|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
30.9.2007 16:01:53   
kodrana
ojla.

mene ta nosečniška utrujenost zelo matra. od jutra do večera sem utrujena. jutri pa še začnem z delom. upam, da bo šlo. zvečer komaj gledam. kar je hecno pri meni, saj sem nočni ptič. sedaj pa koma že ob 22h. user posted image  ampak vse za otročička. mene tudi zebe, posebaj ko zakašljam..
ko smo se nekaj ravno zadnjič o spolnosti pogovarjale.. meni full pašeuser posted image .
danes je moja mami pogrunatla, da sem noseča. da ne rabim nič rečt.. pa sem bila itak tiho.
lepo nedeljo vam želim.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.9.2007 16:37:03   
majanagaja
ojla vsem
spet se oglašam po enotedenskem strogem ležanju v postelji zaradi krvavitve. Dobila sem tablete dobrostron ali nekaj podobnega (ne znam napisat) . ZDej pa še 3 tedne počitka. Vsaj malo bom lohk že okrog hodila. Tudi moja mami je ugotovila že 2 tedna prej, preden sva midva povedala. Ostali pa vsi šokirani, ker sva vsem govorila, da bova še malo počakala.
Nuhalno imam 22.10. Kri in ostale zadeve mi bodo vzeli šele 7.11. Prej se baje ne splača, ker je toliko splavov v prvih 3 mesecih. Tako pravijo v porodnišnici Kranj, kjer iimam ginekologa. Jaz bi pa tako rada vedela, če sem že imela toksoplazmo, ker hudo trpim, ker ne smem mojega mucka nič pockrljat.
Upajmo, da bo vse uredo v teh kritičnih 3 tednih.
Se pišemo

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Še nobene majčice?
30.9.2007 18:45:10   
Anonimen
TAKO ZDAJ SEM PA TUDI JAZ KONČNO NA SEZNAMU NOSEČK ČEPRAV SEM ŽE SKOR OBUPALA SE ŠE KAJ JAVIM ZDAJLE MOREM MOJEGA FALOTA,KI JE STAR 7 LET PREKONTROLIRATI KAKO SE KOPA.SE ŠE KAJ OGLASIM IN KAJ POVPRAŠAM!

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
30.9.2007 19:29:51   
Taula
Cao.

Mene dojke na čase tolk bolijo, dane vem kako naj spim. Na trebuhu sploh ne morem spati, na boku tudo ne ker me bolijo na dotik..tako da se mučim na hrbtu. Dobro da ni tako vsak dan.

Drugače me je pa danes tako špikalo v trebuhu, kot bi me eden z nožem zbadal. Sem se komej privlekla domov iz sprehoda.user posted image

Majanagajna....jaz jemljem Dabroston že dva tedna. Jutri ga neham. V sredo imam pregled..upam da bo vse Ok da zaključim bolniško. Tablete so mi pomagale, tako da krvavitve ni bilo že drugi dan jemanja tablet...samo še ene dva dni je bil rjav izcedek, nato pa konec. Samo še navaden prozoren tok.
Sej tebi se je tudi moralo tako ustaviti?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
30.9.2007 21:12:32   
glen
Jaz se tudi pofočkam,pdp cca.24.maj 2008,v sredo mam prvi pregled tako da bom lahko pol bol točno povedala

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.10.2007 8:18:43   
KAHLO
Dobro jutro majčice!user posted image

