|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.10.2007 20:41:45   
GB
user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
12.10.2007 20:50:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Potem se bom zleknila pored TV, zdej je na sporedu Big Brother na hrvaškem RTL-u.

Lep večer vam želim...

NIcolina a to z navadno anteno lovite RTL al preko kabelske? Ker ta program pa morm rečt da res pogrešam... Je zlo fajn

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
12.10.2007 20:50:44   
potepinka
Katka3-Joj,so mi kar solze prišle na oči,seveda držim zelo močno pesti za tvojo princesko in princa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
12.10.2007 20:52:44   
Laubica
KATKA-vsi pri nas doma držimo pesti za tvojo princesko in seveda za malega princa in vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
12.10.2007 21:10:01   
jooly
Katka... verjetno ni treba posebej razlagat, da nam bodo sigurno vsem novemberkam zatekali členki od držanja pesti. Da bi se le vse dobro izteklo!!!

user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
12.10.2007 21:26:36   
nemrak
user posted image user posted image ,
ISKRENE ČESTITKE ZA DVOJČKE!!! user posted image

KATKA, pri nas doma vsi držimo pesti za malo Klaro.
Pa tudi za njenege bratca  Aljaža!!

user posted image user posted image

Velik objem vsem!!!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
12.10.2007 21:36:51   
kanarka
Hvala vsem skupaj za sugestije. Pol tut js ne bom kupovala, preden ne vidim kako in kaj. Sicer še ne vem, zakaj se točno uporablja, ali je to samo pri črpanju odvečnega mleka ali zato da proizvodnjo zaženeš? So pa verjetno tiste Aventove ok. Tuki imajo od Chiccota in Avent. Verjetno je vseeno.

Sem si pa že začela pisati seznam, kaj moram naročiti v Slo, da mi prinesejo. In lanolin je že na seznamu. A to si mažeš samo v primeru, če so ranjene, ali preventivno. Se mi res vidi, da sem prvorodnica, ker pojma nimam o ničemer.

Nayya tut mene zanima ali se kolcanje šteje kot gib, glede na to, da jo tako malo čutim. Torej sva že 2 z "neumnim" vprašanjem. Ampak boljše izpasti enkrat neumen, kot ne vedeti do konca življenja.

Seveda pa za Katko3 in njene zakladke en kup user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
12.10.2007 21:41:03   
nemrak
za vse, ki boste rodile v CELJU.!!
V porodnišnici dobite lanolin kremo, tako, da vam jo ni potrebno nosit s sabo.
Že pred 4 leti smo jo dobili, jo dobiš pa tudi sedaj.
Sem bila v sredo tam in sem videla, da jo je prijateljica dobila malo tubo. Če pa jo slučajno zmanjka, dobite novo.

Tudi naša ta velika bo dobila darilo od user posted image  sestrice. Ker že tretje leto pleše, ji bo prinesla baletne copatke.
Starejša sestrica pa bo user posted image  prinesla prav tako majhno darilce. Tako luškano "ninico" iz pliša.

TANTRA, danes sem se pogovarjala z eno, ki je hotela roditi na določen datum. In to ji je uspelo sedaj že 2x. Popila je recinusovo olje in je šla rodit.
Lahko poskusiš, če hočeš rodit v nedeljouser posted image .
Me pa prav zanima, koliko je resnice pri tem.
Čeprav sem tudi jaz že slišala za to, sem malo skeptična.
Potem bi tudi v porodnišnici na tak način sprožali porode.

