|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.10.2007 22:36:28   
tejčica
Naš mali je bil pa danes popoldan teeeečen, da ne pomnim če že kdaj tako.  Smo imeli za it na en rd, pa sta šla potem samo Taja in moj. Mali se mi je doma jokal celo uro in to v naročju. Sem bila že čist obupana. Pa jest ni hotel, ne flaše ne GH. Ko je končno zaspal, se je že čez četrt urce spet zbudil z jokom, ampak pol sem ga uspela s flaško pomirit in je zaspal nazaj. Je vlekel skoraj do sedme ure, ma ni zdržal dolgo pokonci. Ob pol osmih je že začel nočno spanje. Mislim da so bili krivci za to norijo danes zgornji zobki. Bošček moj mali.user posted image

Sedaj grem pa spat in upam da ne bo budnic pred jutrom.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11801
6.10.2007 22:43:16   
dskubin
Evo, zdej pa res grem. Sem počakala samo še, da se javi moj - je šel v Belo Krajino na fantovščino k našemu cimru. No, sej poklical me je pa cimer, da mojga 3 dni ne bo nazaj. Jao mene.
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
dskubin za pucanje probaj uni recept od barči, dvigni noge visoko visoko v luft user posted image

A tkole? user posted image
Bom probala ju3.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.10.2007 22:56:47 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11802
6.10.2007 23:20:25   
skačica
čer!

Cel dan nisem imela nič časa za RR, ampak zdele si ga bom pa vzelauser posted image . Vidim, da ste fino razpoloženeuser posted image , res fajn, dani več nesoglasijuser posted image .

Zjutraj sem malo pospravljala, za družbo sem imela Izo, ki ji je prav všeč zvok od sesalca, mož je bil odsoten cel danuser posted image . No, ampak me je razveselil s svojo bančno karticouser posted image  in navodili naj grem kar v BC in kupim spiderjauser posted image . Sem poklicala še kolegicouser posted image  za družbo in smo šle. Seveda v LJ, ker v Velenju so me na vprašanje ali prodajajo vozičke Mutsyje vprašale, če je to igračauser posted image user posted image  Najprej smo šle v Šiško, ampak ker jih tam še ne držijo, smo šle v BC in kupile pinkijauser posted image . Mater je lep, Iza pa not kot prava mini damicauser posted image . Jo pofotkam in pokažem slikce. Oglasile smo se še v Mullerju in na tržnici, kjer sem nakupila nekaj sadja. Iza je čist nora na melono in poje res veliko kašice za malico. Zraven ji zmiksam še hruško in jabolko.
No, na koncu smo šle še po očija, ki je bil na službeni zabavi. Naporen a lušten dan.

banana- našo Izo zapira, zato je bolj redko na jedilniku.Pa kuhan korenje tud.

voda- do sedaj sem jo prekuhavala, razen Evian, zdaj pa tud druge ne bom, čeprav izpod pipe si pa tud ne upam dajat. Imamo privat izvir, pravijo da je ful fajna voda, ampak Bog ve kdaj je bila anzadnje na analizi. Bomo kar flaširano uporabljali.

mazanje ritke- vedno jo namažem, res redko se zgodi da ne. Nikoli do sedaj pa nismo imeli problemov s kakim vnetjem.

tejčica- dol se vrž in vse štiri od sebe in počivaj. Nehi tok delat.

pikca- tale je bla pa dobra. Se ti vsaj cunje in darila ne ponavljajo, če jih že prodajalke usmerjajo.user posted image

meaa- blagor ti, vsaj za pucat je dobra tale tvoja tašča, ne?user posted image Men pa tašča cunje kdaj opere in obesi pa včasih se k njej povabim na kosilo, recimo danes, ko je kuhala ričet, jaz ga imam pa full rada.

barči- lepo se imejte jutri.

draja- upam, da ni kaj hujšega, morda bo pa tud pri vas zobek, pri nas ni še vedno ničuser posted image . Sicer pa jaz Izi skuham suhe slive, jih primešam v sadno kašico in potem mala full kaka.

