|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.10.2007 19:57:54   
nicolina
Dobrodošla TinaUroš med čvekami user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ispod tuša, sem se uredila, zdaj se grem pa malo zleknit pred TV. user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
4.10.2007 20:03:52   
Laubica
TinaUroš -dobrodošla
Jaz sem pa danes končno dobila(kupila)jogi za posteljo140-70 z vzmetnicami v BC za 60 evrov
in končno sem zlikala vse plenice ,gazice,krpice tako da zdaj je kovček za dojenčka perajt ,samo za sebe še nič nimam pripravljeno ker še nimam niti nobene kozmetike ,to še morem it kupit in za jogi 2 arjuhi.
Punce sem gledla vBC žametne hlačke št. 62. stanejo 6.5oo tolarjev me je skoraj kap.Bom take stvari raje v HM pogledla,kolegici mama,tašča in svakinja VSE kupujejo v Okaidih-tam so še navite cene ,no lepo njim ko lahko,mi pač ne bomo tako mogli ,pa se bom vseeno potrudla da bo mali šminkeruser posted image user posted image
Moram povedat da mi je to ko moram pisat gibe takoo tečno,ker kar pozabim pol pa študiram kolkrat sem ga že čutla-ker moj je tako skozi aktiven

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 5202
4.10.2007 20:04:54   
Ilije
Dobrodošla nova user posted image !

Fajn zrihtite jutri tiste, ki imate G in UZ. Ne pozabite na poročila.

Tudi mi smo sredi načrtovanja dnevne sobe in pri preurejanju otroškega kotička. Aja pa kopalnico tud nismo danes do konca porihtal, ker je moj lubi tolk zaseden. Delamo vse na obroke.

Neposredna povezava do sporočila: 5203
4.10.2007 20:43:47   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobrodošla TinaUroš med čveke!!!!

Ajtak meni je vseeno. Jaz naslednji teden nimam nič, tako, da lahko tudi v ponedeljek!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
4.10.2007 20:47:34   
TANTRA
Sem pogledala na spisek čvek po mesecih in res septemberke so nore... Zdaj vem, zakaj je bila v porodnišnici taka gužva....Rekordno...
Očitno bo marec 2008 tudi rekorden...

No, jaz pa sem danes pripravila pravo pojedino....Zelenjavno juhco z zdrobom, pečen file ostriža, popečen krompir in stročji fižol v solati... Vse smo pospravili...

Potem pa sem malo ležala in me je vse bolelo....In zgodil se je en močan popadek...user posted image ....no, bil je samo eden, tako da ni panike.... Moj je rekel, da sem bila čisto user posted image

Moram še rešit glede pralnega stroja s to bandouser posted image user posted image   in dočakat mizarja....pol pa lahko pridejo popadki.....user posted image

Sem pa po novem začela jest sadne jogurte...Nisem jih jedla sto let, očitno me je mali Lukec prešaltal na sladko....Še ven ni prišel, pa ima že toliko vpliva name user posted image user posted image  Zdaj grem kuhat pljučnikov čaj, ker me spet boli grlo....

Halo je kaj novic od murenček in žirafe???

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
4.10.2007 20:51:37   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
Ajtak meni je vseeno. Jaz naslednji teden nimam nič, tako, da lahko tudi v ponedeljek!!

jaz načeloma lahko kadarkol. Sam povejte kdaj!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrodošla TinaUroš med nami čvekami!!!!

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
4.10.2007 21:06:24   
Dajica
Dobrodosla nova novembrka! user posted image

Midva z mojim user posted image sva ravno z nakupov. Sva sla v Leclerc pogledat, pa sva vzela banjico + ostalih nekaj stvari. Potem pa gledava v katero vrsto bi se postavila in hodiva, hodiva, pa zagledam napis "rezervirano za invalide in nosecnice". Pa recem, lej, greva tukaj, k sm glih noseca. user posted image Sem misnla, da je mogoce vrsta bolj sirsa al kaj?? user posted image Pa me zagleda prodajalka in nekaj rece, pa sem misnla, da je rekla, da zapira blagajno ali kaj podobnega. Pa vseeno stojiva z mojim user posted image se kar tam v vrsti, ko prodajalka spet nekaj rece, pa se en gospod, ki je stal v vrsti pred nama, naj greva naprej, ker imajo nosecnice prednost. Meni je bilo kar nerodno, kos sva celo vrsto prehitela in bila takoj na vrsti! Tako lepo se mi je zdelo!!! user posted image Pa kot bi vedeli, da sem ze komaj stala, so me ze noge bolele... Tko da v Leclerc bova pa se sla. user posted image Ampak res nisem vedela, da obstaja vrsta posebej za nosecnice. Fajn!

