Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:19:55
|
|
|
|
ribicau
|
Hoj! Evo mene DeMer! Ja ostale smo še mal počvekale in šle še na en sprehod. Midve sva domov prišle malo čez 15.uro. Eva je bla v avtu neverjetno pridna, v Kranju mi je zaspala in je spala do doma, potem sem jo pa jasno prestavila v voziček, pa ni šlo več. Doma sva se nafutrale in šle na sprehod. Domov sva prišle šele po 19. uri, a si morte mislt, čist cel dan sva se potepali, tko da sem zdele mogla mal stanovanje pospravit! Na srečanju je blo in smo ble vse mnenja, da moramo kmalu ponovit. Eva se vsem mamicam zahvaljuje, da so pripeljale svoje lepotce. Edina bejba med tko fest fantki, sej je kr mal zrasla . Komaj čakam slikice, atena 777 in DeMer vama na ZS pošljem moj mail, da mi ob priliki pošljeta slikice! Moj možek je fasal eno stvar, u glavnem cel dan je na wc-ju! Pomojem je kriva voda, ker pri nas jo je potrebno še vedno prekuhavat, pa jo prekuhavava samo za Evo! Jutri nam pridejo centralno naštelat pred zimo, pa imamo ful dela, ker imava midva peč na hodniku, zakamuflirano s knauf steno itd.....in je treba to vse podret, pa omare v hodniku premaknt....dobr, da je to samo enkrat na leto. No temu bo sledila generalna stanovanja , zvečer pa na kavču š****! Lahko noč! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:27:01
|
|
|
|
atena777
|
Dober večer Febuarke in februarčki! Pridružujem se hvali Demer, ki je res lepo napisala ! Pa še kratko poročilo iz Zbilj za taradovedne: Četica se je zbrala pridno ob 10h, medtem, ko sem jaz malenkost zamudila, ker tole je pravo zgodnje vstajanje za nekatere . Pozdravilo nas je prečudovito sonce! Uživali smo ob kofetku, klepetu, izmenjavi koristnih informacijih in obdelale smo tudi porodne izkušnje. Prav pestro in zanimivo...Pozitivne vibracije že navsezgodaj...Na koncu smo se podale še na čudovit sprehod ob jezeru. Geslo albuma je Pepeny. Ribicau žal mi je, ker nisem slikala tistega laboda, ki je s perutmi nardil srček - bi bil prav lep za v album (kako se na to spomnim šele pred ekranom? - tipična računalničarka ). Margit hvala za info o porodniški in vitaminih - mi je kar polepšalo dan. Zbilje je treba še kdaj ponoviti, se strinjate? Punce - PREDLOG!!! Novembra v Kranju odpirajo KIK in C&A. Naredimo eno internacionalno, medkrajevno vseslovensko srečanje februark 2007 in se dobimo tam, kaj pravite? Ko bo komisija obravnavala predlog,se predlaga ADMIN seznama in gre predlog v izvršitev.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:32:27
|
|
|
|
atena777
|
Midve sva domov prišle malo čez 15.uro. Eva je bla v avtu neverjetno pridna, v Kranju mi je zaspala in je spala do doma, potem sem jo pa jasno prestavila v voziček, pa ni šlo več. Doma sva se nafutrale in šle na sprehod. Domov sva prišle šele po 19. uri, a si morte mislt, čist cel dan sva se potepali, tko da sem zdele mogla mal stanovanje pospravit! Sem se spomnila nate ribicau ko te je tako skrbelo,če bo eva pridna. Meni je pa David čist ven padel na Celovški, sem hotla še v MCenter skočit, pa je tok jokal, da sem šla hitr samo domov. Potem sva pojedla in šla tudi midva na sprehod in prišla domov tudi v temi,...in tudi sem imela ful zagona za pospravljanje...pozitiv vajbrešns...sej pravm...še se mormo na srečanjih dobivat, res paše mal počvekat... Kolumbo upam, da je s tvojim možekom vse ok in ribicau tudi za tvojega držim pesti, da se kmalu pocajta!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:36:49
|
|
|
|
atena777
|
Demer imaš najbolj izi geslo,..ker sem ga uganila....včasih se splača dati kaj drugega kot je naslov albuma ..za nepovabljene zijale... Pa še to, sedaj vidim, da je dvojno poročilo, ker nisem videla, da je ribicau že pred mano objavila, sem bila ravno zakopana v pisanje svojega posta...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:39:38
|
|
|
|
DeMer
|
Bom pa popravila geslo ce se da, a prov. sem prvic to delala, tako da oprostite.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:40:02
|
|
|
|
ribicau
|
Atena777 super slikice ! Sem jih že prečekirala! Ja Eva je bla pa pridna med vožnjo. Zgleda okrog obrnjen sedež naredi ta svoje!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:41:34
|
|
|
|
ribicau
|
DeMer bom počakala še na tvoje geslo. Verjetno si že popravila, ker mi ne prime!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 22:42:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:42:43
|
|
|
|
DeMer
|
Se dve butasti vprasanji: - a se meni vid spodaj napisano: ZS, album, .... - a vam povem geslo? Zdej pa ga ne uganete papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:42:56
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Bom pa popravila geslo ce se da, a prov. sem prvic to delala, tako da oprostite. ma saj ni treba se opravicevati, jaz se napol salim, malo pa imam poklicne deformacije,ker je to moja profesija...in potem ne morem biti tiho!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:43:44
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Se dve butasti vprasanji: - a se meni vid spodaj napisano: ZS, album, .... - a vam povem geslo? Zdej pa ga ne uganete papa Ja vidi se ti,.... ajde geslo- ze komaj cakam...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:45:00
|
|
|
|
DeMer
|
In geslo je............210zbilje2007 Kaj pa na to pravis?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:47:56
|
|
|
|
ribicau
|
Ja DeMer vse se vidi, ne skrbi!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:48:50
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer In geslo je............210zbilje2007 Kaj pa na to pravis? Uuuuu si huda DeMer! Tega gesla psw crackerji ne bi sesul kr tko! Čebelice v beležko ! Sej ne zameriš, ker se malo hecam??