Sedaj grem pa malo v vodoravni položaj, čeprav nisem pretirano zaspana, saj sem dop spala kar 3 ure.user posted image

Lahko noč!!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
12.10.2007 21:44:39   
nemrak
glede kolcanja. 
Jaz mislim, da je to tudi gib, saj tako veš, da je z njim vse ok.
Našo user posted image  velikokrat kolca, prav tako je tudi prvo user posted image
Pač prehitro popije plodovnico.
Naj me katera popravi, če mislim narobe.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
12.10.2007 21:48:43   
TANTRA
Najprej user posted image user posted image user posted image za malo Klaro in tudi Aljaža.... Da bi le bilo vse ok...user posted image

Jaz sem za rabljene stvari gledala na ringaraji in tudi na bolha. com...Seveda sem pregledala kar nekaj oglasov, pisala na mail..potem pa slikca, dogovor...
vsekakor sem z kupljenim zadovoljna, ker ni kar nekaj bv, pa skoraj novo.
Črpalko sem kupila, ker sem v prejšnji nosečnosti  z njo iztisnila mleko, kadar ni bilo časa dojit- sem šla k frizerju, k zdravniku ali kam drugam pa sem ta malo pustila doma.
Kupila pa sem dve flaški- eno za kak čajček, kapljice za krčke, drugo pa za
izbrizgano mleko in kasneje za gostejšo hrano, le dudko bom večjo kupila.
Sterilizator pa je kar velik in gre kar nekaj noter, predvsem pa je fajn črpalko sterilizirati, pa dude, samo v mikrovalovno daš...
Grelček je pa itak praktičen, ker ni zdravo pogrevanje v mikrovalovni...Pa za kak čajček...
No, ko sem bila danes na obisku pri mamici z enomesečnim dojenčkom, mu že daje kapljice za krče, občasno pa tudi malo čaja... Čeprav pravijo, da se dojenim nič ne dajo...Ampak tudi jaz sem včasih tako delala....

Sem pa goro perila zlikala, en sušilc zložila, pospravila....tudi jaz delam čistko, da bo vse pripravljeno na prihod user posted image

lepo se imejte, grem večerjo pripravit za moja dva, lačna ....

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
12.10.2007 22:24:14   
scubadiver
še vedno držim pestke za vse ki to potrebujejo in odhajam v deželo sanj. Upam da bom kaj bolje spala in da me ne bo spet ko user posted image  bolela noga in pekla zgaga. Vsem želim lahko noč, lepe sanje in čim bolj kvalitetno spanje. Se mi zdi, da imamo po malem že kr vse težave user posted image

user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
12.10.2007 22:27:24   
kanarka
Joj, spet mam en šopek vprašanj.

Aja Tantra.. predvidevam, da ne govoriš o klasični mikrovalovki, ali pač? Sterilizator pa rabiš za flaške? Res sem neuka. Pa je nujen ta sterilizator? Ob vsej tehniki, res več ne vem, kako je to včasih potekalo. Sama nočem glih preveč komplicirati, seveda pa hočem najboljše za svojega otročka.

Nemrak...ja recinosovo olje baje res pomaga. No, vsaj moja mama ga je morala na eks spiti pred 36 leti, da je mene rodila. Jaz namreč nisem hotela ven (rojena 14 dni po roku). To olje je spila pred zdravnico v bolnici. Je rekla, da je tako ogabno, da ga ima še danes v spominu. Potem so ga opustili zaradi drugih metod. Ampak baje sproži popadke. No, mene tudi to olje ni prepričalo, saj se nisem vdala in sem še kr čepela noteruser posted image . In potem se je boga revca matrala še celih 24 ur, da so me ven potegnili.

Zdaj pa še eno moje vprašanje. Sem brala, da je dobro imeti jogi pod naklonom, zaradi polivanja ipd. Ritka ne sme biti višja od glave. Kar pa me zanima je, če jogi npr. podložiš s knjigami (drugače si ne predstavljam), kako potem Angel Care namontiraš pod jogi. Sej mora na to napravco biti jogi položen, ali ne. Ima katera rešitev?

Dans sem se pa res razpisala. Zdej greva pa z mojim na ogled enega waw lokala. Se morem it zrihtat.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
12.10.2007 22:36:11   
nicolina
Seveda, tudi jaz držim pestke za Katko in Aljaža user posted image user posted image user posted image , mamici in atku pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Scubadiver, RTL lovimo preko navadne antene, po moje zato ker smo blizu meje. user posted image  Je pa res fajn program, letos je tudi Big Brother zopet fenomenalen, ne pa tako kot je bil naš, za zbruhat.

