|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.10.2007 15:22:10   
naraščaj
Ojla,

jaz pa sem zdele mal posesala in po tleh obrisala, pa prah po omarah (skor bi lahk kaj napisala.). Je bla prav katastrofa, saj se nam ful praši, ker pred blokom še vedno rondo rihtajo in sam prah "žremo". In ker bo pol itak pol stanovanja v razsulu(jutr pride knaufar user posted image user posted image user posted image user posted image - KONČNO, močno upam, da res, da ne bo kaj lagal, ker mu bom vrat zavila), sem vsaj to uporabno polovico na hitr pobrisala, da se ne nosi preveč sem in tja, Moj bo rekel nepotrebno delo, sam kaj čem, če me pa moti. Zdaj me pa vse ful boli. vmes sem misla, da mi bo kr vse ven padl. user posted image user posted image

Jaz bom pa danes kr nekaj nahitr - unclbens omako s prilogo in solato, pa katero sem že poslala user posted image  k mamci.

Dober tek vsem, ki ate oz. še boste jedle.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
12.10.2007 15:22:57   
gruška
MAMUŠKA VAS POZDRAVLJA IN SPOROČA:

"Mi2 se crkljava 100/h, ima malo težav z uravnavanjem telesne temperature, pa je mami termofor! Papa pridno ampak zelooo počasi, tako da 24h/dan hranim ali brizgam. Za popestritev je previjanje, ki ga ne mara. Počitka ni, spim po urah. Rumen danes ni."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MAMUŠKA IN DOMINIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
12.10.2007 15:32:30   
naraščaj
Bravo mamuška in Dominik. Sam tako naprej in bosta kmalu doma. user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste mele preglede pa user posted image user posted image  za dobre izvide.

user posted image  pa tok zdele kolovrati po trebuhu, da nč ne morem zraven počet. Zgleda, da ma žurko. Po kom se je le vzel.user posted image user posted image user posted image
Prej je ena pisala o slabosti - men je blo cel večer slabo in pol celo noč. Zjutraj vstanem pa opet user posted image . Zdaj je sicer mal boljš, vendar bo na večer isto. Groza.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
12.10.2007 15:46:29   
ajtak
Barika tale gin. je pa res smotana user posted image , pol se bom sla jaz naslednjic verjetno tud sam pogovarjat...
Metka pa , tak ko ste rekle... bi si ze tud loh kej omisnla!

Kosilo je uspelo!

Zdej grem pa pucat, se tipkamo.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
12.10.2007 16:14:08   
TANTRA
Naraščaj, te slabosti so že del priprave....Malo več počivaj, imaš še mesec dni do konca!!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
12.10.2007 16:31:47   
Tanayya29
ne vem,ampak kdo je to metkauser posted image ...?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
12.10.2007 16:53:21   
kanarka
Evo me! Celih 5 strani je bilo prvo treba predelati.

Tantra tut jaz bi zamešala ob tolikih postih. V bistvu si 2 zamejki pomešala.

Tintin hvala za info o slingu. Tuki mi bo zelo prav prišel pri sprehodih po plaži. Vam delam lušte, a ne. Bom pa uno teto prosila, da meni tudi da tistega z dobrim obročom. Upam, da ji lahko zaupam.

Ninocka, falila si samo otok user posted image . Morem priznat, da jih še nisem raziskala in me čaka še ogromno ekskurzij. Vsak pa je nekaj posebnega in drugačnega. Ampak vseeno hvala.

Jaz včeraj spet nisem imela sreče s posteljco. Namreč sem se potem odločila, da pač kupim od Ikee, ker sva se z mojim odločla, da glede na to, da se bova v drugem letu preselila v večje stanovanje, bova potem orng zapravljala za sobico. In ko se končno odločim jih pa Ikea nima na zalogi. Hmm, pol sem pa za vsak slučaj kupila eno blazino, če bi beba kej prehitevala, da bo kr med nama spala. Bom pa šla po posteljco 1. nov, ko jih zopet dobijo. Posteljco bom pa oblekla s tistim, ko sem zadnjič prpopala preko e-baya. Mi je ful luškano.

Me pa neki zanima. Ali vse avtomatsko nabavljati črpalke za mleko? Ali počakate, da če jo potrebujete, potem jo pač kupite?

Men je pa vsak dan mal slabo. Ampak js še ne mislim rodit. Bi res rada posteljco prej mela, pa mojga iz Kitajske tut. Sam me pa drugač nč ne matra. Edino noge me bolijo pa otekajo mi. Ampak drugač sem še čist fit, tut za kakšen maraton. Priznam pa, da verjetno klima dela svoje. Tukaj res ni skrbi in dejansko uživam vsako minuto. Kvaliteta življenja je definitivno nekaj drugega kot prej v Sloveniji.

