KatjaD
|
Rija - super fotke, kot vedno... Srečanje - mi žal ne bomo mogli prit. Matic je še vedno čist preč. Sem tolk besna na dohtarje, da je groza. Že cel teden mi ful grdo kašlja, pa imel je zdej 4 dni ful visoko vročino (čez 39), tako da že 4 noči spimo "na svečkah", pa še to bolj malo, stokrat sem jim rekla, da se mi zdi kašelj ful grd in globok in 3 dohtacr (naša + dve dežurni) so trdile, da mu nič ni, samo virozica. Danes pa pridem na kontrolo, ker ni nič boljše in mi naša dohtarca reče - uf, tole se pa sliši kot pljučnica . Kar čudežno naenkrat, prej pa niso nič slišale na pljučih. Tako da smo mi zdej na sumamedu in ventolinu in vsaj ta teden še čepimo doma. Vsaj vročina mu je včeraj padla in ima zdej normalno. Tako, da za srečanje se pač priporočamo naslednjič... Taši - upam, da boš čim prej preživela tole krizo. Glavno, da si si poiskala pomoč, potem gre vse dosti lažje! Tinka - Iza je pa že prav lušna dečva, no, sej Špela pa tudi. Upam, da ste porihtali kakanje. Meni je pediatrinja, ko smo imeli pri cca. pol leta starosti probleme s kakanjem rekla, da naj iz mila naredim svečko (čisto majhno) in mu jo dam v ritko - moram priznat, da sem morala bit kar hitra s plenico, če nisem hotla bit instant pokakana, ko sem mu dala tole. Orka** - čestitke. Super, da se malček tako lepo drži in niste imeli večjih problemov. Zdej pa kar pogumno naprej!!! Renan - Vladimir si pa res najde "hobije". Matic pa ponavadi vse nosi v smeti. Sva šla zadnjič na "kofe" h kolegici, ki ima bar, pa je kar naprej z miz nosil šalice in kozarce nazaj za šank in smeti v koše . Je vprašala, če ga lahko najame . Sej verjetno sem še kaj pozabila, ampak moram še malo izkoristit, ko je Matic končno zaspal, pa še kaj naredit po hiši preden še jaz dol padem, ker že 4 noči ne spimo skoraj nič.
|