|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
8.10.2007 19:37:21   
Ilije
Hvala TANTRA in nicolina za recepte. Bom vsekakor preizkusila, ker jabolk imamo več kot dovolj doma.user posted image

Vsem ostalim tudi krasen pozdrav od zelo izmučene nasedle "tune".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem slišala že marsikatero prispodobo za nosečnico v zadnjem mesecu, samo kaj takšnega pa še ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
8.10.2007 19:51:28   
TANTRA
Glede vložkov moj komentar:
glede na to, da sem kar nekaj časa krvavela, potem pa še imela rumen izcedek, sem imela "ta malo" od zunaj čisto vneto. od teh vložkov.......Peklo, bolelo, da sem si mazala z Bepanthen kremo..
Imam pa spodnjih hlačk kar veliko - sem si naredila zalogo, ko sva šla pozim jadrat, pa ne moreš met tangic ali kaj bolj finega ....in sicer ima interspar ravno zdaj akcijo teh boksarc Pascarel - po 2 kom skupaj dosti ugodno, barve pa roza, turkizna, bela, črna....  in sem  kar brez vložkov...pa si jih kar menjam in me spodaj nič več ne peče....
Tako da ta izum vsakodnevnih vložkov je po svoje dober, da ti ščiti perilo po drugi strani pa povzroča kar precej nevščenosti....Pa čeprav always, pa aloe vera ali še kaj drugega...Narava je narava...
Pa še diha bolj preko hlačk...Zdaj razumem zakaj imajo bebike vnete ritke....
Sem bila sama precej na tem...

Aha pa še en nasvet, čeprav mogoče že veste: Če kupujete Pampers, kupujte tiste na katerih piše: MADE IN GERMANY - Muller jih ima, v Intersparu, Mercator, dm pa so POLJSKE.. Razlike v ceni skoraj ni, med kvaliteto pa ogromna razlika. Nemške so ful bolj vpojne, ne spuščajo ob strani ...

Jaz sem se sicer zafrknila, ker sem jih kupila v dm, ampak naslednje pa ziher probam kupljene v Mullerju. Me je na to opozorila prijateljica ki ima sedaj 3 tedne starega sinka....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
8.10.2007 19:56:24   
DEBELUŠKA30
MAMUŠKA, še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , še z moje strani!
Jaz sem imela danes ultrazvok pa mi je rekel, da je moj user posted image  za en teden "prevelik", ni pa nič več komentiral!
Kaj to pomeni, da bom en teden prej rodila, al še kaj drugega, ali ima katera še podobno "izkušnjo"? Kaj so pa vam rekli?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
8.10.2007 20:10:49   
Tanayya29
no,sj vsak po svoje glede vložkov...jst jih tud nisem neki časa uporabljala,pa sm imela še vedno izcedek...
men se uglavnem zmeša,če jih nimam..jst ne morem hodit okrog pa si spodnje hlače menjat..raje si vložek zamenjam!

Žirafa..en velikuser posted image zate in tvojiuser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 5504
8.10.2007 20:17:33   
nemrak
user posted image user posted image ,
ker ste glih pri receptih, bi vas pa jaz vprašala, če ga ima katera za
čokoladne rolce. Vem, da ne paše zraven nosečnic user posted image , ampak, nas je veliko sladkosnednih .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
8.10.2007 20:25:10   
ajtak
Hm, kaj pa je to? Cokoladne rolce?

nemrak, cestitke ob obletnici (malo pozno sicer... )

Ce ti ni cist jasno kaj mislim si v ponedeljek (prejsnji) praznovala prvo obletnico vclanitve na RR user posted image user posted image .
Kdaj pa castis user posted image user posted image user posted image ?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
8.10.2007 20:31:32   
gruška
Za jutri bom še videla a pridem sama, al z enim otrokom, al z obema,...... pridem u glavnem ........

Sem pa zadnja dva dni več na telefonu z Mamuško kot z mojim user posted image .......user posted image
U glavnem prej mi je poslala sms:

"Popoldan sem končno videla družinski zaklad št.2, zame najlepši v tisti množici. Je še zlatenčen, kljub tr., a ne kritično. Pogledal me je, se nasmejčkal, prijel prst user posted image  zlatek je! Pestovat + dojit ne morem, dokler ima popkovni kateter. Upamo na najboljše!"

Tudi mi Mamuška upamo in držimo pesti!!!!!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
8.10.2007 20:32:58   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Em pa danes čisto brez energije. Sploh ne vem kaj mi je. Zaspana sem in noge imam kar mehke. Kar preskočila bi že tale oktober da bi lahko odštevala že zadnje dni.

Pod tole se pa kar podpišem.

