|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
5.10.2007 16:07:44   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

potepinka, ne jaz bom gotovo pocakala do novembra[image] jaz tut do začetko novembra pol pa kr, ker je stanovanje v razsulu!!!!http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in to kar do sredine! Sva s Tjasem zmenjena, da pred 21.11. ne bo nic user posted image .

prosim za pomoc, ker je tole moja prva nosecnost in ker naceloma nisem vsak dan v bolnici me zanima kako je s sp. perilom tam?? A moram met svoje sabo al ti ga tm dajo al mas kr tiste mrezaste hlacke o katerih vse pisejo (a morm to sama kupit al dobim tam) ???
Skratka imam en kup vprasanj o tej porodnisnici trapasti... Sej ne vem, morda pa to povejo v MS, tisto mam v torek... Kaj pa ogled porodne sobe a to te peljejo? Ker me zanima kako izgleda pa se mi zdi, da bi se ob samem porodu bolj varno pocutla ce bi jo prej "spoznala"...

No, v porodnišnici bi naj dobili mrežaste - so fajn, če si šivan. Lahk maš nekaj na rezervop, če so slučajno bolj škrt, za domov pa rabiš svoje perilo. Nam so v Konjicah pokazali slike od porodnih sob ic CE

Tok ze vse rojevat hodte, da se mene panika grabi [image] Ja tut mene http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
5.10.2007 16:21:59   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ravnokar dobila poziv, da se moram TAKOJ javiti v Porodnišnici, ekr so izvidi tako slabi, da je treba nosečnost končat. Čakam prevoz in letim. Držte pesti!

Držim pesti še zate mamuška in user posted image

A moram met svoje sabo al ti ga tm dajo al mas kr tiste mrezaste hlacke o katerih vse pisejo (a morm to sama kupit al dobim tam) ???

Dobiš mrežaste hlačke v bolnici ajtak. S seboj imej le moderček in blazinice za dojenje. Ko boš šla pa domov pa seveda lahko greš v svojih spodnjicah. Mi je zadnjič v lekarni rekla, da jih je v CE dovolj in jih ne rabim kupovat... mrežastih gat mislim

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
5.10.2007 16:35:05   
ajtak
user posted image , hvala vsem za hitre odgovore!

jooly jaz najprej tekst napisem potem pa oznacim besedo (npr. tukaj) in kliknem na to zemljo, ki je v orodni vrstici za urejanje posta, tja upisem povezavo in dela!

Zdaj me pa se tole zanima... Rada bi si kupila kak komplet nedercka za dojenje in nosecniskih sp. hlac. A to obstaja (v kompletu) in kje naj kupim, da bo mal lepse?? Imajo kaj takega tud v kaki Modiani al sam v specializiranih trgovinah?? Kaj pa C&A a drzi sp. perilo za nosecnice?? Bi pa rada nedercek brez sivov, ker imam tega iz Spara pa me siv ze sedaj moti kaj sele bo ko bom dojila...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
5.10.2007 16:48:23   
nicolina
Pozdravljene,

žirafa in mamuška držite se obe, mislimo na vas, da bo vse dobro user posted image user posted image
Jaz sem tudi danes s pregleda, naredila mi je UZ, user posted image  je težak okolo 1800g, ima veliko las in dolge noge ( je rekel ati, da ima to po njemu). Nam je pa še enkrat zagotovo potrdila, da bo  user posted image .

Mi je pa potem rekla, da po  meritvah je morda malo pod povprečjem, tik po črto, zato tudi nimam tako velikega trebuha, se pravi za en teden. Sem postala kar zaskrbljena user posted image , pa mi je rekla, da nič bat, da to ni nič hudega. Zato me je naročila še enkrat čez dva tedna  na UZ in me pomirila, da bo zdaj še ogromno pridobival na teži. 
Ampak vseeno sem kar nekam otožna danes, skos razmišljam in si želim, da bi bilo vse dobro.user posted image

