|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
9.10.2007 14:09:38   
scubadiver
O Foxina mi je žal. No upam da boš vsaj kmalu bolje. Drži se, počivaj, kakšnega čajčka z limono, pa bo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
9.10.2007 14:10:41   
Ilije
user posted image

Tako... pa vam pošiljam objemčke nazaj. Hvala punce, res sem boljše voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
9.10.2007 14:22:49   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

scubadiver-tudi moje mlekarne še kar spijouser posted image user posted image user posted image

Tut moje, nič bat vse ob svojem času, a ne???

Jaz sem nazaj od staršev, sem se prav fajn najedla.

Me pa danes ful nekaj boli tam spodaj (v nožnici, al kje), ful taka ostra bolečina, tak fajn zareže na trenutke. In tut ful mi pritiska dol, sem komaj prisopihala do mojih, nazaj me je pa peljal ati. Pa občutek mam, da me nonstop tišči na WC, pol pa sploh kaj dost ne prteče. Izcedek je pa obup, ga je več. user posted image  user posted image

Murnček je poslala sms:

"A je kej novga? Jst se zdaj že učim previjat in skrbet za STAŠA. Dons ga dobim v sobo. Jupi! Zaenkrat bova sama zaradi bacilov. Zdaj sem tle 15dni. Računam, da bova tle v najslabšem primeru še 14dni. Bomo videli. Pozdravi vse na RR! Lp

ČESTITKE ZA MURNČEK IN MAMUŠKO ter njuna sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
9.10.2007 14:38:36   
ajtak
user posted image user posted image ,
mi 3je smo nazaj iz MS user posted image . Smo se naucili rodit tako, da sedaj pa ne bo panike user posted image user posted image .
Celjanke MS imam se jutri 9:30-13:30, v cetrtek 18.10. 9:30-13:30 in v sredo 24.10. ob 16h! Tako, da bi (kar se mene tice) lahko bila kavica tudi ta teden cetrtek ali petek...

javite kaj vam bolj pase! Ostaja pa verjetno pomaranca ob 9h, ne??

Murencek hvala za pozdrave, upam da bosta s Stasem prej doma kot v 14. dnevih.
Mamuska lepo se pocajtaj in upam, da kmalu objames svojega Dominika.
Zirafa, za tvoji pikici in zate pa drzim pesti!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
9.10.2007 14:49:30   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Me pa danes ful nekaj boli tam spodaj (v nožnici, al kje), ful taka ostra bolečina, tak fajn zareže na trenutke. In tut ful mi pritiska dol, sem komaj prisopihala do mojih, nazaj me je pa peljal ati. Pa občutek mam, da me nonstop tišči na WC, pol pa sploh kaj dost ne prteče. Izcedek je pa obup, ga je več. user posted image  user posted image

Mislim, da se pri tebi nekaj dogaja naraščaj. Po mojem mnenju takole nekako izgledajo lažni popadki. Lahko pa tudi, da se user posted image  že počasi spušča in te zato toliko tišči na WCuser posted image

murencek user posted image user posted image user posted image  za vzpodbudne novičke!!! 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
9.10.2007 14:58:06   
barika
naraščaj, takle je mene špikalo par dni nazaj, vsak dan, nisem še nič panike zganjala, danes mi pa trebuh ful otrdeva.v petek imam pregled, pa ji bom omenla stanje (od pikanja, špikanja, otrdevanja, slabosti... pa bomo vidl) upam na kak CTG al pa pregled.

ja ajtak, lahko bi naslednji torek, v petek imam kontrolo, zdej da bi pa hodl popoldne...tudi bi se dalo zmenit, sam mi zjutri bolj paše... sem bolj pri volji in močehuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
9.10.2007 14:58:45   
scubadiver
Murenček hvala za novičke. Upam, da bosta s stašem čimprej doma. 14 dni se sliši še kar dolga user posted image  
Žirafa, Mamuška, še vedno držim pestke in mislim na vaju in vajine tri otročičke. Držita se user posted image  

Naraščaj upam da se pri tebi res kaj ne pripravlja? Oktrobrčkov bo počasi kar dovolj. Kaj če bi ostale raje še malo počakale?

