|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
9.10.2007 9:18:26   
Ilije
Dobro jutro!

Hvala za kavico.
Upam, da bo dan boljši kot je jutro, jaz sem namreč tako žalostna in potrtauser posted image

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
9.10.2007 9:45:44   
naraščaj
Dobro jutro, hvala za kavico in zajtrk.

Sem se prav fajn najedla. Spala sem tut dobr, 2x obisk WCja nato selitev v dnevno in sem potegnla kr do 9ih.

Danes je user posted image   v Lj, ker ma sestanek, pol pa gre domov vino pretakat, saj njegov oče sedaj ne more, zaradi op. kolka, tako da sem se kar naročla za kosilo k mamci in bom morala prestavt piščančje zrezke na jutr. user posted image user posted image

No tolko za enkrat pa se še javim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
9.10.2007 9:53:08   
Mamathea
Pozdravljene
Jaz sem ponoči začuda kar nekako spala, vstala samo 2x za wc, vse ostalo je potekalo ok. Se mi je pa spet sanjalo, da sem že rodila in tokrat sem imela tudi vse že pripravljeno. Porod je minil v 3 urah in boga molim, da bi se mi te sanje uresničile, držim pesti že danes.
Sicer pa tudi mamuški in Dominiku želim vse naj, naj, da bi se čimprej lahko stisnila.user posted image
Ljubljančanke jaz lahko prinesem fotoaparat, upam, da bio baterija zdržala, sej imam akumulatorsko, polnilec pa čisto na drugem koncu in ne morem do njega. Ampak zaenkrat kaže, da je baterija še čisto polna tako da panike ne bi smelo bit.
Lepo se imejte, Ljubljančanke se pa vsak čas vidimo. Tiste, ki že imate kaj sončka se spet priporočam za en "paketek", saj imamo tu spet strašansko meglico.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
9.10.2007 9:56:15   
ninocka
Dobro jutro,
jst sem lihkar vstala (drugic) in pozajtrkovala. Zdej se grem pa oblect in grem spet v Hoferja (po kavbojke za tamalo necakinjo), pol pa v labaratorij dat vodo in kri (toxa). Se prej moram dat pa prat stroj cunjic, da bo opran, ko pridem domov in potem samo v susilca vrzem.
Dons ma pa ta vecja necakinja operacijo usesk, so ugotovili da ful slabo slisi  (40% sluh) in da ima poskodovane neke cevke in jih morjo zdaj zamenjat. Sej zdej mislim, da je ze konc z operacijo, upam, da je dobro prestala user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem ponoci tud bolj tko slabo spala, ful me matra al brazgotina al pa mi tamal ze tolk dol pritiska in me ful boli sramna kost. Zjutri sploh vstat nisem mogla, da bi sla Evana iskat in ga prinesla v najino posteljo, da bi popil kakavcek. Ko sem se kotalila s pojstle (pol ko je bil ze pr nama), da se greva oblect, pa pravi tamal Mami pazi!, jst sem ga pa razumela mami bajsi in sem prav uzaljeno faco nardila, pol mi je pa postekal, da mi govori pazi user posted image user posted image user posted image

Ilije, kaj pa si ti tolk zalostna? user posted image user posted image user posted image zate, da se bos boljs pocutila user posted image

Vlozki: jst sploh ne uporabljam vec raznih always, alldays ... v glavnem tistih, ki imajo kao nek zele in plastiko cez. So mi ful neudobni, pa cista plastika od vlozka. Trenutno najboljsi so mi libresse, ki so narejeni iz bombaza, tud zgornji sloj je iz bombaza in je to cist druga pesem. Isto pa velja za dnevne vlozke. Dokler nisem presaltala oz. probala teh, sploh nisem vedla, da je lahko taka razlika (sem pac nasedal reklamam ala super vpojne, ultra lahke...ja, pa se kavc za tabo nosjo user posted image ).

