Jessy
|
Evo še mene! Da se malce na brzino spet javim. Tudi meni se pozna, da je luna, saj sem čist povožena, v glavi čutim eno težo, ki se bojim, da se bo spremenila v bolečino. Pa še nos me je zjutraj začel nekaj matrati - zgleda, da sem se malce prehladila. Tudi Neja je imela slabo noč. Že ob 23h se je zbudila vsa prepotena, pa nima radiatorja odprtega v sobi, niti ni bila preveč oblečena. Kar nekej! Res pa je, da mi je bila že popoldne nekam čudna, ko sva se odpravljali k telovadbi. Pa da se vrnem nazaj k 23. uri, ko se je zbudila. Greva oba k njej in je tako hecno hropla, nekaj ji je piskalo v pljučah in na trenutke je zgledalo, da bo tudi bruhnila. Pol se je vse skup umirilo, ko sva ji pripravila malo mleka za popiti. Sem se ustrašila, da je kaj vdihnila, sam nisem imela pojma, kaj bi bilo v postelji lahko takega. Danes je baje že vredu. Včeraj sva bili na telovadbi. Spet je full uživala, še najbolj pri vaji "zavijanje palačink", ko so se kotalili po klancu navzdol. Po telovadbi pa sva imeli še posvetovalnico. Velika je 89 cm, težka pa 13,3 kg. Med pregledom je bila zelo pridna in prvič, da ni jokala, ko jo je ta pediatrinja dobila v roke. Nama je pa svetovala, da greva k Nejini osebni zdravnici, da ji bo predpisala drugo, močnejšo kremo za njen dermatitis, ki je trenutno res v slabem stanju. Smo pa kar brez pleničk. Od sobote do danes se je le 3x polulala v hlačke, ostalo pa vse na školjko naredi in tudi sama pove. Pleničko ima le za spanje. Zdaj pa še malce ostalih komentarjev. Ery, spet mi je hudo, ko berem, da si v dvomih glede vajinega odnosa. Vem, da je situacija zate zelo težka, a kljub temu sem še vedno istega mnenja, da ostani z B in ne poslušaj svojih staršev, ki bi te radi speljali na svojo stran. Verjamem, da je mikavno ostati doma, saj bi se s tem rešila problemu iskanja stanovanja in tudi marsikaterim stroškom, ampak na te stvari moraš gledati dolgoročno. Vprašaj se, kaj želiš od svojega življenja! Si želiš biti podložna svojim staršem? Verjamem, da odgovor poznaš. Vse, kar rabiš je dobra volja, veliko optimizma in postavi se na B-jevo stran. Navsezadnje v tem življenju nista le ti in on, ampak je tu še Nika, ki pa je zdaj ta glavna. Nesoglasja, ki jih imata, pa bodo že minila, ko se bodo stvari umirile! Samo ne obupavaj! DAvid in Benjamin sta res ta prava lepotca in pozerja. Sobica je čist prelepa! Po moje sta res rada v njej. Moram pohvaliti tudi Davidovo posteljo, saj je tako fajn ograja skoraj okrog in okrog! Klarika, tvoja Noemi je tudi princeska in pol. Meni se sploh ne zdi suha. Morda zaradi oblačil, ampak men je res ravno pravšnja! Kety, ti zgleda, se boš pa še 1x borila za hranjenje otročičkov. Se spomnim, ko si za Timona jamrala, da malo poje, zdaj je pa Filip enak, oz. še slabši okrog hranjenja. Upam, da ga ta "trma" mine in da bo kmalu jedel tako kot se zagre! Ok...tolk od mene. Letim še malo na kavč, preden se Neja zbudi, da pridem malce do moči! čau bau