|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
28.9.2007 13:38:30   
Anonimen
Atena777 in Ribicau ful lepe slike! user posted image user posted image user posted image

Punce kdaj približno grete v Čatežke? Js bi tudi šla, se že dlje cajta menimo z enimi prijatelji, pa bi mogoče prišla ena kolegica ko ima punčko malo mlajšo od Alena. Sej nebi imele nič proti, a ne? Atiji bi pa lahko ta čas šli mal kam drugam, ker jima ziher ne bo za bit z nami. A bi predlagale en datum, da se mi tudi približno zmenimo, zaradi služb... Bilo je rečeno 13.10., sam ma moja mami 10.10. RD, in mogoče ne bo šlo... user posted image Pa sej se bom že zmenla... V glavnem dejmo naredit tako, da nas pride čim več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.9.2007 13:54:06   
malecka_mateja
joj končno mi je avtar ratalo menjat
majo tak glupo nareto ko moreš met določene mere!user posted image

skuhano je že skoraj!mala še aja!jaz pa atija čakam!
vreme je za ****!naju j malo dežek naju dobo!ampak ni bilo sile!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.9.2007 14:41:46   
pikecpokec
Jeee, tud jst sm KONČNO naložla avatar in mimogrede še eno lepo misel dala v podpis. Tko da smo čisto novi!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.9.2007 17:13:55   
ribicau
Hej bejbe!

Jest sem sprejela sklep, da naju mora jutri možek odpeljat v Avstrijo (Celovec), za Evo rabimo bundico! Kolk velikost ste ve nabavljale (tiste ki ste že seveda)? Tolk, da je fajn, fajn, fajn na komot a ne!Eno številko večje, a se motim? Eva zdej nosi št. 74 al pa 80, tko a jest mislim, da moram 80 sigurno nabavit (če bo normalna številka), če bo pa bolj tko, tko, pa 86! Kaj pravte?
Najboljš a ne, da grem v H&M, pa C&A, pa Kik pogledat? A še ve kaj predlagate? Malecka_mateja, ti si bolj domača v Avstriji, kaj praviš? Kaj pa tukaj pri nas? Jaz sem ji gledala zadnjič, čist tko mimogrede, pa so cene okrog 40 eur, to mi je pa too much, no če ne bo drugač, jih bom že dala, samo mislim, da bi se v avstriji dalo cenej dobit! Pa še za sedež bomo mal pogledal!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 18:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.9.2007 20:59:15   
malecka_mateja
kolumbo ful lep avatar!user posted image user posted image

ribicau mi smo ji bundico nabavli v vogele in smo dali14 evrov pa je rdeča pa sej ji vzela 86 ker do zime je še nekaj pa celo zimojo mora met tako da ti riporočam 86 sej rokavčke mal zavihaš!
drugače pa mislim da v c&a boš kaj našala H&M je pri nas boljši!No pogledat lahko greš!majo cene iste bundice sem gledal amjo pri nas za 24 evrov no v mB kak je pri vas nevem!pa ful lepe majo v H&M sam ni blo številke pa sem slučajno šla v vogele pa je ta rdeča ful lepa!
kolumbo bbi ziher bla všeč ker je rdeča!user posted image user posted image user posted image ja pa v kiku boš tud mogoče kaj našla al pa še v xxl lutz idi pogledat!sploh za sedeže misčlim da znaš naletet na kako akcijo pa obvezno toy¨sa obišči!potem pa kupi!najpprej se naglej pa pol kupi sej nisi trgovine daleč vstran so??pri nas v grzu so fajn vse nakupu!
no to je to!

lačna sem kot volk amapk grem raje spat!
jutri gremo na krst!
pri manikerki sem bla frizer jutri pa ne gre ven ker moje moj it delat ponočiuser posted image user posted image od 2 do 10 pol pa grema kr na krst!bošček bo zmantran!

kje pa je mati kaj??višnjaaa??kako je nejc?????

grem spat!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.9.2007 21:00:58   
atena777
Novosti: danes je Davidu ven pogledala desna zg. enkica, leva pa še rine...Druga novica je, da je "shodil" - seveda ob opori, poriva zaboj z izračami pred sabo in hodi...

