|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
5.10.2007 9:24:31   
Pikaču
Jaz imam tud vedno probleme s temi darili za otroke. Pa mi vedno vsi pravijo, kolkr je tvoja dobila, tolk pa tudi ti vrni.
Ravno letos sem imela en primer, k je Ema za rojstni dan dobila od moje kolegice peno puzzle, tisto veliko, pa eno majčko z kratkimi rokavi. No, saj je to zlo lepo darilo, ampak če ne bi slučajno ta kolegica vedla, da ima Ema tako peno že, pa majčka je bila številka 86, k je Emi itak premajhna.user posted image No, njeni otroci so praznovali tri mesece prej kot Ema, pa sem jima kupila vsaki po eno oblekico iz Baby centra, pa kinder jajčka, pa še obema šparavček v obliki živalice. No, sedaj bom tudi sama za njih kakšno podedovano stvar priložila v vrečko. Ker to se mi pa res zamalo zdi. K bi bla vsaj majčka prave velikosti, k ve kolk ma številko. Halllo!!!!
Drgač pa sama tudi vedno, če gremo kam na obisk, prinesem kakšno malenkost tako za starše ali otročka, saj ne veliko, eno pozornost.

Ja, priznam, da sem malo čudna, ampak z leti se popravljamuser posted image user posted image user posted image . Emo je res tiščalo lulat, ker danes je lepo spala do 7, pol se je pa tko lepo polulala. Pa neki ma nos zapacan, tud v vrtcu so kar prehlajeni.  Bomo se pa čez vikend cartali, pa čajčka pili, k bo itak slabo vreme, aja, pa v njeno sobo bom šla malo pogledat pa pospravt, pa prah pobrisat, .....

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.10.2007 9:39:07   
Tiamo
ja, ta darilo so user posted image  Lih majčke ji ne bom kupila, ker se mi ne zdi primerno darilo...sploh ne bo vesela.  5 letniki so še vedno veseli igrač, vsaj zdi se mi! Lansko leto sem vedla, da je nora na Nodija, pa sem ji kupila sličice, eno knjigo, vse tiste prčkarije od sladkarij k je Nodi zdraven, pa eno igro Nodi..pa je bila mojega oz Deminega darila najbolj vesela. Lansko leto je dobila se spomnim, dežnik, palerino, škorjnje majče...pa je tisto samo pogledala in dala na kup. Nodi je bil pa zakon....bom šla pa pogledat, če imajo kaj v stilu barbie...

Ema, poslušaj otroka user posted image  no vidiš, da se je vse lepo končalo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.10.2007 9:40:30   
Tiamo
Še en predlog rabim, v vrtcu spoznavajo jesenske sadeže: buče, želod, kostanj, oreh, lešnik....a je še kaj takega, da lahko naberem v naravi. Listja pa ne....

Pa še za tiste, ki imate otroke v vrtcu..kaj počnejo vaši otroci. Demi skupina zdaj veliko lepi z mekol lepilom. Zbirajo zamaške, ločnke, plastenke itd. A vam vzgojiteljice povedo kaj zbirajo, s čim se ukvarjajo, kaj naj prinesejo v vrtec..itd

To potrebujem, ker rabim malo razvedrila poleg monotonega dela...rada bi prišla na kakšno idejo, kako naj jim še zapolnijo dan v vrtcu. Vem, da imajo ponavadi standardne programe, samo če imajo iznajdlivo vzgojiteljico (kot jo ima Demi) delajo še 100 in eno stvar. Demina skupina je lansko leto program zaključila že februarja...katerakoli ideja je dobordošla.

