|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.10.2007 11:13:44   
Magi*
evo še moj trebuh od včeraj. ne bom pa dala razgaljenega, ker bi se kdo ustrašil. toliko imam strij.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.10.2007 11:31:30   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

andreja2000, mi smo prejšnji teden kupili latexovo ležišče za zibko (40x90cm) za 33€  v BC. imajo tudi manjše velikosti in so še cenejš

user posted image  hm,bom ob priliki še enkrat preverila,tudi naša zibelka je iste velikosti kot vaša.

Veliko pišete o raznih bolečinah.Mene pa mučijo bolečine v kolkah in to ponoči.Tako ne morem dolgo spati ne na levem in ne na desnem kolku,na trebuhu mi pa spet ne paše....tako so moje noči postale prava mora,če prištejem še nemirne noge.So me pa kolki boleli že pred user posted image  in sicer vedno preden sem dobila user posted image .No,sedaj pa je bolečina spet skoraj vsako noč prisotna ....user posted image

Alice  lepa fotka,sem jo včeraj zvečer že videla,pa me je ful raznežila.Joj,jaz imam tako hitro solze v očeh in takoj me vse gane.Tako lubani je tvoj Črtomir.

Lana38 pri nas pa tako lepo sonček sije........

Tako,punce moje,sedaj pa grem še malo pospravit,p pripravit kosilo....imejte se lepo!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.10.2007 11:32:30   
ElaM
Še ena iz kriplbataljona na redu.user posted image
Mene tudi zjutraj, ko se zbudim blazno bolijo sramne kosti, pa v križu me zateguje, noge imam otrple.user posted image  Mah, ni da ni.
Alice, res luškana fotka. Črto je tak cart. Tinkara tudi, ko vprašamo, kje ima mami dojenčka, pride k trebuhu dvigne majico in zašne lubčkat trebuh.user posted image  Res so luštni, zraven pa gruli deee, deee.
Magi*, da še malo pohvalim tvoj bušček. Moj ni bil slikan že od 16t.user posted image  Za razliko od prvič, ko imam sliko skoraj iz vsakega tedna.
Loncica, pocivaj, bova sli na kavo potem, ko se bo stanje umirilo.user posted image  Si pa kar predstavljam kako stresni znajo biti ti krvavi izcedki.

Ostalim želim lep vikend, migecom pa enga lubčka.

Zdaj pa še nekaj out of topic, včerej sem na mail dobila luškane pesmice za otroke, če jih katera želi mi naj pošlje e-mail naslov na zs.
Še kazalo:
KAZALO:

BARČICA. 2
BIBA LEZE.. 2
ČEBELICA MAJA. 2
ČIN ČIN ČIN DREŽNICA. 3
ČUK SE JE OŽENIL. 3
DEDEK MRAZ. 4
EN HUD PESJAN JE ŽIVEL. 4
ENKRAT JE BIL EN ŠKRAT. 5
GOSENICA. 5
HUDA MRAVLJICA. 6
IZIDOR OVČICE PASEL. 6
JAZ PA POJDEM NA GORENJSKO.. 7
JAZ SEM MALA ROŽA. 7
KEKČEVA PESEM.. 8
KUŽA PAZI 8
LE SEKAJ, SEKAJ SMREČICO.. 8
LISIČKA JE.. 9
MAČEK MURI 9
JAZ PA GREM NA ZELENO TRAVCO.. 10
MARKO SKAČE.. 11
MI SE IMAMO RADI 12
METULJČEK CEKINČEK.. 12
NA PLANIN'CAH SONČECE SIJE.. 13
NA PLANIN'CAH LUŠTNO BITI 13
NAŠ KUŽA. 13
NAŠ MUCEK.. 14
NAŠA ČETICA KORAKA. 14
NI COPATKA, NI COPATKA. 14
OB BISTREM POTOKU JE MLIN.. 15
PETELINČEK JE NA GORO ŠEL. 15
PREBUDIL SE JE RANO SOSEDOV BOSOPET. 15
PRIŠLA JE MIŠKA IZ MIŠNICE.. 16
RAČKE.. 17
RINGA RAJA. 17
SIJAJ, SIJAJ, SONČECE.. 18
SIVA KUČMA. 18
SREČA NA VRVICI 18
VRABČEK ČAKA MAMICO.. 18
ŽABJA SVATBA. 19
ŽIVALI V JESENI 20
OSTALA BESEDILA. 21

< Sporočilo je popravil ElaM -- 13.10.2007 11:36:51 >

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.10.2007 12:02:18   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

evo še moj trebuh od včeraj. ne bom pa dala razgaljenega, ker bi se kdo ustrašil. toliko imam strij.user posted image

Maš pa lepe rožice na trebuhuuser posted image .

