ninocka
|
Dobro jutro, jst sem lihkar vstala (drugic) in pozajtrkovala. Zdej se grem pa oblect in grem spet v Hoferja (po kavbojke za tamalo necakinjo), pol pa v labaratorij dat vodo in kri (toxa). Se prej moram dat pa prat stroj cunjic, da bo opran, ko pridem domov in potem samo v susilca vrzem. Dons ma pa ta vecja necakinja operacijo usesk, so ugotovili da ful slabo slisi (40% sluh) in da ima poskodovane neke cevke in jih morjo zdaj zamenjat. Sej zdej mislim, da je ze konc z operacijo, upam, da je dobro prestala Jst sem ponoci tud bolj tko slabo spala, ful me matra al brazgotina al pa mi tamal ze tolk dol pritiska in me ful boli sramna kost. Zjutri sploh vstat nisem mogla, da bi sla Evana iskat in ga prinesla v najino posteljo, da bi popil kakavcek. Ko sem se kotalila s pojstle (pol ko je bil ze pr nama), da se greva oblect, pa pravi tamal Mami pazi!, jst sem ga pa razumela mami bajsi in sem prav uzaljeno faco nardila, pol mi je pa postekal, da mi govori pazi Ilije, kaj pa si ti tolk zalostna? zate, da se bos boljs pocutila Vlozki: jst sploh ne uporabljam vec raznih always, alldays ... v glavnem tistih, ki imajo kao nek zele in plastiko cez. So mi ful neudobni, pa cista plastika od vlozka. Trenutno najboljsi so mi libresse, ki so narejeni iz bombaza, tud zgornji sloj je iz bombaza in je to cist druga pesem. Isto pa velja za dnevne vlozke. Dokler nisem presaltala oz. probala teh, sploh nisem vedla, da je lahko taka razlika (sem pac nasedal reklamam ala super vpojne, ultra lahke...ja, pa se kavc za tabo nosjo ). Scubadiver, jst ne bom mela fotoaparata, ker mam cist polno kartico, pa zal ne znam spraznit. Tko da ena druga?? Drugac mamo pa ziher vse fotkice na telefonih?