ribicau
|
Čer! Evo tko, mi smo bli včereje v Avstrji, pa potem v Kranju....u glavnem, zapravl smo nekej čez 300 eur . V Avstrji smo se najprej ustavl v Kik-u, tam so imel ene dve bundice, ki bi ble za našo Evo, cena 10 eur. Pol smo šli pa pogledat še v Sud park (H&M, C&A), Vogele....v Vogele ni blo nč pametnega, potem v C&A so imeli samo eno varianto bundic in sem jo probala na tamali, pa ji je bla OK. Je rdeča žametna, notri pa ful podložena, pa notranja podloga je flis. Je pa ena stvar, ki me moti, kapuca se ne more sneti. Cena 20 eur. Smo šli, predno smo jo kupili, še v H&M pogledat, tam pa sploh ni blo nič, no eni taki fensi plaščki so bli, samo so bli pa ful tanki, to me je pa odbijalo, ker pol morm tamalo spodej fejst obleč, men se gre pa zato, da mi jo pozimi ne bo treba v 10 štukov napravt. V H&M smo potem vzeli še kapo (je bolj kučma, ampak naši tamali ful paše), pa rokavice, samo mi jih ni uspel ji dat na roko , upam, da bo čez kakšen mese že boljše. No to dvoje je blo skupaj 8eur, tko da se ne bom glih sekirala, če jih ne bo hotela nosit. Vzela sem pa potem še en pulover, ki se pa zdele že 2. pere. Včerej zato, ker je bil nov, danes je bi pa že pobruhan . No nazaj grede smo se ustavl še enkrat v Kik-u, ker sem nabavla žabice, imajo une ful debele, pa navadne. Navadne so ble po 1,99 eur, debele pa po 5,40 eur. Vzela sem številko 74/80, pa so ji ful predolge, tko da jih bom v sušilca ruknla, pa bojo šle zihr mal skup . Sevede sem nabavla še dva puloverčka, enga za 3eur, enga za 2eur, pa eno rjavo oblekico ta 7 eur, joj kolk je nora. Zdele smo bli na roj. dnevu in jo je imela gor, pa pod oblekico tisi puloverček iz H&M, joj čisti cukr. Šli smo tud v Toysa in smo nabavl zic za v avto, maxi cosi - tobi! Bil je 199 eur. Znižan je bil za 25 eur, pa sva ga kr vzela. Pol smo se pa doma napapca in smo se odpravl še v Kranj. Evin dedi je bil v baby centru in je nabavu stajico, pa smo mogl povedat kakšno želimo. Seveda smo vzel rdečo, ker je tamla čist mahnena na rdečo barvo, samo je bla pa dons notri, je pa imela vsa kolena rdeča, ker gre podn v barvo. A si morte mislt? Sem jo šla takoj drgnt, pa zdej upam, da ne bo več barve puščala.
|