|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.10.2007 14:39:25   
srečka nosečka
janey - hvala za link

Jaz sem mislila kupiti tudi jajčko, da bova lahko bebico prenašala naokoli. Tako, da sem mislila z avtosedežem še počakat. Verjetno je najbolj praktična. Ali ne?
Tiste, ki ste že mamice - do kdaj je bebica v jajčki kao avtosedež?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.10.2007 14:40:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

peperonata je zelenjava miks: čebula, paprika, bučke, malancan, paradajz...vse skupi dušiš pol pa zraven kak pire ali pašta.... njamiiiiiiii

Skoraj sem ugotovilauser posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.10.2007 14:40:56   
Janey
Midva sva tudi gledala dormeo. Niti ni tako zelo drag. Za 140x70 je tam nekje 85 EUR,za ono manjšo še manj. Mi2 bi pa naj dobila vodno posteljo (vodni jogi) ampak še kolebam. Malo me je strah. Vseeno bi raje da spi otrok na trdem, da se ne more zadušit al kaj takega. Ne vem no..kaj pravite vi: http://www.danaja.si/baby.htm

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.10.2007 14:42:34   
srečka nosečka
pina - meni se sploh ni zdelo dosti za DORMEO vzmetnico 80 EUR

Koliko sem gledala druge NN firme niso bile kaj dosti bolj poceni.
Pa še takšne mehke so.

Al pa imam jaz tako srečo, da vedno vidim samo tisto najdražje. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.10.2007 14:45:04   
Suzi*
Mi mamo za malega tud navadenjogi, trd pa vse (ok), pa je bil že pri dveh otrocih prej v uporabi pa je kot nov. kakšnega "boljšega" dobi, ko bo starejši in bo šel v klasično posteljo.

meti, a pa to se čist vleže ta stolček?? super, če je tako!!!! sam se mi zdi, da se bo detece čist zgubilo v njemu. user posted image  ko so pa tako majhni pikci na začetku. pa ko jih damo v take večje stvari, se kar zgubijo. naš se je že skor v košku za spanje čist zgubil na začetku, kaj šele da bi ga dala v postlo. .... ga skor najdla ne bi. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.10.2007 14:47:42   
pina-1
sej če je okoli 80€ ni hudo..nisem mela pojma kolko to stane.. tolko približno sem tudi jaz dala za miino...

glede teh avtose3dežev pa tako. jaz sem mela za Mio en tak avtosedež od 0 naprej in pa jajček . V tisem taprvem smo jo zelo malo vozili, ker je bil tak poceni in ne preveč stabilen.. v jajčku pa je bla tam do 5-6m pol je pa šla takoj v chiccotov stol od 9 kg naprej. sedaj je pa jahaču s hrbtiščem od Romeda... Za stolček je pa res vreedno dat več denarja, ker so otroci noter bolj varni..JE pa tudi vprašanje, kolko se vozite. Mi ogromno časa preživimo v avtu.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.10.2007 14:56:35   
anandrej
Kaj je zdaj to punce a vam mora ded povedat, kako se joške zmerijouser posted image  user posted image Tule imate en "kalkulator"
avtomatsko
ročno

Se vidi, da se fantje spoznamo na te "zadeve" user posted image

Za ikeo so ti pa že lepo razložle, js ti dam pa še ZEMLJEVID

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.10.2007 14:56:49   
Janey
Punce lep popoldan vam želim.

Lupčka

Čav bav

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.10.2007 14:59:25   
pina-1
anandrej..ja če pa ti nebi vedel bi blo pa malo čudno neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.10.2007 15:00:52   
Suzi*
Mi imamo supersko lupinico (jajčko) od firme CAM, kupljena je bila skupaj z vozičkom, pa je še dlje zdržala, mislim da do kakšnih 10 mescev. Ful je odvisno kako velki so vaši user posted image  in kako velika je jajčka, ker so si različne po globini. Prerastejo jo pa takrat, ko nogico in glavica sežeta že čez rob te jajčke in torej otroček že z nogami precej brca v sedež v avtomobilu. je pa za začetek to meni bolj praktično. Če otroček zaspi v avtu, kar je pogosto, ga samo ven z lupinico vred vzameš, pa neseš domov al pa na voziček montiraš in greš na sprehod. Avtosedež imamo mi tudi od 9 do mislim da 18 kil.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.10.2007 15:04:37   
pina-1
suzi naša je bla manj noter ker se je full dvigovala in ni hotela noter lepo sedet... zato smo jo kar hitro zmntirali v tadrugi stol...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.10.2007 15:23:08   
vrtnica76
Lep dan vsem še naprej, pa ke dobrga popapcajteuser posted image !Za večerjo pa pooooln krožnik joteuser posted image .
Čavči!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.10.2007 15:26:17   
Suzi*
jaz tudi počasi odhajam. lepo bodite, pa se jutri spet dobimo. user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.10.2007 15:31:44   
dolenjka
Bravo anandrej user posted image  user posted image  ti si res vsestranski!!!!

