|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
12.10.2007 12:02:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Janey, a si že slišala za skutino pecivo LENA BABA?user posted image Res no, tako se imenuje zato, ker je full simpl za narest.Tule je receptek:
1 kisla smetana
0,5 kg skute
2 navadna jogurta
6 žlic moke
6 žlic sladkorja
4 jajca (beljake stepeš posebej in jih dodaš v maso, da je bolj rahla)
1 vanilijev sladkor
1 pecilni prašek
Vse sestavine zmešaš in maso zliješ v pekač v katerega prej položiš peki papir.Pečeš na 200 stopinj, 30 min-skorjica naj malo porjavi.Naj te ne moti, če se med peko masa dvigne.Ko jo vzameš iz pečice, se poleže.

HVAAAALAAAAAA

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
12.10.2007 12:07:37   
p@tricij@
zdej, ko se pogovarjate o 3 D UZ, kam bi šle. jaz sem bila v velenju pri dr. levakovi in je bila res super. v albumček sem skenirala eno slikico, barvne pa bom lahko dala gor, ko mi naložijo neko opremo. se pa tudi na tej slikici lepo vidi obrazek in rokice.user posted image

čestitam pa vsem za dobro opravljeno M in za user posted image  in user posted image . mi bomo pa imeli user posted image  user posted image .

uživajte na sončku, kajti jaz še zmerom ne morem, ker je tamala bolana.

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.10.2007 12:09:02   
itata
bamby: upam, da se kmal pozdraviš. ne se dat:) iz tvojih ust v božja ušesa al kako se že reče: da bi blo res tko hitr tole zrihtanuser posted image  ja majhen je še otroček majhen... sej zato pa moram mal več živcev na to temo pokazat... vmes je moj že prijokal, da zakaj se zdej ne morjo videt, pa da ga ****. sem mogla jaz njemu razložit, da mogoče ga pa ne ****, ampak je njegovi bivši se težko tko dobit, da je pač on zraven in naj gleda na stike tko, da so to stiki med njim in otrokom, da se ona razbremeni in ima mogoče slab dan in ga noče videt ona njega in nima veze to s stiki z otrokom pač - sej pol se zmeri tko obrne, da men javka kaj je narobe pa jaz njega mirim, da mu noben nič noče... je prav hecn izpadl na konc k da jaz njo zagovarjam... mogoče se bodo pa kak drug dan zmenil. v sredo mu je pa jasn, da ma ON stike z otrokom in da mu morava it igračke kupit. sem malo bolj mirna zdej. pa tud odločil se je zame in dejansko speljal zadeve, ne glede na težavno situacijo. to je res. sej bo počas.

sem mogoče pozabla povedat, da sem šla prejšnji teden še samoplačniško na morfologijo. to k sem enkrat mislila, da bi šla na 3D, sem se odločila kar za obično pol. ni mel veze z denarjem, ampak ne vem tko pač, hecne so mi une 3D slike ful. šla sem itak samo po drugo mnenje. v dravlje k dr. tul-mandič. je ful strokovnjakinja in ima ful dobro to UZ napravo. je blo tokrat še men vse jasn kaj gledava pa vse mi je lepo pokazala in razložila. stokrat bolš k pri moji G. tko da sem bila prav zadovoljna in pomirjena, ker je še ona potrdila, da je vse ok - eni kolegici so namreč šele na drugi M ugotovili napako - pol je pa prva G rekla, da je ni hotla strašit - katastrofa! nočem vas strašit, ampak tudi to se kdaj zgodi. pa sem si jaz lepo še en UZ plačala sama in mam zdej mir.

pridne bodite user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
12.10.2007 12:52:44   
Janey
Kje ste čvekice in čvekač(ki se mu še enkrat iz srca opravičujem, da sem bila tako nepremišljenauser posted image )?
Uf kok je dans dela..pa sem že z eno nogo v vikendu..delam ko polž..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.10.2007 12:53:55   
Suzi*
tuuukaaajjjj!!!!  user posted image  meni se tud nič ne da. je že preveč petkovo oz vikendaško razpoloženje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.10.2007 12:55:30   
Janey
Res je..jaz kr nekaj sanjam in se nič prav zraven ne spravim. Sem z mislimi že v trgovini in pri mojem lubekuuser posted image .

