|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.10.2007 20:34:10   
andreja2000
lorch  se mi kar smiliš,ko morš toliko počivat.Jaz sem pri Lari morala počivati prve tri mesece-no to sem itak bila v bolnici in vem kako to je.Sedaj bi pa bila kar groza,če bi morala počivati,ker me, ko ležim hitro začnejo boleti kolki in pojavi se sindrom nemirnih nog.Tako se nemalokrat zgodi,da televizijo gledam kar stoje in se prestopam iz noge na nogo......ah,ja,saj še malo,pa bo to pozabljeno.

nana22 jaz tudi pijem magnezol šumeče tabletke kupljene v lekarni!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.10.2007 20:40:16   
Vrtnica79
Čer!

Madona, sem komaj vse prebrala tak ste se razpisale! Mene tudi občasno zgrabi kaki krč ponoči, sedaj že 2x zapored v obe nogi. Pa hitro mojega zbudim, da mi raztegne noge- sama ne morem od bolečineuser posted image .

Včeraj sem bila na kostanjevem pikniku- službenim. Smo se imeli ful lepo, smo si imeli dosti za povedat, saj me že od maja ni bilo v službi. Pa tudi kostanjev sem se napapcalauser posted image .

Za vse ki vas pestijo kakršnekoli težave pa upam da čimprej minejo. Če ne prej bo po novem letu boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - za srečo!

Ste ene pisale o tem, kje vam bo odtekla voda. Meni je prvič odtekla ravno na wc-ju. Tak da sem si pol samo vložek dala not in že me je moj peljal rodit. Upam, da bom imela tudi zdaj tako srečo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.10.2007 20:40:57   
lana38
Proti krčem v nogah pomaga kalcij. Proti krčem maternice pa magnezij in Spasmex ali Buscopan. Jaz pijem mleko z dodatkom kalcija in nimam težav s krči, razen nocoj ponoči me je prvič zgrabil v desno nogo. Namesto Magnesola pijem Donat Mg, ker sem od Magnesola dobila neko alergijo. Spijem 2 dcl Donata Mg dnevno, kar je približno toliko kot 2 šumenki Magnesola.
Vidim, da vas ima kar nekaj že bolečine v križu. Proti temu bi naj pomagalo, če si damo med spanjem blazino med obe koleni. Jaz že kar nekah časa spim tako z  blazino. Pa ne zaradi bolečin v križu, ampak mi več ni pasalo, če sem imela obe nogi skupaj. Morda pa res zato nimam težav z bolečinami v križu.user posted image  Ali pa me to še čaka?! V glavnem ste vse že pred mano, saj imate PDP že v začetku decembra.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.10.2007 20:49:19   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Vrtnica79 MB velja 19.10.2007 ob 10.00 v evroparku ja lahko na informacijah (verjetno misliš one informacije od spara), upam da se Kim tud strinja!!

Lahko tudi tukaj, čeprav sem mislila tiste info. od celega Evroparka. Tam pred tekočimi stopnicami. Se moramo fiksno zmenit da se pol nebomo lovile in iskaleuser posted image . Ti bom poslala mojo tel. na ZS!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.10.2007 22:32:12   
Magi*
čer!

še en lenobni dan je za mano. eko, mene pa križ (n vse drugo) boli zdaj bolj, ko počivam. prej niti nisem utegnila gruntati kaj vse me tare. zdaj pa sem amlo bolj pozorna in resnično občutim veliko več neugodja.

pa taka mir in tišina sta, da ne morem verjeti. Zakice ni in je vse lepo posrpavljeno, na svojem mestu, nič ne ropota, nobenega laufanja user posted image  moji starši so pa komaj utegnili SMS poslati, pravijo, da jih mala čisto okupira user posted image user posted image user posted image

grem še malo po stanovanju se sprehodit, sploh ne vem kako bom danes spala, ko se cel dan prekladam iz kavča na stol, pa s stola na klopco in nazaj na kavč user posted image

andreja2000, še malo zdrži in bodo nemirne noge pozabljene. katastrofa je tole, ja. jaz TV sploh ne gledam več. še ko imamo obiske, se tako nemirno presedam in z nogami migam...user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.10.2007 9:16:05   
Raho
Dobro jutro!

