Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:32:49
|
|
|
|
beyba
|
Inuigo ti se nikar ne sekiraj. S tvojim dragim se mejta rada, pa iz ljubezni . In sicer od prvega možnega dneva(menstruacije) pa do dneva ko jo dobiš. Ni hudič kej bo že ratal. SAmo poznam primere, ko so bejbe zanosile med menstruacijo. Ravno prijateljica je rekla da sta se en o leto trudila, pa štela dneve pa .... Potem pa sta bla nekega dne tako da sta pač bolj zgodi ker nistqa mogla zdržat, je pa takoj ratal. Valda nista takrat ko je najbolj vun lil, ampak ko se je začel umirjat. Pa splača se vama tut to probat, sam ne obupat. Ker ti tega ne bomo dovolile!!!!! Za pogm, korajžo in vztrajnost!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:33:58
|
|
|
|
slovenka
|
uh, inigo, upam, da potem pa že čimprej pride in da začneta znova. Jaz sem tudi po vsaki par dni potrta, potem okrog ovulacije pa spet vesela Ampak pomisli, morda si pa , samo da še ne kaže - smo že imeli take primere.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:43:00
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, komaj čakam ponedeljek, ko imava z dragim pregled v Leonišču. Jupi. In upam, da naju da Dr. na konzilij in da gremo pol v akcijo. Lep je dan.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:46:51
|
|
|
|
Inigo
|
punce hvala, zlate ste! slovenka... vse bi dala da imaš prav ampak po treh negativnih testih v 14 dneh... nič, bo treba počakat na potem pa jovo na novo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:47:32
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa je to konzilij? Vidiš tega pa še ne vem... Držim pesti zate!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:49:16
|
|
|
|
Erin
|
Tele tukaj so pa še za vse ostale punce, za srečo oz : ....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:49:45
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa mislim da jje to ena komisija..nekaj takega...Zdravnik te predlaga za postopek pol pa tam odločajo da ali ne. naj me kdo popravi, če se motim.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:55:36
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa - stokrat ti hvala
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:55:54
|
|
|
|
Erin
|
Aja, da te mora še komisija predlagat, ne moreš it brez dovoljenja te komisje naprej ali kako??? Ja upam, da bodo vse odobril, samo da bo dobro zate in da prideš do svojega ...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:03:45
|
|
|
|
sonček33
|
joj, jaz tut to upam...ne sej menda vaskemu odobrijo (??????), ampak saj veš, da se le malo podaljša pot do cilja
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:10:04
|
|
|
|
kimmii
|
Živjo punce, kako ste kaj oktobrke? Kaj znakov tiste, ki je NE pričakujete v teh dneh, jaz jo NENENENENE danes, jutri, pa mislim da bo, ker vse tako kaže, čeprav še kar upam, da je pa vseeno ne bo in bo . Lepo sem mejte.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:31:43
|
|
|
|
Erin
|
če bi teli dohtarji malo hitreje delali bi bilo vse tolk boljše..čakalne dobe so v k... lih včerej je bilo na poptv da smo menda z zdravstvom v EU na 21 mestu, lansko leto pa na 12, in vse to se je poslabšal najbolj zaradi čakalnih dob...obup....ne vem zakaj je tolk čakanja, toliko postopkov, komisij...še če ma človek srčni napad potrebuje napotnico osebnega zdravnika...uf...človek se kar zamisli nad našo slovenijo...samo na dol gre vse... Še malo pa si bom premislila da bi otroka imela sploh, sej mu še kruha ne bom mogla kupit....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:34:01
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, vidim, da se kar nekaj dogaja na tem foromu tudi dopoldan. Jaz sem bolj take volje, saj sem zvedela, da delam še samo do konec leta. Vendar sem se vseeno odločila, da želim imeti otroka. Bom pa si potem iskala pravo službo (zdaj namreč delam preko študenskega servisa). Čeprav sem tu upala, da me bodo zaposlili. Vendar si vseeno želim . Lepo se imejte
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:34:08
|
|
|
|
Erin
|
kimmii - sej bo...vztrajaj do konca... držim pesti da je NENENENENENE bo
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:36:34
|
|
|
|
Erin
|
ROMY - večni problemi s službo..mene so mesec dni nazaj odstavili (oz. mi je potekla pogodba in mi je niso podaljšali)...Upam, da imaš vsaj dragega zaposlenega...nekak bo treba živet, ane? Hvala bogu pa porodniško daje tudi socialna oz zavod, nekej pa je...Upam, da se ti bo vse uredilo...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:43:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Oj pupe! se spomnite mojega vprašanja včeraj - no, še danes me tak čudno občasno špikne in zaradi tega mi je prišla na misel bolj logična razlaga - vnetje mehurja ... Tak, da to je najverjetneje to .. kaka vgnezditvena te ... Lep pozdravček vsem - pa priden bodite! Ali pa raje poredne - ker pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa dobijo otroke ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:46:24