Scubadiver, jst ne bom mela fotoaparata, ker mam cist polno kartico, pa zal ne znam spraznit. Tko da ena druga?? Drugac mamo pa ziher vse fotkice na telefonih?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
9.10.2007 10:10:31   
TANTRA
Dobro jutro,

hvala za kavico....Sem malo nazaj prilezla iz postelje...Sem spet ponoči okrog kot čuk hodila, ker nisem mogla dihat, iz nosa mi je teklo....user posted image ...

Za pito ali listnato testo lahko uporabite različne nadeve, meni je zelo dober tale:
vzameš zavitek 500 g zamrznjenega sadja (lahko mešano) borovnice, jagode, robide, streseš  v posodo, dodaš sok ene limone, 3 vanilin sladkorje in žlico gustina zmešanega z vodo. Prevreš in nadevaš na testo.

lahko pa sveže sadje, marelice, borovnice, slive., višnje, češnje......

Ilije ne bodi žalostna....tvoj user posted image  je s teboj in potrebuje veselo mamico user posted image ...Pobožaj ga, nekaj mu zapoj in bo boljše.... pa kakšen košček čokolade za veselje...
Sicer pa pride kakšen tak dan.user posted image ..Moj je bil včeraj...ampak do večera je bilo bolje user posted image

Žirafa, user posted image user posted image user posted image  za tvoji princeski

Murenček in mamuška,  čimboljše okrevanje in napredovanje  z  Stašom in Dominikom...user posted image user posted image

Drugače pa punce, držite se, da naši user posted image  čimdlj zdržijo...Jaz jutri nastopim porodniško...

Ljubljančanke, lepo se imejte danes na srečanju in kakšno slikico....user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
9.10.2007 10:13:18   
naraščaj
Evo vam pošiljam en kamion sončka iz Loč. Ilije upam, da te kmalu slišimo(beremo) dobre volje.user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
9.10.2007 10:22:03   
naraščaj
Sem ful vesela, še ena kolegica je noseča. Konec marca pričakuje. Smo pa res že vse v teh letih, ko je treba kaj naštimat. user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Tut jaz držim pesti za Žirafo in njeni pupi. user posted image  in Murenčku in mamuški čimprejšnje okrevanje ter dobro napredovanje njunima sinkoma.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5532
9.10.2007 10:27:05   
potepinka
Dober dan!

Hvala za kavico okusna je bila.

Jaz sem pa včeraj neke lažne popadke imela,ampak neredne.Uh,me je kar polilo.V mumentu sem bila čist mokra.Otrdevanje je še trajalo ponoči.
No danes je boljše.
Glede kuhanja,uuu super recepti,jaz ful rada kuham tak ko imam čas,če pa moram na hitrco,ko si npr.v službi je pa zoprno.

No pri nas bo danes filana paprika,naredim jo v pečici,ful je dobra in pire krompir.

Tudi jaz jutri začnem z porodniškouser posted image user posted image user posted image

Še naprej držim pesti za zirafo.
Za mamuško in murenčka pa da čimprej okrevajo.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
9.10.2007 10:47:18   
gruška
Čaw, evo še en sms od Mamuške:

" Naš Piki je stabilen, bilirubin vse do polnoči ni rastel user posted image , jaz sem tudi kar uredu, brez hujših bolečin. Komaj čakam, da grem do svoje štručke"

Mi je sicer že ob 6ih zjutraj poslala sms, pa sem jaz šele zdaj prišla do računalnika...... Vmes sem bila že na kavi in sem srečala Silvo10, ki vas lepo pozdravlja user posted image !!!!!! Pravi, da ne pride do interneta, da bi se kaj javila, ker ga njeni otroc okupirajo user posted image !!!!!!

Uživajte!!!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
9.10.2007 10:55:22   
nicolina
Pozdravljene,
jaz sem spala skoraj do 10, ker sem se ponoči skos zbujala in šele proti jutru zaspala. user posted image  Ta noga in križ mi ne daju miru, ne najdem pravega položaja.

Ljubljančanke, zato mene danes ne bo, ne upam se tako dolgo voziti sama, ker me kar boli. Vem, da se boste vseeno lepo imele, pa morda kdaj drugič. user posted image
Ostale pa čakamo fotke.

