Tanayya29
|
Dobro jutro! Hvala za super kavico!Jaz sem danes tudi lepo spala.Včeraj sem bila full utrujena,od nakupovanja,pa sem potem celo noč lepo spala(edino na wc sem hodila). Danes bi sicer mogla v Kranj,do anasteziologa,pa nimam avta,z busom se mi pa ne da.Tako,da moram enkrat prihodnji teden. Dajica men je pa fajn,vzadnjič sm šla z trolo v Lj(itak je full gužva in na enki,pridem gor),so mi takoj ustali...a boste sedli?hehe..prov fajn je blo.Ne hodim ravno pogosto busom,ampak zrak je gor res obupen in hvala bogu sm lahko sedela .Tako,da kar lepo poskrbijo za (vsaj nekateri). Ilije ja,standardna vprašanja..ooo a bo kmal?a še niste rodila?..ja,ne...sm,sam trebuh mam še vedno ...Vsem je treba razlagat,oni pa dajejo " zastonj" nasvete nazaj ... Že 35 jauuuu....tko naredi..njegovo cifro nekam prpopaj,da bo mir.Ali pa poskusi na Simobil poklicat,če lahko blokirajo?Pomoje lahko,ampak zravn še cifro objav...mulc! Meni pa nič še ne teče..mlekarne mam pa tudi jaz ogromne .Bo že pol steklo! Aha,glede srečanja..potem pa ob 10h,meni je na konc koncev vseeno,jaz sem samo mislila popoldan,ker glih moj dela,(sicer v kuhinji).Bom pa šla potem še v službo pogledat . Nicolina,če boš prišla ti bomo vse razložile,kam pa kako se pride. Scubadiver lepo,da vama je tako lepo uspelo! Še kaj napišem kasneje. Pridne bodte! Pa pa