kati- jaz sem danes tlačila spiderja spredaj pred zic, ker sem v prtljažniku imela traxxa in polne vreče sadja in robe iz Mullerja in sem ga komaj not stlačilauser posted image . Drugač ga bom verjetn v prtljažniku vozila. Ne morem verjet,. da ga stlačiš za zic. Pol pa imaš tam res dost placa.

avtosedež- sem si jih danes ogledovala in skoraj za sigurno bomo kupili Romerja kinga. Vidim da mamice, ki imate po 2 otročka in s tem pač že izkušnje, po večini bolj hvalite Romerja. Pa tud meni se zdi kul. Kupili ga bomo enkrat novembra, uporabljat pa ga bomo začeli bogve kdaj. Ko bo Iza dovolj težka.

slumpo- je luštno za opremo za stanovanje zapravljat. Jaz sem v tem tako uživala, ko bomo šli pa v hiško pa spet in komaj čakam. Mož obljublja v bajti tudi jacuzzi al kako se napiše, nima veze. In veeeeeeeeliko sedežnouser posted image . Že sedaj nimava majhne, ampak potrebujeva večjo, ker je mož precej velik

dskubin- ja, tkoleuser posted image . Sej znaš.

Lahko noč.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11803
7.10.2007 7:49:40   
dskubin
Dobro jutro, sončki! Evo, zajtrk sm pripravla, zdej pa šibam hitro pripravt za kosilo, dokler so otroci pridni.
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11804
7.10.2007 7:56:12   
pocka
Jutro, kje ste vse, še spite?? Jaz že pridno pijem kavico. Upam, da bo danes lepo vreme, da greva s Tajo malo okoli, ker moj dela cel danuser posted image .

draja - polno polno pikakpok za Živo, da bo kmalu boljše

sezam - ja, vročino je imela točno 3 dni, kar naenkrat je vročina izginila, naslednji dan so se pojavile pikice, so pa tako čudne, po obrazu jih ima ene 5 in zgledajo kot bi jo nekaj pičilo, po celem hrbtu in trbuščku pa so take čisto drobne drobne...., mah ne vem, bomo bideli, če bo jutri še vedno tako, bomo šli malo do P se pokazat

avtosedež -  mi imamo ultimaxa in je še vedno obrnjena nazaj, sem pa glih včeraj študirala, če bi jo počasi lahko obrnili, ker noge ful v sedež tiščiuser posted image . Sem zadnjič P vprašala kdaj lahko obrnemo oz. nabavimo tiste sedeže, ki sobrnjeni naprej, pa mi ni znala odgovorit.
thaiss - user posted image za zapravljanje, ma, mi smo v bistvu šli kupit mami darilo, ki bo imela rojstni dan in pol sem šla jaz še za čevlje pogledat in itak, da sem na koncu kupila nekaj bolj škornjem podobnega in temu primerno dražjega user posted image user posted image user posted image (moj se je samo križal), pa malo špežice smo naredili in to je to, bomo pa kmalu vajo ponovili.

tejčica - naša je bila tudi včeraj tako sitna, da se ne da opisat, še dobro, da je bil moj doma in sva jo vsak malo imela, ker če ne bi se mi zmešalo. Niti,da ne omenjam, da imamo GH štrajk, še dobro, da ziza pali user posted image . Smo pa našli krivca, imamo drugi zobek!! Ma boga, spet vam ni ratalo vsem skupaj iti na rd.
skačicauser posted image za nov nakup, vse za to, da bo Iza uživala user posted image user posted image user posted image
slumpo - user posted image za akcijo opremljanja, jaz tudi rada to počnem

barči - lep krst vam želim

dskubin  -upam, da se ne bo uresničilo to kar pravijo kolegi user posted image , pa da se tvoj danes vrne domov. Upam, da si dovolj visoko noge dvignila, da se je stanovanje samo spucalo. user posted image user posted image user posted image

