Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:19:40
|
|
|
|
tincy82
|
živjo punce! še enkrat postavljam vprašanje, ker ste me prvič spregledale - in nočem odpirat sam zato nove teme . zanima me koliko časa po zanositvi so se vam pojavili prvi znaki (slabost, boleče prsi, pogosto uriniranje,...)
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:21:38
|
|
|
|
ataner
|
lidija_21 - ja, bom počakala do ponedeljka. Če je ne bo, grem takoj v lekarno, če pa bo prišla, pa začnem jemat tablete Primotren, ker mam neko bakterijo in čakam ali bo + ali - , da se začnem zdravit. Ta mesec bi bilo oboje dobrodošlo: - veselje ob pričakovanju , ali - veselje, da se pozdravim in začnem brez problemov ! Nekateri se trudijo veliko dlje, tako da jaz še nisem tako neučakana za , čeprav bi bilo veselje ogromno!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijavljam se na oktobrska pričakovanja, ne čakam 26. 10, to bo že moj 5. krog, držim pesti za vse, ker me dolgo ni bilo tu, sem pogledala med septembrke in vidim, da je bil avgust precej bolj ploden, mogoče pa bo oktober še plodnejši. Nekaj za srečo vsem Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:28:49
|
|
|
|
ataner
|
tincy82 - upam, da ti kdo odgovori, ker tudi mene to zanima. Danes pričakujem . bomo videli ....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:33:34
|
|
|
|
tincy82
|
ataner - mislim da zaenkrat še nimava te sreče, da bi izvedeli odgovor oziroma kakšne izkušnje srečnih nosečk! aja, pa držim pesti da ne bo! enga za srečo!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:34:37
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prijavljam se na oktobrska pričakovanja, ne čakam 26. 10, to bo že moj 5. krog, držim pesti za vse, ker me dolgo ni bilo tu, sem pogledala med septembrke in vidim, da je bil avgust precej bolj ploden, mogoče pa bo oktober še plodnejši. Nekaj za srečo vsem Anonimna Aninimna- veliko sreče ti želim!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:36:39
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
tincy82 jaz ti bom zaupala svojo izkusnjo. Pol leta sem se trudila zanosit, cikle sm mela na 32-35 dni, se pravi dolge. Tisti mesec ko sem zanosila,v bistvu sem si po zadnji M rekla da se vec ne mislim obremenjevat in sem cist odklopila. Spomnim se da bi mogla dobit 17.8.(32dan) ampak sem si rekla da bom pocakala da bo 35 dan izostanka, se pravi do 22.8.. Ker je tisti dan ni in ni bilo sem kupila test in ga naredila naslednje jutro. Bil je mocan +. Moram pa ti povedati, da jaz nisem imela kakih posebnih znakov; spikanje v spodnjem delu trebuha ter bolece prsi. Ker pa je to moja stalna popotnica tudi, ko prihaja M, se s tem nisem kaj dosti obremenjevala. Mogoce da se je spikanje zacelo na sredini cikusa, bolece prsi pa prav tako in ravno to je bilo tisto da sem postajala malo sumnicava. ikoli me prsi niso bolele 2tedna pred naslednjo M, temvec le predzadnji teden pred M, zadnji teden pa so nehale. Upam da sem ti kaj pomaga. Naj ti samo se to povem, da se vseeno ne zanasaj na mojo izkusnjo prevec(beri:jaz sem v 8.tednu potem morala na abrazijo), poleg tega smo si zenske razlicne in vsaka je drugacna. Vsekakor pa ne skrbi; ko in ce si noseca, brez skrbi nosecniske tegobe te bodo zelo hitro dohitele v skladu s tvojim stanjem, tako da... Upam, da nisem prevec dolgovezila, ce pa sem, se ze vnaprej opravicujem. Ataner strinjam se s teboj. Ceprav vem, da ti bo tezko in bos neucakana, zdrzi. Na koncu se bo izplacalo. Pa tudi ce ne bo ravno ta mesec, pa verjamem da naslednji bo in bomo imele razlog za praznovanje!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 17:39:35
|
|
|
|
sonček33
|
tincy82 - ne smeš biti jezna, ampak tukaj nas je veliko, ki žal še nismo doživele nosečnosti, tako da nimamo pojma, kakšni so znaki v resnici. Vsak mesec pred M se sicer vsaki pojavijo kakšni znaki, ki jih me z veseljem povežemo z nosečnostjo, a nas mnogokrat potem razočara prihod M. Torej, vsaj jaz ti ne znam odgovoriti.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 18:00:46
