ninocka
|
Britanka, hvala za recept!!!! Upam, da bomoj navdusen, ga bom presenetla s kuho Odkar sem noseca, se je cist odvadu, da znam jst se kaj skuhat, ker res kuham mogoce 1x na mesec. Drugace pa ful rada, pa vedno kaksne nove stvari sprobavam... Zadnjic je bil ful vesel, ko je prisel domov in ga je na mizi cakalo kosilo, vam sporocim, kako bo danes Nayya, matr, eni so pa res smotani...jst bi ze povedala decu svoje, bi se jst mal lajala in rencala nanga Gruska, upam da si zdej OK. Pri vseh teh napadih popadkov in otrdevanj trebuha - upam, da nas ljubljancank jutr ne zagrabi vseh naenkrat...po moje bi uni kelnarji tam skp padli Otrdevanje trebuha - a mi lahko ena konkretno napise kako to zgleda? Ker mislim, da meni tud otrdeva, ampak nisem cist ziher a je to to, al se pa samo pikec tolk mocno napopa na steno trebuha. MI pa za par sekund ful rata na dolocenem delu trd trebuh, potem pa spusti. Ni pa nekih hudih bolecin prisotnih? Lepo, lepo prosim, da mi ena pove in me razsvetli. Prvic mi ni trebuh nic otrdeval. Mamathea, jst sem tud zato, da se ze mal prej dobimo - med 4 in 5 se zna lih fajn guzva narest na cesti, ker se bo folk iz sluzb vracal. Jst bi bla tud zato, da se dobimo ze ob 3h? Ce ne gre, pa takrat, kot je blo v planu. Nicolina, jst sem kr dostkrat jedla prsut, sicer ne v enormnih kolicinah, ker mi niti ne pase, ampak obcasno sem ga pa. Pa v nosecnosti sem ratala prava alkoholicarka - mi ful pase obcasno kaksno pivo spit, drugace pa ne pijem alkohola ze ful casa... Mene so pa v petek klicali iz G ordinacije in mi sporocili, da sem pozitivna na sterptokok (ne ga srat ) in to ful z zaskrbljenim glasom. In jst recem, ja vem, una sestra, ki me je klicala, pa pravi Kako pa to veste??? Matr, me je kr pogrel - mogoce zato, ker so mi ugotovili to v 1 nosecnosti in je blo treba zdej vzet bris zaradi zdravljenja V glavnem v sredo mam pregled in bom odbila antibiotike in me vprasa, ce bom zdrzala do srede Ne vem, kaj je fora, zakaj, ce bom zdrzala??? Sej name nic ne vpliva al je mislila, ce bom zdrzala, da ne bom rodila??? Jutr moram it dat vodo in kri za toxo, sem danes pozabila Sicer mam se ene par komentarjev (sem se uceri ful narezala enim parim stvarem in jih moram skomentirat ), sam nimam casa zdej iskat in citirat. Grem kuhat pisceta (mljac, mljac)