Ilije, hvala za objemčke user posted image  

Jaz pa se počasi odpravljam. Imam še en opravek, potem pa kavica s trebušastimi čvekicami user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
9.10.2007 15:02:09   
naraščaj
Ilije, ne se hecat, jaz še ne morem rodit, saj je še prava štala pri nas. user posted image user posted image user posted image
Saj vem, da na to kaj dost ne morem vplivat, saj res še ni čas za to sem komi v 35t. A  ne da še ni čas?!!?!

Grem mal počivat, saj se bo umirilo.

Mogoče se pa res user posted image  spušča, a to pol pomen, da kmal začne dogajat? Kok je grozno ko nič ne veš kaj te čaka.
Sicer me je podobno špikalo že ene dvakrat ponoč prejšnji teden, sam ni pa blo tak kot danes. In zjutraj ni blo ne duha ne sluha o podobnem. Bomo vidli kaj se bo izcimlo. Bom šla kr mal počivat.

Se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
9.10.2007 15:14:31   
gruška
Naraščaj, take ostre bolečine in pritiske na sramno kost imam jaz vsako nosečnost zadnja dva meseca nosečnosti.... in veš kaj to pomeni? - da se počasi odpiraš.... vsaj pri meni je bilo vedno tko..... to še ne pomeni da boš šla jutri rodit, ampak počivat pa moraš bolj kot bi sicer......... Jaz sem bila vedno že tri tedne prej odprta 3cm...

Ti še kaj napišem kasneje, če želiš, zdaj letim k Marnu...... baj, baj.........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
9.10.2007 15:48:40   
naraščaj
Hvala vsem.

Gruška in ostale ljubljančanke lepo se imejte in prpopajte kako fotko.

Čao

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
9.10.2007 16:12:47   
Ilije
oprosti naraščaj  če sem te preveč prestrašila... bi ti morala povedat tako kot gruška.
Drugače pa upam, da si že bolje in da je zategovanje prenehalouser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
9.10.2007 16:41:26   
kanarka
Tudi moje mlekarne še čakajo na obratovalno dovoljenjeuser posted image . Sem tudi jaz malo potolažena, da nisem edina, ki ji ne funkcionirajo. Prav smešno, kako smo si različne. Sem mislila, da je Bog nardil univerzalna navodila za reprodukcijo, pa vidim, da ni čisto tako.

Čakamo slikce!

Aja,...ne vem kera je že prpopala en recept za ribe (gratinirane). Sem jih včeri probala in so ....mnjammm. Torej hvala.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
9.10.2007 17:26:11   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  za murenčka in Staša, vidva se kar pocrkljajta in želim vama, da bosta čimprej doma.

Jaz sem prejle spala kot ubita, me je kar zmanjkalo, zdaj pa čakam user posted image  da pride in greva na en kratek sprehod, ker več ne bom zmogla.

Čakamo fotke Ljubljančank... 

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5563
9.10.2007 17:41:26   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

oprosti naraščaj  če sem te preveč prestrašila... bi ti morala povedat tako kot gruška.
Drugače pa upam, da si že bolje in da je zategovanje prenehalouser posted image

Ne sploh ne. Ne me resno jemat. Kar bo pa bo. Enkrat tak mora bit, a ne??
Po eni strani bi blo fajn, da bi blo mičken prej (sam kak teden dva ), sam za user posted image  pa bi blo dobr, da še počaka. moja neučakanost je večja, ker je to pač prvič in si želiš, da maš čimprej bebico v roki.

Sem se ravno zbudla. Špika me trenutno ne, občutek tiščanja navzdol pa je še prisoten. Mislim, da bo minal.

Ljubljančanke upam, da uživate.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
9.10.2007 17:46:45   
gruška
Evo mene, sem že od Marna, ostale najbrž še "pijejo" tam......user posted image ..... so(smo) vse na vodi in kakavu..... Punce, sem ful vesela, da se nam je uspelo dobit user posted image user posted image user posted image  in da smo se spoznale, se mi zdi, da bom zdaj še rajši pisala na RR........ Pa upam, da se bomo tudi potem dobile, ko bomo že rodile..... in da se nam pridružijo še ostale, ki jim danes ni uspelo priti......... 

Naj povem tistim, ki jih ni bilo, da smo poslale Mamuški in Žirafi sms, da pijemo na njihovo zdravje. Meni je odgovorila Mamuška, ki pravi naj še na Žirafo pijemo (smo Mamuška, smo), kaj je pa Žirafa napisala vam bo pa Scubadiver napisala, a ne Scubadiver?! Nismo pa imele cifre od Murenčka, da bi še njej poslale sms.....

