|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.9.2007 14:30:41   
ribicau
A to je kakšen virus na pohodu? Jest sem predvčerajšnjim in včera bla celo popoldne na wc-ju, ampak zdej pa dobr. Nisem bla pa nč švoh, pa to, samo drisko sem imela.

Midve sva že s sprehoda. Prej ko je sonček sijal je Eva spala, isto sekundo ko pa sva ven prišle, pa je začelo padat. U glavnem, zdej ščije 100/uro. Midve sva šle vseeno do trgovine, pa en krog okrog blokov, sej te dežne vreče so zakon za čez vozičke!

Jasna 81 jest ti pa čestitam za korajžo. Jest že skoz pravim, da se bom šla postrižt, ampak enostavno nimam jajc. Ampak zdej bom pa res mogla it, če ne drucga se vsaj pobarvat, ker mam tolk narastka, da bog pomagej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.9.2007 19:24:26   
DeMer
Ampak punce, tole je en virus. Tud jest sem vec ali manj skoz na wcju, driska. Upam, da ne bo trajalo dolgo. Joj, skoz neki.
Mark ma pa prvi zobek. user posted image Sej ne vem, al smo pozni al zgodni. Kolk jih majo pa kej vasiuser posted image ze?

Vreme je super za spat. Mi smo v mansardi in nam tako prijetno dezek trka na okna. Prou uspava to.

Pozdravte se punce! user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 19:42:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.9.2007 19:53:11   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tudi naju je danes dobil dež, sam dobr da mamo gozd okol in okl bajte, pa še "Atenin" senčnik je vsestransko uporaben, tko da sm bla sam jst mokra.....
Maj je obožuje  živali. Najrajš ma pse, dons sm ga pa peljala še do enih konjev in jih je božal k norc.

Zdele čakava očita, še zmer je prehlajen, jst sm mal bolš, ampak bom šla vseeno spat po hitrem postopku.

Aja Ribicau, ti si bl kuharski mojster:mam stročji fižol, pa bi ga dala v skrino, A GA MORM SKUHAT, AL DAM LOH SROUGA?

ZDEJ se pa neki dere morm pa it...aja dons je bil enkrat tok histeričn, pa je u sami histeriji pogruntu kako se rikverc puzauser posted image user posted image user posted image ..sm ga najdla pod kavčemuser posted image user posted image user posted image

Jest ga vedno očistim in skuham, potem pa ga zapakiram in dam v skrinjo! Ne vem, mogoče lahko tud srouga daš not, no skor gotov ga lahko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.9.2007 20:38:02   
malecka_mateja
ojla!

men je že bolje nisem več tako boga!

mi smo ponoči spal en k...malal se je skoz zbujalal se vidi da je bla luna sploh nisem vedla zakaj sem misla da bo spet zobek pa sem ugotovila da je bla luna!
upam da bo danes bolje!sicer si še kr na pojstli z dragim vriskata ampak sej bo!

kolumbo lahko daš suroveg tud sam je boljše če je kuhan!

jaz pa jutri delam kislo juho!

ribicau maš kak dober recept!???

hvala!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.9.2007 21:00:32   
atena777
O drage moje pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa ne zdaj zbolevati, prosim vas! Mogoče je pa pitna voda kaj giftna postala. V Lj. še vse pod kontrolo!
Kolumbo saj bo še vse dobro! A misliš, da bi se res v nedeljo dobile? Jaz sem za, še katera druga?

Drugače pa pupe, ne se dati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo TJASA!!user posted image user posted image user posted image

Jasna81 kako se lahko pustiš moškemu frizerju (oz. friz. za moške)user posted image user posted image ? Nisem videla niti enega razcelpjenega lasu, ker še svojih raje ne gledam user posted image user posted image .

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 21:28:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 21:55:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.9.2007 22:33:38   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

RIBICAU: KJE MAŠ SLIKE OD POROKE?????

Ja zadnjič jih nisem mogla naložit, bom zdele probala, samo pomojem so prevelike, pa jih ne znam zmanjšat! Se morm prebit v spalnico, jih mam na drugem računalnikku!

Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.9.2007 22:52:01   
ribicau
Evo Kolumbo, 4 fotke mi je supel gor dat! Pol pa kr nekej zablokira....user posted image

malecka_mateja če ti po pravici povem, pojma nimam kaj to je "kisla juha" - pa ne se mi prosim smejat!

...o ****, jest pa štrudl pečem....

še pol kej napišem, šibam

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.9.2007 22:54:28   
ribicau
....še sreča, da se mi ni zažgal! Še 5 min, pa bo pečen!

