|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
3.10.2007 17:19:40   
tincy82
živjo punce!
še enkrat postavljam vprašanje, ker ste me prvič spregledale - in nočem odpirat sam zato nove temeuser posted image . zanima me koliko časa po zanositvi so se vam pojavili prvi znaki user posted image  (slabost, boleče prsi, pogosto uriniranje,...)

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.10.2007 17:21:38   
ataner
lidija_21 - ja, bom počakala do ponedeljka. Če je ne bo, grem takoj v lekarno, če pa bo user posted image  prišla, pa začnem jemat tablete Primotren, ker mam neko bakterijo in čakam ali bo + ali - , da se začnem zdravit.
Ta mesec bi bilo oboje dobrodošlo: user posted image  - veselje ob pričakovanju user posted image , ali user posted image  - veselje, da se pozdravim in začnem brez problemov user posted image !
Nekateri se trudijo veliko dlje, tako da jaz še nisem tako neučakana za user posted image , čeprav bi bilo veselje ogromno!

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

Neposredna povezava do sporočila: 552
3.10.2007 17:25:38   
Anonimen
Prijavljam se na oktobrska pričakovanja, ne čakam 26. 10, to bo že moj 5. krog, držim pesti za vse, ker me dolgo ni bilo tu, sem pogledala med septembrke in vidim, da je bil avgust precej bolj ploden, mogoče pa bo oktober še plodnejši. Nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo vsem

Anonimnauser posted image

(odgovor članu ataner)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
3.10.2007 17:28:49   
ataner
tincy82 - upam, da ti kdo odgovori, ker tudi mene to zanima. Danes pričakujem user posted image .  bomo videli ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.10.2007 17:33:34   
tincy82
ataner - mislim da zaenkrat še nimava te sreče, da bi izvedeli odgovor oziroma kakšne izkušnje srečnih nosečk! aja, pa držim pesti da user posted image  ne bo! enga user posted image  za srečo!!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.10.2007 17:34:37   
ataner
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prijavljam se na oktobrska pričakovanja, ne čakam 26. 10, to bo že moj 5. krog, držim pesti za vse, ker me dolgo ni bilo tu, sem pogledala med septembrke in vidim, da je bil avgust precej bolj ploden, mogoče pa bo oktober še plodnejši. Nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo vsem

Anonimnauser posted image

Aninimna- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko sreče ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.10.2007 17:36:39   
srecna_zvezda
tincy82 jaz ti bom zaupala svojo izkusnjo. Pol leta sem se trudila zanosit, cikle sm mela na 32-35 dni, se pravi dolge. Tisti mesec ko sem zanosila,v bistvu sem si po zadnji M rekla da se vec ne mislim obremenjevat in sem cist odklopila. Spomnim se da bi mogla dobit 17.8.(32dan) ampak sem si rekla da bom pocakala da bo 35 dan izostanka, se pravi do 22.8.. Ker je tisti dan ni in ni bilo sem kupila test in ga naredila naslednje jutro. Bil je mocan +. Moram pa ti povedati, da jaz nisem imela kakih posebnih znakov; spikanje v spodnjem delu trebuha ter bolece prsi. Ker pa je to moja stalna popotnica tudi, ko prihaja M, se s tem nisem kaj dosti obremenjevala. Mogoce da se je spikanje zacelo na sredini cikusa, bolece prsi pa prav tako in ravno to je bilo tisto da sem postajala malo sumnicava. ikoli me prsi niso bolele 2tedna pred naslednjo M, temvec le predzadnji teden pred M, zadnji teden pa so nehale.

