Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 6:48:53
|
|
|
|
sonček33
|
Sicer pa dobro jutro. danes je že četrtek. Super, a ne. Kako ste? Evo kavica za vse . Se slišmo kasnej.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 7:36:12
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce.. hvala sonček za kavico tolk da sem vas prebrala in da vas pozdravim , zdaj pa šibam delat ......... se pišemo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 8:09:31
|
|
|
|
ledenka
|
Jutro, punce zgoooodaj je še sem še rahlo munjena danes bi morala imeti O, pa nimam še nobenih znakov spet mi zamuja al kaj, eh te naše notranje ure sicer mi čist ustreza, da je šele čez vikend, da napademo bogo jajčece s pospešeno močjo kako ste kaj ve, kaj pravijo vaše zvezde?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 8:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, jaz sem kavo spila že 1 uro nazaj, zdej grem na drugo. Morem it do sestre, da se malo pogovorimo kaj in kako preko njihovega podjetja. Zavod se mi izteka ta teden, tak da se morem nekam podtaknit za delat. Vse ostale pa: držim pestke za vas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 8:26:55
|
|
|
|
pikica36
|
oktavija tudi jaz upam, da je bilo uspešno opravljeno delo. čeprav meni na menkolu kaže O 5.10. no, bomo še malo podaljšali aktiven teden , sicer pa .. vseeno mi2 itak skoraj vsak dan , sigurno pa vsak drugi dan tako, da ne bi smela sfalit. sam kaj ko... delamo delamo... rata pa ne ta mesec bo- MORA BITI!! te kaj bolijo joškice? jaz moram orng pazit, kako grem po štengah
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 8:34:51
|
|
|
|
marjana.r
|
jutro vsem a je že kaj novega ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 8:35:12
|
|
|
|
scubadiver
|
Tinchy82 moji znaki so bili zelo podobni prihajajoči Tako da sem bila prepričana da prihaja. Pa je ni bilo in je ni bilo. Torej znaki so bili: boleči jajčniki, boleče prsi,.. Ko sem že naredila test pa sem za nazaj odkrila še dva znaka: veliko bolj sem vohala. Vse mi je ful smrdelo al pa ful dišalo. In pa še nekaj: po enih 20 letih sem kupila arašidovo maslo in ga v dveh dnevih tud pojedla. naslednji dan sem hotela kupit novega, pa ga nisem našla v trgovini in sem ratala čist togotna.. No in par dni kasneje sem naredila test in zagledala Slabo mi pa ni bilo nič, tako da tud to ni nujno da pride. Teejaa fatnastična himna Vsem želim veliko pluskov v oktobru in čimmanj razočaranih obrazkov
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 9:06:42
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro punce, Meglen in oblačen dan je danes, kot nalašč, da nam ga razsvetli kaka nova nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica 02.10. - freha 03.10. - ataner 03.10. - shelly 03.10. - urskaj nakako to leti bolj na vas, da se ta september začne bolj roza barvat,smo že četrtega, pa še nobene nove nosečke razen na_go! dejte no punce, ste ble pa ja kej pridne. Pri meni se počasi približuje dan ko je ne pričakujem pa nimam pojma kaj naj pričakujem.+ ali - ... bom se pustla presenetit....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 9:10:57
|
|
|
|
Inigo
|
hojla punce! kako smo kaj danes... pri nas v mb je malo megleno ha, sajo bo hitro sonce! ja, jst pa čakam, da se moj dragi vrne s potovanja. predivodma jutri okoli polnoči prileti na Brnik... upam, da ne bo preveč utrujen, da se malo poslončkava hja... če se pa že 11 dni nisva niti vidla... ampak zdja pa bo akcija ko pride domov 100/h! čeprav še čakamo na se nama pa mogoče le kaj prime. po včerajšnji slabo volji, sem danes precej bolje. sm prava optimistka danes. ma, pride tak dan, a ne?!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 9:23:37
|
|
|
|
kimmii
|
Dobro jutro, evo me, je prišla danes , tako da se selim na konec meseca. Lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 9:49:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Moja je prišla dans namesto septembra.Tkole,da je sedaj ne čakam 1.11. in takrat kličem v LJ za IVF,da mi določijo datum kateri dan bom šla po injekcije.Punce akcija se mi bliža. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 10:26:23
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Dobro jutro punce! takole najprej ena kavica za dober zacetek dneva. Kimmii en velik zate da bi cimrep ugledala ! Kje pa ste ostale nosecke? Dajte, obarvajte ta mesec v roza!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 10:48:36
|
|
|
|
~Biba~
|
