gruška
|
Ej u .......... vse mi je zbrisal, pa tok sem se razpisala...... U glavnem: zvečer ni blo nobene nikjer, dons se vam je pa utrgal, zdaj vam pa odgovarjam k zmešana.......... Ilije - zadnja spat, prva vstat - dej se mal naspi, no, ker pol ne boš mogla.............. Že 35 - men za razliko od večine, pomaga Donat za zgago Scubadiver - pivo, pa to...... kje si pa avto pustila, a si tvojga poslala zjutri v Trnovo po avto ??????????? Barika - srečno na pregledu........ Murenček in Staš - - ko bosta vidva že doma, bomo me komaj začele capljati ena za drugo v porodnišnico.......... Ninocka - tud jaz sem se ti nasmejala - darilo starejšim otrokom - ja, jaz sem že ko se je tamala rodila, to naredila - ona je bratcu prinesla kovček z orodjem (Mojster Miha), on pa je njej v porodnišnico skupaj z očkom prinesel uno lučko, ki jo montiraš na posteljico in sveti in poje.........Tudi zdaj bom za vse nekaj kupila, pa še ne vem kaj, čeprav me je tavelik (6let) že vprašal od kje bo sestrica to prinesla, saj se ne bo s tem rodila ..... je rekel: to boš ti kupila, a ne? Tolk o tem ..........
- za antibiotik ti sporočim takoj ko se spomnim, ker je zdaj že 5 let od tega in mi je ful ušlo iz glave.... Mogla bi dobit ospen, pa sem bila alergična na penicilin in so mi dali.... ...... pojma nimam.........Aja..... Oracef, točno.......
- knjiga, o kateri si govorila Veliki Britaniji se imenuje Čas deklištva........
- sem se nasmejala tvojmu odgovoru Nayyi glede britja nog.....
- glede mleka: ne se zgražat, ampak, ne samo da sem ga jaz probala..... ko je bil tamau star 3 mesece, smo bili na morju in sem ga malo izčrpala in dala mojmu v kavo, ker nama je mleka zmanjkalo..... moj je seveda vedu, sem ga vprašala, če mu mojga dam, pa je probal....... in mu je bilo čisto všeč, samo sladkat si kave ne bi smel, ker je materino res slajše.... Ja kaj..... če je za otroka najbolj zdravo, zakaj ga fotr ne bi mogu probat....... Enim je to nagnusno, pa kaj čmo..... a u McDonaldsu pa loh tisto svinjarijo jejo.........
Katka se ni nič javila, tko da predvidevam, da je v porodni, njen pa na žalost doma leži s 40° vročine......... Jaz sem pa prej šla po uno deko s Pujem, k sem zadnjič razlagala.... tok je mehka....... Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!