|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
12.10.2007 14:22:46   
itata
suzi jaz sem tuki še slabo urcouser posted image  lahk z mano kakšno rečeš... drugač pa komi čakam, da grem dam. čist preveč se je dogajal danes tko službeno. privat pa itak ni glih miru... bo že. kaj boš kej čez vikend počela? jaz nimam nekih planov. tko da bom še vidla. moram počivat mal, ker sem precej utrujena... pa na kak čvek in kavo bom skočila to je enkrat ena. kej bolj konkretnega pa nimam v mislih...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.10.2007 14:39:55   
Lanchy
Ojla sonoseckice!
Nasla sem en, za moje pojme, zelo koristen link in ga seveda delim z vami user posted image  http://www.videojug.com/film/safe-sleep-for-new-born-babies

Lep vikend vam zelim!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.10.2007 14:46:16   
Suzi*
Lanchy, super link. Mi pa to že vse obvladamo. user posted image

Itata, naši plani so pa taki za vikend. Jutri dopoldne gremo k mojim po tamalga, ker bo tam spal, pol pa k moji tašči in tastu na kosilo. Tam bomo verjetno cel dan, če bo lepo vreme, da mali lahko zunaj skače. Zvečer ni planov, upam na kakšen lep večer v dvoje. V nedeljo bomo pa verjetno doma, treba bo v nabavo (špecerija), pa na kakšen sprehod bomo šli, kaj dobrega bomo skuhali....tako čist nedeljsko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.10.2007 14:53:17   
Lanchy
Ja, Suzi, nekatere ste resnicno v prednosti z vsemi izkusnjami... Nekatere si jih bomo mogle pa se vse pridobituser posted image . Se mi pa zdijo te linki resnicno fajn.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.10.2007 14:55:59   
MetiLu
Vidim, da že vse počasi odhajate domov, jaz sem pa tlele še do pol petih user posted image

Moj dedc je šel dones na neko povharijo in pride šele enkrat zvečer, jutri ima pa itak celodnevni šiht user posted image , v nedeljo greva pa tudi midva najbrž do moje tašče na kosilo user posted image .

Torej se grem danes po službi malo potepat, jutri pa pranje, likanje, pospravljanje, mogoče se me bo kdo usmilu pa prišel na kavo user posted image ...

Uživajte, naslednji teden me čaka v službi ogromno dela, ker sem že dva dni tako lena, da se mi vse samo nabira...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.10.2007 14:56:31   
Janey
Tak punce, pa je konec delovnega dne...lep viken vam želim...ziher se vam še kaj javim kak večer, ko bom sama..samcatauser posted image .
Res ste face vse po vrsti...mi je kar lažje čez dan ko tukaj čvekamo in delimo lepe najlepše trenutke.

Dosti JOTE vam želim...jaz je nebom videla še 14 dniuser posted image

čau

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.10.2007 15:10:07   
Suzi*
Lanchy, za vse je enkrat prvič. Tud me smo se učile z nule. user posted image  Linki so super, veliko tega pa povejo tudi v materinski šoli, pa tule na RR se tud ogromno zve.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.10.2007 16:22:36   
MetiLu
čist na hitr še tole

user posted image
glihkar me je klical moj dragi in sem ugotovila kje je bila včerajšnja jeza name. V letošnjem letu se je čist navdušil nad čolni in bi ga rad kupil (izpit je naredil že spomladi). In zdej je najdu enga lušnega, ugodnega in sva ga šla včeraj gledat in sem mu povedala, da si ga ne moreva privoščit in konec debate. No, zdej me pa user posted image  kliče in vpraša, če sem že kej spremenila mnenje user posted image  Pa sem prec dobila količino denarja, ki ga potrošim za cotke in čeveljčke pod nos user posted image  joj, tale moj možek...

Sem oblubila, da se bova usedla, pa dorekla, kaj pa kako, da se mi ne da več skoz samo neki flancat zakaj ja, pa zakaj ne.

No, na konc bomo pa še čoln kupil user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.10.2007 17:24:25   
anandrej
He he, big boy, big toys. Jaz tudi, če bi si rad kaj kupil vedno "izračunam" koliko žena porabi za obleke ipd. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.10.2007 18:44:04   
katka37
Marusah, pri kom si bila na ptuju na 3D in koliko stane?

Bamby, meni pomaga grgranje žajbljevega čaja ali pa žajbljevi bonboni iz
DM-a.

anandrej, kaj bi me brez tebeuser posted image

Lep vikend vsem, čimveč jote!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.10.2007 22:54:09   
Janey
Se še javim preden grem ninat.Danes kar vredu prenašam samoto. Sem bila pri njemuser posted image in potem sem šla v nabavo za jutri. Potem pa mi je mami pomagala vse to tovorit in vse doma pospravit in sva čvekali celo popoldne in do zdaj. Zlata mami, takšna bi jaz rada bila!!user posted image Spekla sem pecivo..upam da bo užitno in da ga maček ne poje, ker mi ne gre v hladilnikuser posted image .

lep večer in lep vikend...papa nočko

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.10.2007 15:51:08   
MetiLu
Za vikend pa res ni nobene/-ga tlele gor  user posted image

ah, grem pa kar tv gledat, likat se mi tko ne da...