< Sporočilo je popravil Tiamo -- 5.10.2007 9:50:20 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.10.2007 10:59:52   
violinski
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Mene pa boli levo stopalo že cca 2 tedna, en dan je bolje, drugič komaj hodim..groza, se vidi da sem v kristusovih letih. Nevem, a naj grem k zdravniku! Pa spet me boli tisti stopalo in nart, kamor sem kot noseča butnila v balkonska vrata. Sem dala že slikat, ampak slike pokažejo, da je vse uredu. Če si povijem je bolje, če si obujem čevelj, ki mi orgn stisne stopalo je uredu, če sem bosa pa komaj hodim user posted image  Upam, da bo imela violinski kak nasvet še zameuser posted image

Nasveta žal nobenega, samo mnenje: po moje boš od takrat naprej zelo dobro napovedovala vreme user posted image  user posted image  user posted image

Za sadeže pa: sončnice!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.10.2007 11:27:46   
Tiamo
Nasveta žal nobenega, samo mnenje: po moje boš od takrat naprej zelo dobro napovedovala vreme
kok si prijazna user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.10.2007 12:21:47   
Pikaču
Mi smo ravno pred 14 dnevi imeli prireditev Pozdrav jeseni, pa smo v vrtec prinesli buče, kostanj, orehe, korenje, repo, razna semena, vejice od hrasta, jabolka, hruške, koruzo, kolerabo, storžke, lešnike, krompir.
Starši smo bili povabljeni na obisk in sem od vseh staršev sem sama prišlauser posted image in sem videla, kako so ustvarjali ježke z zobotrebci in glineno maso, pa botra jesen je prišla v vrtec, v glavnem, super je bilo.

V vrtcu so izdelovali grozd (trgali papirčke in limali na papir), pa veliko rišejo in potem jih razstavijo pred vrati njihove skupine ali v igralnici, nato pa nam jih dajo za domov, jih mam že kar neki, tko da ne vem, kam bom vse spravla. Vsak dan poslušajo pravljico, telovadijo (majo napravo podobno kot  stopalnik), dobili so nov igralni kotiček, kjer kuhajo, umivajo dojenčke, jih dajejo spat.

Drugače pa smo se na roditeljskem sestanku zmenili, da starši zbiramo plastično posodo (od jogurtov, mlečnih napitkov, pudingov), pa šmir papir, za risanje, karton, lahko tudi kakšno škatlo od TV-ja, da bodo naredile hišo ali avtobus, kjer se bodo igrali. Pol kakšne rutke, pa majčke, oblekce, klobuke majo pri nas otroci full radi, seveda, jih prinesemo, če se te stvari ne uporabljajo več in jih ni škoda. Zbiram tudi škatlice od zdravil.

Joj, kakšen dan, čisto sem brez volje do dela, komi čakam 14, da grem na kavo in po Emo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.10.2007 12:40:30   
Tiamo
Ema, pri nas isto zbirajo in isto delajo kot pri vas. Dobra ideja je še koruza user posted image

Tudi jaz čakam danes 13 uro, da grem domov in po tamalo....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.10.2007 13:02:42   
natasaxy
Oj. Evo mi smo od zdravnika. Pravijo, da je kašelj že bolj zrel, sva zopet dobila eno dozo ingalacije, pa veliko pit - posebnega zdravila pa ni, tako da v sredini naslednjega tedna spet prideva na kontrolo. Sem pa kr žalostna ker ni bilo najine nove zdravnice (skoz je neko nadomeščanje). Glede na to da sem bila na bolniški cel teden, bo Gašper lahko doma drugi teden, ker ne more it tak v vrtec.

Drugače je imel včeraj spet čudno lovil sape po eni uri spanja - smo takoj leteli v kopalnico in odprli vroč tuš (pa je bilo bolje). Ponoči je potem samo še kašljal - nismo glih najbolje spali. Jesti morava Prospan sirup, pa Sinekod kapljice in seveda veliko fiziološke (to so borbe s tem nosom - sploh mi ne pusti da mu noter špricnem - pravi mami ti dej u nosa, pa mislim, da bo potem on tudi pa noče lumpuser posted image ). Inhalacijo je danes za spremembo držal, ker je imel obljubljene od sestre v ambulanti štampiljke, pa slikice, pa še mami mu je liziko kupla, mislm kolk nagrad za inhalacijeuser posted image .

