|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
12.10.2007 6:41:15   
Tiamo
Dobro jutro,

peeeeeeeettttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dejte danes bit mal bolj zgovorneuser posted image

Grem na čaj, me nekaj grlo boli...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.10.2007 7:03:14   
tina104
Dobro jutro!

Ema, zakaj pa v MB?

Še potem kaj napišem, upam, da mi bo uspelo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.10.2007 8:31:55   
nanka
Yesssssssssssssssssssss, pa je res že petek, juhuhu.

Mi bomo imeli kar naporen vikend, v soboto pospravljanje, Tjaše ne bo cel dan, ker gre na debatno tekmovanje in se vrne šele okoli 22, Matic ima pa v nedeljo tekmo in ga tudi ne bo cel dopoldne. V soboto imamo še piknik, kjer praznujemo dva rojstna dneva. Tako da se bo dogajalo 100 na uro.

Šolo smo začeli še kar dobro, Tjaša s trojkami in to pri predmetih, kjer je imela lani manjše težave, tako da smo kar veseli. Samo še Matica moram vzeti v roke in bo( je pozabil da se gre v šoli zares in je že tudi kasiral trojko). Saj za začetek je kar prav, je že ugotovil, da se bo treba resno knjige prijet.

Ema, mene tudi zanima zakaj v MB?

zunaj se je pa kar dobro ohladilo, mene že zebe, bo potrebno garderobo zamenjat za toplejšo.

Še eno urco, pa grem na malico ( kava in cigaret) komaj čakam, se mi doplodne kar vleče.

Grem dokončat delo, da bom potem malo prosta...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.10.2007 8:55:06   
Pikaču
Tina104, a veš, da sem šele sedaj zagledala pod tvojim avatarjem, da si iz Maribora, ne vem, zakaj sem avtomatsko mislila, da si iz Ljubljane!
No, super, se pa mormo takrat dobit, ko bomo šli mi trije v Maribor po našega zamrznjenčka. Namreč, z možem sva se zdravila zaradi neplodnosti v SB Maribor, na oddelku za neplodnost, pri dr. Kovačevi in dr. Reljiću v letu 2004.

Ker ima mož premalo gibljivih spermijev, sva bila predlagana za ICSI postopek, jaz sem se en mesec špikala v trebuščka, da sem pridelala nekaj jajčec, nato smo pa v juniju 2004 prvič imela neuspešno vstavitev 2 zarodkov. Oba sta v prvem tednu odmrla. Nato sva že čez 5 mesecev ponovila postopek in 26.11.2004 so mi vstavili ponovno 2 zarodka v maternico in sedaj imamo doma luštno punčko Emo. Moram povedati, da je osebje tega oddelka zelo zelo prijazno, ustrežljivo, sestri Jasna pa Danijela sta sploh oh in sploh, pa še sestra Jasna je tisti dan prisostovala pri meni v sobi, ko sem imela transfer in je ravno Marko Potrč dosegel rekord v enotedenskem vodenju radijske oddaje, mislim da je bilo tako.  Pa smo se vsi strinjali, da zdej se pa res mora prijet in da bodo otroci pravi rekorderji. To je pa Ema zares. Ostal pa nama je še en zamrznjenček, ki naju čaka, da ga pridemo iskati.
Tako, da Maribor mi ni tuj (proti koncu špikanja, sem v MB hodila vsake dva dni!!!), mi je zelo lep, z možem sva tudi večkrat obiskovala Zlato lisico, saj je bil včasih smučarski trener in obožuje smučanje. Lent je odličen in zelo zelo lep.

Včeraj smo imeli sejo sveta staršev, moram povedati, da je bilo zelo pestro, ampak mislim pa, da eni starši zares pretiravajo, je ena mamica predlagala, da vodstvo ukine hrenovke (in posebno salamo) z jedilnika, ker da, če mi sploh vemo, kako se hrenovke delajo, jih nihče ne bi jedel user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz jih obožujem, moja tamala pa še bolj. Če že želi, naj vzgojiteljicam svojega otroka naroči, naj temu otroku ne dajejo hrenovk za zajtrk, pa bo zadeva rešena. Pa še nekaj sočnih cvetk je bilo na repertoarju.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.10.2007 9:26:44   
violinski
Jutro.

