Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 11:01:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
pa kako dolgo sploh boste?ker za dve uri nebi glih v lj hodla?al kje je že to???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 14:10:33
|
|
|
|
atena777
|
Jaz navadno ostanem dlje, če ne drugega pičim na sprehod. Sama gotovo ne boš ostala, ker končno Kolumbo je tam doma...zelo boš manjkala,če te ne bo!Zato pridita s Tjaško,če le lahko. Kaj pa Metuljčica? pa-pa p.s. VIsnjaaa a nisi ti ADMIN za seznam za Cateske? 13.10 bo kar naenkrat tukaj! Jaz sem se ze pofockala,ne?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:11:37
|
|
|
|
DeMer
|
Kaksen je seznam za jutri?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:38:52
|
|
|
|
pikecpokec
|
Uhhhh, dans sem bila na pilatesu. paše kdaj se malo raztegniti. je bil že skrajni čas! Uživajte jutri! midva z Galom greva na moj faks malo pogledat kaj dogaja, pa ena sošolka bo diplomirala pa mormo malo proslaviti. Kdaj bom pa jst?! V glavnem-fajn se mejte na sončku in ob kavici!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:39:59
|
|
|
|
Margit
|
Kje pa se dobimo? Pred Dotikom (kafič) al pred igriščem?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:43:53
|
|
|
|
DeMer
|
Jest mislim, da bi se kr dol pri jezeru dobile. A mislis, da bo veliko vozickarc? Mi mamo oranznega Janeja z belo ovcko notri. Kako pa stre kaj ve prepoznavne?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:47:03
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a kera kej ve kako je z dopustom po porodniški.glede na to da smo same februarke bi mogoče kera kej vedla.ker men so rekl da mi ga kao nič ne pripada ker v letu 2007 nism delala nič oziroma samo štiri dni, ker sem šla v porodniško. papa Kaj pa regres za leto 2007 si dobila, al so ti rekli da ti ne pripada ker si na porodniški??? Po zakonu ti pripada regres in dopust tudi. Dopust je itak vezan na regres. Propadlo ti je 10 delovnih dni dopusta, ki bi ga mogla izkoristit v letu 2007, preostanek dopusta pa imaš možnost izkoristit do 30.6.2008. Tako je v gospodarstvu, če pa delaš v javni upravi pa lahko da je še kakšen zakon, ki velja samo za j. upravo. To pa res ne vem. Toliko na hitro, če pa rabiš člene na katere se tale izveleček navezuje, pa lahko jutri kaj več.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:53:39
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Zbilje (v kavarni ob jezerčku), torek, 10h 1. Kolumbo (CAPO DI BANDA) 2. Demer 3. Margit 4. Ribicau 5. Atena 6. 7.... Kje ste zdaj vse? Katera še pride?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 21:56:52
|
|
|
|
helimaša
|
hej! no punce vidim da se spet dobite.jst ne morem.kdaj pa pridete v grosuplje Margit, regres sem dobila, za dopust so mi pa neki rekl da mi kao ne pripada ker sem delala samo štiri dni v letu in to ni kao nič.itak kr neki, k bi še tist vzek kar ti pripada.to je kr za znoret.morm jutr mal naokol poklicat k nategnil me pa ne bojo nč punce jutr se lepo mejte itak bo kep dan papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2007 21:59:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:01:30
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 http://www.moj-album.com/vstopnica/pirb_bgskj/?os=9538766 Ful lepe slikice. Pa kako lep vrt imate. Pa ne morem verjet,da mali že napol hodi. Našmu Maticu pa je sedenje in premikanje po ritki nekja najlepšega. Kot mala opička je. Pa kakšno lepo jopico ima David. Matic ma tud tako , sam mal drugačne barvne kombinacijeje , ker je še od Maše, pa je mal starejši model
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:03:05
|
|
|
|
DeMer
|
Jutri pridemo: ATENA TABALI DEMER MARGIT KOLUMBO RIBICAU? ???? Ribicau je rekla da pride. Sej vas ne moti ce prida se kaksna januarcica (ni iz foruma) zraven?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:07:06
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! no punce vidim da se spet dobite.jst ne morem.kdaj pa pridete v grosuplje Margit, regres sem dobila, za dopust so mi pa neki rekl da mi kao ne pripada ker sem delala samo štiri dni v letu in to ni kao nič.itak kr neki, k bi še tist vzek kar ti pripada.to je kr za znoret.morm jutr mal naokol poklicat k nategnil me pa ne bojo nč punce jutr se lepo mejte itak bo kep dan papa Potem pa ti tudi dopust pripada. Ta je vezan na regres. Će ti pripada celk regres, ti pripada tudi celoten dopust. Ne glede na to da si delala samo 4 dni. Lahko bi delala samo en dan pa bi ti pripadala regres in dopust. Zdelke nimam zakona pred sabo. Ti jutri povem kaj več.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:09:39
