|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
1.10.2007 11:01:07   
malecka_mateja
pa kako dolgo sploh boste?ker za dve uri nebi glih v lj hodla?al kje je že to???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.10.2007 14:10:33   
atena777
Jaz navadno ostanem dlje, če ne drugega pičim na sprehod. Sama gotovo ne boš ostala, ker končno Kolumbo je tam doma...zelo boš manjkala,če te ne bo!Zato pridita s Tjaško,če le lahko. Kaj pa Metuljčica?

pa-pa

p.s. VIsnjaaa a nisi ti ADMIN za seznam za Cateske? 13.10 bo kar naenkrat tukaj! Jaz sem se ze pofockala,ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.10.2007 21:11:37   
DeMer
Kaksen je seznam za jutri?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.10.2007 21:38:52   
pikecpokec
Uhhhh, dans sem bila na pilatesu. paše kdaj se malo raztegniti. je bil že skrajni čas!

Uživajte jutri! midva z Galom greva na moj faks malo pogledat kaj dogaja, pa ena sošolka bo diplomirala pa mormo malo proslaviti. Kdaj bom pa jst?!user posted image

V glavnem-fajn se mejte na sončku in ob kavici!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.10.2007 21:39:59   
Margit
Kje pa se dobimo?
Pred Dotikom (kafič) al pred igriščem?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.10.2007 21:43:53   
DeMer
Jest mislim, da bi se kr dol pri jezeru dobile. A mislis, da bo veliko vozickarc?
Mi mamo oranznega Janeja z belo ovcko notri.

Kako pa stre kaj ve prepoznavne?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.10.2007 21:47:03   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

a kera kej ve kako je z dopustom po porodniški.glede na to da smo same februarke bi mogoče kera kej vedla.ker men so rekl da mi ga kao nič ne pripada ker v letu 2007 nism delala nič oziroma samo štiri dni, ker sem šla v porodniško.

papa

Kaj pa regres za leto 2007 si dobila, al so ti rekli da ti  ne pripada ker si na porodniški???

Po zakonu ti pripada regres in dopust tudi. Dopust je itak vezan na regres. Propadlo ti je 10 delovnih dni dopusta, ki bi ga mogla izkoristit v letu 2007, preostanek dopusta pa imaš možnost izkoristit do 30.6.2008. Tako je v gospodarstvu, če pa delaš v javni upravi pa lahko da je še kakšen zakon, ki velja samo za j. upravo. To pa res ne vem.

Toliko na hitro, če pa rabiš člene na katere se tale izveleček navezuje, pa lahko jutri kaj več.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.10.2007 21:53:39   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Zbilje (v kavarni ob jezerčku), torek, 10h

1. Kolumbo (CAPO DI BANDA)
2. Demer
3. Margit
4. Ribicau
5. Atena
6. 
7....

Kje ste zdaj vse? Katera še pride?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.10.2007 21:56:52   
helimaša
hej!

no punce vidim da se spet dobite.jst ne morem.kdaj pa pridete v grosupljeuser posted image user posted image
Margit, regres sem dobila, za dopust so mi pa neki rekl da mi kao ne pripadauser posted image ker sem delala samo štiri dni v letu in to ni kao nič.itak kr neki, k bi še tist vzek kar ti pripada.to je kr za znoret.morm jutr mal naokol poklicat k nategnil me pa ne bojouser posted image user posted image
nč punce jutr se lepo mejte itak bo kep dan

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 21:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.10.2007 22:01:30   
Margit

http://www.moj-album.com/vstopnica/pirb_bgskj/?os=9538766

Ful lepe slikice. Pa kako lep vrt imate. user posted image  Pa ne morem verjet,da mali že napol hodi. Našmu Maticu pa je sedenje in premikanje po ritki nekja najlepšega. Kot mala opička je.

Pa kakšno lepo jopico ima David. Matic ma tud tako user posted image , sam mal drugačne barvne kombinacijeje , ker je še od Maše, pa je mal starejši model user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.10.2007 22:03:05   
DeMer
Jutri pridemo:

ATENA
TABALI
DEMER
MARGIT
KOLUMBO
RIBICAU? ????

Ribicau je rekla da pride.

Sej vas ne moti ce prida se kaksna januarcica (ni iz foruma) zraven?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.10.2007 22:07:06   
Margit

hej!

no punce vidim da se spet dobite.jst ne morem.kdaj pa pridete v grosupljeuser posted image user posted image
Margit, regres sem dobila, za dopust so mi pa neki rekl da mi kao ne pripadauser posted image ker sem delala samo štiri dni v letu in to ni kao nič.itak kr neki, k bi še tist vzek kar ti pripada.to je kr za znoret.morm jutr mal naokol poklicat k nategnil me pa ne bojouser posted image user posted image
nč punce jutr se lepo mejte itak bo kep dan

papa

Potem pa ti tudi dopust pripada. Ta je vezan na regres. Će ti pripada celk regres, ti pripada tudi celoten dopust. Ne glede na to da si delala samo 4 dni. Lahko bi delala samo en dan pa bi ti pripadala regres in dopust. Zdelke nimam zakona pred sabo. Ti jutri povem kaj več. 

