Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:01:42
|
|
|
|
Argojuhica
|
tejaa faca si. Ma saj so v redu, zakaj pa skrivajo bistva.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:02:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Se* kot bi mi brala misli. Toliko novih nosečk okol, vse sporočajo veselo novico, ti moraš pa požreti slino in od nekje privleči en iskren nasmeh. Misija nemogoče. Saj so dnevi, ko je ok .. ampak potem, ko pa pridejo dnevi ko ni ... takrat mi je pa hudo.. Sem zadnjič bila na pregledu pri G, in mi je ratalo tako slabo, da sem bila pri G cela bleda in omotična, se je pošteno zasekirala kaj je z mano ... Imam feeling, da je del mojega slabega počutja ležal v 10 nosečkah in njihovih prelepih bušijih ter bolečini, ki me je zagrabila v trenutku , ko sem jih zagledala.... J* ga - smo samo ljudje - imamo svoje ''moments'' In zato, je fajn meti ob težkih trenutkih va ob sebi in vaše misli ter slogane: (Upam, da kaj pomagamo naši drgi argojuhici) 1x BOMO tudi me mamice, cartale svoje ...samo ne smemo obupat, ne smemo...treba je verjeti... PORAŽENI SMO ŠELE TAKRAT KO SE SAMI PREDAMO. Teejaa - se popolnoma strinjam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:08:26
|
|
|
|
Erin
|
Držim pesti za VSE da nam uspe še letos.... Pa da še jaz enega angelčka za srečo pripopam...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:08:33
|
|
|
|
*anamor*
|
tejaa res je midve še bova malo počakali in se strinjam s tabo, da bo miniko kot bi rekel keks, vendar za obedve upam, da bo . Kaj praviš?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:09:37
|
|
|
|
Argojuhica
|
hahahaha , kaj se mi je sedaj zgodilo. Pride moj sine v rač. sobico. Sedim za računalnikom in mi prinese likalnik in reče:" dej mama bejži likat "in me začel vleči stran. Bogi, že on me čudno gleda, čeprav ima le dve leti in pol. Enkrat se jokam, potem v smeh, pazopet . Mh malo se bo treba zamislit . Glede na moje počutje je še dobro, da bo kosilo pravočasno na mizi. Kot pravite ve, bo pa ju3 bolje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:10:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz sem mu kar pod ''kiklo'' pogledala .. Ampak, jaz lahko, ker sem (bila) kar nekaj časa v celibatu ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:12:47
|
|
|
|
Erin
|
Seveda da bo ...100%...treba je samo pozitivno gledati in ne obupati (pa čeprav je lažje rečt to kot nardit)... Najini O dnevi so pred vrati in terba jih bo izkoristit na polno... Ne zamert če me ne bo kakih 10 dni kle...hecam seeeeeee....itak da pridem takoj ko bom imela čas... Jaz, obsedena RR navdušenka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:31:37
|
|
|
|
*anamor*
|
Nevem ali je danes takšen dan ali pa sem samo jaz čisto brez volje. Nevem če sem že zdaj cela adijo kaj še te le bo. Ugotovila pa sem, da mi je prav vredu se z vami dopisovat, veliko sem zvedela in tudi slišala kaj zanimivega. Fajn ste.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:32:35
|
|
|
|
Erin
|
Oktavija - Kaj pa če si ? Pa je to to? Ali je še prezgodaj?...hmmm btw...lepe slikce
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:33:27
|
|
|
|
Argojuhica
|
Oktavija , sočustvujem s teboj. Vem res je hudo, mene je bolela glava 3 dni pred . Ne veš kaj je to? Mogoče so pa to novi nosečniški znaki .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:35:50
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Oktavija , sočustvujem s teboj. Vem res je hudo, mene je bolela glava 3 dni pred . Ne veš kaj je to? Mogoče so pa to novi nosečniški znaki . iZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA.... SAM SIGURNO NI TO, KER ME BOLI ŽE OD PRED OVULACIJE...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:43:56
|
|
|
|
sonček33
|
Oh argojuhica, žal mi je. Ma sej veš, da bo bolje. Bo prišlo tudi tisto drugo obdobje, ko bo vse štimalo in boš nasmejana. Zdaj pa se kar izjokaj, to pomaga... Objem.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:51:33
|
|
|
|
Argojuhica
|
Oktavija lepe slikce in verjamem, da bosta kmalu takole crkljala svoje otročičke. Sonček saj je že bolje Ste ve tiste, ki ste me spravile v dobro voljo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:52:19
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - Wau! Kake lepe slikce! Se pa res vidi, da si zelo želita Le ne vem, zakaj sem si te jaz predstavljala rjavolasko Zanimivo, kake predstave si vzpostavimo ... ps: full sta lep par
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:55:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity oktavija - Wau! Kake lepe slikce! Se pa res vidi, da si zelo želita Le ne vem, zakaj sem si te jaz predstavljala rjavolasko Zanimivo, kake predstave si vzpostavimo ... ps: full sta lep par Joj hvala za pohvale mi je kar malo nerodno
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:56:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Kak sovražim to Macdonalds reklamo!!!!! Se cel čas sprašujem zakaj hodim sam nekaj jest in zakaj se mi lušta pomfri in hamburger ... Oktavija - jaz, ko sem pri zobarju probam misli preusmerit na nekaj lepega, no ali pa gledam tisto stalno packo na stropu, točno nad mojo glavo ... Uh, I'm lovin it ... grem nekaj kuhat - pomfrit?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 14:57:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity oktavija - Wau! Kake lepe slikce! Se pa res vidi, da si zelo želita Le ne vem, zakaj sem si te jaz predstavljala rjavolasko Zanimivo, kake predstave si vzpostavimo ... ps: full sta lep par No-no, saj nisem hotela, da bi ti bilo zdaj nerodno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 15:03:40
|
|
|
|
sonček33
|
Zakaj jaz ne morem pogledat oktavijinih slikc???Zaklenjeno.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 15:08:49
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz potrebujem pomoč. Sem še nova. Pod katero rubriko moram in kam moram vpisat ime, da si ogledam Oktavijine slike
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 15:10:26
|
|
|
|
sonček33
|
oktaviaj hvala, matr sem butalka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?