Kar se tiče lupinice, sva midva kupila Maxicosi cabriofix in upam, da bova zadovoljna. Všeč mi je, ker se da namontirat na voziček (če user posted image  zaspi v avtu ni treba čakati da se zbudi, ker samo prestaviš v vozek). Tudi midva sva veliko v avtu in potujoča in se verjetno ne bo kaj veliko spremenilo, ko se bo naša družinica povečala.
Pa ne zdej vse uidt??? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.10.2007 16:45:13   
katka37
anandrej, dobro si nasuser posted image user posted image user posted image , prav imaš,ko pa tolko čvekamo. Pravi tip si, kaj vse obvladaš. Tvoja te sigurno po rokah nosi in razvaja.

Pina, naj se tvoj ne sekira, zdaj naj samo uživa, če bo potem tako kot pri meni, bodo potem samo še uplahnile, ko ne bo več mleka, meni so se kar zmanjšaleuser posted image .

Bamby, hura za stare mame. Pa čestitke za user posted image .

Glede službe- jaz grem pa samo še 13 krat, potem pa definitivno v bolniško. če bi se že prej spravila, ne bi fasala takega prehlada. Da se ne pogovarjamo o otrdevanju trebuha in bolečinah v križu. Sem že povedala šefici. Potem pa inšpekcija gor ali dol, na sprehode bom še vedno šla in tu in tam v trgovino. Če bi bilo zdaj kaj narobe z otrokom, bi vedno obtoževala sebe, ker sem vztrajala v službi.

Itata, vse gre na boljše, le tako naprej.

Vse ostale- čim lepši dan. Tudi jaz bi šla zdaj najrajši malo v šoping, ste mi lušte naredile. Jota pa.....enkrat že bo spet na jedilniku, smo vsi prehlajeni, brez okusa trenutno.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.10.2007 16:46:24   
katka37
Pa še to-komaj čakam, da bom v bolniški, popoldan vedno sama s sabo govorim tu, vse se dogaja zjutraj.

Čvekice,zlate ste.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.10.2007 16:47:02   
MetiLu
Ja sej glede lupinice sva tudi midva kolebala, al jo kupiva, da se jo bo dalo dat na voziček. Ker pa bom dobila lupinco rabljeno od strica, se mi zdi škoda, da bi jo kupovala. Za prve mesece sem bolj računala na košaro, ki jo lahko montiram na voziček, zato sva pa kar kupila ta avtosedžek. Je pa mišljen za otroke od 0-4 let starosti. Tako, da se ga da čist spustit v ležeči položaj in tudi montira se ga kot lupinico. Če pa bo preveč prostora, bom pa malega s kakšno pleničko založila user posted image
Res je najbolj praktično, če ti zaspi v avtu, da ga z lupinco skupaj ven vzameš... ah, bomo vidl, na koncu bom imela vso čudo tehnike, pa ne bom vse skup nič rabila...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.10.2007 16:48:45   
MetiLu
aja, hvala za vse opise poti in za zemljevid, zdej bi jo mogla pa res že najdt user posted image

Glede dormea, midva sva jogije menjala ravno 2 mesca nazaj in sva zase kupila dormeo, ko pa sva že ravno menjala, sva ga kupila še za malo posteljico, pa ni bil drag. Zdaj moram samo še v Ikeo po posteljico user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.10.2007 16:54:49   
dolenjka
O Meti, jaz sem pa mislila da si že nazaj iz Ikee user posted image  user posted image  user posted image

AJa, pa Bamby sem pozabila čestitati za princesko user posted image  user posted image  user posted image  Jaz še ne vem kaj nosim, zdi se mi pa da je bejbika user posted image  Pa da vidmo če sem vještica user posted image  user posted image

Še 2x spat pa bo spet jota user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.10.2007 18:18:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Tiste, ki ste že mamice - do kdaj je bebica v jajčki kao avtosedež?

Mi smo lupinico uporabljali do 8. meseca, potem pa smo ga premestili v nov avtosedež za 9-36 kg.

