|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
12.10.2007 9:37:57   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

12.10. Marusah (3D)
15.10. mojani
15.10. tamala_82 (M)
15.10. nuka (M)
15.10. ŽogiMarogi (3D)
15.10. Marusah (M)
16.10. mala_pikica
17.10. nuka
17.10. bajsa
17.10. anariya
17.10. pina-1 (M)
18.10. maja80
18.10. ella79
18.10. Janey
19.10. lillchy123
19.10. amaya (M)
19.10. neja.mat
22.10. katka37
23.10. anandrej
25.10. nizy
25.10. vrtnica76
29.10. srečka nosečka
29.10. mary_lou
05.11. itata
06.11. p@tricij@
07.11. torcica
09.11. zoya24
09.11. mlavla
13.11. bamby
15.11. Meti7707
28.11. pina-1 (3D)
29.11. ŽogiMarogi
18.12. Meti7707

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
12.10.2007 9:50:27   
Suzi*
Anandrej, za evidneco....naslednji pregled s ponovnim UZ imam 9.11.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
12.10.2007 9:51:28   
Janey
anandrej 11 deklicuser posted image  ena je še od suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  šala malauser posted image

Eno butasto vprašanje...sej vem, da to morem jaz vedet ker ga najbolj poznam in vem kaj ima rad in česa ne in kaj že ima in česa ne in lallala hopsasa...ampak res ne vem..kaj naj kupim atiju za rd. Kaj kupite ve? Kakšno malo stvaco, ki ima velik pomen? Res bi bla vesela za kako idejikouser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
12.10.2007 9:52:31   
Suzi*
A katera ve, kolk stane 3D uz v LJ v Dravljah? A ga sploh delajo???

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
12.10.2007 9:55:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

anandrej 11 deklicuser posted image  ena je še od suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  šala malauser posted image

Eno butasto vprašanje...sej vem, da to morem jaz vedet ker ga najbolj poznam in vem kaj ima rad in česa ne in kaj že ima in česa ne in lallala hopsasa...ampak res ne vem..kaj naj kupim atiju za rd. Kaj kupite ve? Kakšno malo stvaco, ki ima velik pomen? Res bi bla vesela za kako idejikouser posted image

user posted image  a veš, da so mi pred par leti šlogal dva fantka?? tako da.... user posted image user posted image

glede darila....mi ponavad kupujemo kaj praktičnega, kaj za oblečt, kajza porabit ali rabit doma ali okol hiše al kej tazga, če pa ne vemo kaj, pa kupimo kakšen bon npr. za kakšen izlet, potovanje, kaj kupit...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
12.10.2007 9:57:08   
vrtnica76
user posted image Andrej za  tak natančen seznam.Uf, nas je pa res velik!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
12.10.2007 10:26:17   
larisa
Čvekice dober dan,

evo spet mi je uspelo prit malo do neta.... Še vedno sem na bolniški, imam preveč plodovnice in lijakasto odprt MV tako da se moram pazit!
Vidim da zeloooo čvekate user posted image user posted image user posted image  in vas zeloooo pogrešam!
Zdaj pa šibam mal prebrat kaj se z vami dogaja!

Aja za seznam: pregled 8.11.

user posted image  VSEM

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
12.10.2007 10:27:15   
MetiLu
Suzi, jaz sem bila na 3D UZ v Dravljah za NS, pa sem plačala 60€, ker sem rekla še za CD s filmčkom.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
12.10.2007 10:27:21   
nuka
Dobro jutro še od mene!
Končno mi je uspelo priti do jutranje kavice. Sem mal prebrala za nazaj in vidim da je naše desce mal metal. No moj se je včeraj tud nekam 'zgubil' po poti domov. Sem bla tko besna, da je noč preživel v dnevni. No zjutraj je blo pa že bolš. Je jeza popustila. Pa še lepo se je opravičil.

Čestitke za vse opravljene M in za user posted image user posted image . Jaz pridem na vrsto v ponedeljek in komaj čakam da vidim user posted image .
Glede imen sva se sicer začela zgovarjat samo nama še nič pametnega ni padlo na misel. Želiva pa ime na 4 ali 5 črk, pa ne preveč modernega.