Upam da ste preživele ta čudovit in topel vikend...user posted image
Kaj se tič espanja.........je pri meni še zmeraj vse po starem, jaz bi samo spalaaaaa in komaj čakam da pridem iz službe nekaj pojem in grem počivatuser posted image user posted image me je že strah da bom te začetne nosečniške dneve prespala...jaz pa lahko spom samo na boku ne moram na hrbtu ne na trebuhu samo na hrbtuuser posted image
Sem pa ugotovila da se z mojim razpoloženjem res nekaj dogaja, včeraj sva se peljala z avtom k njegovim in sva poslušala bjelo dugme in mi je full šlo na jokuser posted image , večer ko sva prišla domov me je pa full en občutek strahu zajel, nevem pa danes zjutraj tudi, mene je blo full strah it v službo (pa ni vzroka da bi me bilo)user posted image upam , da nem zdaj kakšna cmera ratalauser posted image user posted image Jedla bi lahko vse, samo riiiiiiiiiiiiiiiiiža ne riž se mi je pa zagabil...bljekuser posted image pa sploh nevem zakaj oz. mora bit kriva nosečnostuser posted image
Imena še midva nimava nekaj jih je ampak se ne morma prit do skupnegauser posted image user posted image za spol pa bova kar vprašala, čeprav mam jaz full občutek da je fantekuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.10.2007 8:21:30   
TamaraJ
Dobro jutro majčice.
Jaz se oglašam vam in junijčicam... za vsak slučaj user posted image . 8. imam 1. pregled in bom takrat bolj zihr, kam spadam. Skor bolj med vas, ker mi pride 29.5 2008 PDP. No, bomo videli.. Še en teden nestrpnega čakanja...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.10.2007 8:26:59   
TamaraJ
Jaz bi spala cele dneve, ponoči pa ne morem. Zaenkrat se mi še nobena hrana ni zagabila...Mi je pa skoz mal čudn. Niti slabo, niti ne-slabo. Vse, sam dobr ne. Moj plemeniti soprog je tako zoprn, kot da bi namesto mene fasal vso tečnobo in zateženost. Občutljiv, prizadet... Jaz čez dan komi gledam, čist sem brez energije... on pa pričakuje, da bom vsa sijoča in oh in sploh.. in se še aktivno z njim ukvarjala. Slabši je kot Timi, ki ima 4 leta. Sex mi ne paše oz. res nimam energije. On pa mi očita hladnost, nezainteresiranost za sex (ja, to edino priznam) kvazi nežnosti... POPIuser posted image  bom, če se to kmalu ne umiri. Težko je imeti v teh trenutkih ob sebi sebično bitje. Ko sem še sama sebi odveč... Jeah, marsovci user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.10.2007 9:05:59   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Jeah, marsovci user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj bo bolje, dedci so včasih slabši kot otroci... Moj se zaenkrat hudičevo dobro drži user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 534
1.10.2007 9:20:38   
Svojeglava
pozdrav vsem,

danes nisem mogla več v službo, celo soboto in nedeljo sem izbruhala vse kar sem pojedla, tako da sploh nisem več prepričana ali je nosečnost ali kakšen virus... v glavi mi razbija in slabo mi je non stop... ker sem 2 dni samo bruhala, grem k zdravnici, ker se počutim čisto brez moči.
Sploh ne vem kaj mi je! user posted image
prvi pregled imam v sredo, če ne bom že shirala do takrat user posted image
upam, da mi bo zdravnik dal nekaj dni bolniške in da se potem tole bruhanje in migrene nehajo, ker ne morem veeeeeeeeeeeeeeeččč!!!!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 535
1.10.2007 9:29:51   
anonimna thumbs up
Joj, Svojeglava, revica boga, drži se! Vem, kako hudo je shajati z migrenami user posted image  Jaz sem imela zadnje mesece vsaj po 2 - 3x na mesec trodnevne migrenske napade, da se mi je mešalo. Vedno tudi okrog M - ta mesec imam pa očitno srečo. Že skoraj cel mesec ni bilo migrene na spregled  - ker ni bilo M, se je tudi migrena odločila, da ne pride user posted image  Držim pesti, da se tudi pri tebi stanje popravi in boš lahko uživala user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.10.2007 9:37:10   
murva
Pozdravljene majčice!
Ma sem glih razmišljala kam so šli vsi moji user posted image  simptomi, ko se mi je pojavil tisti zoprn občutek, ko mi ni ne slabo in ne dobro user posted image . Ja, pa v ustih mi skor že user posted image  plavajo, ko imam tolk sline. Pišuka, kot bi imela steklino user posted image . Ampak vidim, da mi gre zelooooo dobro glede na vse zgoraj prebrano (trkam ob les user posted image user posted image user posted image ).
Zaspanost....ja, no, pr men je več vzrokov - od user posted image , pa do tega, da ga naš 3-letnik biksa skor vsako noč. Ampak kar ne ubija, krepi!
Lep sončen dan vsem skupej user posted image .

