|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.10.2007 19:57:15   
erna14
NE VEM DRAGE MOJE KAKEGA MNENJA STE VE AMPAK MEN JE FULLLLLL HUDO ZARADI TINAAJE KER JO POGRESAM IN SE MI RR NE ZDI ISTI BREZ NJE,IN SEM RES ZALOSTNA.ZATO TINAAJA CE BOS TOLE BRALA PROSIM JAVI SE IN SPET ZACNI MAL Z NAMI KONTAKTIRAT TI OBLUBIM DA NE BO VEC  SLABE VOLJE MED NAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11626
4.10.2007 20:00:47   
erna14
punce grem spat

p.s. merkator dobil full hude pajace zimske res ornk cena 20€

draja-ziga svoji zivi posilja lubcka
mea-pujskauser posted image user posted image ne vem ce bo tole drzal ti rajs z piscanckom zacni

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11627
4.10.2007 20:09:06   
cv105
ojlala

šli z ruzakom (un ta hribovski) na sprehod, Maks zaspal in še zdaj spi ... v stoječem ruzaku ... user posted image  ... ga mam skoz na koncu uča, ker mam občutek, da ko se bo zbudil, bo vse skupaj telebnilo na tla ...

kwa bo ponoči dogajal oz. do kdaj misle vleč zdej mene zanima ...user posted image

bunde - jaz mam ogledano eno iz SOliverja, pa moj glih prej prav, da bo ON izbral bundo za Maksa ... no, bo mel pa dve user posted image

sadje&zelenjava - jaz pa vse lupim ... sploh štacunsko ... no, pa domače tut ... no, sej sm rekla, da vse lupim

čez 14 dni začnemo plavanje ... komi čakam ...

evo, dost od mene za1x ... grem mulčka budit ... da ga dam spat ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11628
4.10.2007 20:22:45   
draja
Naomi nič jasen - probala še enkrat in največ mi pokaže 33,2 stopinje na čelu. Pridem na inštrukcije, ker moj je še zmeri jezen name, ker je hotu da vrneva ta termometer jaz pa sem vztrajala, da ni tako slabuser posted image .

Erna Živa v spanju vrača poljubčka. Pa lahko noč tudi tebi.

Meso no zajca mi sigurno ne bomo jedliuser posted image . Bomo kar s puranom začeli, ko bo čas za to.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11629
4.10.2007 20:24:08   
amy26
Pravi, da je treba začet z mladim pujsom, žrebičkom in teličkom Men je tole malo mimo...

s pujsomuser posted image  tudi men je to čist mimo
Jaz nisem komplicirala pri mesu, ko sem ga začela dajati(pri Aleksu) je bil to predvsem kakšen košček puranjega zrezka seveda zmiksamo v kaki omaki drugače ni šans da bi to jedel in pa goveje meso iz juhce, tega sem tudi zmiksala.

draja, čestitke za mere(seveda Živine)user posted image

da vse komentiram za nazaj pa ni šans, je too much novih strani v enem samem dnevuuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11630
4.10.2007 20:27:54   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

šli z ruzakom (un ta hribovski) na sprehod, Maks zaspal in še zdaj spi ... v stoječem ruzaku ... user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11631
4.10.2007 20:33:15   
slumpo
nočko...

jutri je nov dan in upam da za vse boljši...

noč pa že mislim da bo v k...saj mali kar joka in sploh ne zaspi...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11632
4.10.2007 21:23:11   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-zakaj pa mene nisi povabla pa bi jaz prslauser posted image

ljuba moja erna, tudi ti si bla povabljena, naslednjič dobiš priporočeno vabilo!!! Me prav zanima kakšen izgovor boš spet imelauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ti mene ne marasuser posted image

user posted image user posted image user posted image ne da te ne maram...še trikrat bolj!!!!user posted image

TINAAJA VRNI SE!!!!!

meaa to z mladim pujskom mi je mimo...a tvoja p bi mu kr odojka spekla??? Mi smo po nasvetu P začeli s puranom,piščančkom itd  svinjina in govedina pa je tazadna!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11633
4.10.2007 21:32:35   
Naomi
...nad 03 RR so se zgrnili crniiiii oblakiiiiiiiiii...dejmo jih spihaaaat....

