|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
14.10.2007 20:22:09   
neli99
živijo user posted image  !

moj PDP je sicer 27.11. ... ampak jst vas kar mal berem ... bolj za tolažbo in da se malo umirim, ... novembrke že kar rojevajo, pa vsi ti zapleti, pa tole s katko ...

jst pa se zdej šele lotevam pranja cotic ...

gužva pa tut mene mal skrbi ... se bo treba toliko bolj čuvat in poskrbet zase... pa upat, da bo vse ok.

pozdravček. user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.10.2007 20:30:22   
hokejistka
Ja lorch jaz zdaj ko sem doma tud vidim same prašne mucke po tleh, pa okna bi bilo treba pomit, pa vrata zdrgnit,... Se moram prav zadržat, da ne naredim vsega sama in da ne težim mojemu user posted image naj kar naprej nekaj puca. Bom pa definitivno vse nadoknadila po porodu.

Saj se mi je kar zdelo da moram prej na CSD. Pa sem bila ravno v petek v bližini user posted image .

Hvala za inf.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.10.2007 21:29:08   
Mat3ja22
LP
zanima me kako si ve pomagate z zaprtjem? ker meni ne pomaga nič več, še tisto ne kar mi je pred zanositvijo ( kislo zelje, Donat Mg in laneno seme ne pridejo več v poštev). kaj se med nosečnostjo lahko pije sirup Portelak ali kaki drugi sirup proti zaprtju? Ve katera kaj več o tem?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.10.2007 21:43:31   
hokejistka
Na forumu lahko prebereš veliko nasvetov. Večina punc ti bo svetovala različno hrano: slive, laneno seme, jogurti ipd. Se čisto strinjam. Se pa zgodi, da ne pomaga nič in se stvar tako zaštopa, da ne gre nikamor. Takrat sem se jaz poslužila glicerinske svečke in nekega praška.

Mene je zaprtje matralo tam okoli 20. tedna. Tudi sedaj  ni idealno, ampak veliko bolje. Meni tudi niso pomagale ne slive, ne postan Donat ne razni jogurti. V samem obupu in po več dneh zaprtja sem potem vzela glicerinsko svečko, ki mi je pomagala toliko, da me je vsaj malo spucala. Me je bilo tako strah fejst pritiskat, ker sem se bala, da bom hemeroide fasala. So glicerinske svečke popolnoma varne za nosečnost. Dobiš jih v lekarni brez recepta. Sicer nisem pristaš svečk, ampak če je zaprtje res hudo, je fino, da se vsaj malo zmehča blato.

Druga stvar, ki jo priporočam pa je nek prašek, ki se ga dobi v lekarnah. Je popolnoma naraven. ne vem točno, kako se kliče. Mislim, da Mucofalk. Moj je imel okus po pomaranči. Se ga pa zmeša z vodo in to popije. Učinkuje pa tako, da blato nekako ovije in ga naredi bolj sluzastega (joj, kaj pišem user posted image ) in gre lažje ven.

Ko pa se mi je prebava uredila, sem začela vsakodnevno jesti suhe slive, jogurte ipd. To mi sedaj zelo pomaga.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.10.2007 22:10:43   
Magi*
Mat3ja22, se mi kar smiliš. jaz grem lepo vsako jutro (upam, da me ne bo moj dolgi jezik spet izdal user posted image ). vsako jutro na tešče zeksam pol litra vročega (segretega, ne psotanega) Donata. potem lepo zajtrkujem in spijem jutranjo belo kavo, se malo sprehodim in grem. tako sem delala še, ko sem v službo hodila in tako delam še sedaj. seveda pazim tudi na prehrano (dovolj vlaknin in tekočine), a pri meni je zelo pomemben tudi red. vsako jutro enak ritual in ne grem nikamor dokler ne opravim, pa če bi morala zato vstati uro in pol prej user posted image

za tole zdajšnjo situacijo pa se definitivno odreši s svečkami ali pa pokliči G kateri prašek ali sirup je varno vzeti.

