaupaj, da bo vse ok. Konec koncev, se je odločil zate...

Evo, mi smo ok, samo utrujeni. no vsaj jst, mali( ja, mali, ne mala!!!!!!!!) user posted image user posted image user posted image  (Pa PSsssT, jst nisem nč rekla!) veselo brca!

Tko, mam še goro stvari za nardit, se javim jutri. Grem k mamici, ker mamo obletnico mature! JUPI! Komi čakam, da vidijo bušija!

en lep sončen petek in prekrasen vikend, pa če bo jota al pa ne! Drugače je pa včasih tudi brez meska prou dobra! user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.10.2007 8:51:48   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Torcica jaz sem se na 3D UZ naročila kar prek maila v Postojno. Pa so me naročili konec novembra. Takrat bom v 26-27t nosečnosti. Očitno se tudi takrat lepo vidi, ker jaz sem z njimi kontaktirala ko sem bla 15t noseča in niso še meli razopredov za november december..torej sem bla prva naročena.....

Pina, v kolikšnem času pa so ti odgovorili? Kako pa je s ceno? Ti posnamejo tudi na CD?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.10.2007 8:57:26   
MetiLu
Suzi user posted image user posted image user posted image  za pregled, a ni fajn občutek, ko vidiš malega škratka pa ti G reče, da je vse ok? Sicer pa tudi jaz razmišljam, da bi šla še na en 3D UZ, ker na tem navadnem se jest nič kaj dosti ne znajdem user posted image  Pa kot sem G razumela imam do konca samo še en UZ pregled.

Itata probaj čim manj analizirat ta srečanja in razmišljat, kaj vse se lahko zgodi. Res nisi v nič kaj zavidljivi situaciji, samo če te bo pa kaj res zbodlo, pa dragemu vseeno lepo povej, kaj se tebi zdi fer in kaj ne. Predvsem pa misli na svojega piškotka v trebuščku.

Enkrat sem sicer v eni knjigi zasledila, da otrok nikoli ne sme biti na mestu pred zvezo s svojim partnerjem, saj otroci odrastejo in zaživijo svoje življenje, partner pa je tukaj tudi na naša stara leta in z njim je treba graditi odnose in temelje, na katerih potem uspeva tudi družina user posted image  No, če katera razume tole "filozofsko" trditevuser posted image

Men se moj že počasi smili, ker je trenutno na stand by. Sva imela včeraj spet en manjši kratek stik (malo mojega nerganja,pa je bilo...), je zvečer reku, da je mal jezen name, pa mi ni znal razložit zakajuser posted image  No, sej pol je blo hitr dobr. Sem bom mogla res mal potrudit pa tisto "joto skuhat" user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.10.2007 9:13:53   
itata
hvala vsem za odgovore. sej zadnjič sem mu omenila, da se mi to ne zdi najbolš, da se oni tko dobivajo pa da bi se mogu sam z otrokom dobit in se samo otroku posvečat, pa je rekel, da se strinja in je pol skenslal te neke na pol dogovore. tko da ve. sem omenila. sam je pa tud še zlo zmeden, tko da prav težit ni na mestu. pa težko mu je zlo, tko da... bom mal počakala. pa ga bom mogoče raj na to temo kaj bo naslednjo sredo počel z otrokom pa če greva v šoping kej, če ji bo kej za igrat kupil, če bosta pri nama al bo šel do svojih ta starih... mogoče mal bolj na to temo, da ne bo zgledal kokr da mu za vrat skačem.
ja zdej se ok zastopita. sta se pogovorila. zadeve imata urejene, kako se jih bosta držala pa bomo še vidl. tud njima je pač obema težko in morata vse skupi prebolet, tko da v vsakem primeru morm mal počakat, da bo mal časa potekl in bo malo manj bolelo vse skupaj pa bo verjetno.
tko da "jote" ta teden še ni blo, ker je čist preveč obremenitev psihičnih na drugo temo. ga moram pa vsak večer tolk časa po hrbtu božat, da vmes zaspiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.10.2007 9:17:27   
vrtnica76
obro jutro, sončno jutro! Najprej vsemuser posted image  za dobro opravljenoMuser posted image !Joj, men je blo tolk fajn to gledat, da bi kr vsak dan šla.
No pri nas jote včeraj ni blo, ker ji je mojuser posted image  očitno preveč pijane neveste privoščuuser posted image .Je pa obljubu, da se jo podstopva dons zakuhatuser posted image .
Itata vse se bo uredil, boš vidlauser posted image !Sam čas je potreben za te stvari.Pazi nase in na svojega sončkauser posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.10.2007 9:21:35   
Janey
Janey, saj vem kako hudo je ko si sama, ampak boš vidla kako je šele bit kdaj sam z otrokom... Tako da punca, zaposli se, poskrbi zase, privošči si kaj, dobi se s frendicami, pejt v šoping, karkoli, da bo čas prej minil. Kmal se bosta spet cartala.