Za srečanje...sem zato, da se u nedeljo zmenimo kdaj in ostale podrobnosti!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.9.2007 22:55:23   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ampak punce, tole je en virus. Tud jest sem vec ali manj skoz na wcju, driska. Upam, da ne bo trajalo dolgo. Joj, skoz neki.
Mark ma pa prvi zobek. user posted image Sej ne vem, al smo pozni al zgodni. Kolk jih majo pa kej vasiuser posted image ze?

Vreme je super za spat. Mi smo v mansardi in nam tako prijetno dezek trka na okna. Prou uspava to.

Pozdravte se punce! user posted image

Pri nas ni ne duha ne sluha o zobkih!

Zdej grem pa pred TV pa spančkat!

Cao

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.9.2007 23:27:00   
LuLu
ribicau, kakšno je pa geslo?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.9.2007 23:28:28   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Pri nas ni ne duha ne sluha o zobkih!

Pri nas tudi še ni zobkov, samo zelo trde dlesni. Zna ugriznit z njimi, ko hudič boli user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.9.2007 23:46:00   
atena777
David ima dve spodnji enki, poganjata pa tudi ze dve zgornji, samo ze ene 14 dni cakamo (bele crtice..).

takole izgledajo spodnje enke; http://www.moj-album.com/vstopnica/pirb_bgskj/?os=9538766

< Sporočilo je popravil atena777 -- 27.9.2007 23:47:08 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.9.2007 8:06:52   
helimaša
dobro jutro!
uf kako bi še spali.kar ne morem še učkov do konca odpret.smo bl mal spali.mamo ritko vneto in je cela štala.je bil včer zvečer sam jok.ah sej se bo poštimal.

pr nas mamo že dva mesca spodnji enkici.zdej pa upam da bo hmau še kej ker je to kr za znoret.v usta si itak vse nese in si drgne po dlesnih.tko da močno upam da se že končno prikažejo.
v glavnem Maša se kar naprej sam na noge postavlja pa kr naprej bi se sam plazla.joj,joj,joj kok je to enga dela.itak more bit vse po njeno.sam laufam za njo sama pa nč ne nardim.sem v petek dve uri rižoto kuhala k je bla sitna in sm vsako stvar rezala pol ureuser posted image user posted image
nč grem jo mal pockrklat da mi še mal zaspi pa da še jst eno kitico odspim.

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.9.2007 9:33:01   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

v glavnem Maša se kar naprej sam na noge postavlja pa kr naprej bi se sam plazla.joj,joj,joj kok je to enga dela.itak more bit vse po njeno.sam laufam za njo sama pa nč ne nardim.sem v petek dve uri rižoto kuhala k je bla sitna in sm vsako stvar rezala pol ureuser posted image user posted image

Vem kak je touser posted image . Kak bo šele ko bojo začel hodit.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.9.2007 9:36:10   
malecka_mateja
ribicau kisla jiuha je juha
prepražiš čebulo popečeš sv.meso narezano na kocke ga začiniš timijan..zaliješ in dodaš na kocke narezan krompir ko se oboje skuha malo podmetiš dodaš malo majarona in rdeče paprike dosoliš po potrebi vegeta poper kumina...in malo pustiš da pedmet(voda moka) prevreje in to je to!
ko postaviš na mizo zraven postrežeš kis in čisto malo okisaš oz po okusu in to je kisla juha!

ta se sploh pripravlja če imaš mačka in si bil prejšni dan malo pod vplivom alkohola!in zelo paše!

ja geslo od slikic bi jaz tudi mela!

mi smo spali spet bolj spalbo nevem zakaj se je mala zbujala ampak potemse jo pustla jamrat pa je nazaj sama zaspala!tako da sem se naspala!

višnja pa vi kako spite????

mene še kuj vse boli od masaže!
danes rem še na manikuro in v sobot k frizeru!mam krst v soboto od kolegice in morem bit pošlihtana!

moje stanje je boljše zdravstveno tako da bo za zdržat!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.9.2007 9:36:19   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Vem kak je touser posted image . Kak bo šele ko bojo začel hodit.

ti jaz se sprašujem, če sploh o kakšna razlika, ker naš mali BMW ima že zdaj take brzine, da samo gledam...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.9.2007 12:08:54   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ribicau kisla jiuha je juha
prepražiš čebulo popečeš sv.meso narezano na kocke ga začiniš timijan..zaliješ in dodaš na kocke narezan krompir ko se oboje skuha malo podmetiš dodaš malo majarona in rdeče paprike dosoliš po potrebi vegeta poper kumina...in malo pustiš da pedmet(voda moka) prevreje in to je to!
ko postaviš na mizo zraven postrežeš kis in čisto malo okisaš oz po okusu in to je kisla juha!