Evo mene... Nazaj z RD. Včeraj smo namreč bili povabjeni na RD in na koncu sem ugotovila, da smo prinesli najbolj skromno darilo, tako da sem še danes slabe volje. Vsi so jima nosili neko zlatnino in umetniške slike in kaj jaz vem kaj... Mi pa smo prigurali s tistim bonomuser posted image . Še preden pa smo sploh štartali, sem ugotovila, da nase ne spravim nobenih hlač in da mi je tudi moja edina elegantna obleka preozka v trebuhuuser posted image . Pa hlače ne čez rit, ampak čez trebuh ne grejo gor. Ene edine kavbojke, ki so mi pa še 100% prav pa sem dala prat. Še sreča, da moj gre v torek v LJ, tako da ima nalogo, da mi prinese hlače, ki imajo pas pod trebuhom.

Bili smo pa na RD v eni gostilni - ena izmed gostiln leta 2006/07 - in se  nisem mogla upreti telečjim jetrcom. Moj je rekel, da tiste pol porcije lahko pojem, od slavljenke mama pa je rekla, da so prej nosečnice silili, da so pojedle čim več jetrc (sedaj pa na prepovedani listi). Potem sem tiste pol porcije jetrc spravila vase in bila srečna. Drugo polovico pa Črtomir (na svojo porcijo škampov na žaru)user posted image . Jaz ne vem, kam ta otrok daje hrano. Ob 19.00 smo se že pospravili domov (bili smo celo uro in pol) in me je moj hotel razveseliti pa me je peljal v Benetton, da bi si našla neke hlače (ja, pa ja) - vse imajo tako trdo gumo, da jih niti pod razno ne dam nase.

Danes pa gruntam, kaj si bom oblačila do decembra... Pa mi nič pametnega ne sede na glavo - za doma še gre - trenerke. Ampak za ven????

No, kaj je razlika? Mojo črno oblekco sem v 1. user posted image  na koncu nase spravila 25. novembra. Se pravi 1 mesec pred PDP. Sedaj ni še niti 18. oktober pa ni šla čez trebuh.... OJOJ, kaj še bo...

A ima katera kakšno idejo, kaj si obleči?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.10.2007 9:24:58   
loncica
Jutro!

Od mene ni kaj novih novic. Kaj naj rečem: en čas sem na kavču in gledam tv, en čas berem ali sem pa na wc-ju. Izcedka hvala bogu ni in upam, da se ne vrne. Pridno jem antibiotike in se malo smilim sama sebi.

Imava pa z user posted image  danes obletnico in me je že zjutraj presenetil s šopkom rož, obljubljeno pa imam, da mi bo skuhal še slavnostno večerjo. Komaj čakam.

Alice, zaradi darila pa ne bit slabe volje. Meni bi bil trenutno bon veliko bolj fajn kot kakšna zlatninauser posted image . Vrednost darila ni vse kar šteje.

A spremljate kaj kako novembrke že prehitevajo. Me kar malce skrbi kako bo z nami.

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.10.2007 9:30:58   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

A spremljate kaj kako novembrke že prehitevajo. Me kar malce skrbi kako bo z nami.

Lp

Tudi nas novembrke skrbi ker ene takole prehitevajo po desni user posted image  Pa srečno vsem decembrkam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.10.2007 9:39:24   
lana38
scubadiver, ti si pa lahko tudi decemberka, če tvoja user posted image  Lana zamudi en teden.user posted image
Magi*, mene je neznansko križ bolel, ko sem ležala v začetku user posted image . Me je user posted image  moral masirati skoraj vsak dan. Potem je bilo malo bolje. Zdaj me na srečo ne muči nič, razen okornosti. Pa hitro se utrudim. Po sprehodu se moram skoraj vedno dol vleči. Samo to je lahko tudi posledica velike teže. Tehtnica sigurno spet več pokaže, samo zdaj se mi ne da iti gledat, koliko je. Pa tako imam naslednji ponedeljek G, pa bom videla, koliko kh sem spet pridelala.user posted image
Lepo nedeljo van želim. Sonček že sije, samo malo je hladno.
LP

lana38

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.10.2007 9:56:45   
Magi*
dobro jutro, zaspanka se javlja!