No tudi jaz se pod to podpišem
Glede dnevnih vložkov pa imam jaz tudi ta problem da jih ne prenašam ,zato si pa dajem vato na hlačke in je čisto drugač,nič ne peče.Imam pa teh izcedkov že pol kufer,kar vliva se fuujjj

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
8.10.2007 20:34:29   
Laubica
Mamuška-vse dobro tebi in tvojmu sinkuuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
8.10.2007 20:38:06   
Ilije
Kako lepo je prebrati, da se mamuška  in dominik  tako dobro držita! Bravouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
8.10.2007 20:40:28   
scubadiver
Mamuška in Žirafa še vedno držim pesti za obe in za vse tri vaše otročičke.. Za dve princeski in enega princa. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
8.10.2007 20:45:46   
ajtak
user posted image , sem dobila kar rosne oci, ko sem brala mamuskin sms...

Ena user posted image za Mamusko in Dominika in Zirafo in njeni princeski...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5512
8.10.2007 20:46:20   
Tanayya29
Bravo Mamuška in Dominik..ena ima tok lep podpis tle na RR-ju napisan :"Le en otrok je najlepši,in vsaka mama ga ima!"

Žirafa drži se....user posted image

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 8.10.2007 20:51:40 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 5513
8.10.2007 20:55:02   
scubadiver
Nayya ta podpis pa tudi mene vedno znova gane ko vidim njen post. Pa tako zelo je res to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5514
8.10.2007 20:58:02   
Dajica
Tudi jaz uporabljam dnevne mini vlozke in sicer mi jih je prinesla ena znanka, ki dela v Tosami. Jih dobro prenasam, ker so cist naravni in si sploh ne predstavljam, da bi bila brez njih, ker imam tudi izcedek. Sem uporabljala tudi od Always, ze prej, pa mi niso ustrezali, me je peklo. Ti so pa fajn.

Naslednji pregled imam ta petek, v cetrtek pa moram dati spet kri pa vodo. Upam, da bodo tokrat izvidi boljsi kot prejsnjic.

Lp, grem mal pred tv user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5515
8.10.2007 21:09:25   
Špelka
Tudi mi Mamuška upamo in držimo pesti!!!!!!!

Tudi jaz, Mamuška, vama držim pesti in verjemem, da bo vse še v najlepšem reddu! user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda - ISKRENE ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
8.10.2007 21:13:54   
Ilije
pozabila prej vprašat: murencek in Staš bosta pa verjetno že kmalu domov prišlauser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
8.10.2007 21:15:53   
nicolina
Mamuška, držta se user posted image user posted image user posted image , prav tako žirafa in njeni dve  user posted image user posted image .

Jaz tudi uporabljam dnevne mini vložke, ampak je tako, da pride ker dan, da imam ful izcedka, ker dan pa nič. Vrejetno je res tako, kot se navadiš.
Tantra, hvala za informacijo o Pamperskah, jaz bom verjetno uporabljala Fixies. user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
8.10.2007 21:46:18   
kanarka
Se prijavljam v klub vložkaric. Se mi zmeša brez njih. Verjamem pa, da ima Tantra prav. Z vložki ni dihanja,...pa čeprav sama vedno kupujem tiste "luftig". Sam sem zdejle 2 dni probala brez njih, pa je blo, kot da imam polulane hlače. Za popuser posted image .. Ne morem, tudi boksarce bi ble čist mokre. Izcedek je res močan, čeprav me nič ne peče in nimam nobenih posledic.

Me pa zadnje dni daje slabost. Je to normalno? Seveda poleg zamašenega nosu. Drugač pa je tuki za crknt vroče. 30C in ne poneha. V stanovanju imam konstantno 27C. Ponoči se niti stiskat ne morem. Sej pravijo, da je v toplih krajih nataliteta slabša. Zdej vem zakaj user posted image .

Aja, Pikapikica...glede tvojga problema. Nič ji ne zameri. Že ima svoje razloge in jih spoštuj. Ima pravico do tega, da kaj zadrži zase in s tem ni nič narobe. Če pa bo imela slabo vest zaradi tega, ...jo bo pa imela ona in ne ti. Glavno je, da se vsak zase ravna tako kot misli, da je prav, pa čeprav je to za drugega narobe. Sej vsi na koncu koncev plačujemo svoje račune in ne tujih.

Ljubljančanke...jutri pa res slikico.

Žirafa...drži se user posted image user posted image user posted image , končno je prišel vaš čas.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5519
8.10.2007 22:29:12   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Tantra, hvala za informacijo o Pamperskah, jaz bom verjetno uporabljala Fixies.

Tut jaz razmišljam, da bom začela s Fixies. Pravjo, da so zlo dobre te za novorojenčke. Se pa dobijo sam v BC al še kje drugje??? Čeprav sem nabavla kar nekaj Pmpersk za pol (4-9), ko so ble v akciji. Jih bomo že ponucal, saj bo user posted image  velik lilanja in kakanja.