Vsekakor bo danes lepši dan, kot včeraj. Za začetek že to, da mi ni treba na noben sestanek.

Ema, pa kaj mi moraš na vsezgodaj zjutraj spraviti solze v oči - mene takele štorije o uspešno prebrodenih neplodnostih tko ganejo, da sem zdej čist raznežena. user posted image  Bravo za malo Emo!!!

Mi smo včeraj praznovali še RD od enega Laninega sovrtčana in smo se imeli krasno - podili smo se (no, otroci so se) po Tivoliju skoraj do teme.

Popoldne gremo v SG za ves vikend. Ampak nesem prenosnik s sabo, tako da se bom kaj javila.

Uživajte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.10.2007 10:14:39   
Tiamo
Ema tudi meni si postavila vse kocine pokonc k sem brala tvoj post...bravo za Emo, upam ,da bo tisti zamrznjenček isto močan k Ema.

Kar se tiče sestankov v vrtcih in enih staršev, jaz na koncu teh sestankov mislim, da sem tupa in še glupa povrh. Uglavnem ne bom nič pisala, ker vem da lahko katera spremlja tale form (violinski z unim našim skupnim mailom pa kar ne hiti user posted image ).

Vidim, da boste nekatere uživale čez vikend.

Nanka, tudi trojke morajo bit user posted image  pa kaka enka mora tudi past user posted image  

Mi bomo med vikendom novo posteljico montirali...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
12.10.2007 10:34:07   
violinski
Tiamo, bi že zdavnaj, samo mi je ful tečno, da bi vključila samo 10 punc, če pa nas je 15 (številke govorim na pamet) - o nekaterih sploh še  nisem dobila naslova, od Kety npr. ga sicer imam, ampak ne vem, kateri ji najbolj ustreza, od klarike tudi nimam, tko da ne vem, kaj naj. A vključim te, ki jih imam, pa začnemo tam samo me, okrnjeno?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.10.2007 10:35:34   
tina104
Ema, tudi meni so ob branju šli kar mravljinci po telesu.

Petri, David pa je res nekaj posebnega, da tako obvlada sestavljanke že pri tej starosti. Aljaž je zadnjič skupaj sestavil tri dele - glavo, obleko in noge od medvedka, pa se mi je že to zdelo veliko.

Ti naši otroci so si res zelo različni. Npr. naš že kar nekaj skače, vozit kolesa oz. tricikla ipd. še zdaj ne zna, tudi ne zna držat smeri, če ga npr. potiskam v triciklu ali če se vozi v avtu na akumulator. Če pa je s poganjalcem, pa se čisto lepo usmerja.user posted image  Sicer pa ga ta vsa prevozna sredstva niti ne zanimajo. Še najboljše se počuti, če lahko sam hodi in kam pleza ali če ga nesemo.

Malo še, pa grem delat. Upam, da bo danes fajn in da otroci ne bodo tako tečni kot včeraj. Res, ene dneve so super, ene dneve pa ne vem, kaj naj z njimi. Kak fajn, da je jutri sobota.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.10.2007 11:02:14   
Tiamo
Violinski, ti kar počakaj še malo, lahko si damo cilj po novem letu?

Tina otroci so res različni, Demi je tudi švoh v poganjanju in usmerjanju tricikla, obvlada pa petje...moram jo enkrat posnet in to v avtu, kak oona prepeva Djevojka sa sela...samo da pride v avto že tuli "oči djevojko na glas!!!"

