Kety
|
Evo nas spet doma...čeprav bi morali podaljšat še za en dan, ker je bilo prekrasno. Toplo, sončno, super,...mož se je še celo kopal (plaval), pa tudi Timon je hotel, samo zanjga je bila pa res premrzla. Ste bile pridne s pisanjem. Čestitam vsem, ki so suhi. Vijolinski, sorry, ampak tolažim se samo še s tem, da je še Aljoša poleg našega Timona v pleničkah. Se mi zdi, da mi še doooolgo ne bomo suhi, ker mi vedno reče, da hoče pleničko, ko ga vprašam, če bo brez. Pa za kakat zdej pove, ampak se leti skrit, da opravi v pleničko in potem pride povedat, da je kakal v pleničko. Ful nočem silit, da mu ne bi naredila odpora. Ko ga odvijem, oz. preden ga zavijem v suho pleničko, greva vedno lulat na wc. Brez pleničke pa noče bit Ne vem, kdaj se bo kaj premaknilo. No, upala sem tudi, da se bo Timonu povečal apetit na morskem zraku, pa je bilo še slabše. Nič ni hotel jest, razen sadne malice, ki mu jo vedno naredim, kosila ne je NIČ! Za Filipa pa vem zakaj včasih ne je. Če se ne pokaka vsaj 2x v dnevu, je preveč zafilan in odklanja hrano, dokler se ne pokaka. Tako mu vmes dam malo čaja, ko se pokaka pa normalno je naprej. Danes smo spali od 22ih pa do pol petih zjutraj. Super, samo kaj ko sem jaz potem še bolj utrujena, bi rabila vsaj par takih noči. Tiamo, z Demi pa res lepo ustvarjata, meni na kraj pameti kaj takega ne pride. Včasih kar ne vem, kaj bi počela s Timonom. Zadnje dni ga ful razganja in je čisto hiperaktiven. Še posebej če ne gre spat popoldan, kar pa je zadnje čase kar pogosto. Na morju itak ni mogel spat, pa še iz postelje mi je splezal v žaklju, tako, da ga nič ni ustavilo. No, danes je po 15 minutnem joku le zaspal, ampak sem skoz hodila k njemu in mu govorila, da se mora uležt pa malo zaspat, če bo hotel z atijem na kolo. Pol pa vmes začne Filip jokat in v tistem času, ko sem se sprehajala iz ene sobe v drugo, sta oba zaspala. Pa jest bi tud šla, pa imam tolk dela. Toše-ja ne poznam, oz. mogoče vem za kak komad njegov, pa ne vem, da ga poje on. So pa take nesreče vedno žalostne, ampak koliko neslavnih ljudi tako umre, pa sploh ne vemo zanje. Škoda,da se take nesreče dogajajo. Zoya, zakaj si pa padla skup, a zaradi pregleda, al kar tako!? Še dobro, da se nisi kje poškodovala. Zdej bo šlo pa hitro proti koncu a?!! Petri, hvala za nasvet o postelji, bova z možem malo pogledala. Tudi jaz nočem ene tipske sobice kot je mali princ. Bolj mi je všeč Ikea stil in bi ful rada šla malo v Graz, pa ne vem kdaj bo to izvedljivo. Nič grem eno rundo žehte obesti...
|