|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.10.2007 11:11:53   
Suzi*
Glede prevoza iz porodnišnice....če greste dalj z avtom je obvezna lupinica. No mi smo malo goljufali, ker imamo samo ene 800m do doma, in sem ga kar v tisto trdo košaro za na voziček dala in je ninal. user posted image  Smo bili pa v minutki doma.

Vse govorite o teži user posted image , ki so vam jo povedali na morfologiji, meni je pa sploh omenila ni. Niti v prvo niti zdaj. Po moje to sploh ni bistvenega pomena. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.10.2007 11:16:03   
Suzi*
Meti, MV tudi meni ni merila. Mi ga je pa en mesec nazaj ročno preverila,ko sem potarnala, da me je nekaj dol tiščalo. Če bi imela probleme, bi ti ga preverila.

Janey, glede te papirologije sem pa malo pozabila. Mislim da se to pol na koncu ureja, ampak moraš prej dobit papir od G na keterem piše kdaj imaš rok in kdaj nastopiš porodniško. pol pa kupiš obrazce v mladinski in urejaš na CSD.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.10.2007 11:24:59   
Janey
aha...no to me je zanimalo...hvala suzi..zlata si...

no mi2 imava eno uro iz bolnice do doma, tako da potem je pa res lupinica tista, ki bo šla z nama. Edino če zadenema na lotu in kupina Jane vozek, katerega košara ima pa nastavek za pripasat v avtu.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.10.2007 11:33:10   
pina-1
Janey otroka ne smeš v avtu vozit v košari. Vsaj tako so nam razlagali v MŠ 4 leta nazaj. Mogoče je pa že sprememba ne vem...

Punce meni MV bolj kontrolirajo zaradi laparoskopskih in histeroskopskih posegov, ki sem jih imela da sem lahko zanosila. Baje ti dve operaciji zelo krajšata MV. Zato mene taka panika. NI nujno da to vsem kontrolirajo.... No bomo videli kaj bo v sredo...

No kje ste vse čveke danes???? kje je naša dolenjka?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.10.2007 11:43:30   
misar
aha, sem zakapirala o kakšni joti je govora user posted image user posted image
sva se včeraj tako z joto razvajala, da je bilo veselje (po neki več kot tedenski suši) so stene popokale in sosedje so se gotovo čudili, kako lahko toliko jote pojeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.10.2007 11:54:42   
Suzi*
Pina, tukaj sem. Uživam v nedelu v službi, skoz okna mi pa tako lepo sonček noter sije in je prijetno toplo. Zraven pa meljem dve pomaranči. user posted image  Moram mal pazit, ker sem včeraj ponoči po joti še kruh s pršutom jedla...ja to pa je hudič, ko si pol lačen. user posted image user posted image  

Potrjujem, Janey, da je lupinica obvezna za v avto!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.10.2007 12:09:49   
Janey
Pomaranče...letim v trgovino danes...kak so me ni zdaj zluštaleuser posted image  Sej lupinico bova itak kupla, ampak sem mislila kak pelješ dete iz porodnišnice...vse preveč stvari me skrbiuser posted image user posted image  Morem se zaposlit z nečim, da bom mislila na kaj druga.

Danes sem brez kosilauser posted image . Hmmmm nevem nevem...že zdaj nekaj kruli...pa papcat grozdje (ima b vitamin za živce)user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.10.2007 12:28:42   
Janey
Pozabla sem pa povedat da sem v soboto naredila takoo njami pecivo. Čokoladno z marmelado in kislo smetano. So ga tak zmazali, da sem se komaj zborila za en kos. user posted image user posted image  Mela sem ga pa v 10 min v pečici in v 5 min potem namazanega. Vam dam recept

5 jajc
12 žlic sladkorja
10 žlic olja
10 žlic moke
1 pecilni prašek
1 vanilijev sladkor
5 žlic kakava Benko

Vse skupaj zmešaš...jaz sem kar z vilico in je super šlo in zliješ v namazan pekač.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.10.2007 13:07:58   
MetiLu
Ej, ta recept pa poznam, tud jaz po njemu pečem razne biskvite user posted image  Kako si pa nadev iz kisle smetane naredila?