Moj user posted image  pa naših postov tut ne bi bral. Je komentiral, da je to očitno posebno stanje duha, kar se odvija med nami. Je vesel, da njega ne sprašujem o črpalkah, ker bi samo debelo gledal.

Sej sem verjetno pol stvari pozabla napisati, ampak ostajam na kompjuterju še cel dan, tako dajem prostor naslednji.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
12.10.2007 17:00:24   
kanarka
Ninocka, veš mi je blo prav nerodno vprašati kakšen naslov si mi poslala. Sem mislila, da potem sem pa že jaz kaj pozabila, da sem nekaj vprašala in ne vem več kaj. Zdaj sem šla iskati tisti link o slingu nazaj, da ga naročim in najdem tvoj post o Premamam. Sem ga spregledala. Oprosti mi. Zdaj vem, zakaj gre. Sem mislila, da si mi poslala naslov kakšne trgovine s pohištvom in zato sem pač napisala, da je otok napačen. Prav nerodno mi je. Ker na drug otok po pohištvo pa se ne bi splačalo.

V glavnem, hvala ti in brez zamere. Ti pošljem ZS za članek. Še to nisem videla. Sem smotanaaaaaa.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
12.10.2007 17:20:11   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ne vem,ampak kdo je to metkauser posted image ...?

Sestra pri G. Dr. Peterneljevi. Smo zadnjič mal debatirale o njej, zato.

Kanarka, jaz bi s črpalko počakala itak tilahk tvoj jo gre kupit. Jaz jo sicer mama, ker mi jo je dala moja sestra, drugače pa si je ne bi kupovala v naprej. Moje mnenje, naj še druge povedpo.

Tantra, res se počas pripravlja, sicer pa mam še točno mesec in dva dni. user posted image user posted image user posted image  Do takrat se pa le naj pripravlja, da ne bo pol kaj z zamudo. user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
12.10.2007 17:33:56   
GB
Zdravo cveke. Dons sem pa cist crknjena. Moj shoping ni uspel kot sem mislila. Po dveh trgovinah , sem mislila ,da bom okrog padla ( ful mi je slabo ratal ) . Nato grem kupt neki za kosilo in ko sem vidla meso sem skori bruhala- katastrofa. Na poti do parkinga se mi zavrti - jest cist panicna kva se dogaja , se vsedem v avto hitro spijem malo soka in pojem pol zemljice , se nadiham in pridem malo k sebi.
Koncno pridem domov , raspakiram , malo pojem in seveda takoj v vodoravni polozaj. Cez ene 40 minut vstanem in ni ga hudica evo pa me zacne zgaga pect. MIslim si ja nc "crknla bom " nakar me poklice moj in me vprasa ce sem za kebab. Ja seveda sem a ne in ko prekinem , spet pomislim na kebab in spet SLABO.
Punce danes res ni moj dan.
Vseeno vsem zelim lep dan .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
12.10.2007 18:09:36   
TANTRA
Tale slabost pa očitno nas vse po malem daje...user posted image  Namreč ravno sem malo likala pa mi je malo slabo, tako da sem se malo ulegla, usedla...Očitno bom danes bolj počivajoča....

Jaz sem si nabavla rabljeno črpalko pa zares ugodni ceni..Namreč v prejšnji nosečnosti sem si jo izposodila in mi je velikokrat prav prišla, ko sem kam šla
bebiko pa pustila v varstvu in za takrat izbrizgala mleko... Ali pa včasih malček manj je, pa je treba mleko izbrizgat..
Ker so moje mlekarne že zdaj ok, sem prepričana da se bova tudi tokrat dojila....
Kupila pa sem tudi parni sterilizator za mikrovalovno in grelček - vse rabljeno in po nizkih cenah...Tako bom sedaj črpalko lepo sterilizirala, pa še ta nove stekleničke ....

Če niste prepričane da boste dojile potem jaz ne bi nabavljala črpalke vnaprej.
Sploh tiste ki ste prvič noseče. Če se bo izkazalo, da bi bilo potrebno se jo da kupit  v vsaki trgovini za malčke in bo še prav prišla za naslednjega otroka..

