|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.10.2007 13:44:20   
Raho
Sem šla malo pošnoferit. Skyline je zadnji "prispevek" napisala 27.08., vendar je bila prijavljena 14.10. - evo: Zadnji obisk 14.10.2007 13:14:45 .

Daj, Skyline, napiši, kaj je s tabo!

Glede slončkanja: Kaj je že touser posted image

Prehitra sem bilauser posted image .

Magi* - upam, da je z Zaki že boljše. KOntektne alergije znajo biti cel šmorn.

ElaM - uboga TInkara - ampak pravijo, da je to dobro, ker potem ne bo imela revme v starostiuser posted image

Lana38 - danes je celo meni pasalo, da je prestolonaslednik odhlačal k babiciuser posted image . Mi je pa sedaj tako dolgcajt, da to ni za povedat...

Jaz pa od jutri moram zdržati še 5 tednov.user posted image  Ima pa Živa tako telovadbo v trebuhu - mislm, da se želi obrniti na glavo, vendar ji ne uspeva najboljše.

No, a sedaj imate že vse imena izbrana?

< Sporočilo je popravil Alice in WL -- 15.10.2007 13:45:05 >

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.10.2007 13:57:04   
t*e*j*k*a
Ola!!

Jaz sem se pa zdej fajn najedla, smo meli makarončke in zelenjavno smetanovo omako. NJAMI Za večerjo bojo pa baje hotdogi. Ampak se mi jih prav nč ne lušta kr sem ful sita, čez kako uro pa bo že čist  druga zgodba.

Glede imen imamo zbrana približno - sem že zadnič o tem razpravlala in zdej nismo nič dlje prišli.

Jaz morm zdržat še celih 8 tednov da bom mela polnih 37 tednov. Upam da bo.

In še moje mere za seznam

29t 3d, obseg 93 in +7,5 kg

A bi se mogla jaz kaj sekirat kr mam buša med najmanjšimi?? Tud v MŠ sem bla skor najbol ravna spredi.

No grem zdej kaj pametnega počet.
Zuni je tak lepi sonček da je ful vredi dan za sprehod!!!

Čao

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.10.2007 14:00:16   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      32t4d           +7,5kg                 99 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +8,5kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           30t              +10kg                     97cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg  

< Sporočilo je popravil Foxina -- 15.10.2007 14:04:47 >

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.10.2007 14:05:13   
Magi*
saj res, ni Skyline in Kim80! jaz že včasih Skaano pogrešim, pa vem, da bo zvečer kaj napisala. prvi dve sta pa kar poniknili. pa nam ja nista kam drugam ušliuser posted image sploh nočem pomislit, da sta že v P.

ElaM, koprive so fajn stvar. sicer nič kaj prijetna, ampak vsaj revme ne bo (midve z Alice sva generacija in so naju enako učili user posted image ).

Ayo in SD, nič vama naj ne bo zoprno zaradi slončkanja. ko sem zanosila, je mož rekel: "ok, zdaj spet najmanj eno leto ne bo nič". user posted image  BTW, tudi po porodu ni rečeno, da gre vse kot po maslu. se pa ulaufa, to pa ja. ampak je ptorebno potrpljenje z obeh strani. tukaj moram kar pohvaliti mojega moža. se je izkazal za pravega gentlemana user posted image

Ayo, jaz bi rajši videla, da se dobimo kje blizu parking placa, ker ne smem ravno veliko pešačiti. no, edino, če me moži dostavi kot paket do šuštarskega mosta user posted image  to bi pa šlo. pa še v Frey Wille-ja gre lahko potem, ko bo že tam...da ne bo cajta stran metal user posted image

tejka, nehi se sekirat zaradi bušija. mamo pač različne dimenzijeuser posted image  tudi formati otrok bodo najbrž precej različni. mene je našega kar malo strah, ker so v obeh familijah vsi vunderkindi user posted image  od moža oče je imel 5kg ob porodu. me smo vse bile okoli 4 (jaz malo pod, sestri pa tako kot Alicein Črto). Zaki tudi malo pod 4, pa je bila 18 dni zgodnja... ni čudno, da smo bile vse trebuharce. pol je pa še odvisno kje nosiš: everibadi - al spredi al zadi user posted image

Alice, obljubim da bom počakala vsaj do konca novembra. a boš uspela splesti do takrat? user posted image

ajde punce, grem jaz v horizontalo. sem se glih tok fino najedla:) pol pa že mali vragec iz vrtca pride.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.10.2007 14:51:03   
loncica
Čav!