lorch, jaz zdaj, ko sem doma, tudi vidim kaj vse je treba narediti...sam vse to počaka in te zdaj ne sme motiti. edino bebica ne bo čakala, če boš preveč okol skakala. pa je še čisto prezgodaj za it rodit. (kaj je prima, k se vse rima user posted image ).

mi smo dobili našo trmoglavko nazaj. bi si želela, da bi lahko napisala ukročeno trmoglavko, sam temu ni tako. stanovanje je v 5ih minutah dobilo novo podobo. user posted image  mi je pa prinesla svež rožmarin in marjetice user posted image  moja punca. jutri pa gre nazaj v vrtec.

lepo bodite in kaj lepega sanjajte!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.10.2007 22:39:46   
Skaana
user posted image ,

toliko pišete, da je že kar neprebavljivo user posted image . Mah, se hecam. Super ste user posted image .

Alice, prečudovita slika user posted image . Kdo vas je pa slikal?

Jaz sem tud gruntala, da bi blo mogoče fino kaj pokukat k novembrkam, a zdaj sem si pa premislila. Sploh zato, ker imam velike šanse, da rodim že novembra in ker neki pišete, da se je že začelo. Brrrr. Z user posted image  morava zdržat vsaj še teden in pol (potem bo že 34. tednov user posted image ).

Mat3ja22, jaz sem fasala hemeroide po porodu. Takrat so je pomagali (sicerr že po toči, pa vendarle) otrobi z navadnim jogurtom.

Jaz sem bila pa ta vikend pridna in si naredila barvne študije za skupni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevna) ter Atenino otroško v naši hiši. Lahko si jih ogledate na mojem spletniku in glasujete za kakšno verzijo user posted image .

Lorch, jaz sem te tud hotla vprašat, ali nimaš predvidenega počitka. Le pazi, res. Moja sestrična je zarad pospravljanja pristala v bolnici... Pa saj ne da bi ti težila, sam jaz sem že tud od user posted image  jezna, ker nič ne smem. user posted image

Sem si pa slikala bušija - seveda pa skor da ni za v javnost. Jojme, kako se vidijo stare strije. Novih pa "še" nisem pridelala...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
15.10.2007 8:02:54   
pikica*
Dobro jutro!

Ste s espet razpisaleuser posted image . Nisem imela časa brat za nazaj....bom kasneje. Zdaj sem v bistvu samo želela malo "zatežit" Magi*user posted image . Vem, da si nekaj časa nazaj precej pisala o tistih razmaknjenih trebušnih mišicah. Zdaj p ane najdem več tistih postov. a bi mi mogoče lahko samo na hitro povedala kako to ugotoviš (če so preveč razmaknjene) in kako lahko v tem primeru ukrepaš. Ali pa mi dašvsaj kak link na to temo.

Hvalauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.10.2007 8:21:25   
Magi*
dobro jutro vsem! (čeravno je bila noč porazna. o tem, potem)

pikica*: vleži se na hrbet in dvigni glavo od tal. okoli popka poskušaj zatipati ali imaš kaj "lufta" med vmes. to vidiš tudi tako, da se ti na trebuhu naredi tak grebenček - po dolgem, po celem trebuhu. te mišice potekajo vzdolž celega trebuha in se stikajo pri popku. običajno ni razmaka med njimi, v nosečnosti pa jih lahko potegne narazen. toliko prostora kot imaš vmes, toliko prstov oz cm so razmaknjene.

vaje pa so naslednje: ležiš na boku, kolena rahlo pokrčena, sicer ležiš ravno na tleh. rahlo poskusiš notri potegniti popek - pa ne z vso silo, nmaj bi bilo čisto malo, nekako 20% moči, ki jo imaš. če boš težko ugotovila kaj je treba notri vlečt, si položi prst na popek, ti bo takoj lažje. to vajo ponoviš do 10x, zadržiš 10s. še bolje je, če pred vsako ponovitvijo najprej sisneš mišice medeničnega dna in nato notri potegneš še popek. ko to naštudiraš (če so mišice razmaknjene, nimaš pojma kaj moraš sploh stisniti, jaz sploh nisem zaznala popka), pa se lahko lotiš enake vaje ležeč na hrbtu (če ti ni slabo) in na vseh štirih (poza mačke). pol so še vaje, sam tiste so že tako komplicirane, da jih ne znam niti opisat.

a se ti zdi, da so tebi tudi šle narazen?

evo, zdaj pa napišem našo nocojšnjo kalvarijo.