Jaz sem sedaj skoraj pripravljena za porodnišnico...Jutri upam ,da dočakam mizarja...Sem danes klicala prijateljico babco v porodnišnico in me je pohvalila, da sem dolgo zdržala...Čez vikend je dežurna in bi bilo krasno, da bi ravno k njej padla v porodno... Samo kako naštimat, da bo to ravno v nedeljo....????
Jej jej...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
12.10.2007 18:17:24   
maks
Dajica:Noge me pa se kr bolijo, je rekla, da zato, ker maternica pritiska na ozilje in da se bo po; Joj, mene tudi že zdajle dva ni ponoči tko bolijo, da full slabo spim, zdaj vsaj vem zakaj; ker za kče vem, zakaj pa smo me zdaj tko bolele pa nisem...
Danes sem zopet bila malo preveč aktivna in posledica je tudi otrdevanje trebuščka! Full se mi že vleče do prvega ctg-ja, ki ga imam v čet, 18! Bi najrajši kr poklicala in rekla, da bi rada prej.... Ker zadnji pregled sem imela 20 sep. in ker je vse ok, je rekla, da ne vidi potrebe po gostejših pregledih....
Zdaj prehajam že v 38 t, PDP 2.11. in sedaj, zaradi mene, bi lahko naš novi član prišel kadarkoli; no vsaj malo še naj počaka, da še nekja malenkosti postorim , potem smo pripravljeni!
Lp user posted image
user posted image Dominik!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
12.10.2007 18:18:54   
sonchek
Ojla...čveke...ste pa res neustavljive...v enem dnevu tri strani...halooooooooooooo
...no, naj vam povem da imam jaz danes začuda ful energije...sem cel popoldne bila zunaj in skoz nekaj pospravljala pa rože, pa balkon, pa teraso...tko da je vsaj mal za pogledat...
..dej sem pa notri prišla in rekla da vas mal preberem...no, ja pa ni bilo tok mal user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Me pa neki zanima. Ali vse avtomatsko nabavljati črpalke za mleko? Ali počakate, da če jo potrebujete, potem jo pač kupite?

jaz bom počakala in če jo bom rabila, bom mojga poslala ponjo...brezveze se mi zdi kr neki vnaprej kupovat, če ne vem če bom sploh kej potrebovala...

Aja jaz za zgago vzamem kakšen rupurut...in mi resnično fulll pomaga...

Vsem puncam, ki ste imele danes preglede...se veslim z vami in bravouser posted image ...men je pa že na prejšnjem pregledu rekla, da se je user posted image  obrnil z glavico navzdol...upam, da tako tudi ostane..bili smo pa v 32-tednu..

naja08...kr mal še počakajte..za vse bo še cas...user posted image ...pa si dobila popadke, ali zakaj si šla v P?

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Zobar Staš... Uspelo!!! Imamo prvo belo plombico - ni šlo čist brez joka in stoka, ampak je zdej že vse pozabljeno, Lego kocke, ki jih je dobil za nagrado, se pa tud že sestavljajo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem pa tudi ful vesela za naše ŽE mamice...lepo da tako fajn napredujejo...superca..in držite se!!!! user posted image

Za žirafo in Katko držim pesti...da čim prej dobilo svojga user posted image  ali user posted image user posted image  v svoje objeme....in se začnejo crkljat do onemoglosti...

Aja punce...a bo katera kupovala Lanolin kremo za bradavice, meni je danes v lekarni rekla, da je to kao ful trda krema...kam mislite???

No, naj bo to zaenkrat vse...
se beremo še kaj kasneje..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
12.10.2007 18:36:45   
Foxina
soncek men so se ful povecale...iz B na D...zdej mi je pa D že komi komi prov...pa pravijo, da naj bi še zrastle, ko bo naval mleka...kriza...že zdej komi najdem D košarce...so same take za stare mame user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
12.10.2007 18:44:22   
potepinka
sonchek-jaz bom kupila lanolin kremo za brdavice so jo uporabljale kolegice in baje ful pomaga pa še spirat jo ni treba pred dojenjem.Jaz sem  pri hčerki mazala,saj ne vem s čim je to že 11 let nazaj vem da sem morala brdavice spirat in je to zoprno pa še pomagala ni,mi je kri tekla iz brdavic tako boge sem imela.Zdaj bom lanolin vzela že v P zraven.

velika britanija-Revica si če te tako matra,pa saj bo,ampak ti moram povedat da sem se ful nasmejala  besedi "crknila bom"user posted image user posted image user posted image  faca si.
Saj ne da bi se ti posmehovala tvojim težavam ampak ta beseda me je spravla v smeh.Upam da bo čimprej boljše

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
12.10.2007 19:11:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

sonchek-jaz bom kupila lanolin kremo za brdavice so jo uporabljale kolegice in baje ful pomaga pa še spirat jo ni treba pred dojenjem.Jaz sem  pri hčerki mazala,saj ne vem s čim je to že 11 let nazaj vem da sem morala brdavice spirat in je to zoprno pa še pomagala ni,mi je kri tekla iz brdavic tako boge sem imela.Zdaj bom lanolin vzela že v P zraven.

