ElaM
|
Punce, dobro jutro. Očitno sem danes prva. Ne morem spat in sem bila že pridna, pospravila sem cunje, ki sem jih včerej oprala, pomivalca napolnila, zdaj pa pijem kavo in malo brkljam po netu. Tinkara še spi in tako moram ukrasti redke trenutke , ki so samo moji. Magi*, jaz sem imela Canesten, vaginalete, povečan izcedek sem imela samo zjutraj, ko sem vstala, sem si razlagala, da tista stopljena svečka pač steče ven. Čez dan pa samo običajni izcedek, ki ga imam btw še vedno too much. Skaana, mi imamo Angel care še od prve punce, pa ga niti enkrat nismo uporabili in sem ga že prodajala. Zdaj, pa ko berem vse te zgodbe, sem se pa odločila, da ga bomo uporabljali. Upam, da jogi ni predebel in da bo delovalo. Je pa res, da sem sama nase huda, ker razmišljam v tej smeri, vendar če se potem bolj mirno spi, pa tudi odtehta. Je pa moja pikica še zelo aktivna, nič se ne umirja. Saj mislim, da je T. tudi razgrajala do konca, tistih 10 gibov, sem imela zabeleženih najkasneje ob 8-ih zjutraj. Sem pa danes vstopila v 32t. Lana38, tvoj mož je pa res priden, da bo vse zrihtal, ko boš v porodnišnici. Mojemu bom že vse prej pripravila, ker drugače se zna zgoditi, da bi dojenček moral iz porodnišnice v Tinkarinih cunjah. Njegov komentar bi pa bil, saj so čisto majhne. Ga prav vidim. Alice, danes sem naročale slike prek neta in našla za vašega Črtota nevesto. A vaš kako bi bili lahko ponosni na vnuke? Še ena slikca. Lep dan, pri nas se že kaže sonček.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 16.10.2007 7:48:08 >