ElaM, nisem bila jaz. Bi bila pa res fora, če bi tisto nosečko kar vprašala, če sem jazuser posted image . Jaz sem zdaj kar doma, pridno počivam. Saj ko mi bo G dala zeleno luč za malce več gibanja, pa morava obvezno it na kavo. Če ne prej pa potem, ko pridem enkrat do magičnih 36. tednov. Upam, da bo mali še tolk cajta notr.

A katero kdaj prav malce zaboli, ko se user posted image  premika? Ker moj se z ritko tolk upre v trebuh, da imam kdaj občutek, da ga bo raztrgal?

Me pa prav zanima kolk je naš mulček velik. Ker jaz imam 178cm, mož pa 192cm in imam občutek, da bo dete kar veliko.

user posted image , kaj je že to? Jah, upam da bo po porodu steklo. Zdaj pač ne smeva, na žalost.

Tejka, bodi srečna za manjši trebuh, te manj ovira.

Skyline - oglasi se nam.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.10.2007 15:44:04   
lorch
Najprej bom malo osvežila podatke: 33t 1d, 106cm, tonaže pa trenutno ne vem, se bomo v petek vagali pri g.
Glede trebuščkov moram rečt, da imam kar velikega, a me moti predvsem pri obuvanju in striženju nohtov, drugače sem se ga pa prav navadla.
Jaz sem pa pojedla toliko krompirjeve solate, da me bo razneslo, zdaj se pa sprašujem kaj bom sploh lahko delala na telovadbi za nosečnice, ki jo imam ob petih. Ne vem kaj je večji problem: da sem se najedla, al to, da imam predpisano mirovanjeuser posted image Tja grem, pa magari sam gledat. Bom vsaj kakouser posted image iz teh koncev spoznala.
Zvečer pa pridem pogledat, če se je kim 80 že kaj javila.
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.10.2007 15:45:47   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Joj,koliko ste napisale-pridneuser posted image .Včeraj nas ves dan ni bilo doma,pa sem sedaj imela kar veliko za prebrat,ja pa veliko od prebranega sem že pozabila.user posted image

No,mi smo včeraj prinesli domov voziček,ki sem ga dobila od prijateljiceuser posted image ,pa lupinico,ki je pri nas sedaj na posojiuser posted image .
Tako,mi v grobem nekako sedaj imamo vse,manjkajo morda še res le kake malenkosti.

Sem si danes zjutraj    dala gor bundo,ko sem šla v trgovino,pa me sreča znanka in pravi-ja,kaj si že rodila???
Oh joj,izgleda ,da ženska rabi očalauser posted image