Sem ravno prišla z malce, sem imela danes sabo zeljnato solatko pa tortilje polnjene s piščancem v arašidni omaki (včeraj sama naredila po mojem receptu), ful dobr, samo zdej me pa tako zgaga peče, da komaj za mizo sedim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.10.2007 13:27:35   
srečka nosečka
ojla vse ljubiteljice in ljubitelj jote user posted image

ponedeljki - user posted image

Glede MV - meni ga preverja vedno, še na vsakem pregledu sem morala na stol. Sem pa bila malo v skrbeh zaradi konizacije in je rekla, da po 22t ni več panike, glede na to, da ti pri konizaciji skrajšajo MV. Saj ti tam, kjer je pomembno, da je zaprt nič ne posegajo.

Me pa zadnje dni muči prava utrujenost. Pa vse vezi spodaj v trebuhu me bolijo. uffff user posted image
Pa nisem mevžika - imam kar visok prag bolečin. Ne vem, če si ne bom omislila kakšen teden počitka.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.10.2007 13:28:18   
bamby
Ojla punce! Nisem imela nobenega časa, da se bolj zgodaj oglasim, sploh pa je bolje da se kdaj, kot pa nikoli user posted image . Kar ne morem verjet, da se nam zima tako naglo bliža in da ste nekateri mogli zjutraj že šipe drgnit user posted image , pa temperature že pod 0°. Mi smo imeli +2.
Mi smo tudi kuhali joto v soboto, je bilo čisto po planu  user posted image . Sinoči bi jo pa jaz spet, pa je bilo mojemu več do televizije kot do jote user posted image . Je prišel v posteljo šele ob 2h zjutraj user posted image user posted image . Ne vem ,kaj je bilo toliko zanimivega user posted image .

Lupinica je obvezna!!!
Jaz pa tudi že hodim res kot stara mama user posted image . Iz postelje se komaj še pobiram in iz stola ali iz kavča tudi komaj vstanem. Mene pa v spodnjem delu križa boli. Sej ko se malo razmigam je boljše, če se zasedim je pa user posted image .
Sicer sem pa danes slabe volje. Sem dobila tako slabo plačo, da se je resnično za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj vem, da sem na bolniški, tudi pričakovala nisem veliko, ampak tako malo pa spet ne user posted image . Če vam povem, da so mi nakazali samo 323€, potem si lahko mislite, kako mi je user posted image . Ah, bo že, bomo še bolj stisnili in upali na boljše čase.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.10.2007 13:28:42   
pina-1
mi bomo danes pa jedlo segedin.... in zvečer pa upam, da joto...

kje pa je naša bamby, pa dolenjka, pa,... pa kje ste čvekice danes...samo suzi janey in jazs trašimo tu gori

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.10.2007 13:30:08   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Glede MV - meni ga preverja vedno, še na vsakem pregledu sem morala na stol.

Tudi meni ga redno ob vsakem pregledu pregleda. Me je zadnjič zabolelo kot user posted image , pa še maternico mi je zelo grobo pretipal in me je tudi zabolelo. Ne vem, kaj mu je bilo tisti dan user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.10.2007 13:31:04   
pina-1
bamby... verjemem da je kriza če dobiš na računu tako veliko plačo..pol se ti to šteje še v izračun porodniške in si tam .... na nuli... hudič pa taka država...pa naj mamo dosti otrok... haloooooooooooooo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.10.2007 13:33:43   
bamby
Ojla ,Pina, saj sem vedela, če ne drug, ti me boš gotovo pogrešala user posted image . Je bil možek danes dopoldan doma, pa smo šli skupaj na tržnico. Si je vzel danes frei zame user posted image , da ne bom sama nosila stvari. Zdaj je pa že odšel v službo, pa sva s Timom ostala sama. Popoldan ga peljem spet k telovadbi, s taščo bova pa verjetno šle malo na sprehod.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.10.2007 13:36:49   
Suzi*
evo mene nazaj. smo imeli štalo, je server dol padel in ni nič delalo. user posted image  zdaj pa bo.