Alice, gelde darila se ne sekiraj prav nič. mogoče bodo pa ravno v tvojem darilu najbolj uživali. kar se tiče hlač sva na istem, samo da jaz tudi tistih z nizkim pasom ne morem obleči, ker imam trebuh prenizko.

šele zdaj vidim, da je tale moj trebuh res prenizko in verjetno je tle problem, da mi tako dol pritiska in se MV odpira in mehčauser posted image  no, poleg tega, da sem bila operirana, pa genetika ima najbrž tudi kaj zraven (je tudi mama tako imela).

loncica, popolnoma sočustvujem s tabo. tak lep sonček je zunaj, bi sprehod pasaaaaaal, pa moram bit v horizontali. no, jaz se bom mogoče kaj na vrt spravila, ampak ti pa kar pridno leži! pa ČESTITKE ZA OBLETNICOuser posted image

lana38, tebi pa želim en lep jesenski sprehod. naužij se sončnih žarkov še namesto nas!

sem pa jaz tudi včeraj k novemberkam pokukala, predvsem me je novica o tisti punci, ki je v LJ rodila dvojčka, presunila. zdaj je pa tudi mene pošteno strah. držim pesti, da bo z njeno punčko vse v redu.

zdaj grem pa moža ven vržt. gre z bratom na Lobnik. grrrrrrrrrrrrr - sem mu fouš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.10.2007 10:59:32   
Raho
Magi* - sem prebrala, kaj se je zgodilo novembrki Katki. Bi morala videti, kako sva z mojim zazijala, ko sva dobila SMS - potem sva pa ugotovila, da je SMS od moževega bivšega sodelavca.

Amapk jaz res ne vem, kaj se včasih grejo zdravniki skupaj z babicami. Po opisu sodeč sem takoj rekla, da gre za odstop posteljice (pa jaz nisem 5 let študirala medicine, ampak 4 leta slovenščino in pedagogiko - no, naredila sem sprejemne za medicino, ampak me je potem prpa zgrabila). Samo to je res predvideni zaplet. Potem pa še komentar, da krvavi zaradi tega ker se mehča MV - ma daj, lepo te prosim...

Še sreča, da grem rodit v MS.

loncica, ti pa lepo počivaj... Saj boš videla, človek se hitro navadi - samo križ te bo malo manrtal. PA čestitke ob obletnici:
user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.10.2007 11:03:00   
lorch
Dober dan!
Alice Glede darila moram rečt, da bi bla js tvojga verjetno še najbolj vesela, ker je najbolj praktično in si bo slavljenec  lahko izbral nekaj po svojem okusu. Pri umetniških slikah in zlatnini pa je ponavadi tako, da se kupi tisto kar je nam všeč, redko pa je tudi tisti ki to dobi tako navdušen ravno nad tistim delom.
Magi jaz sem tudi malo poškilila k novemberkam pa me je malo stisnilo, jaz sem namreč zelo blizu novembru (2.12), in sem ugotovila, da se mi lahko začne dogajat že zeeloooo kmaluuser posted image Še dobro da sem dobila tiste injekcije za dozorevanje pljuč. Se vsaj s tem malo tolažim.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.10.2007 11:08:32   
Magi*
mislim, res nooo, krvavitev zaradi mehčanja MVuser posted image . tudi jaz sem krvavela pred porodom in sem vse spraševala, če je to normalno. prav nihče se ni zmenil zato. prav nihče. na koncu sem jim pa na porodni skoraj izkrvavela. hvala bogu z Zaki je bilo vse OK.

sem se v petek pogovarjala s kolegom, ki dela na kliničnem (je kirurg) in moram reči, da tako vzvišenega odnosa nisem pričakovala. konec koncev imava enako izobrazbo (tudi on je tapravi dr, ne le medicine user posted image ), pa se je tako pokroviteljsko obnašal, da mi je šlo na bruhanje. res ni čudno, da je stanje tako, kot je.