Bodite fajn.......user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.10.2007 15:59:32   
ElaM
Uf, Loncica, dobro, da sem bila tiho.user posted image  Se bova dobili enkrat na kavi, ko bova kolikortoliko izpravni.user posted image
ja, Alice in Magi, jaz sem tudi slišala, če padeš v koprive, da potem nimaš revme. Tako, da mi bo moje dete lahko samo hvaležno, da sem bolj slaba varuška in zijam naokrog, namesto da bi pazila nanjo.user posted image
Lorch, na telovadbi res bodi samo opazovalec, ker je res brez veze izzivat.
Glede slončkanja, pri nas je suša že od prvega poroda, moj pravi, da se je že navadil.user posted image  Tiste parkrat, ko sva in že sem bila naslednjič noseča. Potem, pa ko je bil trebuh še majhen oz. ga še ni bilo, mi je bilo slabo za umret, zdaj mi pa spet ne paše. Mogoče bova potem nadoknadila po 37t, ker user posted image  baje pripomore k sprožitvi popadkov. No prvič pri meni to ni delovalo, mogoče bo drugič.user posted image
Okrog imen se pri nas sploh nič več ne pogovarjamo, očitno bodo izbrana kar ostala.
Grem počivat, lepo bodite.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.10.2007 16:27:50   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      32t4d           +7,5kg                 99 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 1d             +9kg                    106cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +8,5kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           30t              +10kg                     97cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.10.2007 16:52:23   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ayo, jaz bi rajši videla, da se dobimo kje blizu parking placa, ker ne smem ravno veliko pešačiti.

No, ker izgleda da ste vse bolj kriplaste, pa predlagajte kje vam najbolj odgovarja, jaz pridem (ce ne bo  ravno takrat mene kej udarilo) user posted image  user posted image  
Sam se mi zdi, Magi*, da samo se midve govoriva o tej user posted image , upam, da pridete vse, ki ste na seznamu!!!

ElaM, sreco imas, da tvoj tolerira vajino astinenco, moj je ne bo dolg!! user posted image

Mi prakticno doma nimamo se nic za user posted image .  Pohistvo in oprema pride v novembru, oblekce bi pa mogla dobit ta vikend od user posted image  sestre in ni nic dala, je rekla da bo naslednjic. user posted image  Ko pridem cez 14dni v lj, naj bi dobila nekaj tudi od moje mami. Sem pa rekla, da ce pac do novembra ne bo nic, grem v shopping, ker prosit ljudi se mi pa ne da, ce obljubijo je treba za obljubami tudi stat. Tako da bo november delaven in racunam da bo vec ali manj vse pripravljeno sele konec novembra.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.10.2007 18:21:49   
lorch
No sem bila na telovadbi, pa sva bili samo dve!user posted image
Je bilo kar zanimivo, ker sem jaz takoj povedala da ne smem kaj prida telovadit, tako da smo se potem bolj pogovarjale, pa pokazala nam je vse tiste vaje, ki so priporočljive za nas, razložila ja vse kar naju je zanimalo. Je blo bolj druženje kot pa telovadba, vaje so nam pa itak dali nalistu napisane in opisane.
Ayo tudi pri nas je veliko takih ki razlagajo kaj vse si naj ne kupujemo, ker nam lahko oni posodijo, ali pa dajo, pol pa nobenga od nikoder. tudi jaz sem taka, da nočem prosit, zato bom šla počasi po nakupih, da ne bomo brez vsega in pol  na vrat na nos letat po trgovinah pa iskat. Da pa ne bo pomote moram povedat, da je takih nekaj, na pa vsi, ker sta mi dve že nekaj dali oz. posodili kot je bilo obljubljenouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.10.2007 18:38:37   
lana38
Vse sem prebrala. Napisat pa nimam, kaj dosti.user posted image  sem že pozabila, kako izgleda.user posted image  Ni že od aprila nič.
Oblekice imam še vse od Blaža pospravljene, ker bo to moj user posted image  rihtal, ko bom jaz že rodila. Baje ima ful dosti časa tiste dni, ko sva midva z user posted image  še v porodnišnici. Tudi previjalno in zibelko bo pripeljal in zrihtal takrat. Edino po paket bomo šli prej. Moram ga pohvalit že od prvič. Tudi takrat je res vse zrihtal v tistih dneh, ko sva bila še v porodnišnici. Je bolj vraževerne sorte, pa naj mu bo. Voziček pa bomo tako kasneje potrebovali. V zimi tako ne moreš takoj začeti zunaj hoditi z user posted image . Pa tudi voziček je lepo pospravljen še od Blaža. Torej jaz samo še čakam, da čim prej pride december.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.10.2007 20:56:50   
lorch
Lana 38tvoj je pa res za pohvalituser posted image . Zdaj pa da se ne bom sam pritoževala čez svojega, moram povedat, da se je danes zelo potrudil in ureja še grehe za nazaj, tako da bova imela zdaj končno omaro v spalnici dokončano. Je blo treba še take zaključne lajšte okrog dat, da dobi omara tisto piko na i, pa je to kar odlašal, ker je blo vedno kaj drugega na dnevnem redu, danes je pa najprej kopalnico pokital, pol pa še omaro zrihtal, zdaj sem pa tako vesela, da se mi je kar mal zaluštalo slončkat, sam zdaj  bo pa ziher on preutrujen ko je bil tako priden.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.10.2007 21:16:32   
Magi*
čer bejbe!

