|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
8.10.2007 15:25:13   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

No,kdaj se potem že dobimo?

Pa recmo ob 15.30; da bomo vse nekak zadovoljne?

Jst sem za in potrjujem prihod user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
8.10.2007 15:38:19   
Mamathea
Js sem tud za 15.30 Marn na Viču in tui potrjujem svoj prihod za jutri 9.10.2007. Držimo se, da se nm uspe vsej še srečati.
Otrdevanje trebuha je pri meni zelo podobno kot pri tebi ninočka. Na enem mestu mi trebuh popolnoma otrdi, ponavadi, če predolgo sedim, če preveč hodim, stojim v kaki vrsti... Skratka neprijeten občutek, kot nekakšen krč bi lahko rekla, ampak hvala bogu kr hitr mine. Pa včasih če me ful lulat tišči se mi tudi to zgodi, da trebuh popolnoma otrdi.
Zdj si grem pa js mal nohtke uredit na rokah, ker taka res ne morem več okol hodit, grem hitr po pilico, pa bouser posted image .
user posted image držite se za trebuščke, če drugače ne gre, sam, da ostanemo čimdlje v enem kosu.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
8.10.2007 15:39:42   
scubadiver
Nov termin kave za Ljubljančanke: jutri 9.10 ob 15.30, Marn nasproti ZD Vič. Potrjeno s strani:
Nayya28, Ninočka, Mamathea, Scubadiver

Čakamo potrditev:
Gruška, Martita, Nikolina, Jolly, Foxina

Zdej pa res upam, da bo tale termin zdržal in da nisem katere pozabila...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
8.10.2007 15:48:45   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
kje je pa kaj ajtak??
Upam, da ni nič narobe in da še ni šla v Rim??

Joj, kok lepo, da ste me pogresale user posted image .
Z mano je vse ok, sem bila cez vikend v Italiji v shoopingu user posted image  danes pa spet cel dop. na terenu tako da se sele sedaj javljam...

Cestitke za Mamusko in Dominika!

Jutri imam MS (prvic)user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
8.10.2007 15:49:49   
ajtak
Aha, ce ste med tem casom ko me ni bilo Celjanke dolocile kak fiksen termin za kavico pa le povejte!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
8.10.2007 15:51:47   
barika
ne ajtak, nč šeuser posted image , čakamo, da končaš z MŠ, pa se potem fixno zmenimouser posted image user posted image

a si velik zapravla??

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
8.10.2007 16:13:48   
kanarka
Še en pozdravček od mene.

Mamuški in Dominiku pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5482
8.10.2007 16:56:53   
ajtak
Ah, je bla bolj "fiskultura" ogromno hoje in bolj malo efekta user posted image . Kupla sem susila za na balkon(tist k se kr na ograjo zahakla) za 11Eur, pa en pulover zame in en komplet (zametne hlace, majica d. rokav in pletena jopica) za Tjasa za 19Eur.
To je vse user posted image . Smo sli bolj po neke činele za svaka...

Bom jutri sporocila kako je z mojo MS in kdaj bi mela cas!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
8.10.2007 17:05:03   
jooly
A ste ostale tudi v nosečnosti kdaj jedle pršut

ne jem mesa sploh...

Od Žirafe ni nič novega. Jaz pa nekako nočem preveč težit.

verjetno ma polno glavo vsega. Sigurno se bo javila, ko bo kej novga. Sploh pa, če je še v skrbeh za dojenčico, sigurno noče preveč razlagat na dolgo in široko vsem povprek - že žlahte ima sigurn velik za obveščat...

kava Ljubljančanke... torek 15.30 pri Marnu potrjujem, ampak pridem s Stašem. Ob 17h imava urice pravljic, tko da bova z vami kakšno urco. Upam da najdeva user posted image , si bom še enkrat prebrala gruškin opis poti user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
8.10.2007 17:14:44   
nicolina
Ljubljančanke, jaz vam bom jutri dopoldan potrdila ali pridem, ali ne. Ipam, da mi rata, samo melo če me ne bo preveč noga bolela, ker mi je potem malo težje vozit. user posted image

Meni tudi za trenutek otrdi trebuh, ampak bolj  tako na eno strani, pa ne vem ali je to to? Tako za ene par sekund. user posted image  

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
8.10.2007 17:42:00   
Ilije
Pozdravljene!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

oj, 9.10. ob 17 mam fax...lahko pa bi dopoldne...