voda - jaz uporavljam ustekleničeno, je rekla P, da zdaj so pa že tako veliki, da ni treba več prekuhavat, tiste iz pipe pa raje ne uporabljam za Tajo, ker imamo vodo za en k...
Dete se je zbudilo, danes jo moram pa prav pohvalit, smo spali 10 ur v kosu + 1,5 ure je še zdaj potegnila.user posted image Zunaj se že kaže sonček. Šibam, ciiiaoooo.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11805
7.10.2007 7:58:24   
tejčica
Tija & Majcika, user posted image  za 7 mesecev.
Jaz že uživam ob kavici, dajte še ve user posted image . Pri nas trenutno še vsi spijo in imam taaaak ljubi mir. Danes nameravam uživat v nedelji. Doma imam kolikor toliko vse narejeno, kosilo kuha tašča, skozi polkno pa že sili user posted image .
Skačica, user posted image  za uspešno user posted image .

Preživite lep dan.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11806
7.10.2007 8:03:28   
tejčica
Vidim da sem tolko časa pisala teh par vrstic, da ste bile že postrežene s kavico. No, raje dve kot brez ostat.user posted image
Pocka, user posted image  za drugi zobek.

Barči, danes vam želim lep dan, da bo šlo vse po planih in da boste vsi uživali na krstu. Pa seveda čakamo slikice.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11807
7.10.2007 8:27:09   
draja
Jutro!

Hvala Dskubin in Tejčica za zajtrk. Samo virtualnem svetu si zdaj lahko privoščim takšnole tortico in kavico z mlekom, zato se prav priležeuser posted image .

Hvala vsem, da ste držale pesti. Včeraj smo imeli res zelo naporen večer, saj se je Živa kmalu po tem, ko je zaspala, zbudila in ni in ni mogla nazaj zaspati. Dve ure smo se matrali, jaz sem pa vmes še torto pekla, tko da sem šele ob 23-ih prišla do večerje. Noč je bil potem klasika s trikratnim bujenjem, danes pa smo se zbudili brez vročineuser posted image . Upam, da ji ne zraste več in bomo lahko šli k mami praznovat teh 6 mesecev, ker drugače jih bomo stari že 7 prejuser posted image .
Skačica lepo, da si si včeraj vzela toliko časa za RR in seveda čestitke za Spiderjauser posted image user posted image . Pa tko blizu mene si se potikala, midve se pa še vedno ne poznavauser posted image . Upam, da se res kmalu spoznava.

Pocka čestitke za drugi zobek in seveda tebi za čevlje!
Thaiss fajn ste preživeli včerajšnji danuser posted image . Go shoping, go shoping, go shoping!

Tejčica danes pa res moraš obvezno na polno uživat v brezdelju in se predajat sončku in sončkomauser posted image .

Voda mi pa prisegam na tisto iz pipe, samo zaenkrat jo še prekuhavamo. V tej iz vodovoda so namreč dodani nujno potrebni minerali (zdaj ne vem točno kaj je že dodano - nekaj za ščitnico v glavnem), ki jih ustekleničena voda ne vsebuje, tko da ni fajn bit celo življenje samo na ustekleničeni. Enkrat sem brala, da imajo otroci v južni Italiji, ki pijejo samo ustekleničeno vodo, že probleme z zdravjemuser posted image .

Čestitke Tija!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11808
7.10.2007 8:46:46   
Anonimen
dobro jutro....cestitke Tijauser posted image ....mi imamo pa ze tretji dan po cepljenju vrocino,danes zjutraj je bila najvisja do sedaj 38,2 pa ene 3krat na dan driskouser posted image ...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11809
7.10.2007 9:08:34   
tejčica
LeINA, user posted image  da bo Tai kmalu dober.
Draja, lepo praznujte. Pa čakamo slikico user posted image in male princeske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11810
7.10.2007 9:24:29   
Pikca
jutro,
nas pa danes čaka še ena (zadnja) žurka za Živin 3. RD. vČERAJ JE DOBILA ROLERJE IN JE ČIST NAVDUŠENA, SMO MORALI KAR V STANOVANJU SPROBAT (ups črke). Ji kar greuser posted image , pol prilepim kakšno fotko, zdele imam samo levo roko frej...