Dobro jutro...hvala za kavico,s em se res malo pozno vstala; pa sem jo kar zdaj med prebiranjem foruma srkala..ob 11 jutranja kavica jao meni Mene še čaka cel mesec preden je ne bo pričakovala...se malo bojim, da bom na dan vseh svetih delala test..ne vem bilo bi mi čudno. razmišljam kako se naj za boga sprostim, in ne mislim na bebiko..po drugoi strani pa..kaj še te lahko naredim, razen da držim noge v luft čajčki, tablete, meditacija, naj se vpišem na jogo...al grem v špar akijo pa enega bebeka bom se verjetno morala vrečt med knjige, da bojo misli malo odplavale, pa priklicale stres...saj ne vem kaj bi. kje ste zdaj rozike ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 10:56:09
|
|
|
|
Inigo
|
ja, to so velike želje... samo kaj pravijo? če si močno želiš... no no pol se uresniči, ne! saj se nam bo vsem, bote vidle!!! ste vidle ve moj optimizem danes... kar kipi z mene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:10:34
|
|
|
|
spelka12
|
sulfinija . Ni blema, boš pa roza decemberka . kimmii a tebe je tudi zloba obiskala? , kako si drzne . ajsika, tebe pa čaka naporen vikend. "je treba delat, če hočme mame bit, je treba delat, če hočmo bebice imet, je treba delat, je treba delat, koker se le da." teejaa a me lahko prestaviš prosim med navijačice? Bom zelo glasna. Obljubim.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 4.10.2007 11:25:39 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:14:03
|
|
|
|
Argojuhica
|
Moja zvesta spremljevalka se je danes zjutraj pojavila. Žal!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:22:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Lep pozdravček vsem - pa priden bodite! Ali pa raje poredne - ker pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa dobijo otroke ... se spomnite mojega vprašanja včeraj - no, še danes me tak čudno občasno špikne in zaradi tega mi je prišla na misel bolj logična razlaga - vnetje mehurja ... Tak, da to je najverjetneje to .. kaka vgnezditvena te ... Se* - Ne zamert samo jaz še vedno upam da to ni mehur ampak ena mičkena pikica ki te je pocukala za maternico če lohka prisede Uh, teejaa ti si pa fajn optimist! Tnx .. Sicer sem včerak pol dneva preležala v postelji zaradi bolečin ... Tak, da je itaq ta prrrr* mehur in nič lepšega... no lahko pa je bilo dva v enem (vgnezditvena + neugodno vnetje mehurja)? Jaz sem pa danes delala le do 9 , je fajn dan - tak četrtek, potem šla na eno kavico in to je to. Zdaj se pa dolgočasim sama doma ... Saj ne, da ni kakega dela - uh, tega je na kupe, le volje ni . No moj je šel danes spet na spermiogram ... Čez dva tedna zvemo kako je stanje... držte pesti! Mejte se in bodite cvetju in sončku!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:22:52
|
|
|
|
~Biba~
|
Argojuhica bo minil današnji dan, ki se ti zdi da je vse ; zjoči se, skrij se pod odejo spij vročo čokolado, preklinj ...samo da ti bo lažje. ju3 je nov dan, novo upanje; počutila se boš bolje, in horuk bo misel že med novim nepričakovanjem tetke marjetke glavo pokonci punca; smo borke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:24:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Argojuhica bo minil današnji dan, ki se ti zdi da je vse ; zjoči se, skrij se pod odejo spij vročo čokolado, preklinj ...samo da ti bo lažje. ju3 je nov dan, novo upanje; počutila se boš bolje, in horuk bo misel že med novim nepričakovanjem tetke marjetke glavo pokonci punca; smo borke! kleja je tak fajn napisala, da se popolnoma strinjam z njo! argojuhica - drži se!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:26:47
|
|
|
|
spelka12
|
Ooooo argojuhca . Pa ne še ti. Zdej pa nehajte odpirat vrata, če pride na obisk.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:33:38
|
|
|
|
*anamor*
|
Tudi jaz vas vse lepo pozdravljam težko vam je slediti. Vsem tistim, ki ste danes dobile ne obupat, tudi jaz nevem kaj me čaka, vendar bom komaj zvedela 24. 10. Zato vsem vključno tudi meni ne obupat, tudi nam se bo enkrat obrnila sreča, da bomo in dobile naše male . Se še slišimo danes, zdaj pa naprej kliče delo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:37:40
|
|
|
|
Argojuhica
|
Hvala za vzpodbudo, vendar počasi me že mineva potrpljenje, saj bo naslednji mesec eno leto garanja. Pa vsaki mesec potiho upam da je to to, vendar nič od tega. Sicer, pa je naslednje ne pričakujem 1. 11. Spominjam se, ko sva lansko leto nov. začela delati na bebici je bila moja O 6.11., ravno na obletnico najine poroke. In bila sem 100%, da se bo prijelo, pa še danes nič!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 11:37:51
|
|
|
|
~Biba~
|
sem pred dnevi že na_go napisala kako se to dela...jaz sem žal prejšnji mesec na to pozabila na vrata napiši listek ...ko bo skakala tetka marjetka pred vrati pa se delaj da te ni doma in se skrij
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?