tiste, ki ste imele glivična vnetja in ste dobile Canesten: a ste imele po tem kaj povečan bolj voden izcedek? meni se zdi kot, da mi skoz malo curlja ven po kapljicah. G pravi, da ne more bit plodovnica. pa tisti testerji za plodovnico se menda pri nas več ne dobijo user posted image  sicer je bilo tako tudi v prvo, tudi nekje ob tem času, sam sem vseeno panična, sploh zdaj, ko me je G prestrašil, da je bejbi čisto spodaj in ful pritiska dol.

mah, najbrž je to vse skupaj sam psiha.

Zarja je bolje (trkam na mojo trdo bučo). danes je bila tudi kar mirna in me je non stop spraševala, če je dovolj pridna user posted image user posted image user posted image  edino v vrtcu mora mož jutri zaropotati, ker so bili danes zunaj in je imela samo jaknico oblečeno, jopice pa nič spodaj. je bila čisto zmrznjena. pa matr, jaz sem tako nekomplicirana in se nikoli ne pritožujem, ampak to pa morajo posrkbeti, da so otroci toplo oblečeni, ko grejo ven. menda jih je ena nova pazila.

jutri gremo po avto in moram jaz zraven zaradi papirjev. zdaj bom pa imela nov avto - v garaži user posted image

lahko noč. grem spat v upanju, da bo tale noč mirnejša.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.10.2007 22:39:40   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
... jaz že včasih Skaano pogrešim, pa vem, da bo zvečer kaj napisala ...

user posted image  pa če kr ne vem, kaj naj pišem, čekiram pa vsaj štirkrat na dan user posted image . Danes sem imela kar žalosten dan, ker sta moja dva odpeljala Ateno na celodnevno pohajanje, user posted image  pa itak hodi šele ob petih domov... No, potem pa ko so prišli, pa je seveda hkrati prišla še sestrična z mesec in pol starim user posted image  user posted image . Kolk je luškano gledat to štručko... Sam mi pa gre že ornk na živce, ker ga ne smem popestvat.

Ej, a ve kaj zatekate v noge? Jaz kr in zdaj se sprašujem, če bi morala to sporočiti kam naprej. Najhujše je sedenje, če se pa vležem, pa me zgaga začne tako matrat, da mam občutek da me bo razžrlo.

So se vaši bebiji že kaj umirili? Naš se je že ful, pa tudi spustil se je nekoliko. Me je res strah, da ne bom mogla ostat decembrka user posted image . Pa na tako lep datum imam PDP - Miklavževo. Ej, punce, jaz bom v četrtek že dopolnila 33. teden user posted image user posted image . Zdaj se bo verjetno res že počasi začelo za nas user posted image . Mi je kar čudno, res.

Mi še košeka nimamo, mi ga bojo baje pripravili, ko bom jaz v porodnišnici. Pa naj, bo vsaj nekaj na novo... Ostalo pa itak že vse imam. Gruntam edin, če bi še angelcare nabavla, zdaj me je že ornk strah. Pa lani je v našem kraju umrla ena punčka, smrt v zibki... Po drugi strani se mi pa zdi, da bolj ko kompliciraš, slabše je... Pa še zdaj ves denar zdajeva v hišo, da se bomo čim prej selili...