Zdej grem pa na zasluzen pocitek!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
4.10.2007 21:23:52   
TANTRA
Dajica,

jaz sem bila že večkrat na tej blagajni, pa se me ni nobena prodajalka usmilila in sem ravno tako čakala, pa so bili pred mano vse drugo kot invalidi in nosečnice... user posted image user posted image
Pa sem si mislila, zakaj pa imajo to blagajno, če vsi ostali hodijo k njej...Pa je moj komentiral, da je to verjetno prilagojena blagajna zaradi širine (vozički, mamice s trebuščki) user posted image user posted image user posted image user posted image

Si imela pa srečo...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
4.10.2007 21:27:04   
Ilije
Tko da v Leclerc bova pa se sla. Ampak res nisem vedela, da obstaja vrsta posebej za nosecnice. Fajn!

Sem že slišala o tej vrsti za nosečnice v Leclercu in mislim, da bi tudi ostali večji centri morali uvesti kaj podobnega. Ne pa tako kot je bilo pri meni zadnjič v Intersparu, ko mi blagajničarka namest da bi hiter računala pripomne nekaj v tem slogu, sedaj bo pa kmal a ne?!? Čez teden ali dva?!? (Ko sem že tako sita razlaganja vsem in vsakemu posebej, da imam rok šele 9. novembra.)

Pa še ponudba v Leclercu mi je ful všeč, tako da vam Ljubljančanke kar zavidam, da ga imate!!!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
4.10.2007 22:03:55   
barika
Joj celjanke, jaz pa glih ponedeljek, torek in petek ne morem na srečanjeuser posted image user posted image user posted image , tak da boste mogle it brez mene al pa kak drugi danuser posted image

grem gledat one "kmete" pol pa še CSI, pa z mojim neki rišema vgoogle sketchup-u....tak da,,,,

lahko noč

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
4.10.2007 22:57:02   
Tanayya29
una mamca na kmetiji,k ma rdeče lase(magda-una starejša)je mama od Špele iz atomik harmonikuser posted image .

lahko noč vsem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
5.10.2007 0:49:41   
scubadiver
Ojla punce. Praznovanje obletnice uspelo v nulo. Moj user posted image  je dobil Jaguarja tko da sva bla totalna frajerja. Avto je še lepši kot na slikci in leti k sneta sekira. Genialno. Ampak ni važn avto, važn da sva bla skupaj. Sva šla v gostilno Žeja pri gorici, super papala, spila mal vinčka, se krasno imela in sva se ravnokar vrnila. Je bilo prav super user posted image  Hvala vsem še enkrat za lepe želje. Ostalo pa preberem jutri kaj ste načvekale. Vidim samo da imamo novo novembrko. Dobrodošla TinaUroš med čveke user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 5212
5.10.2007 7:38:30   
scubadiver
Boga jaz, zadnja sem šla spat pa sem že prva pokonc in vam že kuham kavico user posted image .
Jah kaj čem morm v materinsko šolo... Sej me je za hip prešinilo da bi špricala user posted image  ampak imamo nego novorojenčka II. to so mi zdi pa preveč pomembno. Sej bom že zdržala, čeprav sem pošteno zaspana user posted image . Vsem želm prav lep dan.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
5.10.2007 7:55:56   
sonček5
Jutro punce

Tudi jaz vam pošiljam eno dišečo

user posted image
Mene so ob 6 zbudili krči in pa strašna zgaga, kar pa se spanja tiče pa sem že kot vampir. Bojim se da izgledam kot en zombi, saj vsa neprespana letam okrog, a še ta nori kašelj nikakor ne poneha. Bolj pijem čaj slabše je. najbolje da se najem sladoleda, morda bo pa to pomagal