Zaki pripeljejo z morja. vse lepo in fino. jo damo spat. čez eno uro se v joku zbudi, vsa rdeča in v mehurjih. sem mislila, da me bo kap. že popoldne je baje imela par rdečih pikic. ko smo ocenili stanje in jo pomirili (valjda smo ji morali obljubit, da bo spala pri nama), sem predvidevala, da gre za alergijo neke sorte in ji dala žličko Claritina. v pol ure je bilo OK. ampak jedla ni nič takega. pa tudi sicer nima nobene alergije. enkrat je dobila take izpuščaje, ko je zašvicala v volneni kapi. zgleda, da gre spet za kontaktno alergijo, ker je tudi včeraj popoldne zaspala v flisu in malo zašvicala. upam, da je to to. danes zjutraj je bila čisto OK, sem jo dala v vrtec in zdaj samo upam, da sem se prav odločila.

no, ponoči je gospodična spala kot polhek, zato pa jaz nisem zatisnila očesa. so me noge dajale in sem se celo noč sprehajala. če nimam svojega prostora in miru, ne morem nikakor zaspati.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.10.2007 9:04:45   
lorch
Dobro jutro!
Skaana imaš prav. sej sem potem ležala in počivala ker mi je trebuh kar po hitrem postopku dal malo kazniuser posted image
Danes se spet počutim, ko da bi včeraj cela dan delala trebušnjake, zgleda da ti BH krči mišico kar malo zdelajo, če so pogosti. Čeprav moram priznat, da sploh nisem nekih velikih naporov vlagala v pospravljanje, sam malo sem posesala pa pobrisala, pa še to na obroke, vmes pa počivala. Ampak meni je blo taaakoooo dolgčas ker sem bila sama doma (spet), na TV pa tudi nič pametnega, pa še vse ste uživale nekje s svojimi družinicami, da je blo še na forumu dogajanje blizu nule.
Bom zdaj bolj pridna, sam mojmu dragemu še moram nekako dopovedat da RES ne smem marsičesa delat. Ker mam občutek da se mu zdi vse skupaj mal zjamrano. Saj pa tako fajn zgledam, mi na videz čisto nič ne fali.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.10.2007 9:08:18   
lorch
Sem pozabla napisat, da sem že v 34.tednu in v nedeljo bo polnih 34 tednov, pa še tiste injekcije za dozorevanje pljučk sem dobila, tako da bom konec tedna izven najbolj nevarnega časa!!! Upam!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.10.2007 9:12:34   
loncica
Čav punce!

Mene pa mucki in umazane šipe nič ne motijo. Zdaj sem si zabičala, da do četrtka ko imam ponoven pregled pri G ne delam nič. Še po stopnicah ne grem v spodnji štuk. Pač bo mož naredil kar bo, kar pa ne bo pa počakalo. Mi je pa včeraj naredil super večerjo, potem sva pa še film gledala. Ne moreš verjet kako je taka zadeva še veliko bolj romantična in sploh lepša, kot pa če greš ven jest.

Jaz se drugače počutim super. Večkrat se vprašam, zakaj že moram počivat. Vem, da je to bolj preventiva, ampak je G rekla, da bi bilo pa res brezveze, da bi zaradi kakšnega norenja zdaj rodila. Se strinjam.

Magi: upam, da bo z Zaki ok.