ta se sploh pripravlja če imaš mačka in si bil prejšni dan malo pod vplivom alkohola!in zelo paše!

ja geslo od slikic bi jaz tudi mela!

mi smo spali spet bolj spalbo nevem zakaj se je mala zbujala ampak potemse jo pustla jamrat pa je nazaj sama zaspala!tako da sem se naspala!

višnja pa vi kako spite????

mene še kuj vse boli od masaže!
danes rem še na manikuro in v sobot k frizeru!mam krst v soboto od kolegice in morem bit pošlihtana!

moje stanje je boljše zdravstveno tako da bo za zdržat!

aja to je "kisla juha", pri nas temu rečemo obara user posted image . Jaz na čebuli prepražim gov. meso in ga dušim toliko časa, da je skoraj gotov. V drugi posodi pa skoraj skuham  na kockice narezano različno zelenjavo! Potem na meso dam malo rdeče paprike, poper, lovor, vegeto in podmedem z moko. Vse skupaj stresem k zelenjavi in po potrebi dodam še jušno kocko. Dodam tudi šetraj, majaron!

geslo:ribicau

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.9.2007 12:13:37   
malecka_mateja
ribicau pri nas je obara iz kurjega mesa!

ta kisla juha pa je brez zelenjave in svinjsko meso!
mater kot da živimo na drugi strani sveta kako se razlikujejo jedi!user posted image user posted image user posted image

grem kuhat!
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 12:29:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.9.2007 12:31:35   
LuLu
ribicau, zanimivo... zanimivo... izgleda filmsko, romantično... a je sploh veljavna?user posted image
atena, ti si tista suhica?

Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.9.2007 12:34:13   
ribicau
no sej drugač verjetno pri nas tud kislo juho jejo, samo jest jo nikol ne kuham! Drugače se pa obaro tud s svinjkim mesom pri nas naredi, kakor kdo pač želi.

Ja Kolumbo, drugač kot vsi ostali! Ampak nama je blo the best!

Vam še povem, da je tamala zdele v posteljci zaspala v 15 sek, pa se ne zajebavam, res. Pač počakam, da je ful zaspana, ji dam malo čaja za popit in jo dam v posteljico, pa nanico (sm ji jo kr uturila) ji pritisnem k obrazu in to je to. Brez pregovarjanja. Sva pa dons ponoč slabo spali. Zbudila se je vsako uro, pa se drla, ampak potem v trenutku nazaj zaspala. Pomojem se je v spanju jokala. Ne vem kva je blo to. No od 6ih zjutrej pa do 8ih se je pa pr men v postelji stiskala, če ne ne bi nč več spal user posted image . Sem potem takoj potipala, če je kakšen zobek, pa ni nič user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.9.2007 13:24:58   
Anonimen
Zdravo!

Evo, končno  malo časa! user posted image Alen je zaspal, zvečer je bil mal sitkan, smo se umili (od tega tedna naprej se kopamo vsak 2. dan), najedli in je spal do 3h, pol pa žurke... Okol 4.30 se pa mami spomni dat detetu malo čaja user posted image Ga je v šusu požlampal in spal naprej ko bubica. Mater sem smotana. Js pa skoz joško v uste tišala, sem mislila da je lačenuser posted image ... Od zdej naprej imamo ponoči vedno čaj v spalnici!

Vreme je bljak! Včeraj je tudi naju skor dobil dež - k sreči sma se na pol poti obrnala in šla nazaj po avto. Kolumbo kakšno dežno prevleko maš za vozek???user posted image Js bi jo tudi imela, ampak pri nas se je ne da več dobit za "starega" Traxxa. A misliš, da so tele nove kolekcije iste? Pri nas so arielove prodajalke smotane, da nebi izgubljala besed... user posted image Nič ne znajo svetovat, sploh ne vem kako kaj prodajo.

Včeraj sem naredila nutela torto (kulinarična slo user posted image ) in smo jo že skor pol pojedli. Zdej mi je pa tako slabo, da se mi od slatkega kr vrti... Morem nehat s tem.

Glede zobkov - tudi mi smo še brez! Pa imamo danes polnih 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image

Grem še mal pospravit, dokler še Alen spančka! Lepo se imejte!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.