|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
28.9.2007 9:09:04   
srečica
Kar zmrazilo me je ko sem prebrala spet o tem presnetem krču!

Rija mislim na vaju in držim pesti, da bo hitro boljše. user posted image user posted image za oba.

Ostalim punca pa lepe pozdravčke.

Orka čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Punce kje ste zasledile, da je Orka rodila?

lp

Darja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7976
28.9.2007 9:19:23   
Rahelca
Rija: zelo mi je hudi za Tila. Naj čimprej mine! Grozno je gledati otroka, ki trpi.

Aptamil: jaz ji ga načeloma še vedno dajem, pa sploh ne vem zakaj. Se mi pa res zdi, da mora biti nekaj narobe z njim. Sari je sedaj veliko bolje, ko pije sojino in kozje mleko. Ko bo prenehala s tem, ji bom pa dajala kar alpsko. Saj za gres in druge mlečne izdelke uporabljam alpsko mleko.

Včeraj smo imeli roditeljski sestanek. sara je čisto pridna, ko ji čistijo nosek s fiziološko. Doma pa zganja cel user posted image . Res neverjetno. Tudi vse poje v vrtcu, doma pa z žlico hodim za njo.

Sem se pa javila v svet staršev. Da bom zraven pri dogajanju. No, nobena se ni javila, pa so mi predlagali. Ker stalno nekaj komentiram. Mam pač dolg jezik.....

Spet to vreme....

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7977
28.9.2007 12:29:31   
lonja
Ojla vsem skupaj,

naj vam povem, da sem govorila z Rijo, mali Til je že bolje in mislim, da sta zdaj že doma. Več bo verjetno povedala sama.

Lupčka ta Tila še tukaj user posted image , Rija tebi pa veliko energije za letanje za malim škratom.

lonja user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7978
28.9.2007 12:34:50   
rija
Ljube moje....hvala vsem za dobre željeuser posted image ....sva že doma...in upam, da se vročina ne vrne več.....pa več pozneje, ker bo vsak čas tak treskalo da bo joj....

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7979
28.9.2007 12:41:24   
KatjaD
NO, user posted image telekomovci so me končno uspeli spet priklopit na omrežje. V torek v tistem neurju nam je strela usekala v telekomov kabel nekje na ulici in so rabili več kot en teden, da so popravili. Sem bila že besna k user posted image , jaz pa za službo vezana na internet in mejl...

NO, pa pustimo moj bes. Čisto vsega nisem šla brat, ker ste se kr načvekale - se vidi, da je Taši dobila hitri internet user posted image ...

Midva z Maticem sva doma user posted image . Po enem tednu v vrtcu. Sicer je samo napol povezano s tem, pa vseeno. Je začel v ponedeljek kašljat, nos mu je pa itak že prej tekel - potem pa še malo stres zaradi vrtca in je seveda zdej ta teden doma. Je bil že dosti boljši, danes ponoči je pa zakuhal (prej sploh ni imel vročine) na 38,5, pa sem mu dala kar svečko, ker je bil čisto cunjast, pa sploh ni mogel spat, se je kar naprej nekaj premetaval in zvijal. Tako, da eko, mi smo v bistvu prvič v lajfu bolani...

Pa ravno lepo se je uvedel v vrtcu in začel dejansko tam uživat 100%. Zdej bo pa pomoje spet malo panike. Sej ni bilo grozno, pa vseeno...

Rija - user posted image za Tilčka, upam, da se vama ne ponovi nikoli več!!!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7980
28.9.2007 13:12:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srečica

Punce kje ste zasledile, da je Orka rodila?

Pikica je povedala. No, jaz sem od lonje izvedela privat, potem pa še prebralatule od pikice.

Rija, samo, da sta doma, in da je bolje!user posted image

Katja, tega se tud jaz bojim, ko bomo šli v vrtec. Eno user posted image za Matica!

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7981
28.9.2007 13:41:49   
ajdaN
Kakšen dan!!! user posted image  user posted image  user posted image

Že zjutraj sem bila taka, kot da je šel ponoči ene parkrat valjar čezmeuser posted image user posted image . Ko se je Lovro zbudil, sem se na poti iz spalnice ene parkrat zaletela, pa komaj najdla do njegove sobeuser posted image ! Pa sta oba spala ponoč! Kaj bi šele bilo če ne bi user posted image .

