Ilije
|
Pozdravljene! IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Foxina oj, 9.10. ob 17 mam fax...lahko pa bi dopoldne... NO zdej smo pa tam.. V sredo ne more Ninočka, v torek pa ne Foxina.. Jaz bi pa rada spoznala vse. Ajajajajaj... Ljubljančanke jaz vam svetujem, da se dobite kar obakrat in pač pridete tiste, ki lahko 9.10., ostale pa naslednji dan. Saj nič hudega, če se boste nekatere dvakrat videle, sigurno se boste imele dosti za zmenit Dajte mi prosim povedat, ali bo prepozno, če oddam papirje na CSD v sredo, ker mi namreč še niso v službi izpolnili. Porodniško nastopim 1.11. Ali jutri tudi delajo, ali imajo samo pon, sre, pet uradne ure? Odločbo za pomoč ob rojstvu otroka sem pa itak že dobila, oddati moram le še za porodniško. nicolina nikar ne skrbi, ne bo prepozno, jaz sem šele prejšnji teden vse papirje oddala (v sredo), v petek sem dobila odločbo o dopustu, sedaj ta petek pa že nastopim porodniški dopust. Tako da pri tebi še sploh ni panike!!! No kakorkoli že, upam, da ne uporabljaš dnevnih vložkov, ker to baje še bolj pospešuje izcedke, saj tako je meni rekla gin. o ti šment, tega pa nisem vedela. Jaz jih pa skoz uporabljam in se potem čudim, zakaj izcedek ne izgine in ne izgine. Sam brez pa tud ne morem bit, ker niti nimam tolk gat, da bi si jih uspela tako pogosto menjavat Bom zgledal samo jabolcne pite na polno pekla (jih moj obozuje) ninocka ali katera druga, mi zaupaš recept za jabolčno pito, no vsaj za testo. Jaz namreč obožujem pecivo z jabolki (štrudl, pite itd.), sam nimam nobene taprave ideje kako to na hiter pripravit Jst imam svojo Ajo vedno na povodcu,in pride en z psico ,itak brez povodca. nayya pri nas imamo tud enga tko nevzgojenga lastnika oz. lastnico psa. ga pripelje na sprehod kr brez povodca... prosto po prešernu. in je ravno danes sosedovo psico na njenem dvorišču obgrizu!!! A ste ostale tudi v nosečnosti kdaj jedle pršut, jaz sem ga zadnjil par koščkov, pa me je bilo potem kar malo strah. jaz sem ravno včeraj jedla pico s pršutom. ga jem tudi drugače, čeprav še nisem prebolela toksoplasmozo. Tko pa sem se prebila čez vaše današnje pisanje... Sem pa tud kar nekaj napisala, da se boste še ve prebijale čez moj post Dopoldne sem bila tudi jaz v Lidlu, sem kupila pajacek št. 68, ker mi je bil res pocen (10€) in dobra kvaliteta je zgledal na otip... bomo videli kaj bo prišlo ven po pranju. Pa za Iris smo naročili torto za rojstni dan, ki ga bo praznovala čez slabih 14 dni, pa še dobro da smo jo šli tako zgodaj naročit, ker so se v slaščičarni že kar mal ustrašli, če jo bojo uspel do takrat naredit. Za konec pa še samo vse lepo za mamuškino družinico ter upanje, da nam tudi zirafa kmalu postreže s svežimi novičkami, predvsem pa z dobrimi!!!
|