Tia cestitke za 7ko!

skačica, user posted image za nakup! Meni je ful všeč ta voziček.

pocka, user posted image za zobka!

tejčica, tko se govori, včasih se je pa tud treba spočit!

lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11811
7.10.2007 9:26:45   
Pikca
Leina, tudi od mene enouser posted image za Taia!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11812
7.10.2007 9:31:05   
slumpo
aloooo

LEINA...že tri dni reakcija po ceplenjuuuuser posted image ...naš ma tretje ceplenje ravno v petek...v nedeljo pa jaz praznujem rojstni dan...in glede na to da je bil bogi že po drugem ceplenju ajoj kaj šele bo...user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem bončkanimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi ja sej spimo sam če mali ni čisto ob meni pol ni nič...
včiraj zvečer sem se priplazila v spalnico tako potihem da me tudi muha nebi čula ...a moj Anejči se je zbudu ker me je zaznal (ne vem kako) in začel jokat..ko pa sem ga k sebi vzela je pa krasno noč prespal...samo 1 futranje vmes pa prec nazaj zaspal...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11813
7.10.2007 9:45:56   
Pikca
evo fotke:

user posted image  

user posted image

user posted image

pa še naš 6-mesečnik Jernejček:

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11814
7.10.2007 11:03:35   
Dajadada
Draja, če meriš v ritki ima vročino, ko preseže 38 stopinj. Bravo za kakico, mogoče se je pa tok napenjala, da ji je zakuhal.

Meaa, kdaj, pa kdaj pa paše, da ti tašča kaj naredi. Ti jo kar ponucajuser posted image .

Taya, sem vedela, da mora biti pri vas kaj z netom narobe, ker se tako dolgo nisi oglasila.

Pikca, user posted image  torta in oba tamaučka.

Dskubin, si se pa potrudila z zajtrkomuser posted image . Njami.

Pocka, thaiss, blagor vam k imate tok blizu IT. Jst nisem bila v torriju že vsaj eno leto, me pa mika in trst bo zihr padu, ko gremo za 1. nov. na mini dopustek v Portorož. Včasih me otroške štacune še niso zanimale, zato se sploh ne spomnim, kaj je kaj v torriju za naše bebiceuser posted image  Kje sta vidve nabavljale?

Barči, tvoj recept za pucanje je user posted image

Peg perego je tudi user posted image , meni je fuuul všeč. 

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11815
7.10.2007 11:19:32   
K_a_t_i
Jutro!

Moja 2 že 2 urci spita (predvidevam, da se bo hmal nehalo user posted image ), tko da sem mela malo kvalitetnega časa "zase" - drgnila kopalnico, par stvari zašila, za južno prštimala,...

Skačica - bravo za nakup user posted image . Čakamo slikce. Drgač pa mislem, da men pred prvi zic tud ne bi šlo, k je armaturka na poto. No pa sej za zadnjega ne gre tko, da bi ga kr not zabrisala, se je treba it mal tetrisa - ampak glaven da gre, če gremo na počitnice, da je prtljažnik frej in da je voziček na dohvat ruke (ne pa da je vse na njega naloženo, pol se pa nekje ustaviš pa si droben!). Drugač pa mam jst tud v prtljažniku - najbolj izi pa še vidi se ne takoj (3. nadstropje brez lifta, se pravi, da je vozek ves čas v avtu).

Žabika - mal pa sem zdej boljš volje! Keri avtosedež ste nabavli? Moj je reku, da una štanga gor al dol - če se toook struskaš, da bi zic odtrgal, ti tud štanga ne pomaga. Na žalost im averjetno prav. Upam, da ne bomo nikoli testirali varnosti teh sedežev user posted image .

Super zajtrk ste zrihtale, punce! Za razliko od mojga kruha z margarino + kakava, kar je moj standardni zajtrk, mi je tortica prav pasala user posted image .

Pikca - u, superca! Jst tud koooomaj čakam, da bo Žiga rolal user posted image .

Slumpo - pol pa komot še za nas najdeš kej za v dnevno. Men se pa toook ne da.