Pri nas v vrtcu je pa projekt skozi celo leto (gibanje z otroki), tako da letos ne bo kostanjevega pinika, apmak bo vse nekaj povezano z pohodi, sprehodi na bližnje lokacije. Bodo pa zdejle tudi z bučami delali - vendar bolj ta velika skupina, tamali bodo bolj nagajali, drugega pa točno ne vem.

Glede daril in rojstnih dni se mi ponavadi poslužujemo kakšnih igrač ali pa oblačil (odvisno kaj že imajo). Kakšna knjigica je tudi lepo darilo, pobarvanka, sestavljanka,...odvisno od otroka se mi zdi - pa itak ponavadi že kup stvari imajo.

Grem zdej malo likat, se že cel teden spravljam, pa še nisem prišla tako daleč. Se še oglasim,...cao

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.10.2007 13:30:15   
violinski
Še za darila: letos sem Lanini 'sestrici' (prijateljici, s katere mamico sva delali skupaj in bili noseči skupaj) poslala za RD tole - ker se nismo uspele videti, sem poslala po pošti:

(bom dala v naslednji post, zdej je slika prevelika)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.10.2007 13:34:30   
violinski
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.10.2007 15:15:41   
Jessy
Hello!

Vidim, da debata spet pridno teče! user posted image  Res ste pridne! Jaz sem pa spet utrujena! Tudi mene matra ura in mi vedno bolj ustreza zimska sončna ura. Tudi jaz že težko čakam na spremembo.

Prav lepo je prebrati, da gre Gašperju na bolje! Kar tako naprej! user posted image  Podkupnine so pa povsod kar pogoste, če hočemo, da kaj takega ustrezno prestanejo. Saj z leti naj bi bilo bolje!

Tia, glede darila res ni lepo od njih, da se nekaj zgovarjajo. Jaz bi na tvojem mestu kupila darilo, kot se spodobi in seveda po svojih zmožnostih. Če bi se pri Demi naslednje leto ponovilo isto "sranje", bi pa že kaj drugega naštudirala ali pa na praznovanje sploh ne bi šla.
Drgač se mi pa zdi, da bi bilo 5-letnici všeč tudi tisto, ko nekaj lepijo neke kroglice in nastajajo slike. Saj niti ne vem, kako se temu reče, sem pa vidla v Tušu, da imajo tega kar nekaj. Ali pa kakšen lep povštrček. Punce v tej starosti so jih zelo vesele.
Jaz običajno kupujem taka darila, da je 1 igrača in 1 oblačilo, pa kakšna sladkarija. Saj veste, otroci so veseli igrač in delno še sladkarij, starši pa kakih oblačil. Nikoli pa ne pretiravam z darili.
Violinski, ti si pa tolk pridna, ko sama izdeluješ raznorazne stvari. REs, same pohvale! user posted image  Taka darila so zelo lepa!

Kaj boste delali danes? Zaenkrat je še lepo vreme in zelo toplo, kaj pa bo zvečer bomo pa še videli. Midve bova verjetno tudi danes šli na igrala, potem pa še k moji mami na jabolčni zavitek, ker je vreden greha. user posted image

Aja...pri nas se še vedno dobi kak divji kostanj, pa želode in žire. Neja to stalno pobira in nosi domov, potem pa razmeče po celi dnevni in čez nekaj dni poberem in zmečem v smeti, ampak v parih dneh je spet isto kot je bilo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.10.2007 23:05:49   
Jessy
Moram pohvaliti mojo deklino. Ko je bila slečena za v banjo, je začela govoriti, da jo lulat. Jo posedem na školjko in glej ga zlomka, naše dete je res lulalo! user posted image  In to na njeno lastno željo!user posted image
Kar pa še ni dovolj, mi je pred spanjem rekla, da bo jutri imela hlačke in da bo lulala in kakala na školjko in ne v kahlo. user posted image  Da bi le bilo res! Me prav zanima, kakšno bo njeno mnenje zjutraj.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.10.2007 11:38:31   
natasaxy
Dan. Kam ste se skrile danes. Zunaj dežuje, tako da človek malo ne ve kam bi se dal. Je tak zaspan dan. Pri nas noč dokaj mirna, zbudili smo se enih 4 krat zaradi kašljanja (je pa že bolje, ni več tako grdo zveneč kašelj).