NO zdej smo pa tam.. V sredo ne more Ninočka, v torek pa ne Foxina.. Jaz bi pa rada spoznala vse. Ajajajajaj...

Ljubljančanke jaz vam svetujem, da se dobite kar obakrat in pač pridete tiste, ki lahko 9.10., ostale pa naslednji dan. Saj nič hudega, če se boste nekatere dvakrat videle, sigurno se boste imele dosti za zmenituser posted image user posted image user posted image

Dajte mi prosim povedat, ali bo prepozno, če oddam papirje na CSD v sredo, ker mi namreč še niso v službi izpolnili. Porodniško nastopim 1.11. Ali jutri tudi delajo, ali imajo samo pon, sre, pet uradne ure? Odločbo za pomoč ob rojstvu otroka sem pa itak že dobila, oddati moram le še za porodniško.

nicolina nikar ne skrbi, ne bo prepozno, jaz sem šele prejšnji teden vse papirje oddala (v sredo), v petek sem dobila odločbo o dopustu, sedaj ta petek pa že nastopim porodniški dopust. Tako da pri tebi še sploh ni panike!!!

No kakorkoli že, upam, da ne uporabljaš dnevnih vložkov, ker to baje še bolj pospešuje izcedke, saj tako je meni rekla gin.

o ti šment, tega pa nisem vedela. Jaz jih pa skoz uporabljam in se potem čudim, zakaj izcedek ne izgine in ne izgine. Sam brez pa tud ne morem bit, ker niti nimam tolk gat, da bi si jih uspela tako pogosto menjavatuser posted image

Bom zgledal samo jabolcne pite na polno pekla (jih moj obozuje)

ninocka ali katera druga, mi zaupaš recept za jabolčno pito, no vsaj za testo. Jaz namreč obožujem pecivo z jabolki (štrudl, pite itd.), sam nimam nobene taprave ideje kako to na hiter pripravit

Jst imam svojo Ajo vedno na povodcu,in pride en z psico ,itak brez povodca.

nayya pri nas imamo tud enga tko nevzgojenga lastnika oz. lastnico psa. ga pripelje na sprehod kr brez povodca... prosto po prešernu. in je ravno danes sosedovo psico na njenem dvorišču obgrizu!!!

A ste ostale tudi v nosečnosti kdaj jedle pršut, jaz sem ga zadnjil par koščkov, pa me je bilo potem kar malo strah.

jaz sem ravno včeraj jedla pico s pršutom. ga jem tudi drugače, čeprav še nisem prebolela toksoplasmozo.

Tko pa sem se prebila čez vaše današnje pisanje... Sem pa tud kar nekaj napisala, da se boste še ve prebijale čez moj postuser posted image
Dopoldne sem bila tudi jaz v Lidlu, sem kupila pajacek št. 68, ker mi je bil res pocen (10€) in dobra kvaliteta je zgledal na otip... bomo videli kaj bo prišlo ven po pranju.  
Pa za Iris smo naročili torto za rojstni dan, ki ga bo praznovala čez slabih 14 dni, pa še dobro da smo jo šli tako zgodaj naročit, ker so se v slaščičarni že kar mal ustrašli, če jo bojo uspel do takrat naredit.

Za konec pa še samo vse lepo za mamuškino družinico ter upanje, da nam tudi zirafa kmalu postreže s svežimi novičkami, predvsem pa z dobrimi!!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
8.10.2007 17:53:45   
scubadiver
Evo pa smo priklicale Žirafo da se nam je javila. Citiram SMS:

Pozdrav na hitro. Mi je moj danes prinesel rac. danes samo za urco, da lahko pogledam forum.  Ampak pol nisem imela cas napisat, so me ze klicali.  HVALA ZA VSE ZELJE. SE vedno cakam CR, punce so v red, v sredo dobim rezultate magnetne resonance in tocno kaj je narobe. m je groza ampak enkrat se mora zgodit. Drzite pesti se naprej, sem pa jokala danes ob branju zelj s foruma. HVALA ter CESTITKE MAMUSKI!!!!