Grem na malico...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.10.2007 14:38:01   
Pikaču
O čem se pa to pogovarjate, Tiamo in violinski? Firbec sem, kva čm user posted image user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.10.2007 14:45:10   
Pikaču
Sicer sem pa še hotla dodat, da sva z možem res zadovoljna, da nama je v tako kratkem času ratalo oziroma da se je zarodek prjel. Spoznala sem kar nekaj parov, kateri smo skupaj hodili na preiskave in potem terapije in ultrazvoke, pa vam povem, da je iz dneva v dan več tega. Nekaterim po več letih še vedno ne rata. Poznam tudi nekaj svojih kolegic, k majo podobne težave.

Tko da, tudi medva sva dala kar nekaj skozi, pa psiha je tukaj zelo pomembna, čeprav kot sem že povedala, sem bila presrečna, ko sem na testu za nosečnost zagledala user posted image , pa čeprav so bile čisto rahle. Ne morem vam razložit veselja, še posebej ne po dejstvu, da nama je zdravnik (še dr. Reš ko sva šla čisto prvič v Lj) rekel, da imava 2 % možnosti, da naravno zanosiva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker pa nama je ta isti zdravnik rekel, da lahko prideva takoj na vrsto če plačava postopek (cca 300 000 sit bivših), sva potegnila malo vez in se odločila za Mb. Tam sva bila na vrsti točno po 6 mesecih, ko sva se prijavila, nato je lepo steklo.
Čeprav sem slišala da pa zdej majo pa fulllll gužvo in da je treba dosti čakat.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.10.2007 15:00:28   
violinski
Ema, klarika, pisala sem vama ZS.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.10.2007 15:20:15   
Jessy
Zdravo, punce!

Ema, ko sem brala vašo zgodbo, sem si spet rekla, kakšno srečoi mamo res nekateri, ki s tem nimamo težav, vam pa vsaka čast, ker imate toliko volje in poguma, da greste v vse te postopke in raziskave! Čestitam! Pa upam, da se čakajoči zamrznjenček prime!

Pri nas smo pa malce bolehni. Neja že od torka ni ravno ta prava, pa malce pokašljuje, včeraj pa je še temperatura nekaj naraščala, vendar ne višje od 37,7 C. Se pa pozna, da ni vredu, ker skoraj nič ne je, pa tudi volje nima nobene. Bom vidla, kakšna bo danes, ko se zbudi in če bo imela kaj povišano T, bova kar doma lepo počivali. Navsezadnje bi se počitek prilegel tudi meni (kljub tako lepem vremenu), ker sem že tretji dan tako smrkava, da je že prav nenormalno, hkrati pa me boli še glava in verjetno ravno zaradi nosu, ker ne morem normalno dihati. ehhhh....

Sem se pa dopoldne že pošteno nahodila. Smo šli z otroki na ekološko kmetijo, kjer smo počeli čuda stvari. Je bilo res fajn! Bo treba it malce vodoravno, ja...user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.10.2007 18:01:09   
Tiamo
Pozdrav, midve sva lepo izkoristile lep petkov popoldan, sva na igrišču oblikovale buče, Demi je čist not padla in evo slikicauser posted image [link=http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=402963][/link]user posted image user posted image   Jessy, upam, da bo Neja kmalu uredu...sej tele jesenske virozice trajajo par dni.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.10.2007 19:04:48   
Jessy
user posted image user posted image user posted image Tiamo, kaj sta z Demi naredili lepe buče! Bravo! user posted image user posted image user posted image  Demi je vsa zagreta! user posted image user posted image user posted image

Neja je že "vredu", oz. vročine ni nič imela, tako da sva se šli malce potepat. Se pap ozna, da ni ta prava, saj se stalno nekej hoče nositi.user posted image  Ampak, bo že bolje! Ni sile! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
13.10.2007 12:48:42   
Pikaču
Tiamo, super ste vidve ustavarjale z Demi, prav lepe buče je naredila.user posted image

Ema je ponoči full bruhala, tko da smo bili ceno noč dežurni, mislim pa, da se je malo preveč najedla mandarin, pol zvečer je pa še jabolko pri možu jedla, tko da je bil želodček poln. Čeprav je pa danes dobila vročino, sem ji že dvakrat dala sirup za zniževanje, pa tečka je zlo, tko da zdej z možem že spita. Če ne bo do ponedeljka boljše, grem takoj zjutraj k zdravniku. Pomoje bo kakšna viroza,k ji kar iz noska tud teče. Se bomo pa malo cartali pa počivali, tud men bo mal pasal.