Ribicau - tvoja poroka mi je dala misliti - preprosto in pristno - pomeni več kot ne vem kaka ceremonialna...seveda, če si take vrste človek!

LULU kaj me zaj za....š? To ziher zato, ker sem tako glasna glede kil vedno. Mah sej bo. Še ene 5 kg. Nekej sem pa opazila, da sem v spodnji del že ful shujšala (ker sem dala danes ene kavbojke na rit, ki jih niti pred nosečnostjo nisem), v zgornjega pa sem močnejša kot sem bila pred porodom. Kvihtanje, dojenje, nošenje žoge v trebuhu naredijo svojo spremembo v formi telesa...
Skratka kako kaže tebi?

Malecka_Mateja kaj si ti že omenila enkrat katera kašica je ok - Bebivita. Sem danes kupila za kamuflažo Novalaca, ker ga noče popiti (večerna flaška).

Visnjaaa naredila sem luknjo v cucelj kot si naročila, ampak imam sedaj skos slab občutek, da preveč teče. Potem sem šla kupit nov cucelj s 3 luknjami, da bo to tovarniško pa ziher, pa so mi prodali takega na tri prestave. Zdej pa spet ni praktično, ker v temi ne najdemo prestav user posted image

Jasna81 jaz tudi ze navijam za Catezke. A se zmenimo potem za 13.10?

Kolumbo na zblju smo bili v nedeljo, saj ves. Je bilo kulsko. Ce bo soncek se bomo imele mega. Kar se pa tice ARIELA - nimam slabih izkušenj, ene so ful prijazne, ampak če te tak jezi, potem bi bilo fino na upravo kaj reči, ker to se res ne spodobi, neprijazna prodajalka v trgovini za dojenčke - prav vulgarno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.9.2007 21:06:59   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ribicau: jst zadnje cajte res že popiiiizzzdevam ko kupujem tele cote..pižame kupm vse premejhne ( pa ne kupujem manj kot 80, sam CA in špar majo minjaturne cifre)..žabice sm kupilačist prevelike, , bodyje bom mogla spet kr menjat....do bunde še pršli nismo oz mi še nobena ni bla posebej všeč, da bi jo kupila. KJE SI TI KUPILA NIKE SUPERGE ZA EVO????. Jst prisegam na superge na Nike pa sploh in tut naš tamau bo več al manj tko k mami v supergahuser posted image , pa še nekje sm brala da so supergi najboljš za hodt tudi za otroke.

Svak jih je prnesu iz ZDA poleti. Jest bom vidla kako ji bo noga rasla in mu bom novembra spet kakšne naročila , ko gre tja. Čeprav se ful otepa naročil, ker so omejeni s kg pri prtljagi, ampak za ene superge bo že najdu plac.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.9.2007 21:09:19   
atena777
Kolumbo kaj je s tvojimi kravami, so šle v penzijo? A boste zdej čebelce doma gojil? Kr ne bom se mogla navadit na tale pocukran avatarček pod tvojim nickom, ampak je pa lušn!
A je prebava že kej bolš? Sej bo diploma za tabo kmal in bo vsega konc in bo spet vse po starem! Nč bat!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.9.2007 21:12:44   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kolumbo ful lep avatar!user posted image user posted image

ribicau mi smo ji bundico nabavli v vogele in smo dali14 evrov pa je rdeča pa sej ji vzela 86 ker do zime je še nekaj pa celo zimojo mora met tako da ti riporočam 86 sej rokavčke mal zavihaš!
drugače pa mislim da v c&a boš kaj našala H&M je pri nas boljši!No pogledat lahko greš!majo cene iste bundice sem gledal amjo pri nas za 24 evrov no v mB kak je pri vas nevem!pa ful lepe majo v H&M sam ni blo številke pa sem slučajno šla v vogele pa je ta rdeča ful lepa!
kolumbo bbi ziher bla všeč ker je rdeča!user posted image user posted image user posted image ja pa v kiku boš tud mogoče kaj našla al pa še v xxl lutz idi pogledat!sploh za sedeže misčlim da znaš naletet na kako akcijo pa obvezno toy¨sa obišči!potem pa kupi!najpprej se naglej pa pol kupi sej nisi trgovine daleč vstran so??pri nas v grzu so fajn vse nakupu!
no to je to!