Sonček 5
.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
5.10.2007 8:02:32   
ninocka
Scubadiver, sej sem jst tud ze pokonc!
Dons grem do ene kolegice, ki ima rok zdej oktobra (upam samo, da mi ne rodil lih ko bom na obisku user posted image user posted image user posted image ), pol pa s sestro v  City park, ker mi bo kupila kompletek za iz pordnisnice.
Sem vceraj bla ze tam in sem gledala in vidim st. 50 in se mi je zdela tko micena...kr solze so mi prsle na oci..
Ko sem pa za Evana kupovala, mi je bla pa 50 tolk ogromna in je nosu to cifro do 2 meseca, pol smo pa sele na 56 presaltali user posted image

Ze 35, H&M ima ful lepe, kakovostne in poceni stvari. VSe lahko peres na 60, stevilke so dost velike, pa se vse lahko susis v susilcu. PA ful so kvalitetne stvari, se nic ne raztegne, ne skrci, pa kr raste z otrokom. Jst sem mojmu kupila lani v Okaidu eno majcko za 3  leta (takrat se ni mel 1 leto) pa mu je bla lih za lih prav... Drugac ful lepe stavri ima tud Prememam, ampak so tud dost drage...

Zdej pa sibam pozajtrkovat in se oblect in zrihtat, pol pa veselo na pot user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 5215
5.10.2007 8:23:21   
scubadiver
Evo samo še tole potem pa res tečem.... Nayya Ninocka kako bomo tole rešile? A se lahko katera prestavi? Premislita user posted image  

Datumi kave za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič ali pa Guliver)

10.10. ob 10 uri - Scubadiver, Mamathea, Ninocka

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea, Nayya28
Mogoče Nikolina...

Vabljene pa tudi še ostale da se nam še katera pridruži...

Zdej pa tečem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
5.10.2007 8:38:11   
TANTRA
Dobro jutro,

no, jaz pa sem imela včeraj zvečer prave popadke, tako močne, da sem se kar ustrašila, da bo treba rodit..
Takoj sem vzela buscopan, vodoravno, si na hitr popilila nohte (da ne bodo predolgi za prijet dojenčka) in čakala kaj bo....
Pa se kar ni hotelo umirit, pa še en buscopan... No, pa se je umirilo...Me pa bolijo ušesa, grlo, kiham...

Ja včeraj sem imela živčno vojno zaradi stroja in ni čudno, da je telo odreagiralo... Sva bila pa obauser posted image   precej utrujena in nisva bila še pripravljena kar letet...
Ja, se kar mal ustrašiš, a zdaj bo pa kar treba....
No, upam, da še teden dni ne....

Scubadiver , lepo da te je peljal v to gostilnico (poznam, sem že bila) in si verjetno jedla kaj posebnega... Pol pa še avto luksuz na kvadrat , ja ni kej...

Za srečanje bom še videla...
No, danes bo pa že kaj novega o žirafi???

Pozdravček zaenkrat

Neposredna povezava do sporočila: 5217
5.10.2007 8:50:03   
Laubica
Dobro jutro
Ninička-hvala za informacije te bom ubogala,tiste druge trgovine pa pri nas v MB nimamo tako da ne poznam
Punce zdaj pa poslušajte tole:ura je 0015 ko meni začne pred par dnevi gsm zvonit -ga ugasnem ,nocoj pa spet isti čas in ista cifra,se javim pa prekine ,me ima taka sveta jeza ,pokličem nazaj in se nek malinovec javi in pravim kaj bi rad in reče je pomota sem rekla kak pomota če je že bilo enkrat tako in on še enkrat ,ja je pomota.Odložim in pride sporočilo-če bi se rada spoznala naj odpišemuser posted image ,jaz njemu-če bi rad da ga prijavim za nadlegovanje,sem mislila da bo mir ,ne-on če sem za sex-mene skoraj kap-mu odpišem da ga bo jutri moj mož višji inšpektor obiskal,on-če imam vročo luliko,.
Takrat sem pa znorelauser posted image user posted image user posted image kličem moža v službo(ni inšpektoruser posted image )pa ugotovim da je doma gsm pozabil,pa kličem svaka ker sem slišala da je ravno prišel domov ,naj ga malo prestraši-a ta moj svak je rekel naj vgasnem gsm ,da bo mir.
Tako rada bi tega pizduna malinovega prestrašla pa ne vem kakuser posted image
Ma katera predlog?????? 