Ana zvečer ni imela nobenih težav, tako da očitno le ni Aptamiluser posted image . Ah kaj pa vem kaj je bilo.

Rija - lepo da sta domauser posted image !

Mleko - Lovro je trenutno na riževem, pa še par dni bo, potem imam pa od tamale tako zalogo adaptiranega, da ga bo še lep čas pil!

Vreme je pa user posted image ! Tudi za 5 minut nismo mogli ven. Sem dala Lovra mal dol k tašči, pa ni dolgo zdržal. Je silil nazaj gor - tako zelo, da je sam od sebe pospravil VSE knjigice nazaj (drugače jih samo razmeče in ni šans da kaj pospravi)user posted image .

Pumpice se je pa nekako navadil, zdaj samo še zaradi lepšega zraven dela aaaaa aaaaaaa aaaaaaauser posted image . Pa tudi brca ne več, pa z glavo skorajda ne opletauser posted image . Super! No sej do naslednjič bo že pozabil da ni nič hudega, pa spet od začetka.

Grem uživat dokler je mir v bajti, se mi ne da NIČ!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7982
28.9.2007 14:28:38   
tinkamiška
Hojla pupeuser posted image

Sem nazaj priklopljena in moj PC dela kot šus!user posted image

Rija, sem brala, da ste meli spet krč in sem vesel,a da ste doma, naj se ne ponovi več!

Sem se hotela samo javit, da sem tu, zdej pa šibam po Izo v vrtec...

Se bermo

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7983
28.9.2007 16:45:45   
alenkica
Rija: upam, da je til že veliko bolje, in ti tudi. Upam, da krča ne bo več.

Tinka: super, da so ti že popravili PC, daj pa spet fajn čvekat! user posted image

Vreme je res grozno, zdaj se pa počasi jasni, tako da bomo jutri lahko šli ven. Oba ful pogrešava najine sprehode.

Danes je prvič rekel tic - stric user posted image user posted image

Drugače najraje zlaga stolp in ko se zmoti, sam pri sebi reče NEEE in poskuša drugo kocko. user posted image user posted image user posted image

Če mi bo uspelo bom prilimala še kako slikico. Čiao!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7984
28.9.2007 17:06:10   
alenkica
Še malo Juretovih slikic, druge so v albumu, za geslo, pošljite ZS, če kero zanima

Moj prijateljica mi čita pravljico (si jo zmišljuje sproti)user posted image
user posted image

na sprehodu z mojo frendico
user posted image

imam krajšo frizuro
user posted image

V ženski družbi
user posted image

Upam, da ni preveč slikic!

Čiao

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7985
28.9.2007 19:18:21   
rija
na brzaka.....

včeraj je naš mali zopet kar naenkrat padel v nezavest in dobil krčuser posted image user posted image  dve minuti prej pa je še veselo kopal po peskovnikuuser posted image user posted image  še dobro, da sta bila moja dva pri nas, da smo leteli v bolnico....kjer začuda večjih "izgredov" user posted image  ni bilo.....mogoče pa nas že poznajo?user posted image user posted image

diagnoza: virusna angina.....in prenočila sva malce stran od doma in šla danes na "vikend".....

zdaj pa je že mali tak hin, da ga grem dat spat...če bo pozneje kateri za čvek....sem hudo potrebna malce tračanja....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7986
28.9.2007 20:40:01   
tinkamiška
Hojla

Rija, tole je pa res hudouser posted image sploh si ne predstavljam kako tole takole hendlateuser posted image mislim, saj se človek navadi in ko te vržejo v reko plavaš, ampak ne znam si predstavljat kako lahko s tako trezno glavo odreagiraš in hitro ukrepaš...res vam želim, da bi ti krči čimprej izzveneliuser posted image

Alenikca, super slikiceuser posted image , ma pa Jure družbo tam pri vasuser posted image

Ste pisale o cotkah za vrtec...Iza ima v glavnem spodnje dele trenerkih in bodije, pa kakšno majčko s krtatkimi rokavi čez, če je pa mrzlo ji pa še velurček oblečejo. Res se mi zdi, da je nabolj fino, če se počuti komot in je kljub temu, da še ni prišla umazana iz vrtca oblačim samo take cotke. Je pa res, da sem na e-bayu kupila lušne spodnje dele in majčke, ampak še vseeno zelo "domače".

