ninocka
|
Da povem, kako je ratalo danes moje kuhanje - moj je bil ful navdusen, se tamal je mal jedel, sem pa zraven nardila se krompir, pecen v pečici. Vsi smo se najedli, en kos mesa je ostal in sta ga na koncu mačka ukradla, ko smo šli mi mal ven. Tko da VB, še enkrat hvala za recept Drugač sem pa oprala en stroj cunjic - sem dala prat benkice oz majčke na preklop in žabice oz. spodnje dele pajackov. Pol pa se posušila v sušilcu in se toplo zložila. Tko da bom zdej sam mal s paro polikala, pa bo. jutri me caka drugi stroj, verjetno bodo to plisasti pajacki. Joj, kolk so to majhne cunjice...sploh ne morem verjet, da je bil kdaj moj piškotek v to oblečen Mi je pa danes kapnilao, da imam še max 20 dni do poroda uh, kolk bo to hitro...pa zgleda da tud jst ne bom novemberka sej po eni strani je boljš, ker imamo november čist nabit z RDji (enako je avgusta), oktober je pa še frej oz. ma RD samo svak ...mah, kr neki bluzim, me pa drugač vse boli, se mi zdi, da me danes ekstra brazgotina matra, da o križu niti ne govorim...prej sploh nisem mogla s kavča vstat, mi je mogu moj pomagat, pa še to je trajal kr par minut, pol pa še hodit nisem mogla zarad bolečin. Ko sem se končno nekak skup sestavla, sem hotla it na WC, moj pa kr za mano sem mu rekla, da ni treba z mano it, da mi ne bo hudga, pa me je vprašal, če sem ziher, da ne bom na WCju rodila eh, nič, no, lepo spite, jst grem tud v pojstlo, ta kavč mi je res čist neudoben