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Zdele smo bli u tanovem Mercatorju v Lj...tričetrt trgovin sploh še ne dela, tamaumu sm kuopila v eni štacuni Nike superge ful hude, sam sm pomoje čist zajjjj ker sem vzela cifro 19,5 in bom jutr klicala če mi loh zamenjajo za ene 2 cifre večje. (bratranček ima ob enem letu št 23) To pa je velika nogica Kolumbo. Maša ima pri 3 letih Nike-ce št. 24. Mislim pa, da je imela pri letu in pol 21 al pa 21 1/2. Ne vem čist točno. Lahko pa imajo fantiki večlje nogice, ne vem. Bom zdaj pri Maticu videla.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:52:33
|
|
|
|
helimaša
|
kolumbo bi ful pršla pa res ne morem ker nimam avta.pa še tamala mi štalo v avtu dela k se noče vozit.bi vas pa ful rada spoznala pa še tok lep vreme bo.res ful škoda.kok si pa dala za najkice.morm ji ene kupit.ma ene pumice pa niso več zanimive, tko da ji morm še kšne dodat v njeno velikooooo zbirko čeveljcev
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 22:56:19
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa še tamala mi štalo v avtu dela k se noče vozit. Si jo mogoče že probala dat ven iz lupinice in v tavelik zic (9 do 18 kg)?? Meni je tudi Maša jokala ko sem jo vozila v nasprotni smeri vožnje, začelo se je pri osmih mesecih, k oji ta smer vožnje ni več odgovarjala. Ko sem jo dala v tavelik zic pa čudežno vse OK. Brez joka in dretja se še danes lepo vozimo naokrog.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.10.2007 23:00:40
|
|
|
|
helimaša
|
ja sm probala.je kr kul zdej.pa vseen ne morem ni avta.pa drugič k bote ve v grosuple pršle
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2007 23:16:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 8:09:29
|
|
|
|
ribicau
|
Ja itak da jest pridem, sej sem se javla včerej! Halimaša dopust ti pripada ves, ampak, ker ga 10 dni nisi koristila v l 2007, tteh 10 dni zdej propade, tko da k pejd se kregat!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 8:10:28
|
|
|
|
ribicau
|
Eva se je pa 7.30 odločila, da ne bo več spala.....joj sem zombi!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 8:39:38
|
|
|
|
ribicau
|
Ej, kje se pol točno dobimo! Jest tam nič ne poznam.....bom poklicala Kolumbo tebe, če mi kej ne bo jasno!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 8:44:11
|
|
|
|
DeMer
|
A je kera iz solstva in ve, kako je s temi dopusti tam?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 9:10:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
joj punce narjaje bi z taxi jem prišla ampak žal res ne morem ker moj res rabi avto ker dela do 2 zjutrajin potem bi mogla ponoči hodit po njega pa malo budit...pa še kao bi delat šel je bil vprašaj! res mi je žal!sem tud na metuljčico pikirala pa me ni poklicala tako da verjetno ne more bom zelo mislila na vas!pa obvezno fotiča zraven da se poslikate! joj kak vam bo fajn grem kuhat raje dalje! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 20:37:43
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla punce! A ste se kr na Zbiljah, k nobena nic ne napise? Moram rect, da ste se bolj fajn, kot sem si predstavljala. :) Sej ne da takole niste fajn, sam je drgac v zivo. Skratka, bilo je lepo, fina druzba, fino vreme, lepe mamice in najlepsi otroci! Slike bojo se danes. papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Vidim, da ste se spet potepale! Pridne, pridne, škoda, ker mene ni bilo, bi ful rada spoznala še ostalo februarsko bando! Sej vas skoz berem, sam sem tak naspidirana, da ne pridem do tega, da bi kej napisala. Trudimo se 100 na uro ikoristit tole leo vreme, ki je še ostalo. Alen ga pa tud neki biksa ponoči - se zbudi in poje na ves glas, pol pa se js začnem smejat in me takoj sliši. Tak, da po novem mamo igralno uro tam okol 4-5 zjutri. Sploh ne vem kaj mu je. Sej ne vem več, kaj naj napišem, pa sem rekla da vas morem neki vprašat, neki povedat... Spet se je zbudu! .................. Aja - spet trdo kakamo! Upam, da se izboljša, da nas res ne bo kje bolnica čakala... Punce kako ste pomanjšale slike za avatar? Js ne evm več, kako se to naredi. Vidim da ste vse nove, js bi tudi neki novega gor dala. P.S. Kmetija se je začela! Me firbec matra! No, se slišimo, pa če bo katera mela slike pod geslom, naj mi prosim javi! Lepo se imejte in mirno noč vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.