Tako, učke imam komaj odprte user posted image . Noč z obilico spanja vam želim user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.10.2007 7:47:48   
ElaM
Punce, dobro jutro. Očitno sem danes  prva.user posted image  Ne morem spat in sem bila že pridna, pospravila sem cunje, ki sem jih včerej oprala, pomivalca napolnila, zdaj pa pijem kavo in malo brkljam po netu. Tinkara še spi in tako moram ukrasti redke trenutke , ki so samo moji.user posted image

Magi*, jaz sem imela Canesten, vaginalete, povečan izcedek sem imela samo zjutraj, ko sem vstala, sem si razlagala, da tista stopljena svečka pač steče ven. Čez dan pa samo običajni izcedek, ki ga imam btw še vedno too much.user posted image

Skaana, mi imamo Angel care še od prve punce, pa ga niti enkrat nismo uporabili in sem ga že prodajala. Zdaj, pa ko berem vse te zgodbe, sem se pa odločila, da ga bomo uporabljali.user posted image  Upam, da jogi ni predebel in da bo delovalo. Je pa res, da sem sama nase huda, ker razmišljam v tej smeri, vendar če se potem bolj mirno spi, pa tudi odtehta.
Je pa moja pikica še zelo aktivna, nič se ne umirja. Saj mislim, da je T. tudi razgrajala do konca, tistih 10 gibov, sem imela zabeleženih najkasneje ob 8-ih zjutraj.user posted image  Sem pa danes vstopila v 32t.

Lana38, tvoj mož je pa res priden, da bo vse zrihtal, ko boš v porodnišnici. Mojemu bom že vse prej pripravila, ker drugače se zna zgoditi, da bi dojenček moral iz porodnišnice v Tinkarinih cunjah. Njegov komentar bi pa bil, saj so čisto majhne.user posted image  Ga prav vidim.

Alice, danes sem naročale slike prek neta in našla za vašega Črtota nevesto. A vaš kako bi bili lahko ponosni na vnuke?user posted image   Še ena slikca.

user posted image

Lep dan, pri nas se že kaže sonček.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 16.10.2007 7:48:08 >

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.10.2007 8:19:23   
Magi*
dobro jutro!

pri nas spet vse po starem. Zaki je včerajšnja pridnost minila in sem jo zjutraj spet lovila po stanovanju z obleko, pa na balkon je šla pogledat kolk je mrzlo in ugotovila, da je vroče user posted image , potem je mož 2x kao odšel in je tulila na vse pretege. na koncu je hotal it v vrtec s palerino in gumi škornji - je še malo tulila na hodniku - predstava za sosede. kaj si morajo misliti user posted image  

seveda je tudi to noč pricapljala k nama v posteljo, že bo 1. in potem njen nemiren spanec, pa mene mora za trebuh držat in potem mene vse boli, pa noge mi začenjo nagajat... ko grem ponoči lulat, začne spet tulit na vse grlo "mamiiiiiiii" in prav nič ne pomaga. ma jaz ne vem več kaj naj z njo naredim. kdaj se bo to nehalo? ali se bo samo še stopnjevalo, ko pride na sceno mali mož?

ElaM, meni grejo ti izcedki že pošteno na živce. skoz sem kot bi bila polulana. pa tisti štupido od G pravi, da je to v nosečnosti čisto normalno. zdaj menda to še bolj opažam, ko sem doma. prej sem pač zamenjala vložek in šibala dalje. te tablete pa tudi niso ama nič pomagale, pa celo kuro sem že dala skoz.

drugače pa mi doma nimamo še nič pripravljeo. bomo počasi začeli. najprej moram ugotoviti kaj vse nam še manjka. AC blazino smo naročili. sponzor tašča. zibko bomo sestavljali enkrat novembra - ampak mora bit vse tipi topi pripravljeno preden grem rodit. saj veste kako sposoben je moj mož, kar se teh reči tiče. sem morala konec decembra iz P v papučah, Zaki pa zavita v cote - res ko neki hipiji. zdaj moram imtei že en mesec prej vse pripravljeno, ena torba zame, ena za odhod iz P. user posted image  pa na tablo mu moram proceduro opisat. po točkah. pa še se zna zgodit, da bo kaj pozabil.

pa na CSD moram danes poklicat, da mi papirje pošljejo. je že kar cajt, da to zrihtamo, a ne?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.10.2007 8:50:32   
pikica*
Dobro jutro punce!