Upam da sem ti kaj pomaga. Naj ti samo se to povem, da se vseeno ne zanasaj na mojo izkusnjo prevec(beri:jaz sem v 8.tednu potem morala na abrazijo), poleg tega smo si zenske razlicne in vsaka je drugacna. Vsekakor pa ne skrbi; ko in ce si noseca, brez skrbi nosecniske tegobe te bodo zelo hitro dohitele v skladu s tvojim stanjem, tako da...user posted image  Upam, da nisem prevec dolgovezila, ce pa sem, se ze vnaprej opravicujem.user posted image

Ataner strinjam se s teboj. Ceprav vem, da ti bo tezko in bos neucakana, zdrzi. Na koncu se bo izplacalo. Pa tudi ce ne bo ravno ta mesec, pa verjamem da naslednji bo in bomo imele razlog za praznovanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.10.2007 17:39:35   
sonček33
tincy82 - ne smeš biti jezna, ampak tukaj nas je veliko, ki žal še nismo doživele nosečnosti, tako da nimamo pojma, kakšni so znaki v resnici. Vsak mesec pred M se sicer vsaki pojavijo kakšni znaki, ki jih me z veseljem povežemo z nosečnostjo, a nas mnogokrat potem razočara prihod M. Torej, vsaj jaz ti ne znam odgovoriti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 558
3.10.2007 18:00:46   
tincy82
lidija_21 - hvala ker si zaupala svojo izkušnjo, se strinjam z izjavo,  da je vsaka ženska drugačna in da ni nekega univerzalnega recepta, da prepoznaš nosečnost. to je različno od ženske do ženske, a ne? pa pošiljam ti en močan user posted image  za tvojo pikico user posted image !
sonček33 - nisem jezna user posted image  mogoče le malo neučakana in radovedna. in kot praviš, tudi sama povezujem določene znake (špikanje v jajčnikih,..)z nosečnostjo! pa iz vsega srca ti želim da bi čim prejugledala težko pričakovan user posted image  in da potem z nami podeliš izkušnje iz prve roke!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.10.2007 18:03:42   
spelka12
tincy ti hitro zanosi, da te bomo potem me lahko spraševale, kaki so tvoji znaki pa...user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.10.2007 18:08:38   
tincy82
špelka12 - dobra idejauser posted image , se bom potrudila kolikor se bo dalo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.10.2007 18:11:25   
Serendipity
tincy - sorry, tudi jaz (na žalost) (ŠE) nimam pojma kaki znaki so in kdaj se pojavijo ... Sicer pa komaj čakam, da bi izvedela na lastni koži ... user posted image
Se pa tudi strinjam s špelkino idejo! user posted image user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.10.2007 18:20:13   
Anonimen
tincy82, ti bom kar skopirala, kar sem napisala na septemberskih borbah.
user posted image  sej bi mogla jest to pisat tukaj, če me spomin ne vara.user posted image user posted image user posted image

No, pa da naštejem znake:
Kmalu po O so me grozno grozno bolele prsa (še nikoli tako). Potem se je začelo zbadanje v jajčnikih, kar se mi tudi ni zdelo normalno takoj po O.
Potem pa so se začela občasna napihnjenost in občutek, kot da se nekaj v prsih nabira. Na levi joški mi je žila nenormalno izstopila.user posted image  Vsak dan so bile bolj polne (čeprav je modrc istiuser posted image ).
No, 8 dni po O sem šla na ginekološki pregled na odvzem brisa, kasneje sem kar malo bolj krvavela, tak da ne vem kaj je bilo. Vgnezditvena?user posted image  Sej zdej je čist vseeno.user posted image
Ene 4 dni pred koncem ciklusa mi je postalo slabo.
Pred predvideno user posted image  pa me je 2 dni prej nenormalno začelo pikat v ledvica in en dan kasneje v križu.