Danes bomo pa pizzo delali za kosilo, pa kakšen puding, samo o hrani že cel dan sanjam, ha ha,...

Jessy midva ko sva bila pri zdravniku me je Gašper prav presenetil, ko je rekel mami mene pa lulat. Sva šla na stranišče in se je res polulal. Ja kmalu bodo iz plenic zlezel. Za kakanje moramo pa še pazit, da niso hlače polne, vedno reče nič kakat, ja ja pol je pa ena velika gora v hlačah.

Za večerjo imam pa že splaniran pečen kostanj, njam, njam,...

Naš je pa pravi pevec (včeraj sem imela pesmico na otroškem CD-ju žiga žaga in je zraven celo zapel po besedilu, sem ga na telefon posnela, škoda da ne morem dat gor, ker je prav zanimivo poslušat kako rad poje. Še danes ponoči je pel ringaraja, ker ni mogel spat).

Oglasite se še kaj ostale. Cao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
6.10.2007 11:58:35   
Jessy
Natasaxy, lepo, da gre Gašperju na bolje! user posted image

Mi smo danes res brez plenic. Lulala je že 3x, od tega 2x v školjko in 1x na stolčku, ko je jedla in ji je ušlo. Je prav pridna in to po svoji želji! user posted image

Nejino petje je tako, brez posluha user posted image . Sicer ne vem, kolk posluha sploh imajo pri tej starosti, ampak naša tudi približno ne poje po melodiji, kljub temu, da velikokrat poje. V bistvu bolj recitira kot poje. Bomo vidli, kaj bo še ratalo ven iz tega. Če bi hodila v vrtec, bi bilo zagotovo bolje kot je zdaj.

Bomo pa danes le notri. Kaj pa čmo v takem dežju? Do zdaj sva veliko pospravljali, trenutno pa poslušava pesmice, pleševa in pojeva (jaz trenutno tipkam, no user posted image ).

Za kosilo bomo pa makarone z golažem, ker mi ga je včeraj še veliko ostalo od kosila.

Se slišimo pozneje!
čau

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.10.2007 12:29:44   
natasaxy
Dan. Kje pa se skrivate - na sončku pridne. Tud midva sva bila že zunaj, pa mal sva kofetkala okol sosedov, očka je danes v službi, tako da čakava da pride domov, pojemo kosilo in se kam skupaj odpravimo.

Ponoči smo lepo spali, ni bilo toliko kašljanja, tako da se stvari počasi normalizirajo. Proti koncu tedna upam, da bomo šli že lahko v vrtec.

Jutri pa po tednu dni pavze oz. bolniške pa  v službo. Moram priznat, da se mi kar malo ne da, ampak kaj hočmo, treba evre služituser posted image

Lep nedeljski popoldan vam želim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.10.2007 12:35:05   
tina104
Te dni nisem nič pisala, brala pa sem vas. Za pisanje sploh ni bilo časa, sem imela Aljaža doma. Kot sem napisala, je v ponedeljek imel zjutraj vročino in ga nismo dali v vrtec. Zdravnik je rekel, da je viroza in da naj bo doma cel teden. V bistvu pa potem ni bilo nič kaj več narobe, ok iz nosa mu še zdaj teče in če teka ali skače, potem kašlja. V petek smo ga tako dali že v vrtec, ker je bil doma neznosno tečen, sploh v četrtek. Nismo več vedeli, kaj naj počnemo, da bo v redu. Samo je sitnaril. Pa ne bi šel ven, pa notri ni bilo fajn, pa ne bi to, ne bi ono. Je kar sam rekel, da gre v vrtec. Na bolniški je bil moj dragi, kot vedno do zdaj in pri njem v službi so že kar tečni, sploh pa ne razumejo, zakaj si on, ki je MOŠKI, vzame bolniško.