KatjaD, te razumem, Iza je bila v vrtcu 14 dni, potem ene teden doma, ta teden je zdržala, upam, da bo naslednjega tudi in potem tako naprej. Kupila sem sirup iz ameriškega slamnika, upam, da bo kaj pomagal...

Me pa skrbi naslednje: Iza je bila na antibiotiku. Ponavadi jo po vročini zapre in ne more kakat, zdej se mi zdi, pa da so še antibiotiki naredili svoje. In poleg tega, da je jokala, ker je težko kakala, se je še drekca ustrašila, ko ga je zagledala( ji je ušlo na tla, ko je letala okoli brez plenice) in zdej se mi zdi, da jo je strah kakatuser posted image in se mi zdi, da namerno zadržuje, potem pa spet težko kaka. Ji dajem slivovo kašico, pa rozine, pa jogurt, pa še vseeno kaka na 2-3 dni, in takrat seveda težje in se vrtimo v začaranem kroguuser posted image A mislite, da jo bo to minilo?

Kako je z srečanjem pri Marogici?

No tolio zaenkrat, grem pod tuš in potem pred TV...

Lahko noč

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7987
28.9.2007 21:34:34   
Anonimen
Rija, jaz bom skoraj ziher tu za tračanje.user posted image Magari me na ZS pocukaj, da si tu na tej temi, ker mene je cela RR polna.

Tinka, joj grozno tole s kakanjem, pa tukaj je res šit psiha. Samo ti ne znam pomagat. Daj posebno temo odpri ali malo pobrskaj po RR, vem, da se je o tem že pisalo, samo nisem bila zelo pozorna.
Za srečanje pa nimam pojma. Vse so se potuhnile zdaj, ko sem začela konkretno spraševat.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7988
28.9.2007 22:04:09   
renan
SREČANJE: dajte se zmenit za naslednji vikend ali tisti teden po njem, ker bomo takrat v slo in bi vas spet rada vse videla.

punce jaz sem začela nekaj delat in se mi obeta lepa priložnost za v prihodnje. pri teh rečeh se ne veselim prezgodaj, ker sem bila že prevečkrat razočarana. upam, da tokrat ne bom. držite mi pesti! 

Rija: ubogi til...upam, da hitro ozdravi. do katerega leta bi se naj ponavljali ti krči?

tinka: tudi jaz ti ne vem svetovati...upam, da se vladimir ne bo ustrašil prvega kakca. ponavadi vedno prihiti za nama, ko sva na wc. potem sedi na svoji kahlici in naju oponaša ter se napenja. mogoče bo tako dojel, da je to nekaj naravnega. sem pa že slišala, da so večkrat travme s tem kakanjem..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7989
29.9.2007 6:31:45   
lifcsi
Rija tvoj Til je pravi borec, a mu želimo, da ga to več ne bi doletelo.user posted image user posted image

KatjaD  na žalost je tako, da mora večina naših mallčkov te zagamane viruse, bakterije... skoz dati ob vstopu v vrtec. Pri nas je bilo tudi takouser posted image (1t vrtec 1t pavza, 1t vrtec 1t pavza...). Zdaj smo pa že stari mači in nam je do seda šlo dobro. Tara je z vrtcem to šolsko leto začela 2 t.  sept.,  pa je v njeni novi skupini bilo takrat le nekaj otročkov (3  - pa še ti od lani). Čudno mi je bilo, kate zdaj to je - ja vsi novinci so že drugi teden zboleliuser posted image

Tinkamiška - ne vem ti pomagati, ker je pri nas poleti, ko je bila Tara brez plenički, kakanje in lulanje v bilo "hecno".

Renan
- bravo zatuser posted image , upam, da bo tudi mene ošvrknila kaka taka prilika.