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.10.2007 22:09:39   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Zdele smo bli u tanovem Mercatorju v Lj...tričetrt trgovin sploh še ne dela, tamaumu sm kuopila v eni štacuni Nike superge ful hude, sam sm pomoje čist zajjjj ker sem vzela cifro 19,5 in bom jutr klicala če mi loh zamenjajo za ene 2 cifre večje. (bratranček ima ob enem letu št 23)

To pa je velika nogica Kolumbo.
Maša ima pri 3 letih Nike-ce št. 24. Mislim pa, da je imela pri letu in pol 21 al pa 21 1/2. Ne vem čist točno.
Lahko pa imajo fantiki večlje nogice, ne vem. Bom zdaj pri Maticu videla. 

Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.10.2007 22:52:33   
helimaša
kolumbo bi ful pršla pa res ne morem ker nimam avta.pa še tamala mi štalo v avtu dela k se noče vozit.bi vas pa ful rada spoznala pa še tok lep vreme bo.res ful škoda.kok si pa dala za najkice.morm ji ene kupit.ma ene pumice pa niso več zanimive, tko da ji morm še kšne dodat v njeno velikooooo zbirko čeveljcevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.10.2007 22:56:19   
Margit

pa še tamala mi štalo v avtu dela k se noče vozit.

Si jo mogoče že probala dat ven iz lupinice in v tavelik zic (9 do 18 kg)??
Meni je tudi Maša jokala ko sem jo vozila v nasprotni smeri vožnje, začelo se je pri osmih mesecih, k oji ta smer vožnje ni več odgovarjala. Ko sem jo dala v tavelik zic pa čudežno vse OK.  Brez joka in dretja se še danes lepo vozimo naokrog.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
1.10.2007 23:00:40   
helimaša
ja sm probala.je kr kul zdej.pa vseen ne morem ni avta.pa drugič k bote ve v grosuple pršleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 23:16:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.10.2007 8:09:29   
ribicau
Ja itak da jest pridem, sej sem se javla včerej!

Halimaša dopust ti pripada ves, ampak, ker ga 10 dni nisi koristila v l 2007, tteh 10 dni zdej propade, tko da k pejd se kregat!

Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.10.2007 8:10:28   
ribicau
Eva se je pa 7.30 odločila, da ne bo več spala.....joj sem zombi!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.10.2007 8:39:38   
ribicau
Ej, kje se pol točno dobimo! Jest tam nič ne poznam.....bom poklicala Kolumbo tebe, če mi kej ne bo jasno!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
2.10.2007 8:44:11   
DeMer
A je kera iz solstva in ve, kako je s temi dopusti tam?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.10.2007 9:10:51   
malecka_mateja
joj punce narjaje bi z taxi jem prišla ampak žal res ne morem ker moj res rabi avto ker dela do 2 zjutrajin potem bi mogla ponoči hodit po njega pa malo budit...pa še kao bi delat šel je bil vprašaj!
res mi je žal!sem tud na metuljčico pikirala pa me ni poklicala tako da verjetno ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom zelo mislila na vas!pa obvezno fotiča zraven da se poslikate!
joj kak vam bo fajnuser posted image

grem kuhat raje dalje!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.10.2007 20:37:43   
DeMer
Ojla punce!

A ste se kr na Zbiljah, k nobena nic ne napise? user posted image

Moram rect, da ste se bolj fajn, kot sem si predstavljala. :) Sej ne da takole niste fajn, sam je drgac v zivo.

Skratka, bilo je lepo, fina druzba, fino vreme, lepe mamice in najlepsi otroci!

Slike bojo se danes.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.10.2007 22:13:14   
Anonimen
Čer! user posted image

Vidim, da ste se spet potepale! Pridne, pridne, škoda, ker mene ni bilo, bi ful rada spoznala še ostalo februarsko bando! user posted image

Sej vas skoz berem, sam sem tak naspidirana, da ne pridem do tega, da bi kej napisala. Trudimo se 100 na uro ikoristit tole leo vreme, ki je še ostalo. Alen ga pa tud neki biksa ponoči - se zbudi in poje na ves glas, pol pa se js začnem smejat in me takoj sliši. user posted image Tak, da po novem mamo igralno uro tam okol 4-5 zjutri. user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj mu je.

Sej ne vem več, kaj naj napišem, pa sem rekla da vas morem neki vprašat, neki povedat... Spet se je zbudu!

..................

Aja - spet trdo kakamo! user posted image user posted image user posted image Upam, da se izboljša, da nas res ne bo kje bolnica čakala... user posted image

Punce kako ste pomanjšale slike za avatar? Js ne evm več, kako se to naredi. Vidim da ste vse nove, js bi tudi neki novega gor dala.

P.S. Kmetija se je začela! Me firbec matra! user posted image

No, se slišimo, pa če bo katera mela slike pod geslom, naj mi prosim javi! Lepo se imejte in mirno noč vsem! user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.