Pikaču
|
Tina104, a veš, da sem šele sedaj zagledala pod tvojim avatarjem, da si iz Maribora, ne vem, zakaj sem avtomatsko mislila, da si iz Ljubljane! No, super, se pa mormo takrat dobit, ko bomo šli mi trije v Maribor po našega zamrznjenčka. Namreč, z možem sva se zdravila zaradi neplodnosti v SB Maribor, na oddelku za neplodnost, pri dr. Kovačevi in dr. Reljiću v letu 2004. Ker ima mož premalo gibljivih spermijev, sva bila predlagana za ICSI postopek, jaz sem se en mesec špikala v trebuščka, da sem pridelala nekaj jajčec, nato smo pa v juniju 2004 prvič imela neuspešno vstavitev 2 zarodkov. Oba sta v prvem tednu odmrla. Nato sva že čez 5 mesecev ponovila postopek in 26.11.2004 so mi vstavili ponovno 2 zarodka v maternico in sedaj imamo doma luštno punčko Emo. Moram povedati, da je osebje tega oddelka zelo zelo prijazno, ustrežljivo, sestri Jasna pa Danijela sta sploh oh in sploh, pa še sestra Jasna je tisti dan prisostovala pri meni v sobi, ko sem imela transfer in je ravno Marko Potrč dosegel rekord v enotedenskem vodenju radijske oddaje, mislim da je bilo tako. Pa smo se vsi strinjali, da zdej se pa res mora prijet in da bodo otroci pravi rekorderji. To je pa Ema zares. Ostal pa nama je še en zamrznjenček, ki naju čaka, da ga pridemo iskati. Tako, da Maribor mi ni tuj (proti koncu špikanja, sem v MB hodila vsake dva dni!!!), mi je zelo lep, z možem sva tudi večkrat obiskovala Zlato lisico, saj je bil včasih smučarski trener in obožuje smučanje. Lent je odličen in zelo zelo lep. Včeraj smo imeli sejo sveta staršev, moram povedati, da je bilo zelo pestro, ampak mislim pa, da eni starši zares pretiravajo, je ena mamica predlagala, da vodstvo ukine hrenovke (in posebno salamo) z jedilnika, ker da, če mi sploh vemo, kako se hrenovke delajo, jih nihče ne bi jedel . Jaz jih obožujem, moja tamala pa še bolj. Če že želi, naj vzgojiteljicam svojega otroka naroči, naj temu otroku ne dajejo hrenovk za zajtrk, pa bo zadeva rešena. Pa še nekaj sočnih cvetk je bilo na repertoarju.
|