Men je v lekarni predlagala Bepanten mazilo...a to je pa treba spirat?
Hvala ti za odgovor in pomoč...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
12.10.2007 19:14:04   
naraščaj
Tantra, kje si nabavljala te rabljene stvari. Jaz bi mela še grelec. Sicer sploh nisem gledala kok je nov, pa vendar se mi bolj splača kupit rabljenga, a ne?

No sem na soncku našla še jogi za zibko in bom verjetnokr skupi z angelcerom naročla v pon. Moram sam prevert če jogi not paše (ati mora zmert zibko).

Sonchek, jaz sem si kupla lanolin kremo. Vendar je nisem ofnla in pogledala kaka je. Jo pa mam tut že spakirano za P.

No, slabost je že tukaj.user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa resno razmišljam, da bi se spravla peglat, da ne bom mela drugi teden še to na puklu, ko bom mela že itak pucanja dovol (beri komandiranja mame, sestre, kolegice user posted image  user posted image  user posted image , no saj bom tut jaz pomagala kolkor bom lahk).
No user posted image  mi je lih mizo prštimal, zgleda da je treba it v akcijo. Se beremo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
12.10.2007 19:17:57   
manca
pozdravček še od meneuser posted image

ste res prave čveke in večkrat na dan grem brat kaj vse ste napisaleuser posted image

tudi mene spet na veliko mučijo slabosti in teta zgaga...no poleg slabosti sem ta teden še trikrat bruhala. V nedeljo kar med vožnjo po avtocesti(je bil moj šofer) in še dobro da sem imela vrečko v avtu. Samo potem je bil pa problem...bruhala sem v vrečko, vrečka pa je imela na žalost luknjo in je šlo kar precej bruhanja še po meni. Na srečo sem imela v avtu še zgornji del trenirke in sem tako lahko preoblekla svoj zgornji del. Drugič mi je slabo postalo v avtu in sem malček bruhanja zadržala v ustih ter hitro ustavila avto, potem pa zbruhala kar sem imela. No, ta tretjič pa je bilo v sredo zvečer in me je potem po bruhanju kar precej bolel trebuh.
Bohve kako se počuti otroček v trebuščku ob bruhanjuuser posted image

Drugače imam pa tudi lenitisuser posted image ...vsak dan si rečem kako pridna bom in kako bom vse lepo zlikala pa pospravila, pa potem samo malo pospravim, likam pa nič. Bom pa jutri bolj pridna morala biti.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
12.10.2007 19:48:27   
scubadiver
Joj boga Manca, tebe pa tole fejst matra. Mene samo zgaga daje, slabo mi pa (zaenkrat) ni... na srečo.
Lenoritis pa tudi mene matra in to kar hudo. Upam da se bom vsaj čez vikend lotila kakšnega dela ko bom sama samcata. Moj se gre namreč potapljat na Krk. Upam da ne bom začela rojevat user posted image

Kanarka jaz nimam namena kupit prsne črpalke. Bom jo kupila potem če bo potreba.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
12.10.2007 19:55:23   
Laubica
Meni tudi ni nič slabo -danes ko sem kupila tablete za zgago ,me še ta hvala bogu nič ne jezi(z tem da jih nisem rabla lizat).,črpalko pa imam jaz že od prvega otroka ,samo je nisem nič rabla -tako da ne kupuj,jaz niti flašk ne mislim kupovat saj bom v P videla ali se dojimo ali ne tako da brez veze ker pri 1. nisem rabla flaške je iz prsi prešel na kozarček vmes pa čaj z žličko

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5870
12.10.2007 20:03:43   
Tanayya29
Živjo!

No,se pridružujem v klub "slabost"user posted image user posted image .Danes je sicer OK,ampak pride dan,ko lohk samo ležim...
ja boga Manca in Velika britanija ...to je res zoprno,ko ne veš ,a ti bo ratal al sfalil na nogah ostat.Men se je to enkrat zgodil v vrtcu,sm za eno tamalo iz nizkega položaja vstala in jo hotla ujet,pa mi je čist ravnotežja zmanjkal..takrat sem se full ustrašla.

Jaz imam za bradavice bepanten kremo,moji dve kolegici sta rekli,da jo kao moraš spirat,lanolin pa ni treba(in sta jo tudi pohvalali).