Nayya, jaz za nego obraza uporabljam od Loccitanna kremo in čistilno mleko, ki je z jabolkom in mandljevim oljem, je sicer kar drago, ampak moji koži res ustreza. Od pudrov, maskar, senčil, lipglossa pa večinoma Loreal ali MF, včasih kaj naročim tudi od Avona, ker moja sodelavka prodaja njihove izdelke.

Jaz sem tudi prebrala in slišala, da se user posted image  kolca če se prehitro napije plodovnice.

A vem povem, kako me je moj user posted image  presenetil z večerjo: user posted image  naročil je pico, ampak je res zlat, tako lepo je mizo pripravil, pa še tako z malo pršuta je naročil, sicer ga jaz nisem ne vem koliko jedla, ampak vseeno je dišala po pršutu. user posted image  Zdej sem pa nenormalno žejna, imam kar 1,5l radenske pri sebi.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
12.10.2007 22:40:42   
Ilije
Pozdravljene!

DRAGE MOJE NOVEMBRKE, PROSIM DRŽITE PESTKE ZA KATKO3 IN NJENA SONČKA . PRED PARIMI MINUTAMI SEM DOBILA NJEN SMS:

"Danes sva postala starša. Najina princeska Klara (1970g) se je rodila ob 14:38, princ Aljaž (2070g) pa pet minutk za sestrico. KER JE KLARA V KRITIČNEM STANJU, BI BILA VESELA ZA VAŠE PESTI ZANJO. Mami Katja in oči Jani."

KATJA, MI SMO Z VAMI, DRŽIMO PESTKE NA VSO MOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DRŽIM PESTI!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
Ena je na forumu napisala,da raje gre rodit,kot h zobarjuuser posted image .No,jaz se ga tudi zmeraj bojim...No,zdj bi šla sicer raje h zobarju,kot rodituser posted image .
A vašiuser posted image velik kovcajo?Upam,da ne bom smešn vprašala,ampak a to lohk štejem tud za gibuser posted image ..ne se mi smejat,ampak ,ne vem....

To z zobarjem sem menda kr jst napisala... In še kar drži, da grem rajši rodit kot pa k zobarju!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Nayya tut mene zanima ali se kolcanje šteje kot gib, glede na to, da jo tako malo čutim. Torej sva že 2 z "neumnim" vprašanjem. Ampak boljše izpasti enkrat neumen, kot ne vedeti do konca življenja. 

Jaz kolcanje tud štejem za gib, saj tudi to je znak življenja, a neuser posted image .

Sem bila prijetno presenečena, koliko branja ste mi pripravile za mojo nespečnost. Cel dan sem bila namreč z doma, najprej smo šli zapravljat denar od CSDja in smo kupili samo dve konzoli za poličko, ker drugega s seznama nisem našla.

A mogoče katera ve, kje v Celju ali bližnji okoici se da kupit takšne škatle za na omaro, ki se na primer v Ikei dobijo?

Po nakupovalnem dopoldnevu in popoldnevu sem imela pa po dolgem času pozno popoldne in večer zase in moje gasilske prijateljice. A se je na žalost vse skupaj končalo s prepirom med mano in mojim user posted image , ker mu nisem povedala, kdaj točno pridem domov. Včasih ga res ne razumem, kako so mu lahko ti moji sestanki takšen trn v peti, ker po drugi strani sem itak 90% časa sama s tamalo doma, ker on skoz dela... Pa dovolj o tem, ker se je jeza že tako ohladila, vsaj pri meni, do kdaj bo pa on mulo kuhal pa tako ne vem, sicer ga pa tako ne bo doma (danes ima nočno, jutri gre pa h kolegu streho pomagat prekrivatuser posted image .