Lp
Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7990
29.9.2007 21:21:55   
Anonimen
Danes smo imeli pa obiske!user posted image  In končno sem se spomnila tudi kaj pofotkat.user posted image  Evo tri fotoutrinke:

Zasedba Juretovega kraljestva:
user posted image

Tudi punce moramo znati zabijat žeblje:
user posted image

In še poljubček za slovo:
user posted image

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7991
29.9.2007 21:34:01   
renan
kakšni luštni punciuser posted image   sem srečna, da bo imel vladimir tako krasno izbirouser posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7992
29.9.2007 21:38:38   
Anonimen
Hvala, hvala!user posted image
Aja, renan, pozabila sem ti čestitat za šiht!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7993
29.9.2007 21:38:46   
rija
uuuu kakšni lepotički user posted image user posted image user posted image

no, vladimir in ostali snubači se bodo pa morali kar potruditi.....user posted image  majo punce namreč večjo izbiro user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7994
30.9.2007 12:24:00   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Ja hvala tudi iz moje straniuser posted image Mi smo se imeli super, frčafeli sta bili prav posrečeni, Jure pa je spal kot polhek, sploh se ni dal motituser posted image Je pa tako veliiik, res sem bila presenečena, čeprav je Taši pisala, da je že pravi fantek, si ga nisem predtavljala tako velikega, no, da ne boste mislile, da je tak orjak, ampak za dva meseca...Iza je bila takšna tam okoli 4 mesecauser posted image Taši, pa slikice so res super, prav fino jih je pogledat, pupi mali...

Hvala, za skrb glede našega kakanja...sej v bistvu mimam kaj nardit, kot to kar počnem, ji dajem slivino kašico, rozine, jogurt, pije tako dosti, ampak danes je spet tretji dan odkar je kakala in upam, da bo zvečer nardila kakšno baso, ker res nebi rada, da bi se jutri v vrtcu matralauser posted image Tudi jabolka je, pa nasploh sadje, po mojem res stiska rito, da ne kaka in kljub temu, da ji vztrajno prigovarjava, da naj kaka in da vsi kakamoin potem vse našteje, ki jih pozna, tudi psa Kalouser posted image ) reče, da ne bo kakalauser posted image , že ko kak prdec prileti, je grozno...Danes nismo skoraj nič spali ponoči, ker jo je napenjalo in se je zbujala na 15 minut, spala je pri naju in se za vsako zbudila in začela jokat...res upam, da bo tole kmalu za namiuser posted image

Renan, tudi jst sem vesela za tvoje delo in držim pestke, da se bo lepo razvilouser posted image

Kje pa je kaj Bobika?

Kornelija, A&T, pikica* helouuser posted image

Taši, si poskusila žajbljev čaj? Me zanima, če res deluje..

AjdaN, mi pa uporabljamo sesalec, ker moja pljuča ne potegnejo ven vsega šmrklja(mimo grede, kaj vse se nahaja v bogem noskuuser posted image )Če je pa ponoči kriza, pa jst tudi kr z usti potegnem, čeprav me je vendo strah, da bo kej prišlo do njihuser posted image

Tako malo sem se razpisala....dejte se še ve...jaja sej vem lep dan pa touser posted image

Papa
Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7995
30.9.2007 12:24:26   
tinkamiška
Rija, kako je Til?

Neposredna povezava do sporočila: 7996
30.9.2007 14:17:00   
rija
Tinka, hvala na vprašanju, danes brez vročineuser posted image user posted image user posted image  in nataknjen in živahen kot vedno....

Boga Iza user posted image user posted image user posted image  Mora biti pa res hudouser posted image user posted image
A si probala fejst sladkano vodo? Če jo bo hotela seveda piti....
Če bo še dolgo tak, bi mogoče le vprašala pediatrinjo, ali obstaja tudi kakšno odvajalo za take malčke....da se kaj ne izcimi iz tega.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7997
30.9.2007 18:57:38   
alenkica
Rija strašno hudo mi je, ko sem brala o tilu. eno veliko user posted image da se čimprej pozdravi in da ne bo več teh user posted image krčev.

tinka: ti ne znam nič pomagat glede kakanja. Našemu je precej pomagal kaki na tešče, najbolje pa je, da vprašaš pediatrinjo.

Renan: seveda držimo pesti za tvojo službo, naj ti uspe!!!

Danes pa smo mi uživali, smo šli na izlet, je bilo prekrasno in Jureje bil en velik dobrovoljček user posted image Vse ga je zanimalo, vsi kamenčki so bili njegovi, pa vsakemu otroku je mahal kot zmešan in mu pošiljal lubčke. zanimivo, drugi pa mu niso niti odzdravili, me je bilo skoraj sram user posted image .