Nič, zdej grem v trgovino in  knjižnico.
Želim vam lep dan...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
9.10.2007 10:56:00   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  mamuška in Dominik...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
9.10.2007 11:04:01   
Tanayya29
Bravo Mamuška in Dominik....!!!!Zelo lepe novičke!Močno stiskamo pesti tudi za žirafo....

Lep dan,me Ljubljančanke,pa se itak vidimo...

Lp.user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
9.10.2007 11:13:17   
pikapikica
hej hvala kanarka... imaš prav, saj vem, samo vseeno me je stisnilo in ne vem zakaj, ampak zadnje čase sem tako čustvena - za vsako stvar bi se ali jokala od neizmerne sreče ali pa od čiste potrtosti... skratka jokam v vsakem primeru... - mogoče je pa to že znanilec... UF! user posted image

Sicer pa tudi meni včasih kar iznenada pride slabost, pa tudi ne vem od česa - mogoče, ker nam otroček pritiska na vse organe. Sama moram jesti skoraj celi dan po malem, ampak samo po malo., več ne spravim v sebe, ker je očitno želodček že tako stisnjen..  in malo me je zgaga pekla - sedaj je dva dni mir... in upam, da tako tudi ostane, ker ni čisto nič prijetno...

Moram pa trkat, ker nimam nič težav z izcedkom... hvala Bogu, ker drugače vem... kakšna nočna mora je to... V prvi nosečnosti, sem si celo kupila tiste vložke, ki ti pokažejo ali gre za beli tok ali za plodovnico... in kot vedno niso zanesljive in jaz sem vsa v paniki odvandrala h ginekologinji  - pa je bilo vse ok...

no vsaj sedaj imam mir...

Sicer pa vso srečo vsem - še 4 tedne imam do PDP, ampak tudi jaz mislim, da bomo našo pikico kaj prej videli...
sedaj grem pa še malo pleskat...

čau čau

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
9.10.2007 11:40:10   
potepinka
pikapikica-Ne sekiraj se,pač tako je ponavadi vedno ko si v službi je vse naj naj,ko pa greš pa določeni ljudje kar hitro pozabijo.Tako je bilo tudi pri meni najboljša sodelovka ki sva se res razumeli v službi,je potem ko sem odšla na bolniško imela veliko za povedat.Pač jaz sem taka oseba normalno da te prizadane,ampak se nisem obremenjevala in sem takoj z njo tudi razčistila in ji povedala kaj ji gre.Pa je spoznala da je naredila napako.
Tak da se ne obremenjuj

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
9.10.2007 12:02:59   
GB
Dobro jutro drage moje user posted image . Moram vam povedat ,da sem ponoci zelo dobro spala . Sla sem na wc mogoce 3x ,ampak drugace je blo pa super.

Vceraj sem bila na materinskem "kursu" in se do pol nismo prsli , sem mislila ,da bom rodila in da mam ze popadke user posted image user posted image user posted image . Matr vse ti tko zivo opisejo in prikazejo ,da na koncu nisi preprican a bi su rodit al ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Rekl so,da ko dobimo prve popadke ,da naj ne hodm takoj v bolnico , ker nas bojo nazaj poslal ( ne bomo dost odprte - lezale pa tam sigurn ne bomo user posted image user posted image ) . Je rekla,da moramo bit odprte tam nekje do 4 cm in nato naj se pocasi odpravimo oz. ko bojo popadki ze zelo zelo pogosti. MIslim kva user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa se to ,ce mas normalen porod gres domov isti dan - jest sem pa res zbrala dobro drzavo v kateri bom rodila user posted image user posted image user posted image user posted image .

Babica je se rekla ,da Johnson baby oil je zanic za dojencka in naj ga ne uporabljamo. Prav ,da je prevec masten in da otrokova koza ne more dihat.

Glede slabosti in zgage imam tudi jest male tezave in nimam pojma zakaj je to tko. Nekatere punce pravijo,da bolj ko gres proti koncu moras bit pazljiv na brce otroka in jih stet. No pri tem jest zaenkrat nimam tezav ,ker moj otrocek brca, kot za stavo in veckrat je to prav bolece. A mogoce katera ve ,kdaj se to ( kateri teden ) se brce zacnejo stet user posted image user posted image

No toliko za sedaj. LJubljancanke lepo se imejte danes in obvezno kej slikic pripopajet sem gor .