Bamby do štruklčkov še nisem pršla. Mam oba mulčka bolna tko da enostavno ne znese. Bom pa probala ta vikend.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
12.10.2007 10:39:02   
Janey
Spet pri hrani user posted image
Zdaj sem iskala recepte kaj naj jutri spečem, ko bom povabila moje za rd in stanovanje. Sem mislila naredit neki čokoladni biskvit z maremelado in kislo smetano. Al pa kako skutino pecivo. Bomo videli kaj se mi bo v trgovini bolj zaluštalo. Sicer še ne vem kako bom sama vse to tovorila...najbrž bom mamo nasračkala da gre z manouser posted image
Potem bom pa naredila kanapeje s sirom in pršutom..pa kakšno olivo(fuj)user posted image user posted image

Danes je petek jupi jupi jupi...user posted image  potem bom videla lubeka..jupi jupi jupiuser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.10.2007 10:40:07   
Janey
anadrej za seznam: marusah ma prestavjeno M na ponedeljekuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
12.10.2007 10:42:13   
listek1
dan, no pa se mi je uspelo prebit do konca. Ste tok napisale user posted image  Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Malo sem bila kregana, ker grem v pon. na avion, ampak, ker let ni tako dolg lahko grem. Komaj čakam, da se malo spočijem. Naslednji pregled imam pa 15.11. Itata zate sem pa ful vesela, da se je uredilo tako kot se je. A na aerobiko še kaj hodiš? Mene ta teden ni bilo, ker sem bila bolna in naslednji teden me tudi ni. Lepo se imejte

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
12.10.2007 10:46:55   
Suzi*
Meti, saj na NS sem tudi jaz bila v Dravljah, samo ne vem pa, če tudi zdaj po 20t delajo 3D UZ.....pa če se splača it. kam greste pa ostale? Vse v Postojno? Meni je to predaleč.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
12.10.2007 10:48:13   
anandrej
Tak, Janey, zdaj si mi pa pir dolžna, ker si me po krivem obdolžila nevestnega urejanja seznama user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.10.2007 10:56:36   
Marusah
Marusah, tudi tebi gre samo hrana po glavi, jest nism Tortica, ampak Torcica user posted image user posted image user posted image . A ti je padu sladkor user posted image ?

Ja, če si tko prijazna, prosim vprašaj. Sicer sem tudi jaz poslala mail v Postonjsko porodnišnico, bomo vidli, kaj mi bo odgovorila, sicer sem pa v 21. tednu.

Kam pa greš ti na 3D?

Pa si me dobila...za sladko bi ubijala user posted image  - oprostiuser posted image !!!

NA 3D grem na Ptuj, ob 14-ih imam termin. Bom vprašala pa ti zvečer sporočim.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
12.10.2007 10:58:21   
MetiLu
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1290350

Suzi, tlele je en link, ko so ene čveke na Rinagarji o tem razpravljale.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
12.10.2007 10:58:24   
Marusah
Nimam sreče s tem računalnikomuser posted image . Danes sem ga dobila iz servisa, pa spet nekaj nagaja. Sem citirala "Tortico" pa ni najboljš ratal!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 12.10.2007 10:59:00 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.10.2007 11:00:21   
Janey
anandrej OPROSTI!! Dva pira dobiš...zdaj mi je pa kar hudo...ti ko res tako dobro, vestno in pridno urejaš sezname...res oprosti..saj nisi hud ane?user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.10.2007 11:01:06   
itata
listek: zdej me ni blo 2 tedna. prejšnji ker sem imela M in izobraževanje, ta teden je bil pa mal preveč naporen pa še avto sem imela pri mehaniku. sej drugače se zadeva še rihta, tko da bo še kar nekaj časa poteklo, da bo vse mirno... ampak gre počasi.

grem na malco zdej: njoki v smetanovi omakiuser posted image  men bodo v gostilni skuhal, za ostale pa kot ideja...
pridne bodite.

sem se pomirila. hvala vam vsem za prijazne besede. sej počas se bo vse uredil. sva se mal pogovorila tud in sem mu zaupala misli na to temo in je zdej ok. še dobr, da je bolj komunikativne sorte! tale najin user posted image  bo torej čisto gobezdalo po obeh stranehuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.10.2007 11:03:30   
nuka
Marusah kolk pa pride 3D na Ptuju. Ker sva tud midva razmišlala da bi šla mogoče kr na Ptuj pa da bi nardil kakšen podaljšan vikend.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
12.10.2007 11:06:07   
bamby
Se moram še jaz malo oglasiti. Jaz sem danes ob dober glas user posted image . Imam čisto nabasana pljuča in ves čas pokašljujem. Nos je zaenkrat še vredu, pa bo tudi ta prav kmalu zaštrajkal. Pa grlo me nekaj matra. Sicer še ni tako hudo, lahko se pa stopnjuje. Sem spila žlico vršičkov in 2x čaj z medom. Lahko to dvoje jem? Sem bila zjutraj tudi čisto brez apetita. Sem pa do sedaj vseeno kar dosti že pojedla, čeprav mi zjutraj ni prav nič dišalo. Sem pa pojedla banano in dva kosa kruha, enega s šunko, drugega namazanega s sirčkom. Pa spila sem že 1 liter čaja. Ma upam, da bo kaj boljše, pa kaj ko vsi okrog mene raztresajo bacile user posted image .