Greva zdej še z mojim user posted image  poličko našraufat, zlat je, pa še pomiri me, ko je ob meni.
Se tipkamo...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
5.10.2007 16:49:31   
Tanayya29
mamuška drži se.....user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
5.10.2007 17:18:35   
naraščaj
Ajtak, jaz v Celju v C&A nisem našla nobenga modrca za dojenje, sem si ga pa kupla v Grazu (C&A), hlačk pa nisem gledala. Res pa je, da ti modrci za dojenje niso lih estetski (lepi), vsaj jaz nisem nobenga vidla. Je pa zadnjič ena prlimala spletno stran kjer majo majčke za dojenje in je bilo zraven tut perilo.
V H&Mu pa sem vidla, da majo spodnje majce za dojenje, pridejo okol 12eur. Jaz si bom šla kupt vsaj eno za probo. Gate še vedno nosim iste kot prej  - mini bokserce al kak se temu reče, so bolj nizke in me nič ne tiščijo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
5.10.2007 17:23:18   
TANTRA
Oj, samo malo grem dol z računalnika, pa se že dogaja....
Žirafa upam, da bo vse ok. Zate mamuška pa držim pesti, da bo vse ok...Izgleda, da boš danes ali jutri že spet mamica.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz spet nisem ok....Kar ležim, ker me tako otrdeva trebuh in dol pritiska...Nekaj se dogaja....Ne mislim pa spet paničarit in letet v porodnišnico, ker krvavim ne, otrok pa se dosti premika...
Upajmo, da še malo zdržimo....do novembra pa skoraj mislim, da ne bo ratalo...

Ker sem bolj švoh smo kar pice naročile, ljubi user posted image pa je dalj delal, zdaj gre pa na košarko.....Ima pa telefon pri sebi če bo kakšna nuja....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
5.10.2007 17:26:12   
TANTRA
Ajtak, jaz sem si en modrc kupla v Mullerju, samo 8 eurov. Ni ravno estetski bo pa za prvo silo...Spodnje hlače imam svoje, nizke boksarice.

V porodnišnici sem imela mrežaste hlačke in njihove vložke... Na oddelku nosečnic ni bilo primanjkanja...Če pa se to slučajno zgodi po porodu bom že zagnala vik in krik, kaj se pa grejo......!!!! ittak se ne splača nosit svojega perila, ker lahko vse čez pride, iz prsi itak teče.... Pa tako ali tako vse smrdi po kislem....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
5.10.2007 17:55:11   
naraščaj
Joj ženska kaj vam je. A mislte kr vse prešaltat na oktober. DAjte no še mal počakat. Saj bi jaz tut že rada cartala mojo user posted image , sam vem, da zanjo še ni pravi čas.

Tantra kr vztrajaj še.

Ajtak, on recept za ribe - dobr to zgleda. Morem ob prilki probat. Sam jaz moram še ribice prej nekje nabavt. A lahk kr kak zmržen file, ker druzga tu ne bom dobla??

Nicolina, nič se sekirat. Eni so bolj suhceni (kot ti) drugi pa mal bolj zaliti.Glavno, da je drugače vse oK.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
5.10.2007 18:03:56   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

prosim za pomoc, ker je tole moja prva nosecnost in ker naceloma nisem vsak dan v bolnici me zanima kako je s sp. perilom tam?? A moram met svoje sabo al ti ga tm dajo al mas kr tiste mrezaste hlacke o katerih vse pisejo (a morm to sama kupit al dobim tam) ???
Skratka imam en kup vprasanj o tej porodnisnici trapasti... Sej ne vem, morda pa to povejo v MS, tisto mam v torek... Kaj pa ogled porodne sobe a to te peljejo? Ker me zanima kako izgleda pa se mi zdi, da bi se ob samem porodu bolj varno pocutla ce bi jo prej "spoznala"...

Tok ze vse rojevat hodte, da se mene panika grabi user posted image .

Mislim da v Celju 1X tedensko si lahko greš ogledat porodne sobe,ne vem ali je to tore ali sreda,daj pokliči in se pozanimaj imajo pa na novo preurejene,so baje ful lepe

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
5.10.2007 18:30:33   
TANTRA
Sem mamuški poslala sms, ker imam še od zadnjič ko je bila pri meni v porodnišnici na obisku številko...Upam, da bo vse ok, prav tako z žirafo...user posted image user posted image

Sem pa po buscopanu bolje....

Pa še to: novemberke na mama forum imajo tudi sestanek 10.10 ob 10 uri....
Moj pokojni oče ima 10.10 rojstni dan... lep datum bi bilo lepo, da bi bil Lukec na ta dan, malo prezgodaj ampak čudovit spomin...

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 5.10.2007 18:31:25 >

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
5.10.2007 18:34:59   
gruška
MAMUŠKA, DRŽIMO PESTI user posted image user posted image ,  punce, jaz vam pa takoj javim, ko me Mamuška kaj obvesti.........

Glede stare krame in šare...... na srečo imajo moji starši in moj mož (pa jaz tudi) kar red glede tega, probamo že sproti stran pometat oz. cunje jaz nesem na Humano..... pa vsake toliko kakšno generalno naredimo...... Sicer ne živimo skupaj, ampak "sistem" imamo isti...... Tasta se da še prepričat, da česa ne rabita več, dočim tašča je pravi hrček glede stare šare.... Vse spravi, od lončkov za jogurte do starih cunj, čevljev in ne vem še česa... Midva bi oba "znorela", če bi živeli skupaj, ker imava oba rada red.......