NNIOCKA  : sem vesela ,da je recept uspel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidis tako je dobr ,da ga se macke obozujejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
9.10.2007 12:03:05   
Ilije
Hvala punce za objemčke in nasvete. Čokolada res dela čudeže, pa na krajši sprehod smo šle s tamalo, se je celo nekaj sončka pokazalo, sam kaj ko je vseeno tako mrzlo. Bi z veseljem za nekaj dni zamenjala s kanarko.

Skratka sem že boljše voljeuser posted image  in seveda z veliko nestrpnostjo pričakujem fotke ljubljančank...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
9.10.2007 12:24:00   
ninocka
Sem cist pozabila, ampak jst sem danes startala s porodnisko user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej danes je moj prvi uradni dan porodniske user posted image user posted image user posted image

Sem sla se polulat in dat kri, zdej me pa roka boli. Mi je mal grdo uno iglo zapicla, pa se kri ni hotla tect user posted image user posted image user posted image
Pa tankat sem sla moj avto (prvic) in nisem vedla, kako se tank odpre (sem se spomnla na pumpi) in pol klicem mojga, da mi pove (prej sem ze cel avto preiskala za kaksen gumb al pa rocko, pa ni blo nic). Mi je razlozil, ampak ga vseen nisem mogla odpret in sem sla prosit prodajalca, ce mi lahko pomaga. Je bil ful prijazen in ustrezljiv, mi je na koncu se tanku user posted image user posted image user posted image Pa ni se mi smeju user posted image user posted image user posted image

Tko, zdej grem pa se mal pospravit, pol se pa pocasi zrihtat, da bom lepa na srecanju user posted image user posted image user posted image

Se vidimo,
n.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
9.10.2007 12:57:04   
scubadiver
Ilije najprej tebi en user posted image  pa čeprav praviš da si že boljše volje, ampak škodit ne more.

v materinski je blo kar fajn. So nam mal povedali kakšne vaje je treba delat, kako vstajat... pa meni je svetovala nosečniški pas za moje bolečine v sramni kosti.
Potem sem šla pa mal v BC firbcat za posteljnine in kovterčke. Matr je to drago me je skor kap zadela. kakšne kovterčke ste ve kupile? Predvsem me zanima od tistih ki imaste posteljice 140x70. Nakupila sem še drobnarije.... škarijce, glavniček, termometer za vodo...
Me pa kar mal skrbi. Vse že govorite o izcedkih iz mlekarn, moje pa še kar spijo. še niti kapljica ni pritekla ven. Sej vem da je še čas da se zbudijo, ampak vseeno user posted image
ninocka me veseli da je bil prodajalec prijazen in da se ni smejal al pa da se je vsaj ko si ti že šla user posted image  
Mamathea super za fotoaparat. No sej drugač bomo pa s telefoni..
nicolina škoda da te ne bo, sem se prav veselila..  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
9.10.2007 13:36:17   
TANTRA
Scubadiver,

meni pa je moja prijateljica - babca rekla,  da je bolje če ne nosiš nosečniški pas, ker se ti mišice polenijo in je kasneje težje...
Jaz imam obrobo, baldahin in posteljnino (kouterček) blazino od Katje & Alen- privat firma v Domžalah... Kakšne so danes cene ne vem, lahko pa rečem, da so zelo kvalitetni... user posted image  

KATJA & ALEN
Nudimo vam:

• kompletno posteljino in ostalo opremo za zibelke, košarice,posteljice
  • spalne vreče, pidžame
  • body-e za dojenčke, sp. hlačke, majčke, žabice, sp.kapice, benkice
  • brisače za dojenčke, slinčki (podloženi, nepodloženi)
  • dekice, plenice-tetra,
  • plišasti in bombažni kompletki za dojenčke,…
  • za malo večje:polo majčke, sp. deli trenirk, trenirke, hlače,…
  • ortopedski copatki

V naši trgovini so vam na voljo po ugodnih, nižjih cenah artikli blagovne znamke K&A z minimalnimi napakami.

