Tiamo
|
Dobro jutro, natasa upam ,da ste uredu, poročaj. Mi smo spali super, Demi je uredu. Mene pa boli levo stopalo že cca 2 tedna, en dan je bolje, drugič komaj hodim..groza, se vidi da sem v kristusovih letih. Nevem, a naj grem k zdravniku! Pa spet me boli tisti stopalo in nart, kamor sem kot noseča butnila v balkonska vrata. Sem dala že slikat, ampak slike pokažejo, da je vse uredu. Če si povijem je bolje, če si obujem čevelj, ki mi orgn stisne stopalo je uredu, če sem bosa pa komaj hodim Upam, da bo imela violinski kak nasvet še zame Jutri greve na rojstni dan sosede, ki bo stara oz. je bila že stara 5 let. Demi se super razume z njeno sestrico, ki bo pa čez mesec dni stara 3 leta. Prav užitek jih je gledat na dvorišču kako se igrata, kako se Demi od nje uči, kako jo posnema...laufanje, plezanje, pihanje skozi nos itd. Kupit moram darilo, samo sem v dilemi. Za Demin rojstni dan sem povabila tudi njih in so prišli brez daril, oz. so ji prinesli vrečko sladkarij Itak, Demi še ne razume in mamica se vedno izgovarja, sej bom kupila orgn darilo samo nisem imela časa (pa ga že 1,5 ni prinesla)...pa naj povem, da je ta mama že 2 leti na bolniški in cele dneve doma, ima svoj avto, vedno kaj novega oblečega ali ona ali otroc. Se mi zdi kar neumno, ampak jaz žal nisem taka, da bi prišla z vrečko sladkarij, ker gre za otroka, otrok neve kaj se dogaja. Tako ,da ji bom kupila en pas, ker sem videla da ga nima (če ga bom dobila)...včeraj je njuna mati izjavla, da potrebujejo postelnino in da si želi barbi?! Bom šla pogledat kok pride, mah tako je življenje, se ne bom sekirala in ohranila dobre odnose, vsaj zaradi otrok in ker so slovenci. Pa ne da sem nacionalist, samo v bloku so vsi majhni otroci iz Bosne in mi lih ni da bi Demi povzela njihove besede, jezik itd. Sem naložila za zjutraj...
|