ma, boljš da ne razmišljam o takih rečeh, ker sploh rodit ne bom upala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.10.2007 11:19:11   
ElaM
Dobro jutro, ja zame je še jutro.user posted image  Sem vstala ob pol 11-ih, ko sta me moja dva prišla iskat, ker sta mi skuhala kavo.user posted image  Kako pašejo taki dnevi, da je Tinkara z atijem in mami lahko spi.
Loncica cestitke za obletnico.
Tudi jaz sem brala kaj se je zgodilo Katki in sem prav osupnila, pa kaj so iz lune, da kri lije v curkih, ko se odpira MV.user posted image  Upam, da bo z malo pikico vse ok. žalostno je to, res sem vesela, da imam sestrično babico.
Magi*, ampak mene malo stiska, kako bo to, če je v Lj taka gužva???? Že lani je bilo noro in smo čakale na proste porodne kar v čakalnici, kot bi bili pri zobozdravniku.user posted image  Letos je pa sploh totalni babyboom.
Lana, lepo se imej na sprehodu.
Zdaj grem pa kuhat kosilo, nekaj na hitrico, potem pa gremo na en obisk.
Lepo bodite in uživajte v sončni nedelji.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.10.2007 11:24:44   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

scubadiver, ti si pa lahko tudi decemberka, če tvoja user posted image  Lana zamudi en teden.user posted image

Lana sej zato pa občasno tudi k vam poškilim. Upam da mi tega nobena ne zameri user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.10.2007 11:25:33   
lorch
Sem šla nazaj prebrat še to o katki. Zdaj me je šele zares stisnilo! Dobro, da grem v SG rodit, je tam le malo manj porodov kot v ljubljani. Čeprav imajo tudi v SG trenutno kar gužvo. Ampak to, da bi zaradi MV bile tako močne krvavitve, se pa še meni malo mimo zdi, pa nisem zdravnica.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.10.2007 12:08:00   
Magi*
ElaM, jaz sem pa slišala, da imajo zdaj v LJ porodnišnici probleme z neko bakterijo. a je kaj na temu, al so samo "babske priče"?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.10.2007 12:21:11   
soncek.djukelica
dan,

zdej sem se pa jaz ful, ful prestrašila! Glede porodne izkušnje Katke!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hudo mi je za malo Klaro!user posted image
Sem bila danes pri maši, sem prosila za moja dva sončka!user posted image
Sej nimam kaj pametnega napisat, sem "down"!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.10.2007 12:26:42   
Magi*
SD, ne bit na tleh. ti kar lepo moli (še za nas, ki ne znamo). v takih trenutkih najdemo uteho samo v veri (kakršnikoli pač, v karkoli, kjerkoli). na določene stvari lahko vplivamo, druge pa so žal izven naših kompetenc. in samo vera in trdno prepričanje, da bo vse dobro, nam zdaj lahko koristi.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.10.2007 12:33:42   
lorch
SD, ne bit na tleh. ti kar lepo moli (še za nas, ki ne znamo). v takih trenutkih najdemo uteho samo v veri (kakršnikoli pač, v karkoli, kjerkoli). na določene stvari lahko vplivamo, druge pa so žal izven naših kompetenc. in samo vera in trdno prepričanje, da bo vse dobro, nam zdaj lahko koristi.

Pod to se pa podpišem!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.10.2007 12:35:47   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ElaM, jaz sem pa slišala, da imajo zdaj v LJ porodnišnici probleme z neko bakterijo. a je kaj na temu, al so samo "babske priče"?