|
|
|
|
oktavija
|
Čao punce! ja sej vem, da je hudo če si brez službe, sam pol se ti pa zgodi kot meni, ko sem čakala na nadoločen čas sem pazila da ne zanosim, zdaj ko pa imam redno službo pa nimam otrok ... sej nikoli ne veš kaj je bolje... Zdaj bi pa že bila malo doma z mojo bebo !!!! LP
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 14:57:40
|
|
|
|
pikica36
|
hojla punce.. cel dop. vas berem napisat pa nisem mogla kaj oz. ni šlo poslat sporočila .. uf... sem bla besna oktavija, hvala za čaj jaz sicer še vedno pijem kavico(dosti manj kot prej)cigareti pa so tudi zame že preteklost- hvala bogu mi2 tudi pridno , čeprav sva bila včeraj tako utrujena , da sva "štrajkala" ampak upam , da nisva kaj zamudila sem včeraj rekla, da so me začele joške bolet, pa je rekel ej, ej , spet se ni kaj prijelo , jaz pa tako veselo upala, da me bolijo zato , ker se je me je kar razjezilo, da tako negativno razmišlja, sicer pa kaj ne bi, ko pa me zdaj že tri mesece bolijo joške kake dni preden pride no, srčno upam , da tega oktobra ne bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 15:31:27
|
|
|
|
trinity22
|
Živijo punce, tudi jaz navijam za vas in upam da nam vsem čimprej uspe. Moje še vedno ni in ni znakov niti za tako da nimam pojma kako in kaj.... Samo ne obupat pa držim da bodo čimprej .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 15:50:28
|
|
|
|
ninčy
|
No, pa sem spet našla malo časa, da pokukam, kako ste kaj. Jupiiii, seznam se je začel roza. Vsem, ki jih je obiskala , pa . Pri meni je tako: MV je še vedno visok, špika me tudi, joške so se pa umirile, samo velike so ... mi je pa še vedno vsake toliko slabo. Bomo videli ... Vse, ki nameravate za nekaj časa zapustiti RR, razumem. Sama sem se odločila, da če ta mesec ne bo , naslednji mesec samo navijam (ker mojega ravno v času O sploh ne bo v Sloveniji), potem pa tudi jaz za nekaj časa grem. Pozdravček vsem!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 15:51:29
|
|
|
|
spelka12
|
sonček33 bom držala pesti, da se čimprej začne odvijati pri tebi . inigo jest mam tud sfuzlan cikel, pa na cca.2-3 dni in nama O ne more uiti . Kaja80 dvojna sreča za tebe. Fouž sem ti. pobožaj jih še zame.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 16:10:30
|
|
|
|
yasmine23
|
Čau punce! Uh, ste se razpisale, sm kr dolg brala pa samo vceraj nisem bla gor! Moj dan D se tud približuje in neučakanost raste, mi pa na polno dogaja. Držim pesti za vse oktob(o)rke! 10. pa grem tud prvič na faks in bi mi na ta dan plusek dal še več volje do učenja! Can't wait...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 16:19:16
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21 Serendipity pri meni je bilo skoraj isto ko sem zanosila. Tak zelo nelagoden obcutek je in zelo podoben bolecini kot pri M, pa vendar ni ista bolecina. Ce res ni prehudo, lahko upas da je to vgnezditvena, ceprav prebrala sem nekje, da vgnezditveno spremlja tudi rahel izcedek iz noznice. Bos videla, pocakaj do jutri in naredi test pa se bos prepricala. Jaz ti zelim da bi ugledala in nas cimprej razveselila s to lepo novico! Živio! teejaa za tako izčrpen seznam! imaš pa res skrb, da nas znova zraven dodajaš! tako, danes je dan D. Citat sem dodala zato, ker danes pričakujem , na obisku pa je le BLAG rjavkast izcedek. lidija_21 - praviš da bi lahko bila to vgnezditvena? Kdaj svetujete, da naredim test??? No - če še ne bo, seveda!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 16:26:51
|
|
|
|
Serendipity
|
lidija21 - jaz sem komaj zdaj videla tvoj post, ko ga je ataner citirala ... Hvala za lepe želje , vednar je to bolj spodaj - nad sramno kostjo, tak da domenavm, da je bolj v smislu kakega uroinfekta ... oz vnetja mehurja.. na žalost ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 16:38:23
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Se* nic hudega.. Jaz drzim pesti da imam prav jaz in ne ti.. tako da bos kmalu na saznamu pricakujocih. Ataner ne vem sicer zagotovo, to lahko potrdi le test ali G ampak glede na tukajsnje izkusnje in iz prve roke izkusnje ti lahko povem, da obstaja moznost za to. Ker pa ti zelim prihraniti razocaranje, ti svetujem da pocakas se 2-3 dni in takrat naredis prvi test. Upam da tako ti kot tudi Se* ugledata cimprej mocni + ! Drzim vama pesti, no ja pa ostalim tudi,se razume..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?