Fajn bodite in še enkrat držim pesti za vse v P... NAJ SE ZA VSE SREČNO IZTEČE!!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
12.10.2007 22:50:34   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Aja Tantra.. predvidevam, da ne govoriš o klasični mikrovalovki, ali pač? Sterilizator pa rabiš za flaške? Res sem neuka. Pa je nujen ta sterilizator? Ob vsej tehniki, res več ne vem, kako je to včasih potekalo. Sama nočem glih preveč komplicirati, seveda pa hočem najboljše za svojega otročka.

Jaz nimam ne sterilizatorja in ne grelca... Flaške bom tako kot je ena že omenila kar prekuhavala v vreli vodi, kljub temu da so potem tako apnenčaste, sam tako ali tako upam, da jih prvih nekaj mesecev ne bom potrebovala, potem pa dojenčki niso več tako občutljivi.
Glede jogija v posteljici pa ti ne znam svetovat. Iris ni imela nič vzdignjenega. Spala je pa na boku, izmenično enkrat na enem drugič na drugem, da si ne zaleži glavce. Da pa je ostala na boku smo jo na eni strani založili s pleničko. Tako so nas vsaj v P naučili.

Še to sem vas pozabila vprašat, ali je sploh katera s seznama, ki bo rodila v Trbovljah??? Mogoče ti nayya? Si si že premislalauser posted image  oziroma razmislilauser posted image
Jaz sicer močno upam, da ne bo gužve, ker je res to, kar je jooly (ali mogoče katera druga) omenila, da če je gužva gre vse kot po tekočem traku. In tega si res ne želim.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
12.10.2007 23:11:15   
ninocka
Katka, tudi pri nam vsi držimo pesti za malo princesko in za bratca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem tud danes mal bluzla po BTCju (baby center, muller, spar, H&M), pa nisem nikjer nč pametnega našla. V mullerju sem na koncu nakupila en kup kuhinjskih gobic (ne vem,  kaj mam zdej to obsedenost s temi gobicami user posted image user posted image ko bi vsaj še pucala pol tolk user posted image user posted image ), v sparu pa sem nabavla hrano in pa darilo za Evana (lego kocke).
Potem sem šla še po njega v vrtec, ker sem mu obljubila, da ga pridem iskat  in potem se mi je na obvoznici skoz dru Pazi mami, pazi mami, ker je bla ful gužva (nesreča na drugi strani, stali smo pa na obeh user posted image ).

Kanarka
, ni panike zarad naslova...sej sem rekla, da tud jst nisem cist ziher. Tuki maš pa še ineternetni naslov, če hočeš  kaj pogledat http://www.premaman.com
Sonchek, v postonjski porodnišnici majo en svoj "zvarek" kreme (vsaj 2 leti nazaj so jo imeli) in je ful odbra + tud je ni treba spirat (se mi zdi, da je to kar pomembno). Če bom pa še potem rabila, bom pa kupila lanolin.  Pa prpravte se punce, od začetka, dokler se bradavice ne utrdijo (razen, če jih lih ne ščetkate s sirkovo krtačo, a ne Scuba user posted image user posted image user posted image ) bodo ful bolele. Men so se kr oči okrog obračale od bolečin, vsakič, ko je povlekel...
Nayya, moj sploh ne kolca velik. Sem lih prej  user posted image rekla, kolk je Evan ful kolcal, ta je pa zdej samo 1x. Se je pa zadnjič tko na trebuh prilimal, da sem prav srčni utrip čutila...je blo ful zanimivo. Pa še neki sem pogruntala - če se "žgečkam" po popku, se začne ful premikat - ne  vem al ga moti, al se tolk prenaša prek popkovine user posted image user posted image user posted image
Kozmetiko mam pa jst malo mešano - maskaro mam od loreala, senčila mam kokr od koga (tud čist neznane firme), lake imam vse sorte, največ mam unih micenih iz mullerja, jih mam pa okrog 100 user posted image , kremo za obraz sem mela od Johnsona, zdej je pa ne dobim več, se pa nč ne mažem. Sem zadnjič probala od Nivee ta novo (oksineki)  in sem tretji dan probe ratal čist cela fleksata po obrazu ... sem tester sam v smeti fliknla...

