gruška
|
MAMUŠKA, DRŽIMO PESTI , punce, jaz vam pa takoj javim, ko me Mamuška kaj obvesti......... Glede stare krame in šare...... na srečo imajo moji starši in moj mož (pa jaz tudi) kar red glede tega, probamo že sproti stran pometat oz. cunje jaz nesem na Humano..... pa vsake toliko kakšno generalno naredimo...... Sicer ne živimo skupaj, ampak "sistem" imamo isti...... Tasta se da še prepričat, da česa ne rabita več, dočim tašča je pravi hrček glede stare šare.... Vse spravi, od lončkov za jogurte do starih cunj, čevljev in ne vem še česa... Midva bi oba "znorela", če bi živeli skupaj, ker imava oba rada red....... Ajtak, mi smo v Lj. porodnišnici dobili mrežastih hlačk kolikor si hotel, so najbolj praktične, ker ti res ni treba skrbeti, če se popacajo s krvjo... Razen za domov, kot so ti že napisale..... Sem bila zadnjič presenečena, ko je ena pisala, da bo vzela svojo pižamo v porodnišnico!? Jaz sem se najmanj 3x (včasih tudi 5x) na dan tuširala in vsakič so mi brez problemov dali njihove halje.... Prve tri dni, ko imaš čiščo, ti lahko "curi" za znoret, pa je čist škoda mojih pižam, da jih uničim tam..... Pa bila sem notri 6 dni, to pomeni najmanj 18 pižam (razen, če bi mi jih moji prali in nosili)..... No way......... Aja, Ajtak, jaz si pa ne predstavljam čisto, kako bi ti rada KOMPLET modrčka za dojenje in nosečniških spodnjih hlač? Saj ko boš rabila modrc za dojenje, ne boš več noseča in ne boš rabila nosečniških sp. hlačk...... Al sem jaz narobe razumela?????? Jolly, hvala ker si sporočila za Polnočni klub...... ga sicer tudi drugače velikokrat gledam, ampak za danes pa nisem niti teme vedela...... Tnx... Jaz pa imam velik trebuh, pa je zato moje striženje nohtov cel projekt..... A pol tudi tebe mogoče moj pozna..... Je tudi v avtohiši... Sva ravno danes ugotavljali s Scubadiver, če se najina poznata....... A si na Tržaški? Kdaj si pa ti rodila, da je bil v Lj. problem s haljami? Pri meni namreč ni bil nikoli...(maj2001, september2002 in november2004)... vedno smo jih dobile, ko smo prosile......... No, pa še to: sem ravno dobila sms, da je od jutri nov Baby Center pri Mercatorju Šiška in imajo samo tam 6.10. za vsakih 50 € nakupa 10 € popusta v obliki bona (akcije so izključene)..... Če ima mogoče katera namen kaj kupovat, pa vsak € prav pride, ne? LP Gruška
|