Anandrej, ja taki ste vidiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.10.2007 18:58:32   
Marusah
Da se vam malo javim...

Sem bila v petek na 3D na Ptuju. Stane 60 EUR in traja dobre pol urce. Dr. Lukman je tako prijazen, že sproti, ko dela ultrazvok ti vse razloži kaj se vidi, potem na koncu pa še skupaj pogledate kaj se je posnelo in zraven še vse enkrat pokomentira. Pogleda tudi, če je vse vredu s srčkom, želodčkom,....skratka vse. Slikice in filmčke, pa ti zapeče na USB kluček.
Pa še tako lepo se vidi user posted image . Prav vidiš poteze obraza. Res je neverjetno. Se splača dati te evre, še posebno, če imaš bolj takšno ginekologinjo, da ti ultrazvok na hitro naredi. Bomo pa imeli še enega user posted image . Bom blažena med moškimi user posted image . Štiri fante pri hiši - meni se bo zmešalo user posted image  user posted image

Torcica oprosti, ampak jaz sem bila tako zmešana, ko so mi povedali da bo fantek (vsi smo si tako močno želeli pupiko), da sem čisto pozabila vprašat do katerega tedna se dela 3D - oprosti!!!

Lep vikend vsem...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.10.2007 19:54:00   
bamby
Ojla ženkice in možiček!

Vidim, da spet ni nekega navala čez vikenduser posted image . Pri nas je ves dan internet nekaj štrajkal, tako da tudi nisem utegnila pogledat. Sploh pa je bil danes tako lep dan, jaz sem bila pa le doma. Mož je šel spet k bajti, jaz pa sem dobila edino obisk za pol ure. Zdaj smo spet skupaj zbrani, dan je pa itak naokrog.
Upam, da bomo nocoj joto kuhali, kot povsod pri vas user posted image !

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.10.2007 21:07:33   
*Naja
Ja, čez vikend je pa res prava žalost tle gor....

A mi lahk prosim napišete, če ima še katera probleme s krvavečimi dlesnimi in kako to rešujete?
Grem sicer k zobozdravniku v ponedeljek, da vidim, kaj mi bodo še tam povedali.
Drugače pa naša pupika pridno razgraja....sploh zdajle, ko sem zbasala v sebe 3 kose potice....Je bla dobra ko user posted image ....kdaj pa kdaj pa lahk res orenk grešimouser posted image .
Lep vikend vam želim.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
14.10.2007 18:41:10   
torcica
Lara76, tudi meni non stop krvavijo dlesni, pa tudi iz nosa se mi skoraj vsak dan ulije kriuser posted image .

Ko sem bila prvič noseča, so nam v materinski šoli povedali, da je dobro uporabljati ustno vodo Dockmann parodent (jaz sem jo kupila v lekarni), ki naj bi učvrstila dlesni. Pa tudi sicer je dobro med nosečnostjo uporabljati mehkejše zobne ščetke.

Probaj, mogoče ti bo pa pomagalo...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
14.10.2007 19:29:59   
Janey
Cer...
pa je spet šeluser posted image user posted image tokrat za 10 dni. Danes sem še doma, jutri se pa selim k mami. Zdaj se mi dere taščin tečni maček in me spravlja ob živce. Že tak sem se komaj nekak pomirila...tale maček me pa res ubija....grrr...pa še sosedov ovčar mi je skočil  na trebuhuser posted image sicer sem se obrnila stran in dala roke predse, pa vseeno sem se vstrašla. Ma ko je najmanjša možnost da mi nekaj šlo narobe bo šlo ... blek

lep večer vam želim. Upam da ste se najedle jote. Jaz sem jo vsaj danes zjutraj  jedla. Zdaj pa 10 dni tema. Ni zelja, ni krompirja ni vode ni ničuser posted image

lepo pančajte

papa

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
14.10.2007 20:05:31   
torcica
Joj Janey, kaj je zdaj to? Kam je šel? No, upam, da ti bo teh 10 dni minilo čim hitreje. Probaj se s čim zamotiti, povabi prijateljice na obisk, preberi kakšno dobro knjigo, pojdi v videoteko... No, meni bi vsekakor pasala družba moje mame. Sicer pa nisi sama, imaš malo pikico v trebuhu... Pravijo, da zelo dobro vpliva na otroke, če se z njimi pogovarjamo, še preden pridejo na svet.

Glede tega, da ti je kuža skočil na trebuh, se ne sekiraj dosti, ker so naše pikice zelo zaščitene v naših trebuščkih.

Glede jote pa, če te kaj potolaži, je tudi jaz nisem jedla ta vikend in je verjetno tudi ne bom. Je naša punčka zbolela (predvidevam, da je kakšna viroza, ker ima fuuuul drisko, pa non stop joka, da jo boli trebušček, bošček mali), pa tudi mene že od petka boli glava, tako da sem danes prvič, odkar sem zanosila, vzela lekadoluser posted image . Upam, da nisem tudi jaz staknila kakšnega virusa.