Zobar Stašuser posted image .samo,da je šlo...mislim,da so tile zobarji,pri vseh problem.Mislim,tudi pri odraslih.Ena je na forumu napisala,da raje gre rodit,kot h zobarjuuser posted image .No,jaz se ga tudi zmeraj bojim...No,zdj bi šla sicer raje h zobarju,kot rodituser posted image .

Ja,mene tudi vse nekaj boli,noge niti ne..me pa medenica,križ,pa vse tam odspodiuser posted image ....

A vašiuser posted image velik kovcajo?Upam,da ne bom smešn vprašala,ampak a to lohk štejem tud za gibuser posted image ..ne se mi smejat,ampak ,ne vem....

Jaz sem pa prej bla full vesela,sm rekla ,da si grem po novo maskaro in puder..V medvodah imamo celo eno drogerijo,sicer majo notr samo MF in revlon,pa še nekaj iks firm...ampak Ok MF je okej..in pridem pred trgovino in piše,da oddajajo v najem..in seveda trgovina ne obsatja večuser posted image user posted image ...
Tako,da morm jutr v Muller!!!
Kakšno kozmetiko pa kaj ve uporabljate? Jaz sem včasih za nego obraza uporabljala Anemarie Borlind,ampak je čist preveč evrov...sedaj pa uporabljam od Afrodite,ali green line-a,pa je prav tako fajn in občutno ceneje..maskare,pudre,senčila pa večinoma MF,Loreal,Collistar;

No,sem se prejle malo ulegla,pa nekdo pozvoni..in,ena gospa dela neko anketo o EU,sm ji rekla,da se slabo počutim,in da nebi odgovarjala.No,ni bila vsiljiva(začuda).Sem pa bila vsa skuštrana,pa eno ruto sm mela pod trebuhom,pa vsa razvlečena..tako,da pomoje ,je kar razumelauser posted image
No,zdaj grem še malo pred tv,pol pa mogoče še kej napišem
Mamuška,Žirafa,Katka,Murenček user posted image

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 12.10.2007 20:08:09 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
12.10.2007 20:09:19   
nicolina
Ojla user posted image ,
jaz sem se tudi kar cel dan potepala, sem bila pri frizerju, zdaj sem malo važna user posted image , pa v BC sem spet malo zapravljala. Moram iti samo ša par stvari kupit v lekarno in to bo to. Ker imam rok itak konec novembra, mam še čas. No, upam. user posted image
Jaz si bom tudi nabavla tole lanolin kremo, sta jo imeli dve moji kolegici in pravita, da je super. user posted image Prsno črpalko imam tudi jaz, ampak sem jo dobila od sestre in je še zapakirana. Streilizatorja ne bom kupovala, ampak bom sterilizirala kar v vroči vodi, se pravi prekuhala.

Meni je blo tudi danes nekam slabo, pa zgaga me spet mantra user posted image , sem že pojedla en Rutacid, pa ni še najboljše. Potem nas je kar dosti s temi težavami, zakaj pa zdaj ta slabost na koncu nosečnosti?

Moj user posted image  pripravlja večerjo, sicer ne vem kaj bo, pa tudi nekega apetita nimam. Ampak bom vseeno jedla, ker se toliko trudi.user posted image  Potem se bom zleknila pored TV, zdej je na sporedu Big Brother na hrvaškem RTL-u.

Lep večer vam želim...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
12.10.2007 20:23:46   
gruška
DRAGE MOJE NOVEMBRKE, PROSIM DRŽITE PESTKE ZA KATKO3 IN NJENA SONČKA user posted image user posted image . PRED PARIMI MINUTAMI SEM DOBILA NJEN SMS:

"Danes sva postala starša. Najina princeska Klara (1970g) se je rodila ob 14:38, princ Aljaž (2070g) pa pet minutk za sestrico. KER JE KLARA V KRITIČNEM STANJU, BI BILA VESELA ZA VAŠE PESTI ZANJO. Mami Katja in oči Jani."

KATJA, MI SMO Z VAMI, DRŽIMO PESTKE NA VSO MOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
12.10.2007 20:29:22   
scubadiver
JOJ Katka3 ful ful držim pestke zate in za tvojo princesko.. no tudi za princa.. Česitke seveda tebi Katka in očkatu obeh otročičkov. Za vse vas pa enega medota. SREČNO KATKA!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
12.10.2007 20:33:27   
Tanayya29
KATKA držimo pesti,da bo vse uredu!

Mi smo s tabo,mislimo na vas tri,naj bo vse dobro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?