Takole to je.. Nic kaj novega, tako da vsaj do srede še naprej stiskamo pesti za obe princeski in seveda naso Žirafo. Drži se Žirafa, pogrešamo te in mislimo nate!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
8.10.2007 17:59:51   
martita
Ljubljančanke,

zdej je pa res že cel šmorn s to kavico! Če bi se naši user posted image na tak način menili, kdaj bodo prišli na svet, bi bile vse decemberke!! user posted image user posted image

Torej, jaz sem si glede na najprej dogovorjeno uro zrihtala še en dejt za kosilo med dekompresijo in Marnom, zdej pa ne vem kako bom to izvedla, če se dobimo že ob 15.30. user posted image Bom poskusila izvesti oboje...bom pa malček zamudila...user posted image

Trenutno čakam mojega user posted image , da pride iz službe. Vmes je skoču še k enim kolegom, ki nam bodo odstopili skoraj nov jogi za posteljico in nekaj posteljnine!!! Za "kosilo" pa pripravljam krompirjevo-porovo kremno juho....upam, da bo ok, ker jo delam prvič. Se mi je pa kar začelo kar mal obračat, medtem ko sem rezala tistih 6 stebel pora  user posted image ....če se želodec prej ne pomiri, bom lahko jedla šele za bolj pozno večerjo...user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
8.10.2007 18:07:05   
scubadiver
Nov termin kave za Ljubljančanke: jutri 9.10 ob 15.30, Marn nasproti ZD Vič. Potrjeno s strani:

Nayya28, Ninočka, Mamathea, Jolly, Martita, Scubadiver

Čakamo potrditev:
Gruška,  Nikolina, Foxina

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
8.10.2007 18:18:03   
TANTRA
Pozdravljene,

no, tudi jaz sem se potepala. Sem šla do ginekologinje, pa je bil nekaj odstotna, da ji povem, da sedaj hodim na patološko ordinacijo v Lj. Me vpraša, če sem že naročena po porodu? In mi da datum 11.1.2008......Halo....In če rodim zdaj oktobra bo to že 3 mesece po porodu....No, mogoče pa prijavim kake težave, potem me pa morajo prej vzeti user posted image .

Hrana. Zadnjič sem slišala, da kostanj povzroča božjast, gobe in arašidi alergije, .... No, mislim, da ni pa čisto nič narobe, če kakšno manjšo količino pojemo....Tudi pršut...
Jaz sicer tega slastnega recepta ne bom sprobala, ker me moji dve nekam pošljeta...moj pa zaradi kure....user posted image .... meni pa je kar všeč... No, kaj čmo, sto ljudi, sto čudi...

Sem se ustavila še v Lidlu.-  Domžale in vidim reklamo, da se bo zraven odprla nova trgovina Pikapolonica.......Vidla tiste pajacke...pa nisem nič kupila, ker mi niso bili kaj preveč všeč... Poleg tega imam za malega za prvo silo dovolj cunjic, ko pa malo poraste gremo spet v šoping...Sem pa kupila spalne vreče in sicer 70 cm in 90 cm.... So se mi zdele kar ok in malo manj kot 8 eurov mi je res malo...
Ta manjša bo nekje od 4 m dalje... Če bo pa pretanka, bom ga pa še malo pokrila....Ta večja je pa od 12 m do 36 m.

Iščem pa flaneste rjuhce za posteljico 120 x 60 cm. Sem dve naročila pri Neckermanu, me pa zanima če ste jih kje videle? Sicer v bc nisem preverila, še nisem prišla do tja....
Namreč zdaj imam v posteljci eno fino prevleko za čez jogi (nepremočljivo), potem jogi rjuhico-bombažno. Čez pa flanelasto, pod glavco pa mu bom menjala pleničke... In ker bo zima, bi še kakšno flanelasto, saj bo treba zaradi kakšnih uhajanj tam spodi kaj večkrat menjat....