Vidim, da se je razvilo kar precej debat.

Naj zaenkrat povm nekaj tebi, natasa. Mi smo imeli letos tudi že laringitis, je bilo kar grozno, ko je naenkrat sredi noči začel lovit sapo. Smo ostali eno noč v bolnišnici. Pa mislim da lani je že tudi enkrat imel laringitis, ampak v blažji obliki. No, nam so seveda dali inhalacije in injekcijo. Potem pa so nam dali še zdravilo flixotide, ki ga je jemal 2 meseca preventivno, se mi zdi dva vpiha na dan. Dobili pa smo potem, ko je to porabil še eno to zdravilo, če se kdaj pojavi še kaj podobnega in zdaj skoz, ko Aljaž fejst kašlja, mu dam en vpih in je potem OK. Zdravnik je iscer dal navodila, če se laringitis ponovi, je treba vpihovat 1. dan na 6 ur, potem na 8, ... zaenkrat (že trkam) se nam laringitis ni ponovil, vsaj nič hujšega ni bilo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.10.2007 12:50:02   
tina104
Naš ni nek pevec, občasno kaj poje, ampak ga ne razumem, kaj ali pa pač kaj nekaj. Posamezne pesmi poje samo določene besede, npr. ringaraja poje samo jaja, meče. Mi se mamo radi je samo jadi, jadi, jadi, ona pesem ura je samo tita tata, bi ba, bo.

Glede daril: jaz ponavadi kupim nekaj malega in uporabnega. To pomeni, da gledam na to, koliko je star otrok in kaj ga zanima. Npr. za prvi rojstni dan sem še kupila kaka oblačila ali npr. čistilne robčke ipd., za kaki 4. rojstni dan je najbolje kupit igrače. Sladkarijam se izogibam, ker meni tudi gre na živce, če Aljažu to kupujejo. Že tako povsod, kamor gremo, dobi nekaj sladkega, tako da doma raje nič nimam, razen kakih navadnih keksov. Veliko je odvisno tudi od tega, kaj otrok že ima. Če ne vem, kaj že ima, je res ful problem kupovat darila. Pri mojemu 4-letnem nečaku ne moreš zgrešit, če kupiš kak avto ali traktor, pa če je še tako mini. Pa ima jih vsaj 100, pa ne pretiravam. Sem mu poleg malega traktorja kupila še neko knjigico, tisto je dal takoj na stran pa vzel traktor, knjiga ga sploh ne zanima, tako da mu več ne kupim kaj takega.
Tia, ti izberi po svojem občutku. Ne vem, kaj bi ti rekla. Moj ima tudi ene prijatelje, s katerimi si nikoli nič ne prinesejo za darilo. Smo pa navajeni tega, oni nič ne prinesejo, mi pa tudi ne in nobeden nobenemu ne zameri.