Ajtak, mi smo v Lj. porodnišnici dobili mrežastih hlačk kolikor si hotel, so najbolj praktične, ker ti res ni treba skrbeti, če se popacajo s krvjo... Razen za domov, kot so ti že napisale.....

Sem bila zadnjič presenečena, ko je ena pisala, da bo vzela svojo pižamo v porodnišnico!? Jaz sem se najmanj 3x (včasih tudi 5x) na dan tuširala in vsakič so mi brez problemov dali njihove halje.... Prve tri dni, ko imaš čiščo, ti lahko "curi" za znoret, pa je čist škoda mojih pižam, da jih uničim tam..... Pa bila sem notri 6 dni, to pomeni najmanj 18 pižam (razen, če bi mi jih moji prali in nosili)..... No way......... 

Aja, Ajtak, jaz si pa ne predstavljam čisto, kako bi ti rada KOMPLET modrčka za dojenje in nosečniških spodnjih hlač? Saj ko boš rabila modrc za dojenje, ne boš več noseča in ne boš rabila nosečniških sp. hlačk...... Al sem jaz narobe razumela??????

Jolly, hvala ker si sporočila za Polnočni klub...... ga sicer tudi drugače velikokrat gledam, ampak za danes pa nisem niti teme vedela...... Tnx...
Jaz pa imam velik trebuh, pa je zato moje striženje nohtov cel projekt.....
A pol tudi tebe mogoče moj pozna..... Je tudi v avtohiši... Sva ravno danes ugotavljali s Scubadiver, če se najina poznata....... A si na Tržaški?
Kdaj si pa ti rodila, da je bil v Lj. problem s haljami? Pri meni namreč ni bil nikoli...(maj2001, september2002 in november2004)... vedno smo jih dobile, ko smo prosile.........

No, pa še to: sem ravno dobila sms, da je od jutri nov Baby Center pri Mercatorju Šiška in imajo samo tam 6.10. za vsakih 50 € nakupa 10 € popusta v obliki bona (akcije so izključene)..... Če ima mogoče katera namen kaj kupovat, pa vsak € prav pride, ne?

LP Gruška

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
5.10.2007 18:55:44   
TANTRA
Joj, ne smemo pozabit opomnit mamic (murencek, mamuska?, žirafa?), da dobijood 1.10- do 7.10. nahrbtnik Nivea ....
Pa tiste ki bodo rodile 15.10. ali 15.11. bon od Quelle za 150 eurov.

Tale nahrbtnik mi bo najbrž ušel ( bi mi prav prišel, ker nisem nobenega kupila) mogoče ujamem bon....user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
5.10.2007 19:01:48   
ajtak
Aja, Ajtak, jaz si pa ne predstavljam čisto, kako bi ti rada KOMPLET modrčka za dojenje in nosečniških spodnjih hlač? Saj ko boš rabila modrc za dojenje, ne boš več noseča in ne boš rabila nosečniških sp. hlačk...... Al sem jaz narobe razumela??????

ne, ne... ti si me ze dobr razumela user posted image
Mene zanima ce obstaja kaka firma, da ima sp perilo za nosecke in dojece mamice in se da kombinirat njihov nedercek za dojenje s hlackami za nosecnost. Brezzveze se mi zdi dajat kakrsenkoli denar za nedercek, ki bi ga rabila samo en mesec (nosecniski) in si bom pac ze sedaj nabavla takega za dojenje (enega ze imam sam ma sive, ta mora bit brez!!). Hlacke pa rabim ali klasicne z nizjim pasom ali pa nosecnike.

Sej imam tudi jaz se kar iste kot pred nosecnostjo. Bi si pa rada kak komplet omislila, ker bom sedaj imela malo pogosteje preglede, pa se v porodnisnico bo treba jit v necem user posted image . pa nebi imela rada lih crnega modrca in zelenih sp hlack pri katerih se elastika ze para in  nitke visijo po svoje user posted image user posted image
Tko, da mi ni panike ce so to bolj udobne variante, ki niso prav sexi... sam, da mi ne bo nerodno user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
5.10.2007 19:14:54   
gruška
Aha, ajtak, štekam user posted image ..... Pri nas sicer je ena trgovina, ki ima Liscino perilo, tako modrčke za dojenje, kot tudi nosečniške hlačke..... Niso ravno med najcenejšimi, ampak...... kupiš lahko vsako posebej, paše pa tudi skupaj, ima isti vzorec ali pa je enobarvno...... Sigurno ima Lisca tudi na vašem koncu kakšno trgovino, pa lahko tam probaš dobiti kaj......... Za druge trgovine pa ne vem......

