atena777
|
Aha, 86 številko si nabavila, ja sej bi jo jest tud, samo tvoja Tjaša ma 2 kili več kot Eva . No sej to sem čist informativno vprašala, ji bom pač oblekla, potem bomo pa videli. Sej sem naredila plan, najprej se ustavimo v Kiku, potem gremo v C&A in H&M, ki sta v isti stavbi, potem gremo v Lutz in Toysa, potem v Adesso, pol bomo pa vidl, kjer bo boljš. Sej jest sem taka, najprej vse prešnofam, pol pa kupm en bodi , moj pa dobi ****is zraven. Mi smo nabavli št. 80 za jaknico - več ne!Se mi zdi škoda za bundico preveliko kupovati, ker bodo tisti rokai potem preveliki, pa itak bo do za 3-4 mesece - naj mu bo vsaj nekaj prav! Ribicau obvezno poročaj kako je stanje v Celovcu, kako je z robo v Kiku, ker tam znajo imeti ful stvari, al pa vse pobrano.Cene so pa smešno nizke! Bi ti skorej naročila, da mi prineseš eno spalno vrečo iz Kika, samo je tko rizično, ker včasih imajo take smotane barve... Kolumbo ja izgleda še nismo imele debate o številkah. Jaz se, pred časom tudi se jezila, ker imajo Spar ULTRA TURBO majhne cifre (že pri 6 mesecih Davidu 74/80 ni bila več prav! Halo! Potem so majhne tudi Pretty baby (tudi Šparova znamka), pa baje tudi Mark&Spencer. Normalne cifre ima C&A, velike pa H&M. Zara ima tudi normalne in ostali tudi..Pa eleclerc ima tudi majhne in v hoferju tudi cekaj kupis semi zdi, da je manjsih stevilk...Skratka je treba paziti!
< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.9.2007 22:18:01 >
|