Še glede tega, kaj delajo v vrtcu. V bistvu za vsak dan ne vem, ne pogovarjam se tako veliko z vzgojiteljicami. No, ponavadi je tako, da so od 10.15 do 11.15 nekje sigurno zunaj. Smo mogli v vrtec prines gumi škornje, da bodo lahko zunaj tudi, ko bo bolj mokro. Zunaj so v peskovniku, na plezalih, toboganu, gugalnici, gredo na sprehod. Zadnjič so šli peš na razstavo malih živali (več kot km stran). Notri imajo v igralnici mini kuhinjo, na kateri Aljaž obožuje mikrovalovno pečico. Pa knjigice gledajo oz. berejo, glasbo imajo ogromno časa vklopljeno, pa zjutraj telovadijo. Tudi rišejo.V vrtec pa lahko nosimo tudi razno plastično embalažo, odpadne mobitele ipd., da se otroci s tem igrajo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.10.2007 15:20:58   
Jessy
No, pa smo spet dočakali en lep sončen dan!!! user posted image user posted image user posted image  Dopoldne sva že šli na en krajši 1 urni sprehod, popldne pa še ne vem kaj in kako bomo, ker čez slabo uro dobimo obiske. Morda bodo zainteresirani za iti na kak sprehod, ker imajo tudi oni otroka, ki je star 1 leto, tako da morda se nam obeta še kaj lepega na sončku.

Tina, žal je še vedno miselnost ljudi taka, da so za otroke dolžne skrbeti le mamice in ne razumejo, da so tudi očetje lahk na bolniški. Ti se ne sekiraj! Je pa res zoprno, ko moraš poslušati take neumnosti, kajne?

Drugače pa moram povedati, da smo od včeraj suhi čez cel dan. Ko jo lulat, vedno pove in lula samo na stranišču. Se nam je pa zgodila včeraj ena zelo zelo slaba stvar. Na školjko sem ji dala tisti nastavek, da je lahko sama sedela na školjki. Vse lepo in prav, dokler se mi ni enkrat lotila nekaj premikat in jo je rob nastavka pošteno uščipnil v stegno. Joj, so bile solze! Pa tudi fajn se ji pozna. Je zgledalo, da smo kar zaključili z lulanjem na školjko. K sreči sem jo nato prepričala, da je še šla nanjo, vendar brez nastavka.
Danes pa se mi je skrila. Sem jo iskala kot smotana, nakar se mi oglasi izza pulta in vidim, da se trudi kakat - v hlače! user posted image  Sem jo začela prepričevati, da ne bodo lepi delfini (jih ima na spodnjih hlačkah), ko jih bo pokakala in da bodo žalostni....in sva šli lepo na školjko kakat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.10.2007 8:13:39   
Tiamo
Dobro jutro,

evo spet ponedeljek. Vikend smo kljub deževni soboti preživeli super, sva šle na rojstni dan in se imeli zelo zelo fino. Demi je tok uživala, plesala, vozila s skirojem, avtočkem na akomulator, jedla, kot da še v življenju ni. Ob 20 je potem spala k top.

Nedeljo smo preživeli na Igu pri babici, smo šli spet do konjev, kjer je hranila rakuno in božala koze. Nabrale sva veliko kostanja, želoda, okrasnega želoda, ene vrste šišk, storže, prazne polžje hišice, koruzo in babica nama je dala še vrečo orehov..tako, da imajo zdaj v vrtcu celo zalogo jesednih sadežev...pa buče sva tudi prinesle.

V soboto sva ji kupila my little pony, želela si ga je že kaka 2 meseca. Videla ga je v revijo, potem sem ga iskala in iskala in našla v Leclerku. Tako, da je zdaj čist srečna z njem, ...mi pa ni bilo škoda 30 eur dat za njega, k spušča tako fajne zvoke, ko mu daš piti se sliši, potem podre kupček, kolca, se smeje, da lupčka in poje. Zgleda pa takole
user posted image

Jessy, super za Nejo, da je podnevi suha user posted image . Nam se še ni zgodilo, da bi se uščipnila v nastavek, pa se je na notranji ali na zunanji strani školke uščipnila?

Tina, ve kaj rečem, da super, da si tvoj vzame bolniško...pa naj v službi kar govorijo, kar hočejo.