Jaz se grem naslednji teden slikat - bom potem profesionalne fotke v en album zalimala. Je E. rekel, da se vse da poštimat, da bom imela lep trebuhuser posted image user posted image .
Bogu hvala za photoshopuser posted image .

Sva se z mojim zmenila, da bova dala narediti plakate in jih uokvirila - za v novo sobo. Da ne bomo povsod imeli umetniških slik. No, vse kar je doslej E. poslikal je super. Sedaj pa hoče priti še v porodnišnico takoj po porodu - se bo začel ukvarjati samo s fotografiranjem otrok - in rabi mušter. In kaj lahko rečeš prijatelju? NE?

ElaM - jaz pa imam iz 1. nosečnosti samo slike iz zadnjega meseca in nekaj iz dopustauser posted image . Sedaj pa jih je nekaj več.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.10.2007 12:11:58   
Raho
Joj, sem vam pozabila povedati! Sedaj sem fasala še hemeroide user posted image user posted image user posted image .

A ni to fajn?user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.10.2007 12:17:09   
Magi*
no, pa si milila, da si že vse dobila user posted image  (tuki se smejim, ker sem jaz pri Zaki tudi fasala hemoroide in jih sedaj še čakam. gotovo me pridejo obiskat) bog ve, kaj ti še ostane na seznamu nosečniških dobrot?

mene pa naš Mohamed Ali sedaj tako boksa v mehur, da zvezde vidim. vem pa, da me boksa, ker brca me pa pod rebra user posted image   hkrati.

moža sem na tržnico poslala, je tako nos vihal, da je kaj. saj potem gre pa na en hrib in ga do večera ne bo. tudi prav, ljubi mir user posted image

Alice, tiste rožice so pa tko fine. je ena poletna majčka brez rokavov, ki jo zdaj čez črno majico oblečem in se v trenutku urejena, pa še trebuh je "na varnem". sam skoz bolj narazen te rožce rastejo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.10.2007 12:19:20   
lana38
Aquamaris se lahko uporablja pri zamašenem nosu tudi v user posted image . To je prečiščena morska voda in nič drugega ni not. meni se zdi boljši od fiziološke raztopine. Sem leto poleti že smrkala. Upam, da v tej user posted image  ne bom več prehlajena. Čeprav sta 2 meseca in pol še kar dolga doba. Pa še zime je na pohodu.
Pri nas se pa izmenjujejo sonce in oblaki. Dežuje sicer več ne. Bomo videli, kaj še bo. Sem pričakovala en lep dan.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.10.2007 12:56:34   
Raho
Magi* - ne vem, če ne bi začela pisati bloga o nosečnosti z naslovom: Jaz pa imamuser posted image .

NO, da vam povem, kako dobro sem prišla čez - sem šla vzet za en RD 2 masaži v hotel pa me maser (od moža kolega, jaz sem učila njegovo hčer, ki je trenutno tudi noseča in ima tudi decembra rok) vpraša, kako sem in jaz začnem jamrati kako da me vse boli in ah in oh in sploh in moj križ pa da bi kar umrla - pa sem dobila 4 masaže zastonjuser posted image user posted image . A ni to fanj? Končno sem jaz tudi nekaj dobila.

Sedaj sem si pa še obrvi populila, ker sem izgledala že kot Frida Khalouser posted image . Me je skoraj kap, ko sem se pogledala v ogledalo.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.10.2007 13:00:37   
lorch
Ja Alice tebe pa res nobena nadloga ne pusti pri miru.
Magi tvoj trebušček je pa res cart s temi rožicami.

Jaz pa ugotavljam, da nimam nič kaj slik na katerih bi se lepo videlo kako okrogla sem. Bo treba nekaj naredit, ker mi je trebušček zelo všeč, pa čeprav je kar velik.user posted image

Sem pa imela danes ponoči zopet eno novo izkušnjo, ki si je ne želim več. Zagrabil me je krč v obe nogi, potem pa je še trebuh zategnalo in sem se skoraj polulalauser posted image Res me je mal presenetlo ker sem bla tik na tem da bi mi ušlo, sam dve sekundi bi še krč držal pa bi bla postla mokra. Pol si pa kr nisem upala zaspat, čeprav itak nisem mogla, ker me je vse bolelo, še najbolj pa desna noga ki je bla najdlje v krču. A je še katera doživela kaj takega?
Pa še spazmex tablete jem pol pa ja ne bi smelo bit tolk krčev ane?user posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.10.2007 13:02:08   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Magi* - ne vem, če ne bi začela pisati bloga o nosečnosti z naslovom: Jaz pa imamuser posted image .

samo, da ti ne bodo babe spet fouš kaj vse imaš user posted image

Sedaj sem si pa še obrvi populila, ker sem izgledala že kot Frida Khalouser posted image . Me je skoraj kap, ko sem se pogledala v ogledalo.user posted image

to pa težko verjamem, njej pa še Jan Plestenjak ni kos user posted image

pa fouš sem ti za masaže user posted image  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.10.2007 13:06:10   
Magi*
lorch, za krče v nogah naj bi pomagala edino kalcij in magnezij. samo piti ju moraš enega zjutraj, drugega zvečer, ker se sicer ne resorbirata dobro - upam, da me ne bo kaka medicinka za ušesa zaradi pomankljivega znanja user posted image  če ti to ne pomaga, pa nimam pojma. no, magnezij itak pomaga tudi pri BH popadkih.