Sem klicala danes G, kaj je zdejs tem klimicinom in je rekla, da ga lahko komot jemljem, da ni nevaren in da je terapija 4 dni in ne 7, kot mi je rekel farmacevt (zgleda je narobe prebral, al kaj user posted image user posted image user posted image ). Sem pol ugotovila, da mi še na škatlo ni dal une nalepke z navodili.
So me pa tud iz G ordinacije sami klicali, ker so dobili moj hemogram in mam kri 97 in moram it v pon po recept, ker mi sirup ne pomaga (v bistvu se ga pa ne spomnem pit). Sem šla takoj po pogovoru spit eno dozico in bom zdej bolj pridna glede tega. Sej sem sama smotana, sam sem skoz pozabljala, če sem se spomnla, sem že spila, sam na žalost to bolj redko...
Jst sem pa danes 36 teden in 4/7. Evana sem lih v tem terminu rodila, upam, da me dons ponoči ne preseneti kaj user posted image user posted image user posted image No, če se nič ne oglasim jutri, pol sem šla rodit user posted image user posted image user posted image

Lahko in mirno noč vsem user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
12.10.2007 23:27:43   
naraščaj

Katka3, najprej čestitke ob rojstvu tvojih sončkovuser posted image , hkrati pa držim pesti, da bo s Klaro vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tantra, hvala. Jaz mam tut on mikrovalovni sterilizator - Aventov, sem ga kupla v Avstriji in sem dobla not dve flaši - to pa mam za začeek tak dost.

user posted image  

Za grelc bom pa tut jaz mal prečekirala po bolhi in ringaraja.

Jaz veliko kozmetike uporabljam od Afrodite (včasim mi user posted image  prinese kaj ko gre službeno tja), ostalo pa kakor kdaj, MF al Jade, Loreal.

Ker pa sem mela pred user posted image probleme z mozolji, sem začela uporabljat kremo za obraz od Eucerina(priporočilo dermatologinje). No sedaj v user posted image  pa so na srečo mozolji zginali. user posted image user posted image user posted image  kremo mam pa še vedno isto.

No mislim, da se bom počas odpravla v meževo deželo, saj poTV itak ni nič pametnga (nimamo kablske)

Mirno nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5892
13.10.2007 6:38:33   
scubadiver
Dobro jutro punce,
mene spet mal daje nespečnost. Sem zbujena že od pol šestih zjutraj in že uživam ob kavici z mojim.Je tud že pokonc ker se grejo potapljat za vikend. Packi user posted image
Sva pa skuhala kavo tudi za vas
user posted image

Nayya sem ti pozabila odgovorit okoli kozmetike. Jaz uporabljam Lancome kremo za obraz in za okoli oči. Nista poceni, ampak meni pašeta kot bi bli zame narejeni. Vse ostalo pa bolj navadne reči. Kak nivein tonik al pa kaj takega, lake za nohte kar mi je pač všeč... maskaro MF al pa jade al pa kaj takega, ostalih ličil pa niti ne uporabljam.

Drugač pa moj user posted image  tud skoraj ne kovca. SE je pa zdele v zadnjih nekaj dnevih ful umirila. No pa sej verjetno je čas za to sej smo v 35 tednu... ampak gibov še vedno naštejem dovolj tako da me ne skrbi. Sam bolj so umirjeni gibi.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
13.10.2007 8:21:16   
Katina
Katka3, močno držim pesti za tvoja sončka, še posebej za Klaro. user posted image user posted image  

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
13.10.2007 8:55:07   
Ilije
Hvala za kavico scubadiver.
Očitno sem ti danes jaz ukradla spanec, saj sem spala enkratno, celih pet ur skupaj, prvi WC šele ob šestih zjutriuser posted image user posted image user posted image , potem sem pa še skupaj s poležavanjem potegnala kar do pol devetihuser posted image user posted image user posted image .