Grem popit kavo, potem poklicat na stanovanjski sklad k so mi poslalai dopis, da moram dopolnit vlogo..me skrbi nepravilnost, ki so jo zdraven napisali Datum prodajne pogodbe ni v skladu s pozivom!! Sva že izpadla...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.10.2007 10:51:38   
Pikaču
Jessy, čestitke za brez pleničk user posted image user posted image . Tud me z Emo smo dobrih 14 dni čisto brez, podnevi in ponoči, jupppi. Natasaxy, hitro se pozdravite, držim pesti! Violinski, super izdeluješ darila.

No, vikend je spet šel, preživeli pa smo ga odlično, v soboto, k je blo slabo vreme, sem pospravljala in pripravljala obleke za hladnejše dni, pol se je pa pr nas zbrala naša žlahta, pa sorodniki iz Nemčije so prišli, pa smo ga malo žural, otroci so pa noreli ko zmešani. Ema je bla revca ob 19:00 čist fertik, smo se šle na hitrco stuširat pa v posteljico knjigice brat in poslušat pesmice. Drgač pa Ema zlo velik poje, zna zapet tud Ne gane me od Wernerja in Ne grem na kolena do Saše. Full je dobra, pa tko se zna zvijat pa plesat zraven.user posted image user posted image

Včeri smo pa mi šli na obisk, pa smo spet jedli pa kostanj pekli in pili mošt. Ema je spala samo 10 min v avtomobilu, ker se je potem takoj zbudila in zaspala ob 19:00 ko smo šli domov, pol pa spet stuširat in spat. Al pol pa ni hotla zaspat prec, pa smo telovadili na postelji in prepričevali, da je lunca že šla spat pa tko.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.10.2007 11:51:06   
Tiamo
Ema pozdrav, no vidim, da smo vsi lepo preživeli vikend.

kety, en buggy v MB (lahko ti ga moj dostavi, če se zmeniš za nakup)
http://www.bolha.com/oglas2691630

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.10.2007 12:13:20   
nanka
Dan

jaz sem pa doma na dopustu, super je pasalo spanje malo dlje. Potem sva bili z Zojo pri frizerju, zdaj pa že spi, jaz pa kuham kosilo. Jutri pa spet v službouser posted image . Z lotom ni bilo nič, tako da moram kar v službo.

Neja user posted image za suhe hlačke.

Zdaj se bom lotila pa pospravljanja, ker imamo malo bombico, pa je najlažje zdaj ko ni nobenega doma.

Tia , luškan konjiček, naša Tjaša jih je oboževala, še zdaj bi ga imela.

Ema pri nas je tudi Saška glavna, ne grem na kolena pa sploh. Aja pa mo gremo pa na morje od Čukov tudi. Drugače pa obvlada še Toni je pa ribo ujel od Atomikov in Bosa noga od Kingstonov.  Otroške pesmice so pa sloh zakon, njena najlubša je Huda mravljica.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.10.2007 13:29:06   
Nončika
alo!

v albumu najdete slikice naše punčke.

geslo: roj.datum Noemi Nekako tako 0X.0X.XXXX

malo pobrskajte. če ne bi šlo, pa pošlem geslo na ZS.

lp, klarika

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.10.2007 14:53:49   
Tiamo
sem ful napisala pa me je ven vrglo...

uglavnem na kratko, klarika noemi je ful lepa punca in mami tudi user posted image . Kot dojenček je bila bolj fantek, ampak zdaj je prav lepa blondy.

Jaz sem bila pa s Kety na pijači, pa s Timonom, pa s Filipom, pa spoznala sem od Kety moža, hehe...predno me ven vrže, Timon je cute na kvadrat, skoz govori, kar z mano bi šel v službo...Filip je sploh in joh lep in priden, las ima pa več k jaz user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.10.2007 15:01:33   
Tiamo
Še eno vprašanje predno grem:

moj M zdajle že 3 mesec prihajajo na 20, ta mesec na 15 dni, sej se spomnite k sem pisala k sem šla v Čateške, da sem dobila M in v petek sem spet dobila M. A se kateri kaj sanja kaj bi to lahko bilo?  Jutri itak pokličem G in vprašam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?