Pušenjak je pa že pisal, da bi naj spasmexi bili bolj blažev žegen. itak pa delujejo na gladko mišičje - se mi zdi - trebušne votline, ne na krče v nogah  -spet sem morda kozla ustrelila, sam tako sem si jaz zapomnila.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.10.2007 13:06:46   
Raho
Pridi v Lendavo - jih dobiš še ti...

Eno vprašan je - a še katero tako svinj... bolijo prsi? Jaz se bojim, da bom fasala mastitis. Ne smejte se.

Joj, doma smo imeli prvi resen prepri - moj je mulcu obljubil perzijsko mačko, če neha dudatiuser posted image  - belo. Sem mislila, da bom tastaremu glavo odtrgala. Še sreča, da je tamali šel k babici na obisk, ker bi bil priča umoru - za sedaj verbalnemuuser posted image . Pa jaz ne vem - moj je čisto zmešani - jaz pa še 9 tednov do konca.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.10.2007 13:10:26   
lorch
Magi Hvala!
Magnezij že itak pijem tri na dan zaradi BH popadkov, kalcija pa niti ne. Bom začela!
Sej drugač so krči v nogah neki normalnega  verjetno, ampak mene je šokiralo ker je blo vse skupaj tako intenzivno, da mi je skoraj ušlo. To je pa nekaj zelo navega zame. Mi ni blo kaj preveč všeč, bi blo ja škoda jogija ko je tk fajniuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.10.2007 13:14:05   
Raho
No, sedaj pa naj meni ena razloži, zakaj je meni moja G. rekla, da naj se ne prenažiram z magnezijem. jaz več čisto nič ne kužimuser posted image  In da se en ali dva krča v nogah že data prežieti. Sicer so bolj redki kot so bili v 1. nosečnosti.

Spasmex pa je tako kto je napsiala Magi za krčenje gladkih mišic - se pravi za trebušne...

Ja, lorch, lahko te mišica na nogi boli še nekaj dni po krču, tako intenzivni so ti krčiuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.10.2007 13:26:40   
Magi*
lorch, meni je voda odtekla (prvič) direkt na čisto novi jogi. a veš kaj sem najprej pomislila: pa ne no, pa glih novi je user posted image

Alice, mogoče pa ti je preveč Mg odsvetovala, ker Mg tudi fejst odpira, da ne bi imela glih driske. drugače pa Mg čisto nič ne škodi.

zdaj se grem pa na balkon martinčkat. sem si pripravila rojbuš čokoladni čaj s smetano (tak okus čaja jeuser posted image ) in grem uživati sončne žarke.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.10.2007 13:27:06   
ElaM
Čvekulje, ma ste pridne.
Meni je pa G rekla, da moram piti mg, ma kdo bi jih zastopil, čeprav mislim, no nekje sem slišala, eč nisem kaj pomešala, da za krče je potrebno piti Mg in Ca. Prakticiram tako, da en dan spijem šumečko magnezija, drugi dan kalcija. Verjetno pa ti sintetični minerali res niso najboljši, samo kaj čmo.

Hemeroide, sem jaz staknila pri porodu. Kako ta user posted image  boli. in potem, ko je potrebno prvič it na Wc po porodu. Ojej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj neham, da se katera ne premisli rodit.user posted image

Alice, fouš sem ti za masažo, malo manj, pa kako boš malega prepričala, da trenutno ni najboljši čas za belo perzijsko mačko.user posted image  Samo ti desci so res smešni, sploh ne pomislijo kaj čvekajo. Mam enega takega doma.user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.10.2007 13:28:09   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Joj, sem vam pozabila povedati! Sedaj sem fasala še hemeroide user posted image user posted image user posted image .

A ni to fajn?user posted image

Ma to ni res no,sedaj pa še naj bi dobili perzijsko mačko user posted image ,ja to je pa za posladek user posted image user posted image user posted image .

Lana38 sedaj pa tudi pri nas ni več sončka user posted image ,no vsaj dežuje ne-zaenkrat.

Nič,letim še perilo obesit,no ravno letela ne bom........sem že preokrogla user posted image .......
fajn bodite...