Lorch: kar pridno počivaj, čeprav si res že skoraj v varni zoni.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
15.10.2007 9:53:25   
Foxina
punce eno vprašanje...kje ste kupile pajacke? sem gledala v H&M in C&A, pa nimajo nič...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.10.2007 10:10:47   
lana38
Uh, kar nekaj časa sem porabila, da sem vse prebrala. Seveda sem spet skoraj polovico pozabila. Najbolj sem si pa zapomnila tisto grozno izkušnjo iz Lj porodnišnice. Morda zato, ker sem lani sama imela slabe izkušnje z osebjem v Lj porodnišnici. Jaz sem sicer bila na E oddelku, ker sem bila na UPN. Ampak takega obnašanja osebja, kot sem ga bila tam deležna sploh niti v sanjah ni mogoče pričakovati za eno tako ustanovo kot je KC, saj tudi porodnišnica spada pod KC. Pohvalim lahko edino babico v porodnem bloku. Ta je bila pravi angel. Ostalo osebje, pa so pravi zmaji. Morda se najdeta 2 ali 3 izjeme. Govorim predvsem o sestrah. Z zdravniki sem bila kar zadovoljna. Ne bom zdaj pisala podrobnosti, ker sem o tem že velikokrat govorila. Pa tudi zelo nerada se vsega tega spominjam.
Tudi mene kmalu čaka papirologija na CSD. Danes teden imam pregled pri G in mislim, da bom zdaj že dobila potrdilo, saj bom kmalu 60 dni pred PDP.user posted image
Zunaj je sonček, čeprav je hladno. Zdaj sem že vesela, da sem lahko doma in lepo počakam, da se malo otopli in grem potem na sprehod. Zjutraj pa sem lepo še v postelji.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
15.10.2007 10:37:50   
soncek.djukelica
dober dan,

Magi, hvala za tolažilne besede!Sva šla včeraj z mojim user posted image na dolg sprehod, pa sem se počutila boljše! Narava pomaga, user posted image in danes sem že boljše volje! user posted image Je ayo lepo napisala, včasih je boljše,da kaj takega ne zveš!user posted image
Magi, da bi bilo z Zaki vse v redu!user posted image
Lorch, verjamem ti,da je težko nič početi,ko vidiš delo, ampak to bo le za kratek čas!user posted image

Mateja, glede zaprtja in hemeroidov sem pa jaz resnično diplomirala!Mene so začeli že zelo zgodaj matrati in sedaj sem našla način, kako vse skupaj omiliti! Jaz spijem 3 dcl Donata na tešče (ne iz hladilnika, ne prekuhanega, ampak iz sobne temperature)! Potem pa si pripravim še napitek iz suhuh sliv - dam 3 ali 4 suhe slive v 2-3 dcl vode in pustim stati nekaj časa! Najmanj uro ali lahko pa tudi več! Uporabim pa vse; slive pojem in spijem tisto vodo! Ti povem,da res pomaga!user posted image
Alice, res lepa slika in res lep bušek!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
15.10.2007 11:22:44   
lorch
No, meni se pa zdi, da vedno sam nekaj jamram in  imam kar naprej nove težave, zato bom za spremembo napisala da zaenkrat hemeroidov pa nimamuser posted image user posted image user posted image . In upam, da bo tako tudi ostalo, ker zelo dobro vem da je to kar huda nadloga in sočustvujem z vsemi ki jih imate.
Je pa zunaj tak lep sonček, da bi najraje kam šla, ampak ker sem v vasici ki je prislonjena v breg, mi ravnine manjka, v hrib hodit je prepovedano, da bi šla z avtom nekam kjer se bom lahko sprehodila, me pa že počasi kr mine da bi kam šla.
Zato bom lepo doma počivala še naprej in vas pridno čekirala, ve pa le pišite, da bom imela kaj brat.user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
15.10.2007 11:23:59   
t*e*j*k*a
Joj ženske kok ste napisale!!! Zdele že več kot pol ure bulim tle v monitor in sem komi pršla skoz.
Pa itk ne vem več kaj ste napisaleuser posted image .
V glavnem lorch ti kr lepo počivaj (kk je fajn govorit medtem ko jaz lahk še dirkam okoluser posted image ), pa ostale tud lepo počivajte da ne bo kake panike!!