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 537
1.10.2007 9:43:51   
KAHLO
ja meni se tud full sline nabirajo, komaj jih požiram....pa spahuje se mi tud zadne cajte, a mislite da to tud spada pod nosečniške simpotmeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.10.2007 10:32:35   
majanagaja
ojla
nekaj bi vprašala? Tiste, ki ste mele krvavitve, ali so vam podaljšali bolniško do konca nosečnosti? to bodo najbrž vedele tiste, ki so že bile enkrat noseče
lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 539
1.10.2007 10:41:44   
anonimna thumbs up
majanagaja, jaz sem v tretji nosečnosti na začetku krvavela, ampak sem imela takrat le tisti mesec bolniške, nato nisem bila več označena kot rizična, čeprav sem v pretekli nosečnosti izgubila otroka. Je zelo odvisno od G! Mene je v prvi nosečnosti dr. Premrujeva že za bolj brezvezno stvar poslala na bolniško do porodniške. Potem sem G zamenjala, ker mi je bila LJ predaleč in je pri nas res drugače glede tehle bolniških user posted image

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
1.10.2007 10:55:09   
murva
Hoj,
jaz sem svojga prvega user posted image  dočakala na bolniški...no, to je blo pred dobrimi tremi leti. Bolniško mi je pa ginekolg dal bel iz preventive, ker se je moja prva user posted image  končala s SS v 16. tednu (po ponavljajočih se krvavitvah). No, in pol je pisal priporočila, osebna zdravnica je pa poslala predlog za bolniško na ZZZS, kjer je komisija bolniško odobrila za obdobje 2-3 mesecev, potem smo pa postopek ponavljali do porodniškega dopusta. In smo srečno rodili našega miška. No, nakar sem ponovno zanosila pred dobrima dvema letoma, pa ginekologu na pregledu omenila bolniški stalež, pa je gladko rekel, da to pa zdaj ni več tako preprosto, da so ful poostrili kriterije za odobritev, ipd. Pa sem nosečnost lepo delovno preživela, ker ni blo nobenih težav user posted image user posted image user posted image . Imam pa ginekologa v KR porodnišnici. Kako bo ravnal tvoj GIN pa ne vem user posted image . Predvsem ti pa želim, da ne boš imela problemov v nosečnosti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 541
1.10.2007 10:57:49   
Taula
Majanagaja: jaz imam iste težave kot ti. Za enkrat so me dali na bolniško za tri teden. Če bo vse Ok grem potem nazaj delati. Nato pa po moje če bo spet kaj narobe-spet bolniška.user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 542
1.10.2007 11:17:12   
aurora28
Jaz sem ravno danes šla na ZZZR in so me prijavili, da bom najprej, ker sem brezposelna dobivala bolniško plačano do 30 dni in nato me bo prevzel zavod in mi bo on plačeval bolniško. Danes sem nesla svoji osebni zdravnici dokumente za komisijo in zdaj samo čakam na odločbo. Baje, da so zdaj res zelo poostrili pogoje, ampak sem že slišala, da če se je ženska pred nosečnostjo operativno zdravila zaradi neplodnosti ali drugih ginek. te4žav, potem baje da ni problema za podaljšanje bolniške. Je pa vse odvisno od G.  Jaz sam upam, da mi bo komisija po 13 tednih nosečnosti odobrila sprehode. user posted image

Glede slabosti je pa pri meni tako, da mi takoj zjutraj ni slabo, ampak takoj ko kaj pojem pa se začne in traja po cel dan. Mojemu možeku se že tudi meša, ker mora sam vse delati (kuhati, prati, likati, pospravljati... user posted image ) in kar koli mi skuha mi ne paše jesti. Nasploh ne morem jesti nobenih salam in faširanega mesa, bolje da ne vidim, ker se mi kar želodec obrača. Najbolj pa mi paše jesti mlečne navadne rogljičke ali pa prepečenec, na katerega si namažem sirni namaz.user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 543
1.10.2007 12:15:01   
majanagaja
Murva, katerega ginekologa pa imaš v KR. porodnišnici? Jaz imam dr. Urha

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 544
1.10.2007 12:29:35   
Soncnica Sandra ***
Zdravo srečke nosečke : maj 2008!