Magi*, hvala za opis tehle razmaknjenih mišic. Sem se nekaj matrala in probavala, ampak nimam pojma, če je vse ok, ali neuser posted image . Očitno mi te zadeve ne gredo od rok. Je pa res, da sem imela včeraj kontrolo pri g. in ni nič komentirala.  Skrbi me pa zato, ker se mi prav vidi kanal do popka. Tega se iz prve nosečnosti res ne spomnim.

Včeraj je g. naredila tudi UZ našega user posted image  in je vse ok. Spet je komentirala, da je tebuh bolj majhen, ampak dete je pa čisto ok. No, meni je ta kombinacija všečuser posted image .

A se še katera ubada z oblekami zase? Mene je kar zapopadla ena želja po tem, da bi šla v šoping zase. Sem spet totalno naveličana teh nosečniških cunj. Še sreča, da je letos moda bolj taka, da se da veliko stvari nabavit v navadnih trgovinah.

Pri nas se zdravje umirja. No, vsaj tako kaže.

Za user posted image  bi bila pa tudi jaz, če bomo takrat v Ljubljani. Samo tisti center mi ne diši najbolj. Sploh pa v soboto, ker moraš avto res pustit nekje bogu za hrbtom. No, bom videla kako se boste dogovorile.

Ja nič....grem še pozajtrkovat, potem pa bo treba dat kaj od sebeuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.10.2007 9:43:58   
Kim80
Pozdravljene!

Vsem, ki ste se spomnile name, lepo od vas. Nisem še v porodnišniciuser posted image  Upam, da še kak mesec ne bom. Upam pa tudi, da je s Skyline vse ok.
Včeraj sem imela strokovni izpit, ki sem ga naredila in mi je padlo eno veliko breme z ramen. Nekaj dni pred strokovnim pa se nisem približevala računalniku, ker sem bila ful živčna in sem se bolj ali manj učila ves dan. Se opravičujem, da vam nisem prej javila, zakaj me ne bo. Izpit sem želela opraviti še pred prihodom user posted image , da se sedaj lahko posvetim samo njej. Kako mi je odleglo!

Lorch - upam, da ne boš prehitro rodila. Držim pesti za vse nas, da bomo vsi v normalnih terminih.

Tejka in Vrtnica79 - pridem na naš zmenek v petek. Se že veselim.

Tako, sedaj pa grem malo pospravit stanovanje, ker je v razsulu. Se še kaj oglasim.

Lepo bodite.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.10.2007 9:54:13   
loncica
Čav!

Najprej glede izcedkov: jaz sem že mojster v tem. Imam že veš čas povečan izcedek od bele do rumene in celo roza barve. Pomagale niso ne canesten, ne borax in ne gyno daktarin svečke. Zdaj ko pa mi je G predpisala antibiotike, pa je izcedka ful manj in je čisto prozorne  barve. Očitno je nekaj pomagalo.

Moj user posted image  se tudi nič ne umirja. Ves čas brca. Se pa je spustil nižje in me tudi malo skrbi. Sicer sem zdaj v 32. tednu, tako da tako grozne panike ni ampak bi vseeno rada videla, da mali počaka še vsaj 5 tednov.

Skaana: glede AC. Moje mnenje: raje dam ta denar za to, kot za kaj drugega in mirno spim. Sem že po naravi prevelik panik in ne mislim vsake 5min preverjat, če mali še diha.