lačna sem kot volk amapk grem raje spat!
jutri gremo na krst!
pri manikerki sem bla frizer jutri pa ne gre ven ker moje moj it delat ponočiuser posted image user posted image od 2 do 10 pol pa grema kr na krst!bošček bo zmantran!

kje pa je mati kaj??višnjaaa??kako je nejc?????

grem spat!papa

Aha, 86 številko si nabavila, ja sej bi jo jest tud, samo tvoja Tjaša ma 2 kili več kot Eva user posted image . No sej to sem čist informativno vprašala, ji bom pač oblekla, potem bomo pa videli. Sej sem naredila plan, najprej se ustavimo v Kiku, potem gremo v C&A in H&M, ki sta v isti stavbi, potem gremo v Lutz in Toysa, potem v Adesso, pol bomo pa vidl, kjer bo boljš. Sej jest sem taka, najprej vse prešnofam, pol pa kupm en bodi user posted image , moj pa dobi ****is zraven.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.9.2007 21:15:53   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Novosti: danes je Davidu ven pogledala desna zg. enkica, leva pa še rine...Druga novica je, da je "shodil" - seveda ob opori, poriva zaboj z izračami pred sabo in hodi...

Ribicau - tvoja poroka mi je dala misliti - preprosto in pristno - pomeni več kot ne vem kaka ceremonialna...seveda, če si take vrste človek!

user posted image user posted image  David. Atena, David bo kmal šel tud sam. Zdej morš pazit, da se ti ne zvrne, ker potem se mu lahko "zameri" in en cajt sploh ne bo poskušal.
Naša Eva je pa čist zadovoljna po kolenih. Ko je na nogah pa samo skakat hoče, pri miru sploh noče stat, hodit pa tud ne kej dost. Ko jo postavim ob zaboj za igrače kr skače, in se jasno zvrne, tko da, pri nas bo to kasneje.

Me pa veseli, da ti je všeč najina oblika poroke user posted image .

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.9.2007 21:28:57   
pikecpokec
Jst mam pa novo Moleskin beležko! Morm se mal pohvalit, ko je pa tko lepauser posted image . Tko da od zdej naprej bom organizirana u nulo. Tud morm bit, glede na to da mam še en izpit novembra, pol se pa lotim diplome.
Ampak beležka je pa res lepa. Sem že cel dan vesela ko mi jo je moj prinesu iz LJ. Ja, eni smo res skromni user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.9.2007 22:00:15   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ja bravo za zobekeuser posted image ...moj je vedno za tvojim Davidom dobil zobke....ko si napisala da je David dobil prvi zobek je čez par dni še mojmu ven pokuku....mogoče bo pa tud  Nejc zdej dobu enkice zgoraj.
Pa da je shodil..ja pa super....moj hodi samo po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čak to pa morem jutri tud jaz pri Nejcu probat.

Miha  - moj 2 otrok je shodil ampak dobesedno hodil samostojno pri 9 mesecih in 10 dni....ne bom nikoli pozabla, ker nisem mogla verjet, da je to možno.
Moj 1. otrok Ana pa je shodila šele pri 13. mesecih....

Bomo vidli kdaj bo tale moj Nejčekino začel racat.

Mi kr mal boljše spimo...samo sem pa jaz nekam čudna....ne vem, al sem tako zmatrana, al me neki napada.
No Eva 1 prosim brez komentrjev, da sem mogoče noseča, ker si sploh ne upam nardit testa...**** me je res strah da sem nosna, ker zdele pa mi res ni tega treba. Eh pa sej nisem......

No lepo se imejta!

Atena777 jaz od jutri naprej spet štartam hujšanje po krvnih skupinah, ker edino po tej še kej shujšam.....pa še malo čokolade mi dovoljuje.user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.9.2007 22:17:28   
atena777
Aha, 86 številko si nabavila, ja sej bi jo jest tud, samo tvoja Tjaša ma 2 kili več kot Eva . No sej to sem čist informativno vprašala, ji bom pač oblekla, potem bomo pa videli. Sej sem naredila plan, najprej se ustavimo v Kiku, potem gremo v C&A in H&M, ki sta v isti stavbi, potem gremo v Lutz in Toysa, potem v Adesso, pol bomo pa vidl, kjer bo boljš. Sej jest sem taka, najprej vse prešnofam, pol pa kupm en bodi , moj pa dobi ****is zraven.