Torej, vesela sem, da sem user posted image , če po pravici povem je to ratalo 1 mesec.
Glede na to, da sem imela laparoskopijo junija, sva komaj v septebru bila aktivna za user posted image . Posledice laparoskopije so bile velike, kar sem tudi pisala že o tem. Vsaka stvar je za nekaj dobra.user posted image
Zdaj me edino malo skrbi, ker imam 2 napredne zarastline, katere junija niso smeli odstraniti. Ampak tudi to bom počasi pozabila, bom itak pod strogo kontrolo. Tako je rekel moj dragi Merlo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
3.10.2007 20:29:38   
ninica04
hej punce sem vas samo hotla obvestit da sem popoldan dobila user posted image . Sem ful žalostna. Pa tolk mi je zamujala da sem že bla prepričana da sem user posted image . Bo pa drugi mesec. Sploh ne vem kdaj je sedaj ne pričakujem spet. Pol ko se malo pomirim, pa si bom točno izračunala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.10.2007 20:35:39   
shelly
Žal mi je ninica04, to so kar težki trenutki...

Pri meni je pa stanje še vedno nespremenjeno. Javim če bo kaj novega. Mislim pa da se bom tudi jaz preselila med tiste, ki je ne pričakujejo novembra, ča pa za vikend še vedno ne bo tiste prave user posted image  bom naredila test.

lp

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.10.2007 21:04:23   
ninica04
teejaa lahka me pišeš da je NE pričakujem tam nekje konec meseca, recimo 31.10. Sicer sploh ne zaupam več da bo prišla točno na datum tk da sem vzela eno srednjo varianto. :)

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.10.2007 21:24:16   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

teejaa lahka me pišeš da je NE pričakujem tam nekje konec meseca, recimo 31.10. Sicer sploh ne zaupam več da bo prišla točno na datum tk da sem vzela eno srednjo varianto. :)

ninica pomoje si narobe napisala. user posted image  NE bo prišla 31.10. zato, ker boš ti takrat že user posted image  user posted image .
Aja pa evo par tortic, da boš lažje preživela tole user posted image  user posted image .

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.10.2007 21:27:50   
ninica04
spelka ful hvala za tortice. Sem se prej napokala kruha in evrokrema user posted image user posted image malo sladkobe za žalost

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.10.2007 21:54:17   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - freha
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskaj
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metir
04.10. - Lupita
04.10. - trinity22
04.10. - kimmii
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 3.10.2007 22:01:41 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.10.2007 22:00:44   
pikapoka2
user posted image  ne dohajam vas...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.10.2007 22:01:53   
Anonimen
Na_go ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da tudi js zagledam +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
3.10.2007 22:05:40   
pikapoka2
berem nazaj.....
bumbum, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi je! Pa tako sem držala pesti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.10.2007 22:07:16   
pikapoka2
urskaj,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.10.2007 22:13:54   
Erin

Lep pozdravček vsem - pa priden bodite! Ali pa raje poredne - ker pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa dobijo otroke ... user posted image

se spomnite mojega vprašanja včeraj - no, še danes me tak čudno občasno špikne in zaradi tega mi je prišla na misel bolj logična razlaga - vnetje mehurja ... Tak, da to je najverjetneje to .. kaka vgnezditvena te ...  

Se* - Ne zamert samo jaz še vedno upam da to ni mehur ampak ena mičkena pikica ki te je pocukala za maternico če lohka prisedeuser posted image
pikica36, ninčy - držim pesti da se je kaj prijelouser posted image
trinity - a ni fajn da zamuja? user posted image Naredi teeeeest! Si ga že? Še eeeeeen!user posted image user posted image user posted image We want user posted image user posted image !

yasmine - naj ti prvi šolski dan na faksu prinese en veeeeeeeelik +              user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tincy82

živjo punce!
še enkrat postavljam vprašanje, ker ste me prvič spregledale - in nočem odpirat sam zato nove teme . zanima me koliko časa po zanositvi so se vam pojavili prvi znaki  (slabost, boleče prsi, pogosto uriniranje,...)

Tinčy, tukaj je tako malo svežih nosečk, smo bolj borke ki še čakamo svoj + , naše srečkice user posted image so že na sosednjem forumu nosečnost...Malo njih povprašaj, gotovo ti bodo rade pomagale in povedale svoje izkušnje. Me jih še nimamouser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.10.2007 6:28:47   
sonček33
teejaa - super himna!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?