ninocka
|
Joj, Pety, mater, amo lahko se bolj sline cedis...RES, RES mi ni treba, da se zadnje tedne zredim pa se za dodatnih 10 kg...bos ti kriva, ker mi tuki skomine delas, pol pa jst v trgovini samo sladko kupujem Drugace so pa itak fenomenalne torte, Nika teb sem pa tko al pa tko zavistna do neba, k si jo vceraj jedla Pa seveda cestitke za obletnico . Midva mava pa letos 12 let, in to lih novembra. Sem skoz govorila, ko sem bla se noseca z Evanom, da sva ga dobila kot darilo za 10 letnico, Uncna bova pa dobila za darilo za najinih 30 let Pol moram pa s pupiko pocakat na 15 letnico, da bo spet neki okroglega 2ursae, seveda bom obvestila (ce ne bom lih rojeval tud jst ). Ti kr sporoc, ko bos se na poti v poprdniscnico (ups, mislila sem porodnisnico ), bomo tuki s tabo dihale in pritiskale...ce ti bo kaj v pomoc Joj, zdej sem skor krepnla od smeha, ko sem vidla, kaj sem napisala...sory ...moram si mal pavze vzet, ker me bo pobral od smeha.... Evo me nazaj... Pety, men sta najbolj vsec okusa visnja in pa cokolada (lahko tud z lesniki). Valla za Nika in nove cunjice...mogoce si mu pa res take kupila, k so mu vsec MI mamo pa se kr probleme s tem oblacenjem, ene hlace sem mu ze ene 3x oblekla, ko jih je mel pa gor pa ful v histericno dretje in sva jih mogla takoj slect. PA s tem, da si jih je enkrat se sam izbral, da jih bo oblekel. Zadnjic je sel pa v vrtec oblecen v 2 jakni - sem mislila, da zunaj dezuje in sem mu razlagala, kako bo oblekel tsito dezno jaknico, pa skorenjcke, pa bo mel deznik, pa pridemo dol, da ga obujem in oblecem, pa vidim, da ne dezuje. Sem mu oblekla navadno jakno, on pa Ne tega, ne tega in da hoce tisto dezno (ki je pa ful tanka - k anorak). Tko da sva na koncu cez navadno jakno oblekla se uno dezno, da je bil srecen Mislim, kr neki... Pri nam strasi pa mimi (to je miska), ki mu pobira igracke, ce jih ne pospravi. Se je zgodilo, ze ene parkrat, da mu jih je odnesla in pol se je ful dru Ne mimi, ne mimi!!! Sej ce je priden, jih potem dobi nazaj (vedno). JE pa ful smesno, ker drugac ma pa se za kopat uno peno in tisto peno za po tusiranju (sem razlagala zadnjic, da sem kupila v hoferju) in je gor tud narisana miska. Tista je pa prijazna in se z njim kopa in ga zvecer namaze. GA vedno vprasam, s cim se bo kopal z mimi, dojenckom (johnson sampon) al z medvekom (nivea) in se pol sam odloci, ampak najveckrat je pa mimi. Pa ko se mazeva po kopanju, ga tud vprasam kaj bo mimi ala pis-pis (olje v spreju) in zdej skoz hoce mimi. Mi je ful simpaticen s to mimi Valla in 2ursae - dejta mi PLS povedat za ta vlakec - a vidve sta kupile osnovni model al unga super set? Ker sva mela namen Evanu kupit neki, kar mu bo Uncen prinesu, pa mu je Samo hotu najprej Bruderja (ene ga bagija, tovornjaka...), ampak je tamal tolk nor na vlakce, pa ker sta vidve ful pohvalile tega, da sva se zdej premislila. Pride pa un super set 100 EUR v toysu, sam ne vem, kaj ma vec not od normalnega seta? Pomoc prosim Hvala Nika, mi imamo roditeljski sestanek (kolk mi je smesno, ker zdej mi hodimo na te roditeljske sestanke in govorilne ure - mene je blo zmer tega v soli ful groza, pa nikol nisme mela slabih ocen...sam slisal se je tko grozljivo ) naslednji teden, smo pa dobili vabila, ki so jih nasi skratje sami "okrasili". Bom porocala, kaj so povedali. Kako je pa Nika v vrtcu? A ze spi tam al jo gre babi iskat po kosilu? RK - mi se ne beremo knjigic, trenutno najbolj aktualna je ostrzek, da jo lahko nekako prelistamo in kaj zraven pokomentiramo. Vidim pa, da se Evan pri kaksni risanki dolocenih scen boji (zadnjic je gledu Herkulesa in so ble not ene carovnice) in me je prsu iskat, da sva tist del skupi pogledala, ker ga je blo strah. Po moje gre bolj zarad strahu, ker ne razumejo, kot zaradi cesar drugega??? A niso zdej lih v tisti fazi, ko si ne znajo vsega razlagat in majo lahko ponoci nocne more??? Keri se da v knjigo pogledat A je kera brala slucajno vceri temo na cvekanju v 3 dni, k jo je doroteja objavla...mene je ena tolk razpiz..., da sem ji mogla neki rect nazaj...mislim ene so pa tud...ko bi si vsaj vredu prebrala, pa komentirala, ne pa da napada dorotejo in alino... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1899567 no, pa se je spet soncek pokazala grem mal delat oz. pospravljat, pa kaj prat dat... Sem ful jezna - uceri sem namocila ene cunje v vanish, fleke namazala z vanishem, dala na predpranje + pranje na 90 stopinj, pa ni slo ven... sploh ne vem kaj delam narobe, se mi zdi, da se pr enih cunjah te fleki kr selijo iz ene na drugo...