Drgač smo pa hotl dons spet na kostanj it, pa iz tega ne bo nič. Je pa že tašča obljubila, da nam ga bo gor prinesla k ga bosta z tastom tud dons pekla, pa ga bomo malo probali.
Sama bi tudi najraje malo zalegla, ampak k pa vidm kupe perila in umazane posode, me ne vleče spat.

Ema zdej sploh noče veliko bit pri možu, skuz mene pa mene, pa mene. Bom vidla, če mi bo popoldne pustila njeno sobico pospravt. Je že rekla, da bo in da bo šla ona kar danes noter spat.

Mejte se in bodite zdravi!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
13.10.2007 14:53:50   
Tiamo
Pozdrav, evo mi smo doma, midve z Demi pridno pospravljave, očka spi zaslužen spanec po kosilu user posted image  Imam probleme s posteljo, ker jo ne znam sestavit oz. pomajšat, tista ki mi jo je pa dala je pa v tujini. Tako, da verjetno ne bo dobila ta vikend ta velike postelje. Je pa lep dan, tako da bove šle malo ven. Vsi bolančki pozdravite se hitro....matr me kr stisne k takole preberem kaj vse vaši otroci jedo..Demin jedilnik vsebuje riž, poletno, kropir, meso in to samo puran, skute, banana, jabolko, mogoče kaka juha, samo ne sme biti nič zakuhano gor...je pa poskusila joto, ampak samo poskusla

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
13.10.2007 15:05:50   
Jessy
Ojla!

Tudi jaz že lep čas opazujem sonček in se veselim, da bomo šli ven, le naše dete se mora prej naspati. Danes je prvič rekla, da bi rada šla spat. user posted image  Običajno se pritožuje nad tem! user posted image  Je pa popolnoma brez vročine, ko pa kiha, pa ji prileze ven tak smrkelj, da ti skoraj obrne ob pogledu nanj. user posted image

Dopoldne sta jo na sprehod peljala tast in tašča, jaz pa sem uživala v tišini. Morem priznati, da mi je prav pasalo, čeprav sem po 1 uri že gledala na uro, kdaj bodo prišli.
Potem pa mi je pomagala pri pripravljanju radiča in brancinov. Je za kosilo pojedla pol brancina in ves krompir iz radiča. user posted image  Nato je spila flašo čaja in šla spat.

Ema, tu pri nas je kar nekaj teh enodnevnih trebušnih viroz, kjer se pojavi vročina, bruhanje in driska, ampak v enem dnevu preide. Upam, da je le to in da bo kmalu spet zdrava!

Jaz pa grem zdaj grozdje obrat v park!
čau

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
13.10.2007 21:48:11   
jankobananko
Zdravo punce,