Lepo se imejte še naprej, se beremo spet jutri.

Nočko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
14.10.2007 20:07:24   
Janey
Torcica hvala za tolažbo. Sej čezz dan še gre...zvečer je kriza. Ampak sej bo. Upam da vaša tamala čimprej pride k sebi. Ti revčki mali so najbolj bogi ko so bubani. Držim pesti.

Nočko

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
15.10.2007 7:26:43   
Janey
Dobro jutro. Spet sem prva. Zaspankeuser posted image

Jaz sem pa že spakirala vse za k mamici, sčohala avto, ki je bil cel zamrznjenuser posted image , zamudila 15 min v službouser posted image , pojedla topfenkremo user posted image  in vžgala računalnik. Zdaj pa čakam da je ura tri in šibam čuvat mojega malega škrata. Tak bo vsaj dan minil. Jutri pa mam cel popoldan rezerviran za mojo kolegico ki je prišla iz kenije. Upam da se ni zaljubila v kakšnega masajauser posted image Lev je ni pojedel, ker je že v mbuser posted image

Lep začetek tedna vam želim in...po kavi se dan pozna...šibamuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
15.10.2007 8:02:22   
Suzi*
Dobro jutro.

Pri nas je minus in takooo megleno. blek. Ampak bo pa sonček, jupi.

nas je šefica že navsezgodaj razveselila s sladkarijami. Sem pojedla pol koščka ledene tortice in pol kosa potičke....zdaj pa čajček pijem. Pozneje imam pa za malico s sabo zeleno in krompirjevo solato, ki se bosta skup zmešali, pa sadje in jogurt M kokos. Popoldne oz. zvečer pa se bo pri nas pekla pizza. Njamsi.

Včeraj sem pa delela polnjene lignje in peteršiljčkov krompir v kosih in veliko skledo solate. Smo se ful napokali. Zvečer je pa še jota padla user posted image , tako da smo lepo zaključili vikend oz. začeli nov teden. user posted image

Kako kaj ostale?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
15.10.2007 8:08:00   
Janey
Suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jotouser posted image user posted image  Najbrž je bila prvovrstna glede na to, da ste jo tako dolgo kuhaliuser posted image

Same dobrote ste si privoščili. Mi smo bili pa včeraj v norišnici in smo šli kar na pico. V soboto pa je hrenovka padla za nas pridne šolarje.user posted image  

Kak je bilo danes težko vsatat v to temno jutro...grrrr

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
15.10.2007 8:35:44   
itata
dobro jutrouser posted image ,
končno sem spet na moji običajni dobri / hiperaktivni volji. situacija se je čez vikend pomirila. jaz sem se malo navadila, da sva oba zdej tam v bajti. par zadev sva se pomenila - tko da me zdej ne grabi več skoz panika kako mu je pa če ga ta stari motijo pa tko naprej - jaz se mal preveč obremenjujem z vsemuser posted image  vem. včeri je šel pol še na neko tekmo in se je dokončno mal odobrovoljil, klepetal cel večer z mano in gledal film, "skuhala joto" ni da ni... tko da je zdej ful lažje vse skupi. grem danes tud že na aerobiko spet.
lepo bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
15.10.2007 8:42:55   
Suzi*
Itata, super! Vidim da tudi pri tebi spet sonček sije!!! user posted image

Punce, mene pa že cel vikend in danes ful bolijo kosti, tam čist spodej, na dnu medenice. Zgleda da se je začelo širjenje. Včasih se tud jaz že počutim kot user posted image  ko hodim.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
15.10.2007 8:59:43   
katka37
Pozdravljene v novem jutru!

Tudi pri nas je sonček, ampak mrzlo.

Torčica, čimprej se pozdravite.

Skoraj vse ste se najedle jote, pri nas pa enkrat ni zelja, drugič vode..... Smo jo samo 4-5 krat, si morete mislit. Ni čudno, da sem tako nasajena. Še dobro, da grem samo 10 krat v službo, potem pa se bom posvetila slikanju, branju, pletenju, kvačkanju, izdelovanju nakita, delanju sira, molzenju krave.....user posted image  ( aja, krav še nimamo), karkoli, samo da se mi ne zmeša od pomanjkanja jote. Pa tolikokrat smo jo jedli v prejšnjih nosečnostih, zdaj pa naenkrat nek strah pred kuhanjemuser posted image .

Eh, bo že, glavno da so naši user posted image  dobro in da pridno rastejo.

Malo sem pojamrala, pa se že boljše počutim. Sem čez vikend že kar preverjala, kaj še moram kupiti za našega user posted image  in sem ugotovila, da manjka samo še par stvari in to bo to. Je lepo spet hoditi po trgovinah z otroško opremo.

Naj nam bo ta dan poln nasmehov, pa nam bo topleje pri srcu. Pa ne delajte preveč.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?