Tanayya29
|
Živjo! No,se pridružujem v klub "slabost" .Danes je sicer OK,ampak pride dan,ko lohk samo ležim... ja boga Manca in Velika britanija ...to je res zoprno,ko ne veš ,a ti bo ratal al sfalil na nogah ostat.Men se je to enkrat zgodil v vrtcu,sm za eno tamalo iz nizkega položaja vstala in jo hotla ujet,pa mi je čist ravnotežja zmanjkal..takrat sem se full ustrašla. Jaz imam za bradavice bepanten kremo,moji dve kolegici sta rekli,da jo kao moraš spirat,lanolin pa ni treba(in sta jo tudi pohvalali). Zobar Staš .samo,da je šlo...mislim,da so tile zobarji,pri vseh problem.Mislim,tudi pri odraslih.Ena je na forumu napisala,da raje gre rodit,kot h zobarju .No,jaz se ga tudi zmeraj bojim...No,zdj bi šla sicer raje h zobarju,kot rodit . Ja,mene tudi vse nekaj boli,noge niti ne..me pa medenica,križ,pa vse tam odspodi .... A vaši velik kovcajo?Upam,da ne bom smešn vprašala,ampak a to lohk štejem tud za gib ..ne se mi smejat,ampak ,ne vem.... Jaz sem pa prej bla full vesela,sm rekla ,da si grem po novo maskaro in puder..V medvodah imamo celo eno drogerijo,sicer majo notr samo MF in revlon,pa še nekaj iks firm...ampak Ok MF je okej..in pridem pred trgovino in piše,da oddajajo v najem..in seveda trgovina ne obsatja več ... Tako,da morm jutr v Muller!!! Kakšno kozmetiko pa kaj ve uporabljate? Jaz sem včasih za nego obraza uporabljala Anemarie Borlind,ampak je čist preveč evrov...sedaj pa uporabljam od Afrodite,ali green line-a,pa je prav tako fajn in občutno ceneje..maskare,pudre,senčila pa večinoma MF,Loreal,Collistar; No,sem se prejle malo ulegla,pa nekdo pozvoni..in,ena gospa dela neko anketo o EU,sm ji rekla,da se slabo počutim,in da nebi odgovarjala.No,ni bila vsiljiva(začuda).Sem pa bila vsa skuštrana,pa eno ruto sm mela pod trebuhom,pa vsa razvlečena..tako,da pomoje ,je kar razumela No,zdaj grem še malo pred tv,pol pa mogoče še kej napišem Mamuška,Žirafa,Katka,Murenček
< Sporočilo je popravil nayya28 -- 12.10.2007 20:08:09 >