PIIIIIIIIIIIH PIIIIIIIIIIIIIH user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11634
4.10.2007 21:43:39   
Pikca
čer,
mi smo imeli prav lep dan, Živa je bila zadovoljna s praznovanjem v vrtcu, doma pa smo se tudi luštno meli, uspešno pihnili 3 svečke, pa še z darili smo letos zadeli, je bla ful veselauser posted image

termometri - mi smo kupili za velik dnarja takega za na čelu merit, pa je zanič, tako, da uporabljamo digitalnega za v rito ali pod pazduho. Ta digitalni naj bi sicer bil "hitri" - naj bi pokazal v 10 sekundah, ampak to velja samo v ritki, pod pazduho pa je treba vsaj ene 3 minute držat, če hočeš točen rezultat.

meso - a mogoče zato ne piščančje, ker jih s hormoni in vsem mogočim filajo, da prej in več zrastejouser posted image , najbolje bi bilo najbrž kot pri zelenjavi kaj domačega.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11635
4.10.2007 21:45:30   
Pikca
jest tud pomagam pihat: PIHHHHHHH

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11636
4.10.2007 21:53:13   
cv105
... jest že dva dni piham, da sm že čist plava v faco ...

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

... mal prespat, mal pozabt ... pa bo bolš ... mora bit user posted image  ...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11637
4.10.2007 21:57:34   
bisquitas
Dober termometer je od Brauna ušesni. Tud če nisi natančen pokaže dobr. Če pa je vročina pa se potem potrudš. da dobr notr zacilaš pa potem vidš kot točno je temparature.

Gosta hrana pa naj nebi bil problem. Čim manj komplicirat.
Meso: belo meso ker je najmanj alergeno in neutralno ( piščanec, puran, zajec ) kuhano seveda. Potem en mesec kasneje teletina in žrebiček. Govedina kasneje, svinjina pa res pol, ker je lahko alergen.
Gluten :po 8 mescu čeprav je nam pediatrinja rekla da ga že lahko. Bomo vseen mal počakal.
Mlečni izdelki pa ko se vam zazdi. Če bi bli otroci alergični bi se pokazal to že med dojenjem, saj ve pijete mleko in mlečne izdelke, če so pa na flaši je pa adaptiran mlek itak predelan kravji razen če ste na alernovi za alergike.
Od moje kolegice tamal pa itak je vse kar oni jejo pa je cool, razen nekih posebaj alergenih jedi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11638
4.10.2007 22:06:21   
slumpo
jaz sem pa full zaspana pa spat ne morem...jutri bom pa spet čist v riti kar se počutja in naspanosti tiče...

(odgovor članu bisquitas)
Neposredna povezava do sporočila: 11639
4.10.2007 22:07:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Pravi, da je treba začet z mladim pujsom, žrebičkom in teličkomuser posted image user posted image user posted image Men je tole malo mimo...

mladi pujs? a to ni svinjina user posted image  To mi je čudno. Piščanec naj bi bil OK le če ga dobiš kje domače. Ti, ki jih kupimo v trgovini, naj bi bili preveč umetni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
jest tud pomagam pihat: PIHHHHHHH

jest tud pomagam pihat: PIHHHHHH user posted image user posted image user posted image user posted image

termometer - tud men se zdi najbolj ziher digitalni v riti user posted image  Pri ušesnem mi vsakič drugač pokaže user posted image

Pikca - super, da ste lepo praznovali in da je bila Živa vesela darila. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11640
4.10.2007 22:09:06   
thaiss
PPPPPPIIIIIIIIIHHHHHH...............PPPPPPPPIIIIIIIIIHHHHHHHH.........
.....PPPPPPPIIIIIIIIIIIIIHHHHHH