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
5.10.2007 19:15:22   
naraščaj
Ajtak, poglej si na tej spletni strani.

http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=majice%20za%20d.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
5.10.2007 19:15:31   
tintin
Držim pesti tudi za Mamuškouser posted image user posted image naj bo vse okej!
Ajtak jaz sem si zdaj za nosečnost kupila kar en paklc HM hlačk (5 komadov), so fajn nizke...imaš pisane al pa bele al pa črne...načeloma pa mene nič ne moti, če imam različne barve modrc in hlačke...sploh zdaj v nosečnosti ne...user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
5.10.2007 19:32:16   
naraščaj
Tintin, kolk večje si pa kupla. ker jaz sem tut šla nabavt ene (ne v H&M).pa so se pol tok skrčle, da mi ful kolobase na riti naredi. Sem vzela sam eno cifro večje, pa je blo premal, verjetno so se še vskrčle v sušilcu.No nev ziher .

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
5.10.2007 19:53:57   
Katina
žirafa in mamuška držim pesti, da bo vse OK. Upam, da bosta kmalu sporočili vesele novice. Vsaki pošiljam po en user posted image user posted image in eno user posted image user posted image .

Bivša novembrka Katina

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
5.10.2007 20:03:10   
Laubica
Žirafa in Mamuška pošiljamo vam ogromno pozitivnih misli in vam želimo da se vse dobro izteče,Tantra -ti še pa malo počakajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tantra -sem ga prijavla na neko stran in polno ljudem poslala njegovo št.na Simobilu pa so mi rekli da bi mogla pisno to jim poslat in prvo ga oni samo opozorijo pol pa če še ni vredu ,moram še pisno poslat pol komaj blokirajo-tako da tega ne bom delala,si bom pa za ponoči dala gsm na tiho,pa hvala za mail

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
5.10.2007 20:05:33   
scubadiver
Joj Mamuška, še en šok. Držim pestke zate in za user posted image  Upam, no ja - VEM - da bo vse ok.

Seveda tudi za Žirafo še vedno močno stiskam pestke in za obe princeski. Ni pa sporočila nič novega zaenkrat.

Jaz sem pa popoldne nabavljala cotke v H&M-u. Kok majo luštkane cunjice. SEm zapravila eno goro denarja. No, sam sem tud goro cunjic prinesla domov. SEm prav vesela. SEm pa kr zmatrana, sem se skor cel dan potepala okoli. Vmes sem bila samo eno urco doma. Me je vmes enkrat tako zabolel trebuh da sem se skor zgrudila na tla. To verjetno ni bil popadek a ne? No ja, bil je kokr en krč. SEm se kr ustrašila. No ja, sej zdej mam pa kavč, pa RR, pa TV pa bo že bolš user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
5.10.2007 20:10:38   
Tanayya29
scubadiver mene je tudi enkrat tko zgrabu tak krč...ko sm hodila iz knjižnice,sm bla čist v paniki.
Sicer mam pa tut zdj ene čudne špikanja,da sm že kolegico klicala,kaj je to?
ma ne vem,pomoje si kr v glavi ustvarjam en scenarijuser posted image .nočem bit panična,ampak kr sm...user posted image

mamuška in žirafa držta se.....user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
5.10.2007 20:15:38   
Ilije
nayya po moje si kr vse po malem takšne scenarije v glavi vrtimo in zato nas je začelo zbadat in špikat. Sicer pa sploh ni čudno glede na to, da se je pri novemberkah že resno začelo dogajat: najprej murencek, nato zirafa in mamuska, pa kot vse kaze je tudi pri TANTRI vse resneje.

Punce držite seuser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
5.10.2007 20:25:00   
Tanayya29
ja ilije res!!
pol,ko bo pa čas bom pa čakalauser posted image user posted image ....še teden!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
5.10.2007 20:34:44   
jooly
Gruška... svet je res tko majhen, da je čist možno, da se poznava user posted image . Sem pa jst drugač na Vodovodni. A tvoj je tud na Renaultu al kaj?? Prvič sem pa rodila aprila 2002 in smo mel res problem dobit halje... mogoče je bla "žuta minuta" ampak sem za vse ostale vesela, da je bil to bolj slučaj kot pravilo user posted image

Baby Center v Šiški... grem kupit jogi za postlco. Upam samo da ne bo taka gužva kot včeri v Hoferju (sem gledala po TV, da ne bo kera mislla, da sem se šla tja gužvat s tem trebuhom user posted image )

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?