Danes so mi odpeljali na servis pralni stroj, da ugotovijo kaj user posted image  je z njim.Pripeljali enega nadomestnega Gorenje super silence pa kaj ko nimam navodil za uporabo... user posted image  Prodajajo jih ne več, ker je model nekaj let star....

Mizar mi obljublja da pride konec tedna, tako da komaj čakam user posted image  

Jaz sem včeraj pekla jabolčno pito in bom poslala recept...Se mi je zgodilo, da jabolka nisem sladkala in je bila mojemu ful všeč...user posted image  To je pa to, če kosilo zraven kuhaš....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
8.10.2007 18:34:35   
gruška
SCUBADIVER PRIDEM.......... sicer se moram še z mojim uskladit glede varstva, ker pelje svojega očeta na en pregled v klinični, pa mora bit zraven, ker se oče ne zaveda.... ampak nekako bom že zrihtala...... razen če prej rodim (upam sicer da ne....user posted image )............

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
8.10.2007 18:35:36   
TANTRA
user posted image  Sem cel recept napisala pa ga je računalnik požrl.....user posted image user posted image

No, moj malo manj kaloričen recept za jabolčno pito za model premera cca 22 x 36 cm... Jaz sem jo pekla včeraj...

TESTO:
- 55 dag moke
- 25 dag sladkorja
- 8 dag masla
- 1 pecilni prašek
- 2 rumenjaka
- 125 ml hladnega mleka

Testo umešaš, shraniš za pol ure hladilniku.

Nadev:
1 kg jabolk
10 dag sladkorja (ali manj)
cimet

Jabolka olupiš, naribaš, pokapaš z limoninim sokom in pomešaš z sladkorjem in cimetom

Marmelada za pomaz, maslo za pekač.

Pekač namastiš z maslom, dodaš malo manj kot polovico testa, narediš robove in prešpikaš z zobotrebcem. Daš pečt za 10 min v pečico na 180 stopinj.
Vzemeš ven, pomažeš z nekaj žlicami marelične marmelade, dodaš jabolčni nadev in čez narediš mrežo  (tanke trakce ) iz preostanka testa. Malo potlačiš z vilico in pečeš med 30-45 minut na 180 stopinj. (Jaz sem z ventilatorjem)

Ohlajeno posuješ z sladkorjem v prahu.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
8.10.2007 18:38:04   
naraščaj
Hojla,

user posted image  sva po kosilu šla mal na sprehod, pa na eno kavo (jaz belo vročo čokolado, se mi jo je ful zluštalo). Pa ni še tri ure od kosila men pa že slabo. To je user posted image . P asaj bo minal. Pol pa kr neki iščem za jest, ker mislim, da bo pomagal, pa se mi zdi da ne. Pa še tebuh mi je tok otredl, da sem komi prlezla v drugi štuk.

Žirafa user posted image user posted image user posted image  drži se in tvoji pupi tudi. user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
8.10.2007 18:43:19   
nicolina
Ilije, jaz imam tudi en dober recept za jabolčno pito:

Testo: 60 dkg moke
        20 dkg sladkorja
        40 dkg margarine
        1 celo jajce 
        1/2 pecilnega
        ščep soli
        1 dcl belega vina
Pustiš testo stati približno pol ure, nato ga razdeliš na dva dela, in razvaljaš. Je pa to dovolj testa za velik črni pekač iz pečice.

NADEV.: 2 kg jabolk
           Jabolka naribaš na lističe, dodaš sladkor, vanilijev sladkor in jih dušiš
           nekaj časa, da izpari voda.
           Jaz dodam tudi eno plast skute. (zmešam skuto, sladkor, vanilijev
           sladkor).  Pečeš približno 45 min na 180 - 200 C. Ohlajeno posuješ s
           sladkorjem v prahu.