Še mal pa bo november pol pa še čist mal pa bo december pa se bo začelo.

JAz pa pogrešam Kim80!!! Da ni kaj narobe!!!

Vrtnica79 zdej si me pa najdla-ne vem namreč kje so informacije od Europarka!! Zdej ko so vse spremenili se še ne znajdem glih. A one informacije od Spara so na istem mestu kot so ble??Ti pošlem na ZS tel.

Punce v glavnem uživajte dokler še lahko ker pol se bomo mogle 100% posvečatuser posted image -komi čakam!!!

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 3191
15.10.2007 11:40:52   
lorch
Jaz sem pa malo šnofirla za nazaj in ugotovila da se nam Kim 80 ni javla že od 10.10., PDP ima pa en dan pred menoj (1.12.) Čuj Tejka imaš prav mogoče se je pa že začelo kaj dogajat. Zdaj pa mene tudi malo skrbi ker bi blo fajn če bi zdržala še ta teden da prestopi v 35.teden.
Držim pesti, da je vse vredu!!!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
15.10.2007 11:50:00   
Vrtnica79
Pozdravljene!

Upam, da ste preživele lep vikend. Je bilo kar lepo vreme- če odmislimo mrzli veter. Danes sem se spravila malo počistiti po stanovanju, zdaj me čaka še likanje. Za kosilo bom pa kar musako skup spackalauser posted image .

Magi, tvoja pupika pa res nima sreče. Upam, da ni nič hujšegauser posted image .

Pri nas ni nič novega. Lahko povem edino nove mere za seznam: 32 t; +13 kg; 100 cm .

Tejka, saj ni panike- lahko se zmenimo tudi pri onih info. od Spara. Pa tak imamo telefone, če se slučajno ne najdemo. Mislim pa da nas nebo težko zgrešit z našimi bušijiuser posted image . Saj res, kje je Kim80. Upam da pride.

Lep jesenski dan vsem. A ni lepo iti na sprehod ko ti listje šumi pod nogami?

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3193
15.10.2007 12:25:43   
Raho
Čao!

Danes sem malo poznauser posted image  - sem polovico noči prebedela, ker me je nekaj glava bolela, potem pa je Črto zjutraj šel k babici na aktivni dopoldan, jaz pa nazaj smrčat, da sem vsaj malo not dobila. Sem morala ponoči kar 2 Lekadola požreti, da je bilo znosno.

Hvala, da sočustvujete z mano zaradi hemeroidovuser posted image . SO pa hudiiiiiii. Upam, da bo v nekaj dneh boljše.

No, mene mucki več tudi nič ne motijo me pa vse te tone prahu, ki se nabirajo po stanovanju, ker se pač eno nadstropje više dela. Pa se kaj pomučim, da kaj zbrišem...

Da vam povem, kaj je moj naredil - pride iz Lilda z usti od ušesa  do ušesa, da je kombinezon kupil - pa nisem imela srca, da bi mu povedala, da imamo 3 kombinezone - 2 od Črtomira, enega, čisto novega pa mi je prinesla prijatljica.
Naj živi v upanju, da je naredil dobro delouser posted image

Tudi jaz pogrešam Kim80. Čujet, malo še ročno držite, ker jaz imam še za nekaj dni dela na kompletkih.Potem pa - če katerq ima željo, lahko gre tudi rodituser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
15.10.2007 12:31:50   
lana38
Alice, meni tudi včasih paše, da gre Blaž v šolo. Jaz pa nazaj drnjohat.user posted image  Potem mi pa kar hitro postane dolgčas, ko ga do 14h ni.
Sem že bila na sprehodu in je en tak res fajn dan zunaj, zdaj ko ima sonček še nekaj moči.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
15.10.2007 12:51:02   
Ayo
Ojla!