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 5218
5.10.2007 8:57:17   
tintin
Hojla bejbe,
tudi jaz sem "že pokonci", lepo napapcana....
Tudi jaz sem imela neke čudne krčke včeraj ala neki šibki menstrualni krči...očitno se počasi pripravlja spodaj...danes sem dopolnila 36.tedenuser posted image , da ne omenjam, da sem bila spet jezna kot user posted image , ker mi je ponoči spet kolostrum spustil in sem imela vso poflekano pižamouser posted image No upam, da do drugega petka še ne gremo rodit, ker bi rada še malo magistrske spisala...pa posteljice še vedno nisva sestavila in pripravila pa tako naprej...
Scubadiver, lepo, da sta se imela fajn. Ja Jaguarji pa letijo, šefica v moji bivši službi ga je imela in sva enkrat šle kot snete sekire iz Lj. do Kranja po AC na sestanek (tam okoli 160 km/h)...noro noro....user posted image

Lepo se imejte, kljub kislemu vremenuuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
5.10.2007 8:58:44   
nicolina
Samo na hitrco vas pozdravim, hvala za kavice, pošiljam vam še user posted image  nazaj.
Šibam na pregled, sem malo prepozno vstala, zdaj me pa čas lovi. user posted image
Pa pa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
5.10.2007 8:59:18   
tintin
že 35...mogoče imaš na telefonu možnost blokiranja številke? Ali pa pokliči na Mobitel in probaj izvedet kdo je ta smrkavec ter blokiraj njegovo številko...Kako ga pa prestrašit pa nimam pojmauser posted image , dvomim da se takelih kaj prime...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
5.10.2007 9:04:11   
TANTRA
že 35, tudi jaz sem že imela nadlegovanje te vrste in sicer se je vame zapičil en 25 letnik, št.pa je dobil od mlajše hčerke, ker je enkrat klicala z mojega telefona... Ni in ni mi dal miru...Bolj ko sem mu govorila, da nimam z njim kaj delat, bolj on meni, da sem mu všeč, pa da sem sexi, da mam najboljšo ritko okoli, da bi on z mano...Pa kaj leta, da je še bolj če sem izkušena...
Da dol padeš...
No, pa sem zadevo rešila tako, da sem enkrat ko je spet klical, dala telefon mojemu v roke in ko se je oglasil mrk...In od takrat dalje nikoli več....
Sicer pa mu napiši sms, da si ga prijavila za nadlegovanje....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
5.10.2007 9:09:17   
Ilije
Ojoj punce, kaj vse se vam dogaja. V primerjavi z vami so moje zombijske noči pravi mačji kašelj.

že 35... tudi sama sem imela pred leti podoben problem, s to razliko, da mene je pa punca nadlegovala in sploh ne vem od kod ji moja cifra. Sem klicala na mobitel pa itak niso nič uredil, sam kao opozoril so jo. Pol sem ji pa vrnala milo za drago, njeno številko sem dala na en čudn forum pa svojo sem zamenjala in imam mir. Jo je pa bilo v mesnem času fajn slišat ko mi je potožla, da zakaj sem dala njeno cifro na internet in da nima zdej mirauser posted image

Drugače pa hvala za kavici. Jaz sem svojo že spila, sedaj pa čakam, da se vrne lubi in da pride dedi, da bosta kopalnico porihtala do konca.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
5.10.2007 9:09:51   
Laubica
Tintin in Tantra hvala za predloge,mislim da bom kar poskusla če se da blokirat njegovo št. na Simobilu,ker smrkavec kliče ponoči -jaz sem pa takrat zmeraj sama ,saj moj dela samo nočneuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
5.10.2007 9:12:47   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

da ne omenjam, da sem bila spet jezna kot user posted image , ker mi je ponoči spet kolostrum spustil in sem imela vso poflekano pižamouser posted image

jaz sem pa prav vesela, ko zjutraj preverim, če mi je kaj spustilo, saj vem, da bo kmalu čas za pravo dojenje. se kljub skrbem, da mala ne bo vlekla ful veselim, ker to mi je bilo pri prvi po porodu nekaj najlepšega kar se skrbi za dojenčka tiče.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?