Ja, Janey, mene tud zanima nadaljevanje tistga recepta. Kam daš kislo in kam marmelado. A kaj prerežeš al kako???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.10.2007 13:48:53   
pina-1
no si vidla bamby kako je dober ta tvoj možek.... a sta šla na tržnico po sestavino za joto?? sem vidla da sta tudi porabla vse zaloge za vikend?user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi so ugotovili, da polno čvekamo pa so vas dol vrgli a? user posted image user posted image user posted image user posted image

ura se bliža ko bomo šle domov..no mormo malo dobre volje vliti ena drugiuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.10.2007 13:50:36   
nuka
Vidim da smo ta vikend skoraj povsod joto jedli user posted image .

Sem iz pregleda. Teže ni nič omenil. Je pa user posted image čist lepo razvit za svoje tedne. Sem šla takoj pregledat še materinski od tamalih2 in je tale naš 3-ji sonček največji v tem času. Bomo vidl ko pride na svet.

Tudi mi smo imeli ta vikend eno pospravljalno akcijo okoli hiše. Smo par stvari pospravli, čoln zapakiral, kurilnico in garažo počistli.

Glede  odhoda iz porodnišnice pa mislim da je obvezna lupinica. Midva na kaj drugega sploh ne pomisliva. Sva tudi tamalo odpelajal v lupinici domov pa je imela komaj 2200 g pri odhodu domov.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.10.2007 13:51:10   
*Naja
Suzi- midva sva še bolj frišna, vsaj v primerjavi z vama. Tak ene 4 leta sva skupaj....

Mmmmm....jst bi tudi jedla zdejle tisto pecivo s smetano in marmelado. Pr meni se pa kuha ravno pire krompir, pečena piška in solata s krompirčkom in jajčko. Sem že lačna ko volk.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.10.2007 14:01:00   
nuka
He he Suzi midva sva pa letos za najino 14 obletnico skuhala tamalo jotico user posted image .

Saj Lara z leti se jota manjkrat kuha sam je pa okus bolši user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.10.2007 14:11:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Saj Lara z leti se jota manjkrat kuha sam je pa okus bolši user posted image .

s tem se pa jaz strinjam 10000000000000%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.10.2007 14:26:32   
srečka nosečka
nuka - vidiš, to kar sta pa vidva skuhala za vajino obletnico, pa je najbolj skrivni recept

Lahko ga izdaš pa bo vseeno pri vsaki drugačen. user posted image  Je pa prav posrečeno.

Me zanima ali bodo naši user posted image sploh marali repo in zelje, ko se tukaj toliko govori in bere o njiju. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.10.2007 14:27:12   
Janey
user posted image user posted image user posted image Ja eni delamo ne..in nimamo časa tukaj viset...hehe...danes je spet norija..
ja biskvit samo na pol prerežem in potem na eno polovico namažem kislo smetano (lahko tudi zmešaš s skuto in malo sladkaš..ampak jaz ne) na drugo pol pa marmelado. Čist na izzi.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.10.2007 14:27:22   
itata
bamby: ne prehitro sklepat kdo opazi in kdo ne a si se že kej javla user posted image

jaz mam eno tako morečo zadevo za  delat danes, da me že glava boli. drugač splošno psihično počutje pa ok...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.10.2007 14:28:35   
*Naja
Ja ženskice, sj vem, da se z leti jota manjkrat pojavi na jedilniku....ampak dobra je pa še vseen, a ne?user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?