Jaz se pa poleg Kim80, veckrat spomnim tudi na Skyline, nje pa res ze fuuuuuuuuuuuuuul dolg ni! user posted image

In nehite ze s temi predcasnimi porodi in gledat k Novemberkam in vse tak, grrrrrrrrrrrrrrrrrr, tako samo druga drugo delamo bolj nervozno, boste vidle na zadnje bomo vse cez rok molile, da nej se ze zacne!! user posted image
SD, edino ti lahko prehitis, ker si z dvojcki user posted image

Pri meni se vedno zanekrat vse deluje v najlepsem redu. Vceraj na plavanju je bilo super!! user posted image  user posted image

Se je pa zvecer user posted image  malo pritozeval, ker ne user posted image , no vsaj ne kot vcasih, ce ze je kej, je vse bolj brez strasti. Joj no, ce se pa men res ful ne da, kaj nej!!!!! user posted image  user posted image  Sej je rekel, da bo toleriral se kaksen mesec po rojstvu, pol ce ne bo pa zaropotal! user posted image  Jz pa zdej samo na to mislm, da kako on bi, men se ne da in se ful krivo pocutim! user posted image  Help!

Glede zaprtosti, se je pa tud men ene 2x to pojavilo, nekje do 4 dni, pomagal mi ni pa nic, mg, slive, jogurt, nc!

Lep dan!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
15.10.2007 12:54:24   
Ayo
Aja, pa glede nase ljubljanske user posted image , kje se dobimo??

Ce ste za cajno, se lahko tud poklice in rezervira mizo...no povejte, ker se dobrih 10 dni in se vidimo! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
15.10.2007 12:57:16   
loncica
Čav punce!

Jaz sem tudi že parkat hotla napisat kje je Skyline. Včasih se je tako redno javljalauser posted image .

Upam, da se tudi Kim80 kmalu javi.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
15.10.2007 12:59:18   
ElaM
Živjo,
da se na hitrico malo oglasim. Danes izpolnjujem papirje za CSD. Joj, kako je ene papirologije, pa vsi vpisani podatki se  5x ponovijo.
Magi*, upam, da je Zaki bolje. Naša je včerej padla v koprive, je imela celo levo ličko bulasto. Je pa izredno dobro prenesla, samo par solzic. Moja punca.user posted image
Loncica, a si bila ti mogoče danes v Žireh v trgovini M? Je bila tam ena nosečka, s približno takim bušijem, kot ga imam jaz. Samo nisem se upala, da bi jo ogovorila. Ker če nisi bila ti, bi verjetno ženska samo debelo gledala.user posted image
Sem malo gledala poforumu, ampak novembrkam se pa res mudi. Res upam, da me ostanemo v enem kosu vsaj tja do 37t, ko je otrok uradno donošen. Če pa ne do 37, pa vsaj do 35.user posted image
Ena je spraševala glede kompletkov, za našega user posted image sem  ga kupila v H&M, je pa res kar se izbire tiče bolj švoh. Glede na to, da ne vemo spola, je v beli barvi, s kapuco. Sem pa prejšnji teden prebirala Tinkarine cunje, tja do št. 62 in ugotovila, da sploh ne bom nič več nabavljala, ker je že teh ogromno. Pa skoraj nič ni roza, kar se je pri nas začelo potem, ko smo prejemali cunje v dar. Sama sem pristašica nevtralnih barv.

A ima še katera težave z zgago? Mene noro peče, ponoči sem 3x vstala, da sem pila Donat.user posted image

Lepo bodite, pa se beremo.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
15.10.2007 13:35:35   
soncek.djukelica
ojla,

ayo, jaz imam rok konec decembra, tako da se tudi meni ne mudi preveč!user posted image
Glede user posted image se tudi moj pritožuje, pravi da bomo po porodu "maraton" udarl! user posted image user posted image user posted image Sej bi tudi jaz user posted image , pa se mal bojim zaradi MV! Še najmanj 5 tednov naj vzdržim!user posted image
Jaz sem se že najedla, pa biskvit sem spekla! Se bom pregrešila, pa kar bo bo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.