Men je spet slabo da za user posted image .

Kar se dnevnih vložkov tiče, nisem nikol opazla, da bi zaradi tega mela kaj vneto ali rdeče (sicer zdaj tja dol itak nič ne vidim user posted image  user posted image ), tut peče al srbi ne. Je pa izcedek skoz prisoten in zelo nadležen. In ja tut jaz nimam tolk gat, dabi lahk tak pogosto menjavala, ker če ne pa se mi zdi kot, da sem skos posuser posted image . user posted image user posted image

No kar se pa teh receptov tiče,sliši se vse dobr, sam jaz ful nimam rada peciva iz jabolk, al  lahk uporabim kaj druzga namest jabolčnih nadevov. Morem rečt, da v osnovi sploh ne pečem rada, ampak rada kuham.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
8.10.2007 23:14:12   
nicolina
Naraščaj, res je, Fixies se dobi samo v BC, uvaža jih pa Hartmann.
Jaz sem se odločla za njih zaradi nekaj izkušenj, ki so jih imele moje kolegice, pa tudi moj user posted image  je včasih delal z njimi in jih imamo kar nekaj na zalogi. Tako, da za prva 2, 3 mesece bo sigurno plenic dovolj. Upam samo, da bom zadovoljna z njimi. user posted image

Grem počasi spat, lepo nočko vsem in prijetne sanje..

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
8.10.2007 23:29:51   
ninocka
Da povem, kako je ratalo danes moje kuhanje -  moj user posted image je bil ful navdusen, se tamal je mal jedel, sem pa zraven nardila se krompir, pecen v pečici.  Vsi smo se najedli, en kos mesa je ostal in sta ga na koncu mačka ukradla, ko smo šli mi mal ven.  Tko da VB, še enkrat hvala za recept user posted image user posted image

Drugač sem pa oprala en stroj cunjic - sem dala prat benkice oz majčke na preklop in žabice oz. spodnje dele pajackov. Pol pa se posušila v sušilcu in se toplo zložila. Tko da bom zdej sam mal s  paro polikala, pa bo. jutri me caka drugi stroj, verjetno bodo to plisasti pajacki. Joj, kolk so to majhne cunjice...sploh ne morem verjet, da je bil kdaj moj piškotek v to oblečen user posted image

Mi je pa danes kapnilao, da imam še max 20 dni do poroda user posted image user posted image uh, kolk bo to hitro...pa zgleda da tud jst ne bom novemberka user posted image user posted image sej po eni strani je boljš, ker imamo november čist nabit z RDji  (enako je avgusta), oktober je pa še frej oz. ma RD samo svak user posted image user posted image user posted image
...mah, kr neki bluzim, me pa drugač vse boli, se mi zdi, da me danes ekstra brazgotina matra, da o križu niti ne govorim...prej sploh nisem mogla s kavča vstat, mi je mogu moj pomagat, pa še to je trajal kr par minut, pol pa še hodit nisem mogla zarad bolečin. Ko sem se končno nekak skup sestavla, sem hotla it na WC, moj pa kr za mano user posted image user posted image user posted image sem mu rekla, da ni treba z mano it, da mi ne bo hudga, pa me je vprašal, če sem ziher, da ne bom na WCju rodila user posted image user posted image user posted image

eh, nič, no, lepo spite, jst grem tud v pojstlo, ta kavč mi je res čist neudoben user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5522
8.10.2007 23:49:22   
Ilije
user posted image Lahko noč!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
9.10.2007 8:01:30   
scubadiver
Dobro jutro čveke...
Sem vam pripravila zajtrk preden tečem na materinsko šolo:
user posted image
Danes imamo fizioterapijo. Me prav zanima kaj bojo povedali.. Se javim kasneje, ljubljančanke se pa itak kmalu vidimo. komaj čakam user posted image  A lahko ena prosim vzame fotoaparat?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
9.10.2007 8:01:43   
kesi
Dobro jutro!!!!

Da pridete k sebi sem vam skuhalauser posted image !

Kako ste spale? Jaz se samo obračam iz enega boka na drugega, tako da sem zjutraj čisto zlamana. Kaj čemo, tudi to je del nosečnosti. Zdajle odhajam k zdravniku, da mi zaključi bolniško, ker namreč jutri nastopim porodniškouser posted image .

Kar se dnevnih vložkov tiče, sem imela podobne težave kot ve, sedaj pa uporabljam Tosamine VIR NATURE slip. Narejeni so iz 100% bombaža in se priporočajo ženskam z občutljivo kožo.

Lep dan vam želim!!!

KESI

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!