Še enkrat se vsem zahvaljujem za čestitke. Saj pravim, upam, da do naslednjič ali do poroda ne bo kakšen lulek zrasel user posted image .
Pina, mi smo pa našega privezali v sedež, pa se ni mogel dvigovat. Ga je pa hitro prerasel, pa se šteje, da je za +13 kg user posted image
dolenjka, ti pa da boš dobro JOTO kuhala. Včasih so jo kuhali cele dopoldneve user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa so se časi spremenili in se je vse prestavilo na večere user posted image  .
katka, ti si pa res privošči počitek. Boš videla, da se ni vredno matrati.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.10.2007 18:46:56   
Suzi*
Čer.
Enkrat izjemoma se še zvečer javljam.....so ravno risanke na tvju. user posted image

Jaz sem pa danes skuhala sladko dušeno zelje s fižolom, zraven pa s slanino zabeljene ajdove žgance. Uau, je blo dobro! user posted image

Sem se prej slišala s tamalo....je že preseljena k nam, pa nima interneta. Pravi, da ji ful trebuh otrdeva in da tudi dva magnesola na dan ne pomagata. V ponedeljek ima M, pa bo vprašala kaj je zdaj to. Se pa kmalu dobiva na sprehodu, ker stanuje čist blizu. user posted image

Lepo bodte.....a ne bi blo fino, da se to moje zelje spremeni zvečer v joto??? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.10.2007 19:27:04   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Lepo bodte.....a ne bi blo fino, da se to moje zelje spremeni zvečer v joto??? user posted image

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
10.10.2007 7:55:51   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image

Hja, bli so dobri nameni, pa se je tako čist kontra obrnilo, da mi je danes samo za jokat. user posted image   Danes grem na piknik po službi za sodelavkin 40 RD, za katerega  je moj vedel že od prejšnjega tedna, včeraj pa totalni izpad, da kaj je to zaen piknik, pa zakaj med tednom, pa če se gremo kuser posted image  tja gor.......mislim, halooo!!!  Sem ful žalostna in pobita. Matr jim deci egoistični!!! Ko hoče ženska kam it, je cela panika, njega pa itak cele dneve ni doma, da ne govorim, da velikrat sploh ne vem, kje je, ker mi ne pove inmoram pol dobesedno zvlečt iz njega. user posted image user posted image user posted image

Mah, upam, da ste ostale bolje, pa da bostefajn čvekale in me v boljšo voljo spravle. Ker zdele sem čist na dnu psihično. Pa se ne bom dala. Itak grem na piknik, tud če ne bom dolgo, kar itak nisem imela namen bit, ker bo mraz.

-----

Zjutraj sem bla že v laboratoriju, dala kri, jutri popoldne pa imam M. Komaj čakam, čeprav zdaj samo upam, da bo do jutri spet tudi zvok in ne samo slika doma. Če mu je pa tako vseeno, da še svojga otroka ne bo šel pogledat, pol naj pa kar nekam drugam gre!!!!!

Pa lep dan vsem!!! user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
10.10.2007 7:59:09   
Janey
Dobro jutro.

aaa kaka noč..no..da najprej začnem z lepimi stvarmiuser posted image  včeraj sem se najprej napokala kostanja, ki sem si ga skuhala v novi kuhinji, namreč ploščice so položeneuser posted image user posted image user posted image  potem pa ker je bilo treba krstit kuhinjo vsa skuhala še JOTOuser posted image user posted image user posted image
Večer se je torej končal fenomenalno, sploj zato ker sva potem objeta zaspala. Ampak ponoči me je v nogo zrabil taaaaak krč, da nisem mogla več nazaj zaspat od bolečin. In sva migala in razgibavala. Ko je malo spustilo sem zaspala in to čez budilko. Tako da sem z bolečo mišico letala zjutraj ko kura po bajti in zamudila 40 min v službo.

Zdaj sem pa pojedla vanilijev jogurt in banano in zdaj grem delat!user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
10.10.2007 8:05:34   
Janey
Suzika nič se ne jezi..moški so včasih čudni, ampak brez njih ne moremo. Vsaka slaba stvar ki jo naredijo je zagotovo za nekaj dobra. Poglej..če ga skrbi, da se boš k**** je to pač lepouser posted image
Bo pa danes jota za večerjo ko boš prišla razpoložena in nabita z pozitivno energijo s piknika. Ker če bodo 40letnice na kupu ti je zagotovo nebo zmanjkalo. On pa naj zakuho naredi prej user posted image  ti samo zelje pa dve žlici prinesiuser posted image

sem vidla da ste se o jajčkah menle...midva bova pa to kupila:
http://www.chicco.si/subgroup1.asp?idg=55&idp=51&sifra=378

zdaj grem pa res delat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?