Magi*, jaz sem to zasledila na forumu, mislim da je pisalo, da se je bakterija pojavila na oddelku  nedonošenčkov, nisem pa sigurna. Iz prve roke pa nimam podatkov, že precej dolgo nisem bila na vezi s sestrično,ker jo nočem morit, glede na vso gužvo in tempo v porodnišnici.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.10.2007 13:15:25   
Ayo
Joj babe vi ste cis zmesane, kolk ste napisale!!!! user posted image  Vceraj sem imela toliko dela sama s sabo, da niti nisem prizigala pc-ja, sedaj sem pa porabila 1 uro da sem vse prebrala. Ce bi hotla pa se vse pokomentirat, bi pa porabla se 1 nadaljno uro, pa spet nimam casa! user posted image  Sem po eni starni kar fous vsem, kis te lepo ze doma na bolniski, jaz namrec med tednom zarad sluzbe ne morem nic naredit, med vikendom pa mi zmeraj zmanka casa.

Pa ko berem kako imate te in one tezave, pa novembrke k so ze rodile, me zagrabi panika, ker mi doma nimamo se popolna nic pripravljeno!!! Pohistvo za user posted image  pride v zacetku novemra in takrat se bom tudi spravila pospravljat in urejat omare, pa oblekce za user posted image  inp.

Zgodba o Katki je tudi mene ful pretresla, vcasih bi bilo bolje, da take zadeve raje ne beremo!
SD, lepo da si molila, jaz tudi vcasih tako na hitro v mislih zmolim kaksno za nasega user posted image , se pa spomnim da sem veliko vec molila v prvih 3-eh mesecih, se spomnim, ko sva bila v maju tudi v Rimu, v baziliki sem sedela 1 uro in molila, pa na bruhanje mi sle ful se spomnim user posted image .

Magi* tud men so vsec tiste rozice na trebuscku! user posted image
A ves, da se men zadnje case zdi, da me tudi daje ta user posted image  sindrom nemirnih nog! user posted image  Ne vem no, najveckrat ko lezim pred TV, kar ne morem bit pri miru, premetavam noge iz enga konca na drug!! user posted image
Alice, slikca z busijem in Crtomirjem je fenomenalna!! Bravo! user posted image

Jaz sem pa danes zjutraj brala en prirocnik o porodo, pred in po, pa je bilo tako lepo vse napisano, da sem ful jokala, totlano sem se raznezila, ko sem si predstavljala sebe v porodni, na tisiti magicni trenutek, ko bom zagledala svojega user posted image  in ga prvic stisnila k sebi, ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! user posted image

No, grem sedaj, ker pop imamo na programu, kot vsako nedeljo, plavanje! user posted image
Sigurno sem se ful stvari pozabila napisat, bom jutri iz sluzbe, tam je vedno vec cas! user posted image  Cau cau

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.10.2007 15:36:56   
lorch
Vidim, da vse uživate na sončku in tako je tudi prav!user posted image
Jaz sem pa čisto sama doma ker moj spet dela in ga ni cel dan. pa sem bila ful pridna in sem pravkar posesala stanovanje pa malo prah pobrisala, zdaj ma pa ima da bi jo še sama nekam pobrisalauser posted image .
Ampak moj trebuh je trd kot kamen od sesanja, zato bom najprej kake pol ure ležala da se to umiri pol bomo pa vidli.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.10.2007 19:20:56   
hokejistka
lorch kaj nimaš ti zapisanega mirovanja?

Zdaj bom pa malo spremenila temo, ker sem čisto prestrašena in zamorjena z inf., ki jih prebiram user posted image .

Zanima me, kaj moram urediti v službi in kaj na csd pred porodom? Ta teden imam namen v službo in me zanima, če jim moram kaj nest, kaj odnest ipd.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.10.2007 20:05:16   
lorch
Ja Hokejistka Zapisano imam mirovanje, ampak samo se pa tudi nič ne naredi ane? Saj sem si vmes jemala pavze, da se ne pretegnem preveč naenkrat. Mi pa tudi ni do tega da bi mogla taščo prosit če naredi stvari namesto mene. Če se kdo sam spomni še gre, prosim pa nerada.
Sem bila ravno v petek na CSD in tam so mi dali obrazce za porodniško, ki jih potem izpolnijo v službi, pa za paket sem uredila, ko mi v službi pripravijo te obrazce , pa moram nazaj na CSD z njimi.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.