Ma sej čez dan sploh ni problema. Še nimam časa včasih da grem lulat. Ampak zvečer..ko se je treba v posteljo vlečt..mah, sej se bom navadla..potem bom pa uživat začela ko bom mela celo posteljo samo zaseuser posted image user posted image

Punce kolko stane ta 3D?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.10.2007 9:28:14   
pina-1
torcica...v prvo so mi kar hitro odgovorili- takrat še niso meli razporedov in so mi rekli, da mi posredujejo datum ko bojo meli razpored. POl pa mislim, da sem dobila čez en teden mail z datumom..Kar hitro...

Za ceno pa mi niso napisali. Baje stane okli 50€ ( prej 12.000 sit) posnamejo ti tudi na CD ampaktudi ne vem če ti ga oni dajo ali ga moraš s sabo prinest. Jaz bom vzela s sabo.

itata iz izkušenj: naši otroci sicer niso bili tako majhni ampak vseeno... Z otročkom se ne sme dobivati samo on ampak mora v te obiske vključit tudi tebe... Ne pozabi tega, ker nenazadnje si ti sedaj del njegovega življenja in nerojeni otroček tudi...
Sem pa tam kakšen stik z bivšo je pa dobrodošel, ker otroci grejo čez različne faze, kjer je dobro sodelovanje obeh staršev.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.10.2007 9:33:36   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. user posted image mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled: 16.10.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled: 09.11.

02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled: 18.10.
02.
user posted image Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: 19.10.
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 25.10.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled:25.10.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 06.11.
04. brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
04. user posted image Janey, 22+1 let, 1.user posted image (0) pregled: 18.10.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 17.10.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 05.11.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 29.10.
05. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: 18.10.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 06.11.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 23.10.
09. Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 3D 12.10.,
M 15.10.
09. Sandra*, ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
11.
user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 22.10.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 19.10.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:3D 15.10., 29.11.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled: 29.10.
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 13.11.
15. user posted image Meti7707, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 15.11., 18.12.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: 17.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 09.11.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:?
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
user posted image Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: ?
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
22.
dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
22.
pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled:M 17.10., 09.11, 3D 28.11
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: M 15.10., 17.10
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: M 19.10.
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: M 15.10.
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 07.11.
27.
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled:15.10.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

10 deklic in 12 fantkov! user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.10.2007 9:33:44   
itata
pina: ja sej tko nekak sem jaz gruntala, da mora mene vključevat... sam to lahk za un dan rečem k ma stike urejene... tkole vmes če se kej zmenjo pa nimam glih kej za rečt, vsaj tak občutek imam zaenkrat, sva tud šla vsak s svojim avtom, da bo on lahk skočil še pol do otroka.
mah bo že. verjetno se res vse uredi. bom nehala zdej utrjat na to temo in bo bolš počas.

čestitke vsem za uspešno opravljene M!! user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?