No tudi sama se vam pridružujem. PDP imam 05.05.2008, ampak bo treba na točen datum počakat še do drugega tedna ko imam prvi pregled pri svoji G. Joj me je kar malo strah. To je moja prva user posted image  in ne vem kaj me čaka. Upam, da bo vse vredu, da se potem prijavim še za pregled NS, in da bo potem še tam vse lepo in prav, potem pa mislim, da bom malce bolj sproščeno zadihala.
Lepo se imejte pa ko boste kaj dopolnjevale seznam, me dodajte zraven user posted image user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.10.2007 13:09:25   
murva
Majanagaja, pol imava pa istega ginekologa. Ti ga kar brez zadržkov sprašuj, pa predlagaj, pa "nežno pritiskaj" nanj user posted image user posted image user posted image ...sej zna bit dojemljiv. Morda se pa še kdaj na pregledu srečamo user posted image , sam jaz se sploh še nisem naročila user posted image , upsss. Bom enkrat ta teden to nardila, sej se ne mudi še tako zelo.  

Neposredna povezava do sporočila: 546
1.10.2007 13:28:37   
Taula

Glede moških pa..očitno imam srečo ker je priden, ko mravljica in me razvaja. Če sem sitna mi nič ne očita (in znam biti zelo sitnauser posted image ) Upam da on ostane tak kot je, jaz pa da se poboljšam.user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.10.2007 15:34:57   
aurora28
Taula tudi moj možek je zelo super in me razvaja, ampak to je nekaj čisto novega, če mora moški doma čisto vse postoriti sam. Jaz se doma ničesar ne pritaknem, zato pa mu tudi ni vseeno, ko mi nekaj skuha, jaz pa naredim bjak, tega pa žal lubči ne morem jesti user posted image user posted image user posted image , hormoni pač. Saj to traja do 14 tedna potem pa se vse umiri in dobimo nosečke tek nazaj. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.10.2007 17:38:29   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008

user posted image  Peli   2. user posted image       

02.Maj 2008              

user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008

user posted image  Mozart               
user posted image  Maska           1  .user posted image

04.Maj 2008

user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image   
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008

user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image  

06.Maj 2008

user posted image  Anonimnauser posted image     1.user posted image
user posted image  Taula 

07.Maj 2008     

pikicaa25
                       (2P:5.11.)
Natali99                 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008

user posted image  Aurea     

10.Maj 2008  

user posted image  luksi                  1. user posted image
user posted image  .muki.               
user posted image  aria81               1. user posted image
(2.P:11.10.)

11.Maj 2008

user posted image  ...Martina..         1. user posted image

12.Maj 2008

user posted image  anonimna user posted image   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image Naty*                  2. user posted image
user posted image zvezdica 05      

13.Maj 2008 

user posted image  bobika                 2. user posted image  (2P:4.10.)
user posted image  Katy82                1. user posted image

15.Maj 2008

user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  

user posted image  Katina                  2. user posted image  (2P:19.10.)
user posted image  StBarbara            2. user posted image

22.Maj 2008

user posted image  teodoral               3.user posted image (1.P: 10.10.) 
user posted image  Naja 3                  2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008

user posted image  glen                              (1.P:03.10.)

26.Maj 2008

user posted image  Anitka                  1. user posted image (1.P:02.10.)
user posted image  eole                              (1.P:16.10.)

27.Maj 2008

user posted image  KAHLO                  1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Mettyy                            (1.P:10.10)

29.Maj 2008

user posted image  murva                   4.user posted image
user posted image  TamaraJ               2.user posted image

31. Maj 2008

user posted image  Anonimna user posted image        3.user posted image    
user posted image  Kodrana                2.user posted image
 (2.P:15.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo   
user posted image  Žanka                    2.user posted image              

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URADNO POFOČKANIH 42 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.10.2007 18:55:48   
aurora28
Teodoral zelo lepo si se potrudila in spremenila seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?