Jaz pa čakam, da mi mož dokonča posteljico, previjalno mizo in poličko nad njo. V bistvu vse čaka le še na lakiranje, tako da upam, da bo kmalu. Ga moram pa ful pohvalit, mojega user posted image . Vsako jutro mi naredi zajtrk, pripravi malico za dopoldne in skuha čaj. Vse pospravi, poskrbi za kosilo, večerjo. V bistvu mi ni treba nič. Res je zlat.

Lp (pozdravlja vas tudi moj user posted image , ki se mu kolca v mojem trbuhu:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.10.2007 9:58:09   
t*e*j*k*a
Ola!!

Kim80 čestitam za uspešno opravljen izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na ZS sem ti poslala svojo tel. št. sam je neki error napisalo tko da ne vem če je poslalo!!
Sporoči mi če nisi dobila nič.

Jaz sem dans sobila eno veliko vrečo cotk za user posted image . Sem bla ful hapi, no sej sem še zdejuser posted image .  Pa to je prišlo od čist ene take osebe ki ji sploh nisem nič rekla ker nima dojenčka več in je vse cote že dala naprej. No in se je ful izkazala je šla sosedi po cotke za mene!!!!!

Grem čao

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.10.2007 10:07:57   
Magi*
loncica, a pa imaš take bolj tekoče - skoraj vodene izcedke ali bolj goste. ma sem čisto zmešana od tega. prej, ko sem v slućbo hodila, sploh nisem imela časa o tem mislit. sam zdaj so precj bolj obilni, al se mi pa samo tako zdi. so pa čisto vodeni. ko se vsedem ali vstanem, kar priteče. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

kim80, čestitke za strokovca!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.10.2007 10:20:03   
lorch
Lep pzdrav!
Kim 80 čestitamuser posted image user posted image user posted image
Nas je malo skrbelo zate, ampak tvoj razlog čisto razumem, ko sem se jaz pripravljala na strokovnega, sem tudi malo spremenila svoj ritem.
Včeraj sem  pri telovadbi za nosečnice vprašala fizioterapevtko glede teh razmaknjenih mišic, pa je rekla, da se to že na daleč vidi tam kjer res pride do tega. Da že če se na hrbet vležemo pa dvignemo glavo toliko da vidimo na trebuh, se taka zelo očitna praznina pokaže tam pri popku.  da se to pri nekaterih razmakne celo za 4 prste in da nič kaj lepo ne zgleda, da pa ni to nič takega in se mi ni treba sekirat. Čeprav moram priznat da sem jo vprašala bolj iz firbca , ker sem pač malo pred tem na forumu prebrala o tem in sem jo izkoristila ko sem bila ravno tam.user posted image
Upam da je to kateri pomagalo, predvidevam da fizioterapevtka, ki je že 3x rodila in je 4. noseča bi mogla vedet kako in kaj.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.10.2007 10:23:10   
soncek.djukelica
dan,

Kim, tudi od mene čestitke za opravljen izpit!user posted image
Magi, meni je G. predpisal Canesten kar 2x ampak ni bilo kakšnega haska pol mi je pa še predpisal svečke Borax (terapija je trajala 5 dni) in ker sem imela vso razdraženo nožnico, mi je rekel, naj si mažem z Bepanten kremo in od takrat se je stanje izredno izboljšalo! Imam pa še eno pakungo svečk doma, magari ti jo lahko dam!
Za pijačko v Lj, jaz bom itak z busom prišla, ker imam problem vozit!user posted image
Pa veste,kaj se mi še dogaja, diham kot medved!user posted image  Pa hitra hoja mi še dihanje pospeši,doma mi rečejo,da diham kot kak strasten kadilec!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.10.2007 10:25:10   
loncica
Magi: čisto odvisno, izcedek je bil enkrat gost drugič voden. Sem pa bila jaz tudi prej skoz mokra. Zdaj ne vem, a zdaj antibiotiki pomagajo (očitno le niso bile samo glivice ampak malce hujše vnetje) ker imam izcedka res ful manj.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.