Vsem čestitke za dobro opravljeni pregled Če sem vse registrirala imamo na na novo user posted image ,user posted image  in user posted image . user posted image
Suzi nas je pustila na cedilu user posted image , pa tako smo se "troštali" novic o spolu user posted image . Sicer pa čestitke za pobotanje, pa za sestavine za joto user posted image .

Itata, pri tebi se bodo zadeve še uredile. Moraš razumet, da so se ta teden komaj narazen spravili in da sedaj pač še urejajo, kako bodo stvari tekle v bodoče. Nisem pa vedela, da je mali še tako majhen user posted image , zato se mora tudi z njegovo mamico še kaj dogovoriti. V kakih 14 dneh pa bodo verjetno že prišli na pravi tir in bo vse OK. Sploh pa se je odločil zate in ti mora tudi to kaj povedati.

Pina, albance pošljite čez Dragonjo, pa boste imeli mir user posted image . Sploh bi pa meni take stvari tudi "streho" odkrileuser posted image .

Po moje pa v Dravljah tudi delajo 3D. Najboljše, da pokličete na njihovo tel . št., pa vprašate. Meni se zdi, da je bilo celo govora o 4D, za katerega pa si ne znam razlagat, kakšen naj bi bil user posted image user posted image .

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
12.10.2007 11:08:25   
torcica
Sem dobila odgovor iz Postonjske porodnišnice za 3D UZ: šele 19.12., ko bom že 30 tednov nosečauser posted image . A mislite, da naj se vseeno odločim ali naj probam še kje drugje?

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
12.10.2007 11:21:38   
vrtnica76
Janey, a si že slišala za skutino pecivo LENA BABA?user posted image Res no, tako se imenuje zato, ker je full simpl za narest.Tule je receptek:
1 kisla smetana
0,5 kg skute
2 navadna jogurta
6 žlic moke
6 žlic sladkorja
4 jajca (beljake stepeš posebej in jih dodaš v maso, da je bolj rahla)
1 vanilijev sladkor
1 pecilni prašek
Vse sestavine zmešaš in maso zliješ v pekač v katerega prej položiš peki papir.Pečeš na 200 stopinj, 30 min-skorjica naj malo porjavi.Naj te ne moti, če se med peko masa dvigne.Ko jo vzameš iz pečice, se poleže.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
12.10.2007 11:23:50   
pina-1
tralalallalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja ja pina spet poje...sem ravnokar prišla od doma, ker me je mojster za streho klical da prihaja pogledat zmazek ki so ga "dobri" delavci nardili... Sicer je dela za popravit veliko in ni tako enostavno ampak se da... Je bil tudi "prijazni" sosed doma in se je šef kar z njimi pogovarjal. Meni sop to fantje razlagali, ki so streho delali pri nas. Lahko sem mirna, da streha ne bo puščala. Decembra pa pridejo popravi in nardit da bo prav. Upam, da je sosed razumu, da mora on krit te stroške v naasprotnem primeru se bo res selil na kosovo!!!!! hudič frdamani...Pol mi pa še reče da on je probleme že zdavnajpustil za sabo..OSel!!!!!

bamby kaj pa žajbel v melku karamel?? TO full pomaga za grlo..Pa proti nahodu je tudi dobra stisnjena limona pomešana z veliko žlico meda!!!!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
12.10.2007 11:43:54   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
anandrej OPROSTI!! Dva pira dobiš...zdaj mi je pa kar hudo...ti ko res tako dobro, vestno in pridno urejaš sezname...res oprosti..saj nisi hud ane?user posted image

Veš da sem hud, ko user posted image ...  Ne, saj nisem user posted image .

Pina, ti se pa ne tolk na sosede jezit. Saj veš "Always look on the bright side of the life, fiju fiju fiju fiju ...." user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?