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:50:35
|
|
|
|
ribicau
|
DeMer hvala, ker si mi poslala slikice na mail. Kok so luštni teli naši !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:51:34
|
|
|
|
ribicau
|
Tko, zdej pa res lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:51:39
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Atena777 super slikice ! Sem jih že prečekirala! Ja Eva je bla pa pridna med vožnjo. Zgleda okrog obrnjen sedež naredi ta svoje! a je kej bruhala premierno vožnjo? Pravijo, da vsi?! Mormo hitr kupit, če je res tko! Aha Demer že poslala pridna. Pol morem pa zgleda še jest, drugač bom že "lena" izpadla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 22:55:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:55:58
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau DeMer hvala, ker si mi poslala slikice na mail. Kok so luštni teli naši ! Ribicau od samega navdušenja si mi v ZS pozabila napisati svoj e-mail . TO pa je zagretost za slikice! Saj bo, saj bo, dihaj, dihaj, . Pa brez zamere, sem ful nekaj igrivo razpoložena,
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:56:15
|
|
|
|
DeMer
|
Uuuuu si huda DeMer! Tega gesla psw crackerji ne bi sesul kr tko! Čebelice v beležko ! Sej ne zameriš, ker se malo hecam?? Ah, neki me pa moj tud more naucit. Sej ponavadi dam kaksna hida gesla, da se jih pol se sama ne spomnim, ampak,.... A lahko vprasam, kaksnega foha pa si? Zamerim pa absolutno NE!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:57:51
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ...DA JE BLO DANES RES BOMBASTIČNO IN DA MAM FILING K BI SE ŽE CEU ŽIULENE POZNALE . SUPER!!! atena, demer sm vama na ZS poslala moj mejl distribucija v pogonu!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 22:58:18
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, vidim, da si se dobro danes med gorenjkami pocutila in vzdusje se kr traja....
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 23:00:10
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau DeMer hvala, ker si mi poslala slikice na mail. Kok so luštni teli naši ! Ribicau od samega navdušenja si mi v ZS pozabila napisati svoj e-mail . TO pa je zagretost za slikice! Saj bo, saj bo, dihaj, dihaj, . Pa brez zamere, sem ful nekaj igrivo razpoložena, Kaj ste vse še naspidirane. Jaz sem čist adijo. Me je čist utrudil tale Zbiljski zrak. Lahko samo rečem, meni je bilo super. Kot da bi se že celo življenje poznale. Treba je ponovit. Danes sem sam slikce prečekirala. Jutri pa malo preberem in če mi uspe naložim tudi slikice. Nočko vsem, jaz že komaj gledam Margit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 23:04:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.10.2007 23:06:35
|
|
|
|
atena777
|
Kaj ste vse še naspidirane. Jaz sem čist adijo. Me je čist utrudil tale Zbiljski zrak. Lahko samo rečem, meni je bilo super. Kot da bi se že celo življenje poznale. Treba je ponovit. Danes sem sam slikce prečekirala. Jutri pa malo preberem in če mi uspe naložim tudi slikice. Margit naključje ali skrivnostna usoda? Atena, vidim, da si se dobro danes med gorenjkami pocutila in vzdusje se kr traja.... A lahko vprasam, kaksnega foha pa si? information security... Kolumbi a si dobila? Malo je skompresirano, ker je velik fajl, sem kr vse poslala,da boš sama zbirala... Pa še to: kje zaboga si pa parkirala pri M centru, ker imajo ja vse razrofkano, jaz sploh zraven nisem mogla priti...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.