Trgovina je odprta:

PONEDELJEK,TOREK            9.00 - 16.00
SREDA, ČETRTEK, PETEK     9.00 - 16.00
SOBOTA                               ZAPRTOTrgovina »Katja & Alen«
Aškerčeva 6a (poleg proizvodnje)
Domžale

T: +386 (1) 729 21 60
F: +386 (1) 721 39 20
GSM: +386(41) 326 248 

Jaz bom šla pogledat za flanelaste rjuhce...pa mogoče kakšno novo posteljnino....

Lepo se imejte  danes na srečanju user posted image  

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 9.10.2007 13:40:43 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5544
9.10.2007 13:43:05   
potepinka
scubadiver-tudi moje mlekarne še kar spijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5545
9.10.2007 13:46:33   
scubadiver
O hvala Tantra, vidiš tega nam pa niso povedali. Še dobro da ga nisem kupila. SEm ga samo gledala v BC pa se nekako nisem odločila zanj.
Bom šla pa v tole trgovinico pogledat ko bom šla v Tosamo. Se itam odpravljam v teh dneh enkrat. A pa kovterček naj bi bil kar za velikost posteljice? NI kakšne nevarnosti, da če je večja posteljica, s tem večji kovterček, da bi se otročiček zapletel vanj in zadušil?

Potepinka ne bom ravno rekla da sem vesela da tvoje tud še spijo ker bi se to grdo slišalo, pa veš da ne mislim tako, mi je pa v tolažbo da nisem edina user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
9.10.2007 13:56:54   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz sem ravnokar iz kosila in zdaj grem mal počivat na sedežno, ob 15.30 se pa takaltak vidimo pi Marnu. Fotoaparat že imam v torbici in upam, da bo akumulatorečk res zdržal za poslikat bušije, sicer pa kakor že rečeno imamo itak tudi fotkote na mobitelih, za skarjno silo.
Lepo se imejte do takrat, ko se srečamo, vse ostale pa tudi uživajte in si privoščite kakšen sprehod v tem zaenkrat še lepem vremenu.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 5547
9.10.2007 14:02:58   
nicolina
Jaz sem se tudi ravnokar najedla, in sicer pire krompir, bučke v omaki, kotlet in zeleno solato. user posted image
Scubadiver, moje mlekarne tudi še spijo user posted image , no smo že tri, tako da nisi edina.
Zdej grem malo počivat, me noga kar fajn boli.

Ljubljančanke, lepo se mejte in spijte kkakšno kavico ali sok še za nas ostale. user posted image
Ilije, za tebe pa en veeelik user posted image , da boš čimprej boljše volje....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
9.10.2007 14:03:22   
Foxina
scubadiver me je neki skuhalo...tko, da cel dan že ležim in bom mogla špricat in fax in kavo...mi je pa ful žal...pa naredite kakšno fotko za lušte...

Neposredna povezava do sporočila: 5549
9.10.2007 14:08:43   
TANTRA
Scubadiver,

jaz sem imela prej posteljico 140x 70 cm in sem pri njih kupila kovterček...Istega imam sedaj za posteljico 120x 60...ga malo podviham...
Sicer sem kasneje uporabljala spalno vrečo, pa pozimi še kovterček, sam ga je zbrcala...

Imajo pa ful lepe stvari pa mislim, da so cenejši kot bc, kjer so se mi zdele cene nore.... Bom šla ob priliki pofirbcat...Plačuješ pa lahko z gotovino ali karticami...
user posted image

Drugač pa ni čudno, da vas vse boli (ninočka) če pa ste toliko aktivne..... malo več počitka, pa bo prec bolje...zdaj že križ trpi zaradi teže.....

Moje mlekarne pa so polne...user posted image   Me je moj v nedeljo dražil   pa bi ga lahko kar podojila, saj je kar obilno priteklo...user posted image   Se ni nič pritoževal.....
Sicer pa to ni nek faktor glede dojenja...Se mlekarne napolnijo po porodu, pa če si imel že prej kaj ali pa ne.....

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 9.10.2007 14:10:02 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!