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.10.2007 13:34:48   
lorch
Hja sej pravim ,da je trebuh tudi zategnalo kljub spazmexu.Me pa desna noga zeloo boli, z levo bo že šlo, sam desna pa ubija. pa bo že.
Magi sej ravno to sem že večkrat razmišljala, da bi blo ful škoda če bi mi voda odtekla v postli ker sem dala tok velik denarja za ta jogi, pa bi ga blo škoda.user posted image
Pol sem ga pa skor polulalauser posted image . Bi pa že rajš vidla da če ga že tak fino namočim da je zaradi plodovnice, bomo vsaj vedli zakajuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.10.2007 13:55:46   
hokejistka
Kakšne čveke! Zunaj pa tak lep sonček, me pa za računalnikom user posted image . Se vidi, da smo sami kripli. Tudi jaz se edino na balkon lahko postavim. Zdaj pa še to ne morem, ker se tam sušita dve žehti perila user posted image .

Kadar jaz čutim, da me grabi krč v noge ponoči. TAKOJ iztegnem nogo, da popusti. Ampak je to treba naredit takoj, ko začutiš, da te grabi, ker drugače boli kot user posted image .

Jaz Mg pijem vsak večer predno grem spat, jem pa tudi Elevit tablete, ki imajo vse potrebne minerale in vitamine.

Moj nos je še vedno zaštopan in sedaj si bom 1 dcl fiziološke noter zlila, ker imam vsega zadosti. Pa še kri se mi kdaj usuje iz nosu, tako da si še pošteno usmrknit ne upam.

Drugače je pa moj user posted image tako priden danes. Je skuhal zelo dobro kosilce, pa še pospravil za sabo. Ima izgleda slabo vest, ker ga med tednom kosilo še vroče pričaka na mizi, pa še prihodnji teden me za 4 dni zapušča. Gre na poročni teden brez neveste user posted image .

Alice ti si prava medicinska enciklopedija. Bi bila lahko živi priročnik za študente medicine. user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.10.2007 15:03:29   
t*e*j*k*a
Uf pa ste res čveke!!!

Zdej se bom pa jaz mal pohvalila!! Jaz krč doživim mogoče enkrat na mesec, pa še tist ni tko zlo hudo, lahk čez 5 minut že nazaj zaspim!!!

Gelde hemerodov jih nism mela še nikol v življenju in upam da se ta nesnaga ne pojavi!!!

kaj še?? Aja men čist dol visi kje mi plodovnica odteče bi blo pa fajn če bi mi na postli kr bi tako mogoče celo novo dobilauser posted image . Imava francosko tko da bi blo treba celo postlo menjat.  Ampak res upam da mi ne bo v avtuuser posted image so taki sedeži ko novi pol bi se pa tist sluz gor pacu.

No babe lepo se mejte in veliko čvekajte.

Upam da vas ne doleti še kaka nadloga - sicer pa a je sploh še kaj ostalo??? Ma ste že vse fasale kar je možno blo ampak bote zihr še kaj najdleuser posted image .

Grem čao

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.10.2007 17:53:39   
Anonimen
Živjo čveke!

Vidim, da skoraj vse nekaj muči, pa naj še jaz malo pojamram. V glavnem danes sem že cel dan boga. user posted image Muči me otrdevanje trebuha in bolečine v križu, user posted image se mi je nekoliko umirila v trebuhu,sm že mislila da bom mogla it rodit. Zdej sem 2 uri malo počivala pa je samo malenkost boljše. Dejte mi povedat katere Mg šumečke pijete, da jih grem v ponedeljek kupit. Pa prsa me tako bolijo, da je za znoret. Kaj to pomeni, da bom šla kmalu v porodnišnico?user posted image
Drugače pa so vaši trebuščki lepi, ni kaj.user posted image Rast mojega trebuha se je malo umirila, trenutno sem 30t 5d noseča in imam obseg 109cm. Ja kakšna bom šla pa rodit?user posted image
To je to, zaenkrat. Uživajte teh nekaj minut še na sončku.

Lp,
Nana22

(odgovor članu t*e*j*k*a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.10.2007 18:41:38   
hokejistka
nana22 jaz v lekarni kupim Magnesol. Lahko pa vzameš največ 3 na dan. Raztopim jo pa v 2 dcl vode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.10.2007 19:06:56   
Anonimen
hvala hokejistkauser posted image

LP

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.10.2007 20:22:24   
loncica
Čav punce!

No, jaz pridno počivam. Ampak kaj morem, če grem dvakrat an uro na wc. Počutim se ful dobro, zato mi je že tolk težje ležat. Ampak za user posted image  bi itak vse naredila. Upam, da bo do četrtka vse, ok ko imam pregled.

Nana22, jaz tudi pijem magnesol tablete.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.10.2007 20:25:58   
lorch
Nana22 tako kot ti je napisala hokejistka. Magnesol, največ tri na dan.  Jih pa priporočajo ginekologi, zato vse pijemo ravno teuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.