tinkamiška
|
Hojla Ja hvala tudi iz moje strani Mi smo se imeli super, frčafeli sta bili prav posrečeni, Jure pa je spal kot polhek, sploh se ni dal motit Je pa tako veliiik, res sem bila presenečena, čeprav je Taši pisala, da je že pravi fantek, si ga nisem predtavljala tako velikega, no, da ne boste mislile, da je tak orjak, ampak za dva meseca...Iza je bila takšna tam okoli 4 meseca Taši, pa slikice so res super, prav fino jih je pogledat, pupi mali... Hvala, za skrb glede našega kakanja...sej v bistvu mimam kaj nardit, kot to kar počnem, ji dajem slivino kašico, rozine, jogurt, pije tako dosti, ampak danes je spet tretji dan odkar je kakala in upam, da bo zvečer nardila kakšno baso, ker res nebi rada, da bi se jutri v vrtcu matrala Tudi jabolka je, pa nasploh sadje, po mojem res stiska rito, da ne kaka in kljub temu, da ji vztrajno prigovarjava, da naj kaka in da vsi kakamoin potem vse našteje, ki jih pozna, tudi psa Kalo ) reče, da ne bo kakala , že ko kak prdec prileti, je grozno...Danes nismo skoraj nič spali ponoči, ker jo je napenjalo in se je zbujala na 15 minut, spala je pri naju in se za vsako zbudila in začela jokat...res upam, da bo tole kmalu za nami Renan, tudi jst sem vesela za tvoje delo in držim pestke, da se bo lepo razvilo Kje pa je kaj Bobika? Kornelija, A&T, pikica* helou Taši, si poskusila žajbljev čaj? Me zanima, če res deluje.. AjdaN, mi pa uporabljamo sesalec, ker moja pljuča ne potegnejo ven vsega šmrklja(mimo grede, kaj vse se nahaja v bogem nosku )Če je pa ponoči kriza, pa jst tudi kr z usti potegnem, čeprav me je vendo strah, da bo kej prišlo do njih Tako malo sem se razpisala....dejte se še ve...jaja sej vem lep dan pa to Papa Tinka