Tantra, bom poskusila tudi tvoj recept. user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 8.10.2007 18:44:52 >

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5494
8.10.2007 18:44:36   
TANTRA
Drugač pa se iz jabolk da naredit še kak kompot, čežana, lahko jih pa daš pečt zraven krompirja v pečico.  Ali pa naredi kako jabolčno ploščo s skuto na hitro:

listnato testo ( zmrznjeno odtajaš in zvalaš) ali pa kupiš tistega vlečenega v Tušu iz Rogle (mmm) - ali kaj drugega od ostalih

1 kg jabolk
pol limone stisnjene
pest rozin
2 vanilin sladkorja
1 večja žlica sladkorja

1/2 kg skute nemastne nepasirane
1 kisla smetana
2 rumenjaka
2 veliki žlici sladkorja
žlička cimeta
1 vanilijev sladkor
sneg 2 beljakov

Pekač ( normalen za pečico) namastiš z maslom, dodaš eno plast testa, čez pomažeš z skutinim nadevom, potreseš z jabolki, čez vanilijev sladkor, sladkor, rozine, dodaš drugo plast testa, na robovih malo not potisneš, prešpikaš z zobotrebcem in pečeš  na 180 stopinj 45 minut do ene ure.

Drugače pa lahko narediš samo z jabolki ali samo z skuto, s tem da obe količini malo povečaš....

No, punce zdaj sem izdala moja dva najbolj sprobana recepta... Pa veselo na delo, lubiji naj pa jabolka ribajo...

Jutri me ne bo, ker vas bi vse okužila...Vas pa lepo pozdravljam že zdaj...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5495
8.10.2007 18:55:18   
scubadiver

Nayya28, Ninočka, Mamathea, Jolly, Martita, Gruška. Scubadiver

Čakamo potrditev:
Nikolina, Foxina

Gruška, pa pripelji otročička sabo. Saj ga bo Jolly tudi..

Hvala vsem za recepte. Bom tudi jaz kakšnega sprobala. Mnjamsk.. Sam kaj ko moj ni preveč navdušen nad sladicami, jaz jih pa tako rada pečem. Ampak potem tud vse sama pojem, to pa ni preveč priporočljivo user posted image
Jaz sem pa sama, je šel moj na "očetovski tečaj" me prav zanima kaj bojo fante naučili. Mu sploh nisem povedala da niti ni tako obveznen, da bi moral samo več plačati pa bi lahko bil na porodu. Ampak saj je prav, da tudi on kaj posluša če že ne hodi z mano na materinsko. saj je otroček od obeh.

SEm pa danes čisto brez energije. Sploh ne vem kaj mi je. Zaspana sem in noge imam kar mehke. Kar preskočila bi že tale oktober da bi lahko odštevala že zadnje dni.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 8.10.2007 18:59:32 >

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
8.10.2007 19:07:49   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Em pa danes čisto brez energije. Sploh ne vem kaj mi je. Zaspana sem in noge imam kar mehke. Kar preskočila bi že tale oktober da bi lahko odštevala že zadnje dni.

Pod tole se pa kar podpišem.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
8.10.2007 19:19:32   
Tanayya29
Ojla.
No,fajn potem jutri ob 15.30.Končno smo se uspele zment...user posted image user posted image ...

Ja,super so tile recepti!Bom še jaz kaj sprobala...

Ilije jaz tud uporabljam dnevne vložke,in tut jst nimam tok gat,da bi si jih kar naprej menjala.Men se zdi,da to kr mal "nakladajo"glede teh vložkov...ma ne vem,men je kdaj prov čudn,sj to pride od znotraj tile izcedkiuser posted image user posted image .Sj pravjo tudi za tampone,da je bolje,da uporabljaš vložke.....bla bla bla...

Joj,jaz mam pa tok perila za zlikat,se bom kar mal lotila....

lep večer...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
8.10.2007 19:24:03   
Mamathea
Pozdravček

Tudi jaz sem se ravnokar vrnila iz sprehoda, ki je trajal skoraj 2 uri in sem prav pošteno utrujena, pa trebuh imam trd kot kamen, tako da grem zdaj lepo malo na kavč, da se stanje s trebuhom pomiri.
Jutri se vidimo Ljubljančanke in komaj čakam, da vas tudi v živo spoznam.
Vsem ostalim tudi krasen pozdrav od zelo izmučene nasedle "tune".user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
8.10.2007 19:28:40   
scubadiver
Ljubljančanke a se katera javi da bo jutri prinesla fotoaparat? Jaz ga lahko samo se bojim da bom pozabila kupit baterije, ker jih nimam...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!