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 11641
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 22:12:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 11642
4.10.2007 22:20:56   
Pikca
Pikca - super da je praznovanje uspelo Kaj ste ji pa kupili, če smem vprašat?
zdravniški kovček - s stetoskopom, injekcijo,... se je ful igrala s tem, potem nam je pa še vsem napisala (in narisala) recepteuser posted image . Sva ji mislila kupit rolerje od Fisher Pricea, pa jih ne prodajajo več. Babi in dedi sta ji pa prinesla tistega kosmatega gugalnega konjička in ga je bila tudi zelo vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 11643
4.10.2007 22:22:31   
tejčica
BBBBBBBBUUUUUUUUUURRRRRRRRJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11644
4.10.2007 22:33:09   
K_a_t_i
Meaa, mene pa firbca kako se je tvoj dragi izkazal kot bejbi siter user posted image . Pa kako sta se s taščo ujeli, tud!

Darilo za 30. rojstni dan - pomojem ti svojga najboljš poznaš in najbolje veš kaj mu je všeč. Jst ne vem, al bi mu bolj prav prišla letna karta za opero al za fuzbal... user posted image  Moj je letos dobu copate za lavfat in je skakal do stropa. Sam, to je moj. Za 30. letnico pa obleko. Ja kaj češ, mi smo praktični user posted image .

A še kej novga? Bom juter povedala, če bomo v prihodnje kej več na sprehode hodil al bomo sam bl fensi user posted image ...
http://www.mutsy.com/products/spider/options

Obalke, a ste vse v novem diskontu? ADIJO PAMET, folk ni normalen!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11645
4.10.2007 22:39:46   
Naomi
a to je blo na primorskem...joooooj jooooooooj...sej res niso normalni...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11646
4.10.2007 22:42:16   
draja
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Pikca super, da je praznovanje tako lepo uspelo! Pa se mi zdi, da vaš Jernej nikoli ne bo bolan, zdaj ko ima Živa vso potrebno opremo pri rokiuser posted image . Pa še konja, da hitro prijaha na pomočuser posted image .

Meaa ti kar delaj po svojem občutku in upoštevaj neke splošne smernice, ne pa izključno in samo mnenja ene P. Meni je glih zato ta forum zakon, ker zvem mnenja različnih P in se potem sama odločim, kaj se mi zdi najbolj logično.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11647
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 22:43:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11648
4.10.2007 22:48:17   
tejčica
Pikca, super da je Živa uživala. Praznovanje v vrtcu pa je moralo biti zanjo nekaj posebnega.user posted image

Meaa, tale glede belega mesa je pa res čudna. Ravno z belim mesom naj bi se štartalo.user posted image  Ti kar naprej še delaj tako kot do sedaj, saj ti najbolj veš kaj Lanu ustreza.user posted image

Slumpo, lahko noč, pa eno bolho za pomoč, če te pa pič, pa mene nikar ne poklič.user posted image

Cv105, uuu, a Maks ima pa novo posteljico.user posted image

Pocka, kako je Taja?user posted image

Naomi, tale je bil pa majster in pol. A dišave so ble pa gratis?user posted image

Encijan, mi smo vrečko za lulat dobili na pregledu pri 6m in jo moramo prinest na pregled pri 9m. Rozin pa mi tut nismo pobiral. Pa eno user posted image  za malo miško, da bo pridno pridobivala na teži.

Draja, ja sej ko bom pa pucala okna, bom pa spet jamrala.user posted image
Lejci, user posted image  za nove mere, pa za  pa pa.
Kati, uuuu, težo pa ima vaš mali velikiuser posted image .

Barči, super da ste se dogovorili glede krsta in da si dobila željeno oblekco za malega princa.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11649
4.10.2007 22:50:00   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Obalke, a ste vse v novem diskontu? ADIJO PAMET, folk ni normalen!!!!

A mamo kakšen nov diskont tu dol?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?