Ayo
|
Joj babe vi ste cis zmesane, kolk ste napisale!!!! Vceraj sem imela toliko dela sama s sabo, da niti nisem prizigala pc-ja, sedaj sem pa porabila 1 uro da sem vse prebrala. Ce bi hotla pa se vse pokomentirat, bi pa porabla se 1 nadaljno uro, pa spet nimam casa! Sem po eni starni kar fous vsem, kis te lepo ze doma na bolniski, jaz namrec med tednom zarad sluzbe ne morem nic naredit, med vikendom pa mi zmeraj zmanka casa. Pa ko berem kako imate te in one tezave, pa novembrke k so ze rodile, me zagrabi panika, ker mi doma nimamo se popolna nic pripravljeno!!! Pohistvo za pride v zacetku novemra in takrat se bom tudi spravila pospravljat in urejat omare, pa oblekce za inp. Zgodba o Katki je tudi mene ful pretresla, vcasih bi bilo bolje, da take zadeve raje ne beremo! SD, lepo da si molila, jaz tudi vcasih tako na hitro v mislih zmolim kaksno za nasega , se pa spomnim da sem veliko vec molila v prvih 3-eh mesecih, se spomnim, ko sva bila v maju tudi v Rimu, v baziliki sem sedela 1 uro in molila, pa na bruhanje mi sle ful se spomnim . Magi* tud men so vsec tiste rozice na trebuscku! A ves, da se men zadnje case zdi, da me tudi daje ta sindrom nemirnih nog! Ne vem no, najveckrat ko lezim pred TV, kar ne morem bit pri miru, premetavam noge iz enga konca na drug!! Alice, slikca z busijem in Crtomirjem je fenomenalna!! Bravo! Jaz sem pa danes zjutraj brala en prirocnik o porodo, pred in po, pa je bilo tako lepo vse napisano, da sem ful jokala, totlano sem se raznezila, ko sem si predstavljala sebe v porodni, na tisiti magicni trenutek, ko bom zagledala svojega in ga prvic stisnila k sebi, ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! No, grem sedaj, ker pop imamo na programu, kot vsako nedeljo, plavanje! Sigurno sem se ful stvari pozabila napisat, bom jutri iz sluzbe, tam je vedno vec cas! Cau cau
|