Mi smo nabavli št. 80 za jaknico - več ne!Se mi zdi škoda za bundico preveliko kupovati, ker bodo tisti rokai potem preveliki, pa itak bo do za 3-4 mesece - naj mu bo vsaj nekaj prav!

Ribicau obvezno poročaj kako je stanje v Celovcu, kako je z robo v Kiku, ker tam znajo imeti ful stvari, al pa vse pobrano.Cene so pa smešno nizke! Bi ti skorej naročila, da mi prineseš eno spalno vrečo iz Kika, samo je tko rizično, ker včasih imajo take smotane barve...

Kolumbo ja izgleda še nismo imele debate o številkah. Jaz se, pred časom tudi se jezila, ker imajo Spar ULTRA TURBO majhne cifre (že pri 6 mesecih Davidu 74/80 ni bila več prav! Halo! Potem so majhne tudi Pretty baby (tudi Šparova znamka), pa baje tudi Mark&Spencer. Normalne cifre ima C&A, velike pa H&M. Zara ima tudi normalne in ostali tudi..Pa eleclerc ima tudi majhne in v hoferju tudi cekaj kupis semi zdi, da je manjsih stevilk...Skratka je treba paziti!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.9.2007 22:18:01 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.9.2007 22:25:00   
atena777
David. Atena, David bo kmal šel tud sam. Zdej morš pazit, da se ti ne zvrne, ker potem se mu lahko "zameri" in en cajt sploh ne bo poskušal.
Naša Eva je pa čist zadovoljna po kolenih. Ko je na nogah pa samo skakat hoče, pri miru sploh noče stat, hodit pa tud ne kej dost. Ko jo postavim ob zaboj za igrače kr skače, in se jasno zvrne, tko da, pri nas bo to kasneje.

Razmišljam, da bi mu usposobila tisti voziček od Tomija, pa naj ga potiska pred seboj. Samo to je lahko že forsiranje?! Fizioterapevtka me bo na gobec!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.9.2007 22:32:05 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.9.2007 22:33:55   
atena777
Atena777 jaz od jutri naprej spet štartam hujšanje po krvnih skupinah, ker edino po tej še kej shujšam.....pa še malo čokolade mi dovoljuje.

Jaz bi tudi morala malo bolj resno zagrabiti tole tanjšanje. Kostimi za v službo mi še niso prav. Mogoče bo kaj zalegel pilates?
No če boš ti pridna, se bom tudi jaz potrudila.user posted image user posted image

LULU saj prideš v Čatežke? Malo me že skrbi, da ne bo spet kake panike; "jaz ne morem v Čatež, ker še nisem dala 1001 dni ločevalne do konca...itn..".
Gospa, ki nas vodi trebušni ples nam ful lepo pove na uvodu in na koncu vaje: "Učimo se občudovati svoje telo, ne glede na to kakšno je - ga cenimo, občudujemo, se imamo rade, všeč smo si, cenimo svojo ženstvenost, vse smo lepe in privlačne, moramo najti svojo lepoto v sebi". Ej ženska ima prav, tisti, ki se počuti lep je lep - to izžareva,...in na trebušni ples res pridejo vseh sort, velike, male, suhe, zalite, take in drugačne, ampak vse se učijo zaznavati sebe kot lepe... Men je bilo to morem rečt nekej čisto tujega,daleč stran,...kot bi odkrila nov list knjige...
ok atena777 nehej zdej nakladat....

< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.9.2007 22:40:28 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 22:59:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 23:00:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.9.2007 23:26:23   
atena777
Kuga pa zej to prešič pa krava nazdravlata na tvojo diplomo? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 23:26:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.9.2007 23:27:31   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ATENA POROKA POROKA POROKA POROKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaka poroka? ti pa sam še o porokah pa o diplomi razmišljaš se mi zdi! Sam, da bi nazdravlal , a?

Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 23:27:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2697
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 23:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 23:31:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.9.2007 23:35:47   
atena777
hi,hi,hi vidim, da bo treba počasi kakšen MSN zakurblat, ker imam prevelik delay!

Nč sori, prov simpatično!

Nočko!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.9.2007 23:38:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.