Prijeten dan vam želim!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
13.10.2007 9:07:01   
GB
Dobro jutro vsem skupaj . SCubadiver hvala za kavico res je dobra in precudovito zgleda.
Moje spanje danes je blo bl zalost ( ze spet) tale wc me pa ze prav jeza. Matr niti eno noc nemorem spat ,da ne grem 4x na wc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes mam v planu kosilo, mal prah pobrisat in potem morva z mojim it na rojstni dan user posted image user posted image user posted image . Ful se mi ne gre ,ker bojo tam eni ljudje ,ki mi niso prav vsec in zmeraj imajo ful za skritizirat druge sami so pa zivi kaos.
No ja prezvela bom a ne user posted image
Zaenkrat vam zelim lep dan , se kasneje spet beremo

Cestitke za nase dvojcke in seveda drzimo pesti ,da bo vse v redu.

user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
13.10.2007 9:13:14   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

DRAGE MOJE NOVEMBRKE, PROSIM DRŽITE PESTKE ZA KATKO3 IN NJENA SONČKA user posted image user posted image . PRED PARIMI MINUTAMI SEM DOBILA NJEN SMS:

"Danes sva postala starša. Najina princeska Klara (1970g) se je rodila ob 14:38, princ Aljaž (2070g) pa pet minutk za sestrico. KER JE KLARA V KRITIČNEM STANJU, BI BILA VESELA ZA VAŠE PESTI ZANJO. Mami Katja in oči Jani."

KATJA, MI SMO Z VAMI, DRŽIMO PESTKE NA VSO MOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katka...močno, močno držim pesti za Klaro...držite se in čim prej okrevajte!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
13.10.2007 9:14:14   
manca
Dobro jutro vsem skupajuser posted image

Sicer sem že precej dolgo pokonci, ampak pred kratkim sem pa sem gor na net skočila. Ponoči sem bolj gledala v zrak kot pa spala, saj tale navihanka v trebuščku prav zganja norčije...če se ji ne kolca pa brcauser posted image . Sem en teden nazaj spraševala po kom je tale navihanka (a po meni a po možu) pa mi je mami dala odgovor-namreč, baje sem jaz kot njen prvi otrok v trebuščku najbolj razturalauser posted image .
Moji plani za danes pa so da bom lenoritis nekam poslala user posted image in bom šla raje likat, potem pa kuhat kosilo ko bo moj prišel domov iz službe. Za popoldne pa nameravam poleg pospravljanja stanovanja še it na sprehod ker je zunaj prav prijeten sonček.
Jutri seveda pa sva povabljena k moji mami na kosilo, saj praznuje svoj 49. rojstni dan..ji letos vsi to številko prav posebej poudarjamo, saj bo drugo leto imela 50. let ampak ona pravi da bo večno mlada in da ne bo nikol na številki 50

Držim pesti za malo princesko Klaro, da bi bilo čimprej vse ok in da bi bila tako mamica in očka brez skrbiuser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
13.10.2007 9:19:06   
nicolina
Scubadiver, hval za čudovito kavico, zelo lepo zgledauser posted image
Jaz sem kar dobro spala, ampak meni je ponoči skos vroče, a je vam tudi kaj?
Celo noč imava okno odprto, pa nič ne grejeva spalnico, me je kar malo strah, ko bo prišel user posted image , ker potem ne bo smelo biti odprto. Jaz pa že zdej spim v majčki na naramenčke.user posted image  Koliko je pa priporočljiva temperatura v sobi, kjer tudi user posted image  spi?

Je kaj novic od Katke, pošijam user posted image user posted image  za srečo

Drugač grem jaz tudi malo pospravit, pa v trgovino, nimam še ideje za kosilo user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5899
13.10.2007 9:19:39   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: manca
ker je zunaj prav prijeten sonček.

Pri nas pa ne duha ne sluha o kakšnem sončku... samma megla povsod, tako da bi se najrajš kr nazaj v postlo zvrnalauser posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?