|
|
|
|
tincy82
|
lidija_21 - hvala ker si zaupala svojo izkušnjo, se strinjam z izjavo, da je vsaka ženska drugačna in da ni nekega univerzalnega recepta, da prepoznaš nosečnost. to je različno od ženske do ženske, a ne? pa pošiljam ti en močan za tvojo pikico ! sonček33 - nisem jezna mogoče le malo neučakana in radovedna. in kot praviš, tudi sama povezujem določene znake (špikanje v jajčnikih,..)z nosečnostjo! pa iz vsega srca ti želim da bi čim prejugledala težko pričakovan in da potem z nami podeliš izkušnje iz prve roke!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 18:03:42
|
|
|
|
spelka12
|
tincy ti hitro zanosi, da te bomo potem me lahko spraševale, kaki so tvoji znaki pa...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 18:08:38
|
|
|
|
tincy82
|
špelka12 - dobra ideja , se bom potrudila kolikor se bo dalo....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 18:11:25
|
|
|
|
Serendipity
|
tincy - sorry, tudi jaz (na žalost) (ŠE) nimam pojma kaki znaki so in kdaj se pojavijo ... Sicer pa komaj čakam, da bi izvedela na lastni koži ... Se pa tudi strinjam s špelkino idejo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 18:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
tincy82, ti bom kar skopirala, kar sem napisala na septemberskih borbah. sej bi mogla jest to pisat tukaj, če me spomin ne vara. No, pa da naštejem znake: Kmalu po O so me grozno grozno bolele prsa (še nikoli tako). Potem se je začelo zbadanje v jajčnikih, kar se mi tudi ni zdelo normalno takoj po O. Potem pa so se začela občasna napihnjenost in občutek, kot da se nekaj v prsih nabira. Na levi joški mi je žila nenormalno izstopila. Vsak dan so bile bolj polne (čeprav je modrc isti ). No, 8 dni po O sem šla na ginekološki pregled na odvzem brisa, kasneje sem kar malo bolj krvavela, tak da ne vem kaj je bilo. Vgnezditvena? Sej zdej je čist vseeno. Ene 4 dni pred koncem ciklusa mi je postalo slabo. Pred predvideno pa me je 2 dni prej nenormalno začelo pikat v ledvica in en dan kasneje v križu. Torej, vesela sem, da sem , če po pravici povem je to ratalo 1 mesec. Glede na to, da sem imela laparoskopijo junija, sva komaj v septebru bila aktivna za . Posledice laparoskopije so bile velike, kar sem tudi pisala že o tem. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Zdaj me edino malo skrbi, ker imam 2 napredne zarastline, katere junija niso smeli odstraniti. Ampak tudi to bom počasi pozabila, bom itak pod strogo kontrolo. Tako je rekel moj dragi Merlo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 20:29:38
|
|
|
|
ninica04
|
hej punce sem vas samo hotla obvestit da sem popoldan dobila . Sem ful žalostna. Pa tolk mi je zamujala da sem že bla prepričana da sem . Bo pa drugi mesec. Sploh ne vem kdaj je sedaj ne pričakujem spet. Pol ko se malo pomirim, pa si bom točno izračunala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 20:35:39
|
|
|
|
shelly
|
Žal mi je ninica04, to so kar težki trenutki... Pri meni je pa stanje še vedno nespremenjeno. Javim če bo kaj novega. Mislim pa da se bom tudi jaz preselila med tiste, ki je ne pričakujejo novembra, ča pa za vikend še vedno ne bo tiste prave bom naredila test. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 21:04:23
|
|
|
|
ninica04
|
teejaa lahka me pišeš da je NE pričakujem tam nekje konec meseca, recimo 31.10. Sicer sploh ne zaupam več da bo prišla točno na datum tk da sem vzela eno srednjo varianto. :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 21:24:16
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 teejaa lahka me pišeš da je NE pričakujem tam nekje konec meseca, recimo 31.10. Sicer sploh ne zaupam več da bo prišla točno na datum tk da sem vzela eno srednjo varianto. :) ninica pomoje si narobe napisala. NE bo prišla 31.10. zato, ker boš ti takrat že . Aja pa evo par tortic, da boš lažje preživela tole .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 21:27:50