Kaj bote kuhali?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.10.2007 12:57:46   
Suzi*
danes prav nič, gremo ven na večerjo, juhuhu. jutri pa ka tašči na kosilo. verjetno bomo torej šele v nedeljo kaj kuhali, me mika naredit lignje, pa tud kakšno pecivo ali kruhek zna ratat. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.10.2007 13:08:29   
vrtnica76
Janey, ni za kej.Pri nas so bili vsi gosti navdušeniuser posted image .Naj vam tekne!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
12.10.2007 13:09:56   
pina-1
JOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!upam da eno in drugo...

sem ravnokar s tržnice prinesla repo in zelje..... pol samo še klobasce kupin in v lonecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
12.10.2007 13:14:06   
Janey
Jaz bi tut joto jedla (tisto pravo z resničnim zeljem)user posted image  res se mi prav luštauser posted image
One druge se pa tut ne branimuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
12.10.2007 13:15:47   
vrtnica76
Ravnikar sem dala kuhat štrukeljčke une na hitro.Mnjami!

Neposredna povezava do sporočila: 3936
12.10.2007 13:24:20   
Suzi*
vrtnica, sporoči kakšni bodo. a si delala slane al sladke???

Neposredna povezava do sporočila: 3937
12.10.2007 13:25:01   
Janey
se mi kar sline cedijo....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
12.10.2007 13:29:21   
Suzi*
jaz sem se pa ravnokar najedla zelenjavne juhice z meskom (cvetača, čičerika,..). Njam. Ampak ker moj trebušček nekak ni navajen take hrane od tej uri, upam, da bo dobro zdržal, da me ne bo kej zvilo. user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
12.10.2007 13:30:49   
Janey
Ob kaki uri pa drugače ješ?
Joj juhica...mnjami...kak bomo jedli danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
12.10.2007 13:39:16   
Suzi*
čez dan pojem kaj hladnega (jogurt, kaj na kruhu, sadje...). sej ves čas kaj jem, ampak kosilo je pa pozno popolne ali bolj zvečer. pred peto nikol.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
12.10.2007 13:45:31   
vrtnica76
Jest imam pa za zraven štrukeljčkov še zelenjavno juho z gresovimi cmočki in za posladek jabolčni kompot.
Meje mojuser posted image  klical iz službe in pravi, da je čist u kuser posted image , ker je ornk zbolu.Ooo neeee, spet bomo brez jote šuser posted image !
Ni apetita, kaj čmouser posted image .Upam, da ne bom še jest kej bacilov fasala, sej šmrkam in čiham pa itak žeuser posted image .Zgleda nas je res več takih.
Želim vam lep vikend in naj bo jota nepogrešljiva na jedilnikuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
12.10.2007 13:51:12   
pina-1
miza je pospravljena, jaz pa pripravljena za odhod.... malo bom šla še pošnjofat po trgovinah in po klobaske pa po MIo in domov zelje kuhat pa cunje prat, pa.... ja JOTO jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se me moj kuhar usmili in mi prej postreže kot v nedeljo..
ga bom milo user posted image , pa mu kakšno user posted image . mogoče se pa omehča

Neposredna povezava do sporočila: 3943
12.10.2007 13:55:56   
Janey
Pina lep vikend ti želim...pa najej se joteuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
12.10.2007 13:56:21   
pina-1
janey hvala...bom poročala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
12.10.2007 13:56:38   
Suzi*
a neeeee nooo, kam zdej vse greste???? men bo dolgčaaasss. moram še eno uro pa pol tukaj viset. user posted image  zunaj pa tak lep sonček.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
12.10.2007 13:57:34   
Janey
jaz sem tudi še eno uro tu..nič ne skrbi...

Proti večeru me pa čaka en velik kup za zlikat in cela bajta v prahuuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
12.10.2007 13:58:41   
pina-1
jaz odhajam..urca je dve in grem domov.
punce moje zlate in fantič zlati lepo se mejte žez vikend..uživajte in odpočijte si. predvsem si naberite energijo za ponedeljkov čvek.....

pa obvezno vsaj enkrat JOTO jest. JASNO?!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
12.10.2007 14:06:59   
misar
torej evo ponovno mene...toliko natipkanega, da sem izgubila voljo brat ;)

malček za evidenco...naša mala frača user posted image  kot kaže je zdrava, baje, da je težka 550g, naslednji pregled pa imava 14.11.  komaj čakam, da se spoznava s to malo brcačico user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.10.2007 14:08:31   
Janey
misar čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je že prava babauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?