U bistvu so pa do novembra še trije tedni, tko da se lahko še enkrat dobimo, ne?

Zdaj grem pa še na en sprehod z mojima otročkoma..........

Aja, fotkale smo se na štiri fotoaparate, eni bo že ratal prpopat slikco ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
9.10.2007 17:55:19   
naraščaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gruška, super, da ste se lepo imele.

Celjanke, jaz načeloma še vedno lahko kadarkol, če bo vse ok. Vi kr določte določte termin, tako kot vam paše. So mi Ljubljančanje kr lušte nardile. user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
9.10.2007 18:29:15   
scubadiver
Takole se javljam še jaz. Pri marnu je blo res luštno in tud jaz sem ful ful vesela da se nam je ratalo dobit. Bravo me user posted image  

Žirafin odgovor na naš sms da pijemo na njeno zdravje in seveda zdravje punčk:

"Hvala res vse. Mi se se borimo, vztrajamo ter cakam da jih končno vidim. SE vedno cakam CR, ampak mi je primarij obljubil da je ze skor tu. pazite nase, nacvekajte se in slikajte se tokrat. Pa na zdravje tudi vam. Papa"

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
9.10.2007 18:54:27   
Tanayya29
Živjo!
Jaz sem tudi že doma,me smo se imele superuser posted image ...
Slikale smo se tudi,ena bo že prpopala..Res je bilo fajn...

Hvala Ninočka za prevoz do postaje..;)

Grem malo pojest,pa še potem kaj napišem..

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
9.10.2007 19:20:29   
nemrak
user posted image user posted image ,
celjanke, jaz imam v sredo 17.10 pregled ob 8.15. Imam pa CTG, tako, da bo malo dalj trajalo. Pa še v Šentjurju imam G.
Drugače pa lahko kateri koli dan !!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
9.10.2007 20:12:12   
sonchek
no končno sem dobila internet, tudi tukaj "bogu iza nogu"...
...sedaj bom malo več z vami in vas bom probala sproti prebrati...user posted image user posted image user posted image

...sicer pa nekaj berem da naše kr odhajao med oktobrke...haloooo kaj je zdej to...dejmo še mal počakat...mene je kr stisnl ko sem videla kaj se dogaja...
..punce drgim pesti da vsaj še malo naši bejbiji počakajo v trebušku...še prekmalu bo prišel čas ko bodo privekali na svet...

...še tukaj ISKRENE ČESTITKE MURNČKU IN MAMUŠKI...sedaj se pa lepo crkljajte in se čimprej javite....beremo se pa na "starši čvekajo"...user posted image
...lep večer..in srečno vsem...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
9.10.2007 20:18:12   
Ilije
Super Ljubljančanke, da je srečanje uspelo.

Glede srečanja celjank... določite dan, jaz lahko načeloma vsak dan!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
9.10.2007 21:47:42   
gruška
Ja kaj je zdej, a smo se pri Marnu vse zmenile, da zdaj nobena nič ne piše? Ponavadi rabim dva dni, da vas vse preberem........user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
9.10.2007 21:58:30   
Tanayya29
ja ane?
verjetno smo se res vse zmenle...user posted image user posted image .
Nobene ni...kje pa ste vse?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
9.10.2007 21:58:32   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ja kaj je zdej, a smo se pri Marnu vse zmenile, da zdaj nobena nič ne piše? Ponavadi rabim dva dni, da vas vse preberem........user posted image

Ja men se tut zdi. Kr poniknale ste vse.

Kaj je zdaj to??? user posted image user posted image  Al ste vse gledale dr. Housa??? Jaz sem ga. Ta je pravi model. Pomoje bi ga jaz v resnici pregriznala, sam klinc, ko je pa dobr dr. z dobro ekipo. No, vsaj v filmu.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
9.10.2007 22:02:25   
martita
Čau!

Ljubljančanke, lepo, da smo se srečale user posted image user posted image ...naslednjič pa z vozički in mogoče celo v večjem številu!

Jaz sem se zadržala pri Marnu še do pol osmih...na koncu nas je bilo že tolk, da smo mogli dve mizi skupaj dat in smo si pol še palačinke naročili...user posted image ...njami...

Danes sem dobila lupinico domov...pa me zanima, tiste, ki imate maxi cosi...kje se skriva tista črna strehica?user posted image Vse sem preiskala, pa ne najdem...

Lep večer še naprej!
user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?