Evo, moja 2 fanta sta pokonc! Šibam. Upam, da gremo ven na sprehod s kavico (v obratnem vrstnem redu). user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11816
7.10.2007 11:27:36   
Taya85
Dober dan.

Jaz se ravno spravljam k pucanju, tako da če ima kaj frej časa mi lahko pride pomagat user posted image .

Moj user posted image  me je danes zjutraj zbudil z eno tako idejo da dol padeš, je rekel, da bova imela še enega user posted image  leta 2011, ker mu je en električar user posted image  izračunal, da je samo takrat možno, da bova dobila fantka. Sem se skor poscala od smeha, kakšne ma to, si tok želi fantka, da bo šel nazadnje še k vedeževalki user posted image .

Drugače pa nič novega, plazimo se še ne, zob tudi še nimamo, trmarimo 100/h, kakamo 1-2 na dan, mami pa tud še ni začela hujšat user posted image .

voda mi jo še vedno prekuhavamo

dajadada sem zadnič pozabila Nejcu čestitat za plazenje, tko da bo zdaj lahko Lino na hrbtu okol vozil user posted image

pikca user posted image za torto, Živo in žurko, kje ste pa te puzle s slikicami kupil

leina user posted image user posted image   in čim prej se pozdravite

Lp, vsem in uživajte

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11817
7.10.2007 11:47:22   
sezam
pocka - sigurno je 6. otroška. Mi smo imeli tudi take drobne pikice. Vročina je tudi kar naenkrat izginila, potem je bilo pa skoraj en dan mir, nato pa so se pojavile pikice.
avtosedež - će nogice že tišči v zadnji sedež, potem bi jo lahko obrnila naprej. Saj v primeru, da bi prišlo d trka, bi nogice otrpele sigurno poškodbo user posted image
user posted image  za 2. zobek

Pikca - user posted image user posted image  ful lepa torta. Kje ste jo pa naročil?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11818
7.10.2007 12:06:38   
Anonimen
mi imamo ze 38,4...sma mu dala sirup,vse ven spuknil,sma prskusila z brizgalko...ista zgodba....mu bom pol mlacno kopel nardila...ampak zdej mi sploh ni jasno a je lahko tako dolgo reakcija po cepljenje-3dni al pa smo kako virozo fasali...bom jutr P poklical....

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 11819
7.10.2007 12:07:03   
Naomi
no, dan user posted image

...smo se lih odpravlal ven, pa je mulo zaspal in zdej tuki u minicu pa visokih petkah cakam, da se zbudi user posted image , da gremo na kofeeee na soncka se mal pogret user posted image
...drugace vse po starem, Svitko razbojnik je cim ma odprte ucke k na fedrih, nasmejan, zdej mu je zabava da sedi, boh ne daj ga u ksn drug polozaj dat, o plazenju se nic ne vemo, zobki so se ustavl, GH mlatimo, vendar mamo povprecje tm nekje okol 100ml...
...aaaaaam, kaj so ble se teme...
...voda, jo ne prekuhavamo, ker nic ne pije..octino ma od mene dost al kaj...drgac pa ucas ksno zlicko eviana podturim, pa mogoce dve sprejme pr tatretji je pa ze brrrrr brrrrrrrr u vodo...s kozarcem je pa sploh zur brrrrr brrrrrrrr user posted image
...crpanje mleka...men tece dobr...mam u slabih 10 min 100 nacrpano..lih prov za kasico zvecer...
...mazanje ritke...mi jo se kr mazemo vsakic...morm mal zaloge porabt...ritka skoz kot dojenckova seveda, sam k smo zacel z GH, je zgleda ta kako bolj toksicen in je mel malce redco, sam smo takoj resl z bepanthenom...
...aja pa zdej od tele GH mi kakamo tut do 5x na dan...najmanj pa 3x...jest ne vem kasno prebavo ma mulc...vse gre cez par urc ven...sej zato pa nikjer grama mascobe user posted image
...da ne recem, kako je bilo to prikladno u Londonu, ma pomoje ga ni plejsa, kjer ni ritke kazal...user posted image ...se mu je pred tem mal umirilo in sem rekla, ma sej zdej ma tak ''lep'' kakec nch unga tekocga...in sem uzela sam bodi pa majcko za problect sabo...ja jasno...pride Murphy in mi se sprehajamo tm po Covent gardnu k vidm tamauga tko mal zaripuga u ksiht...ok...sibamo tm k je bil soncek do kva vem kva je bla ena mogocna stavba...sem sam cakala, kdaj me bo ksn zupnk prsu nazjat user posted image ..ampak tamau je bil posran ne do kavbojk, do vozicka...u parih minutah ga je naloudi ma kilo pomoje...in se dooooooooobr, da sem pred tem sam mal smuknla u Gapa in malenkost kupla, da sem ga mela za preoblect..pa nej se kdo rece, da vcas soping na brzino ni uporaben...sam neki casa je bil se bosopetec, ker zabice so ble pokakane, back upa pa nisem kupvala in je bil dos podoben angleskih otrockom, ki so se zdej vsi v kratkih hlacah in bosi pa cist marogaste noge user posted image user posted image
...no pa ste zvedle neki iz Londona user posted image ...ob prilki pa se ksno slikco prlepm...mogoce za nov let user posted image
...no tole je za zdele vse, sicer mulc se spi, sam nocem nakladat, da me naute kregale oz. da vas ne uspavam user posted image user posted image
papa