|
|
|
|
ninica04
|
spelka ful hvala za tortice. Sem se prej napokala kruha in evrokrema malo sladkobe za žalost
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 21:54:17
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - *Mojca* xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - lunica24 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - na_go - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica 02.10. - freha 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - ataner 03.10. - shelly 03.10. - urskaj 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir 04.10. - Lupita 04.10. - trinity22 04.10. - kimmii 04.10. - CIPRESA 05.10. - sončk1 05.10. - lejca 05.10. - adeja 06.10. - rozica1984 06.10. - jurka6 06.10. - lejla007 07.10. - SM10 08.10. - sandra74 09.10. - kanta 09.10. - Endri 09.10. - beyba 09.10. - Blacky30 10.10. - leonida 10.10. - ninčy 10.10. - spelka12 10.10. - yasmine23 11.10. - trma79 11.10. - Serendipity 11.10. - tinkamiška 12.10. - Yasminka 12.10. - daga11 13.10. - **NiNa** 13.10. - fragola 13.10. - tincy82 14.10. - sonček33 14.10. - osa3 15.10. - zabca34 15.10. - marjana.r 15.10. - pikica36 15.10. - detece 16.10. - janney 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija 18.10. - gajka 18.10. - Zvezdica 18.10. - ledenka 19.10. - murkica 20.10. - zorica 20.10. - Patio 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 22.10. - Efi 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - nena22 24.10. - teejaa 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - anonimna 28.10. - kleja 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - sapi 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 NAŠA HIMNA: Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil teejaa -- 3.10.2007 22:01:41 >
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 22:00:44
|
|
|
|
pikapoka2
|
ne dohajam vas...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 22:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Na_go ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da tudi js zagledam +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 22:05:40
|
|
|
|
pikapoka2
|
berem nazaj..... bumbum, žal mi je! Pa tako sem držala pesti....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 22:07:16
|
|
|
|
pikapoka2
|
urskaj,
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 22:13:54
|
|
|
|
Erin
|
Lep pozdravček vsem - pa priden bodite! Ali pa raje poredne - ker pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa dobijo otroke ... se spomnite mojega vprašanja včeraj - no, še danes me tak čudno občasno špikne in zaradi tega mi je prišla na misel bolj logična razlaga - vnetje mehurja ... Tak, da to je najverjetneje to .. kaka vgnezditvena te ... Se* - Ne zamert samo jaz še vedno upam da to ni mehur ampak ena mičkena pikica ki te je pocukala za maternico če lohka prisede pikica36, ninčy - držim pesti da se je kaj prijelo trinity - a ni fajn da zamuja? Naredi teeeeest! Si ga že? Še eeeeeen! We want ! yasmine - naj ti prvi šolski dan na faksu prinese en veeeeeeeelik + IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 živjo punce! še enkrat postavljam vprašanje, ker ste me prvič spregledale - in nočem odpirat sam zato nove teme . zanima me koliko časa po zanositvi so se vam pojavili prvi znaki (slabost, boleče prsi, pogosto uriniranje,...) Tinčy, tukaj je tako malo svežih nosečk, smo bolj borke ki še čakamo svoj + , naše srečkice so že na sosednjem forumu nosečnost...Malo njih povprašaj, gotovo ti bodo rade pomagale in povedale svoje izkušnje. Me jih še nimamo
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 4.10.2007 6:28:47
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa - super himna!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?