se pridružujem klubu bolnih, bolehnih in smrkavih. Tudi Jan je prebolel eno virozo, začelo se je z bruhanjem, nadaljevalo z drisko in popolnoma zabasanim nosom, vnetje oči pa bojkot hrane, verjetno zaradi vnetega grla. Danes je že na 100%, tako da gre v ponedeljek po enem tednu oskrbe pri babici, spet v vrtec - upam, da brez večjih pretresov.
Tiamo, dobro da sta nas spomnili na buče, ker bi gladko pozabila. Jan je že navdušeno preveril slike.
David je res dober, da že sestavljanke obvlada! Jan jih podobno kot Aljaž, tiste 2 do 3 delne, za kaj več pa mislim da nima potrpljenja. Kolesa tudi še ne poganja sam, ga moram peljat na klanec, potem se pa spušča. Včasih se mi zdi, da je bolj po meni, vsaj kar se prevoznih sredstev tiče, zakaj bi poganjal, če mu ni treba? user posted image  Moj avto pa obvlada že okrog pol leta, sam ga vžge, prižiga luči in brisalce, pa še vse ostale gumbe, tako da si lahko predstavljate, kakšen cirkus imam zjutraj ko se vsedem v avto user posted image  Pa zadnjič sva šla vozit gokart, po dveh vožnjah še kar ni hotel ven...
Ema, tudi jaz vam želim toliko sreče in moči kot pri Emi!user posted image

Zdaj grem pa gledat Goro Zlomljen Hrbet...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.10.2007 10:30:46   
Jessy
Jankobananko, tebe pa že lep čas nisem zasledila pri naši temi! Lepo, da nas nisi pozabila! user posted image user posted image user posted image

Pri nas še kar smrkamo. Neja ima za piko na i še eno afto v ustih, tako da zob na tisti strani sploh ne pusti umivat, ko pa kaj je, pa tudi večkrat zajoče in pokaže, da jo tam boli. Tudi sama jih imam kar nekaj v ustih, tako da dobro vem, kako zoprne so.

Smo imeli pa obupno noč. Neja se je 2x zbudila in obakrat hotela cartanje v nedogled in seveda mleko. Ta prvič je dobila čaj, ta drugič pa je po dobri uri joka vendarle užugala in dobila mleko, da smo končno imeli mir.

Zdaj pa moram iti, ker nekaj cvili na hodniku.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.10.2007 15:06:10   
Tiamo
Jankobananko pozdrav, lepo te je brati.  Posteljo smo uspeli "skrčiti", samo pride čist nestandrdnih dimenzij 80x150, smo šli v Bauhausa, da bi kupili peno, pa pena pride 85 eur!!! to je pa too much... tako, da bo zaenkrat spala kar v stari posteljici. Zdajle gleda risanke, noče spat, pa bi mi prav prišlo, ker bi jaz malo zalegla...verjetno ne bo nič iz tega... Dans sva spet ustvarjale...user posted image user posted image user posted image user posted image  [/link]user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
15.10.2007 6:35:46   
nanka
Dobro jutro,

Brrrrrrrrrrrrrrr kako je mrzlo, sem čist trda od mraza. Tale mraz mi ni čisto nič všeč.

Vikend je za nami, k novim delovnim zmagam naproti.

Za nami je grozna noč, ker s eje tamala zbudila ob 1 in zaspala šele ob 3. So jo mučile more, metuljčki so jo preganjali.

Še malo pa bodo počitnice in spet kakšen dan dopusta. Komaj čakam.

Tia, kako ste pa vidve z Demi pridne in ustvarjalne. Naša zaenkrat ustvarja samo z lego kockami in gradi neverjetne stvari. Sestavi hišo, avion in vlak.

Si grem čaj skuhat, da se malo pogrejem. Že tulijo rešilci, kako grozen zvoke je to. Pride dan ko tulijo nepretrgoma.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.10.2007 7:21:35   
Pikaču
Dobro jutro!

Danes je pa mrzlo, mamo na avtomobilih led user posted image user posted image !
Ema gre v vrtec, očitno se je res v petek malo preveč najedla mandarin pa jabolka, pa še kinder jajček za povrh, pa ji trebušček ni prebavil, pa je mogla dat ven. Včeri je bla super, nič vročine, vesela, živahna, jedla v redu, veliko pila. Sam da je zdrava.

Se je pa danes ob 5 zbudila, pa pravi da je žejna, pa grem iskati čaj pa še kahlico in je lulala fulll. No, pa nazaj je tud zaspala takoj, edino moja roka je bla boga, k jo je tko k seb zavila, da sem mislila....Kr neki me hoče zdej za roko držat, pol k sem se pa vstala, sem ji pa njenga dojenčka podturila, pa je blo v redu.