Ta teden sem se prijavila na tečaj rač. računovodstva in knjigovodstva, plača zavod. Bom 8 dni veliko manj z Juretom in se mi zdi kar malo čudno.
Avto pa že ima svojo funkcijo, ga vsak dan matram, ampak zdaj že skoraj uživam user posted image

tinka: kako kaj tvoje kremice? Tvoj s.p.?

L.p.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7998
30.9.2007 20:20:21   
tinkamiška
Hojla

Rija, sem vesela, da ori vas saj dokaj hitro mine tako težko stanje in vesela tudi, da je Til spet navihančekuser posted image

Iza je danes kakala po treh dneh in je bilo spet joka pri hiši. Poskusila sem z vsem živim, ampak, če ona stiska ne gre venuser posted image in ko je že res čisto na koncu in ne more več zadržat, se pokaka. Do takrat se pa seveda vs ezabije v njeni ritki. Je bila pa prav vesela, ko se je pokakala in vsem, ki smo jih srečali povedala, da je kakala. Moja piškauser posted image res si želim, da bi pač sprejela, da je treba kakat.No čes e bo pe neka časa veklo tole, bom res poiskala stokovno pomoč...

Tako zdej pa pod tuš in malo pred TV, jutri je spet nov teden, Iza v vrtec, mož v službo, jst pa možgančkat...

Lepo pančkajteuser posted image

Tinka

Alenkica, s.p. počasi napreduje, tukaj gre vse zelo počasi, po drugi strani, pa vsi hočejo vse takoj, ampak midva imava voljo in upanje, upam, da se vse dobro iztečeuser posted image
Smo pa tudi mi šli danes na soneček in nabirali kostan, pri nas se je oglasilo par prijateljev in smo kostanj še spekli. Vsi trije smo zelo uživaliuser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7999
1.10.2007 8:50:57   
tinkamiška
Dobro jutro

Moram kej napisat, da nas ne bo vrglo na drugo stranuser posted image

Danes zjutraj je usoda proskrbela za mojo kondicijo in postavo. Namreč avto je imel prazno gumo, za nameček pa marela v drugem avtu. Tavelik voziček je razstavljen in ni bilo časa, da bi ga sestavila, z Izo sva bili že pozni. Pa sem jo popokala, si naprtala njen mini nahrbtnik, vrečko s plenicami, noja in sva šli lepo peš do vrtca. Hodit ni hotela niti približno in sva šli dobrih 700m peš, ona v mojem naročju seveda, hvala bogu po klancu navzdol. Je blo pa lušno, če odmislim pekočo bolečino v rokah in križuuser posted image Sva pozdavili vse pse, mačke, peteline, želodke, kostanje, orehe, potočke, ugotavljale kateri avto je velik in kateri mali, se zmenili, da bo zdej najprej jedla zajtrk v vrtcu, potem se bo malo igrala, pa bojo šli na sonček in potem bo že kosilo, pa bo šla malo spančkat in da bo spala čim dlje, ker bom potem jst prej prišla. Vparšala sem jo kdo jo čaka v vrtcu, pa je rekla Tajuser posted image in se zahihitala zraven. Je šlo gladko danes, brez joka in sem zdej dobre vojle zatouser posted image Me bolijo roke, moji bicepsi so nabutani, zadnje stegenske in rit mam trda kot kamen, hmmm prav fina telovadba in zdej lahko pojem soj zajtrk še z večjim užitkomuser posted image user posted image user posted image

Noč je bila spet polna zbujanja, ob 1.18 se je zbudila in hotela, da jo cartkam, to se je ponovilo 3x in sem morala bit malo huda, da je potem zaspala in spala do jutra.

Zvečer je bilo eno veliko kričanje, ker jo je mož nesel spat in sem se komaj zadržala, da nisem pridrvela k njima v sobo in mu jo spulila iz rok. Kakšne borbe se dogajajo v meni, kadar je takouser posted image

No poglejte koliko sem spet napisalauser posted image

Dejte se kej oglasit no, pa malo počvekat....

Lep dan, s sončkom obsijanuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 8000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!