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11820
7.10.2007 12:10:11   
Naomi
aja se 27 user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11821
7.10.2007 12:34:46   
m a j c i k a

Pikica najina najlepša, mamica in ati ti želita vse najlepše, pa da boš še naprej takšna luštna mala raziskovalka, ki naju razveseljuje sak dan s čim novim.....

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11822
7.10.2007 12:37:22   
m a j c i k a
Najlepša hvala vsem za čestitke!!!!!user posted image

Drugače pa je za nami ena grozna, dolga noč.... zbujanje na uro do dve, tudi ziza ni nič pomagala, jok in stok pa stalno je gledala v atijevo posteljo in proti vratom, pa mene, prav vidlo se je da ga išče, pa še pri kopanju ga ni bilo in verjetno ji ni blo nič jasno....
Hvala bogu da pridem dans zvečer že nazaj!!!!!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 11823
7.10.2007 12:41:37   
pocka
Evo naju nazaj s sprehoda, sva šle od Lucije do Portoroža, pa na kavico, pa tako....mala trenutno spančka (??? kako dolgo še), njeno kosilo se kuha, jaz pa grem k mami danes kosilo papat, me bo čisto razvadila user posted image user posted image user posted image

pikca - lušne slikce torte, pa tamalih dveh, jaz tudi komaj čakam, da bo Taja rolala, pa bova šle skupaj malo okoli

dajadada - ja saj  je fajn, da je IT tako blizu, samo pol pa preveč zapravljamo user posted image user posted image user posted image . Jaz nisem kupovala zaenkrat še nič za Tajo v IT, sem pa videla v torriju zadnjič eno lušno trgovinco, samo me moj ni not pustu, ker se ve kaj bi sledilo...user posted image user posted image user posted image

sezam - ja jaz upam, da je 6. bolezen, da ni kaj drugega, ker sem tako "pametna" in sem kar sama postavila diagnozo user posted image

avtosedež - kaj je sploh odločilno, da se user posted image obrne v smer vožnje, velikost, teža, starost,...user posted image user posted image user posted image

leina - pikepoke za Taia, da bo vročina padla

naomi - user posted image user posted image user posted image joj kake maš, sem se spet tako nasmejala. Tale Murphy je pa prav en user posted image , jo ima tudi z mano zadnje čase, se mi zdi,da me že malo zasleduje.user posted image

No kaj sem rekla, je že budna,................akcijaaaaa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11824
7.10.2007 13:44:26   
erna14
dan

mi se mamo full lustno,uzivamo 100 na uro
.mal prej sm od frizerja prsla sem se mogla it mal razvajat in pobarvat moje sive lase.

lp erna

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?