Jutri imamo v vrtcu kostanjev piknik, tko da gremo danes še v trgovino, kakšen sokec kupit, pa piškotke, da se bomo jutri malo posladkali. Pol gremo pa itak ob 17 na telovadbo   user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem kavo spit, se še kaj beremo!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.10.2007 8:23:21   
Tiamo
Dobro jutro,

tale mraz je čist odveč, ja nanka bi mi prav prišel kak dan dopusta.

Če z Demi ne ustvarjave potem ji gredo samo neumnosti po glavi. Tok je težka ratala, da sem si včeraj res želela, da gre v vrtec. Zna biti pridna kot angelček, potem pa v pol ure vse pokvari. Tok je zvita, točno ve na katero struno mora igrati, da nama živce ven povleče in mala nagajivka se tako hinavko smeji zdraven. Npr. reče da jo lulat, gre do WC in potem steče stran v kot, počepne kot da bo lulala, jaz pritečem do nje, ona hitro vstane in zbeži, zdraven se smeji in pravi da bo lulala. Sej se ne polula, ampak uživa ko jo lovim. Potem se oblečemo in gremo na sprehod, lepo hodi in kar naenkrat dobi mehke noge in pravi naj jo vlečem in se smeji k utrgana. Potem hoče v voziček in skoz ji moram dajati gor in dol naslonjalo, enkrat bo sedela, drugič bo spala in pravi samo še enkrat mamica. Tole preizkušanje moje zmogljivosti ji je ful všeč, ampak se ne dam, stisnem zobe in je. Očku pa popustijo živci, samo ga Demi ne šlivi, tudi če jo krega, se mu ona smeji, tako , da še bolj znori in pravi a pol bi ti še enega otroka imela!!!!

grem popit kavo

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.10.2007 9:37:41   
petri85
Jutro!

No; Benjamin še spi...jaz pa mal surfam ob kavi...moram izkoristiti še zadnji mesecuser posted image

Ema, tudi mene take izpovedi, pa izkušnje kar v solze spravijo! Že sedaj pa ti želim veliko uspeha, ko se bosta odločila za Emino družbouser posted image

Tiamo, super, da je Demi tako ustvarjalna! Je pa res, da so v taki fazi, da res morajo skoz nekaj delati, drugače znajo kar nekaj težit. Tudi mi smo v soboto nabirali razne listke in plodove, potem pa je David doma pridno ustvarjal.

Zadnjič mi je ena mamica, RRovka prinesla tist kompletek mizice in stolčkov iz Ikee za 18€, pa jima je ful všeč. David res ves čas sedi tam pa nekaj dela: sestavlja, riše, lepi, ustvarja s prstnimi barvami..skratka, sem res ful vesela, ker se mi zdi, da mu je čist drugo tu delat, kot pa na ta veliki mizi.

Smo imeli včeraj žegnanjsko nedeljo...in sem 2. spekla potico, pa na kosilo smo bili k mojim povabljeni...v glavnem spt sama hranauser posted image ...danes pa slaba vest.

Otroci so si pa res različni...Eni že res zelo lepo govorijo, drugi so že hudo gibčni, eni neverjetno ustvarjalni...vsak že takoj pokaže, kje je močnejši. Tako, je naš David res izrezan mož. Mu je vizualno (v njegovih letih) povsem podoben, še bolj pa karatkterno. Je bolj tiho (moj mož še danes ne govori prav velikouser posted image ), je pa res logik in David  res skoz neki razmišlja in tuhta, kako se kaj naredi.

Aja, pa sedaj je res čist suh čez dan, tudi v vrtcu!user posted image  Za ponoči ima pa še pleničko, ker sam pravi, da bo drugače poplavauser posted image !

No...kar nakladam...lep delovni teden vam želim!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......