|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
27.9.2007 8:26:13   
Nika v službi
Hoj!

Do sedaj torej 20.10. vsem ustreza (razen 2ursae predvidevam, mogoče pa lahko prideš z Borom?user posted image ). A torej prestavimo?

Naj se oglasi še Pia, Benika se vrača konec tedna, če se prav spomnim (ali je šla za 14 dni?)...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.9.2007 8:57:12   
Nika v službi
No, da vam še povem nekaj novic iz našega vrtca. Včeraj sem bila celo popoldne tam - ob 16:00 smo imeli najprej oddelčni sestanek z vzgojiteljico in pomočnico, bilo je prav fino.
Predstavili sta nam program ter povedali, kaj naši malčki delajo te dni. Po hodniku so razstavljene že prve risbice (da se pohvalim, edino od Nike visita dve, vsi ostali imajo po eno) z vodenimi barvicami. Sploh nisem vedela, da naše male bučke ustvarjajo že s čopiči! Dobijo posebne halje in so kot pravi mali slikarji! Svašta. Sem bila čisto presenečena. Naredili so tudi okrasitev igralnice - otroci so pobarvali listke, ki sta jih iz papirja izrezali Zdenka in Klavdija, potem pa so jih obesili na strop. Predstavljajo jesensko listje.user posted image

3x so bili celo že zunaj na kratkem sprehodu in v peskovniku.user posted image user posted image user posted image  Ven grejo tako, da se držijo za eno kačo, ki jo kao peljejo na sprehod. Prvi dan je bila cela štala, ker so se baje spuščali in so jih potem lovile po celem igrišču (igrišče je res zelooo veliko), drugič in tretjič pa je bilo že malce bolje. Težava je edino v tem, ker v bližini vrtca gradijo novo hišo in so tam bagri, pa žerjavi in tovornjaki in otroci takoj, ko pridejo ven, odšibajo tja. Logiš, če se pa DOGAJA. Sem se spomnila na Anžeta, bi bil najbrž tudi ves vzhičen.

Izvolili smo predstavnika staršev, podpisali soglasje, da naše otroke lahko slikajo, se zmenili za dan govorilnih ur, dali pooblastila, kdo lahko naše otročičke pride iskat v vrtec...

Potem pa smo ob 17:30 imeli še predavanje za starše, to je organizirano za cel vrtec. Otrok je cca. 200 v tem vrtcu, prisotnih staršev na povsem brezplačnem predavanju pa je bilo cca. 15!! Je bilo prav zanimivo. Predavala je Zalokar Dovjakova, najbrž jo marsikdo pozna, ker je velika strokovnjakinja (piše tudi knjige). Tema je bila "Kako vemo, da ravnamo v dobro otroka". Predavanja se bodo nadaljevala še v oktobru in novembru.

Zdaj pa ena cvetka s tega predavanja: a veste, da Rdeče kapice ne smete (še) prebirati? Je prezgodaj. Rdeča kapica pride na vrsto po 3. letu starosti. Mi torej že dolgo delamo napako. Pa še eno smo naredili - Rdečo kapico smo priredili, kar se absolutno NE SME. Pravljic se ne sme prirejati, ker imajo vzgojno sporočilo. No, tu me ni povsem prepričala. Meni pač ni ne vem kako vzgojno, da nekoga za kazen ustreliš. To sem tudi povedala in se je razvila zelo živahna debata. Povedala sem tudi, da Rdečo kapico dobiš v paketu z nekimi kockami (to smo namreč dobili mi za darilo), kjer jasno piše za otroke nad 18 meseci starosti.
Povedala sem, da smo mi RK pač priredili tako, da volk pride v babičino hišo in se preobleče v babičina oblačila, medtem ko je babica na vrtu. Ker si volk pač neznansko želi teh piškotkov, ki jih prinaša RK in bi naredil vse, da pride do njih. Konec je pač tak, da se babica vrne z lovcem in razkrinkajo volka, dobi jih po riti s puško in mora obljubit, da ne bo več tega počel. Torej, kazen je, vendar ne pač nasilne narave.

Ma, res, vam povem, da je bilo prav zanimivo. Itak dobimo povzetek predavanja (bo objavljen na HP vrtca), če bo katero zanimalo, vam lahko pošljem.

Predavanje in debata se je končala 19:15, tako da sem potem doma Niko samo še za spat pripravila. Cel dan se torej nisva videli. Na oddelčnem sestanku je bil z mano tudi Tomaž, potem pa je šel on domov, da je bil vsaj on malo z njo.

Kako pa imate v vaših vrtcih te stvari urejene?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 10:03:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.9.2007 11:33:06   
Pia67
Datuma 20.10. al pa 21.10. sta mi čisto OK, navijam sicer za nedeljsko varjanto, če je sploh bila v mislih, zasledila sem 2 datumauser posted image  (vem, da imate ob nedeljah ustaljene navade, pa bi se morda dalo kdaj tudi kaj preskočit?), torej 21.10., če se lahko še jaz mal pojamram, ker imam taktrat cel dan frej, po urniku pa imam vaje v soboto do 14.ure. No, ni nujno, da ne bom sračkala.
Žal mi je le to, da morda ne bom videla 2ursae, moje kolegice z otroškega igrišča rojevajo kot po tekočem traku, vse sicer v drugo in posledično tudi veliko pred PDP-jem. Držim pestke za kak Anžetov kaki. Pri nas je ravno obratno, grozdje, grozdje,... potem pa komaj do WC-ja pridemo (ki pa je za hišo, kahla pod pergolo, trenutno polna deževnice). Še vedno hoče na WC samo zunaj. V hiši potegne le plenička. No, saj jo bo minil.
Pa Beniko je treba tud še počakat, da se zjasni glede datuma.

In kje bo potem rezervacija? Polna skleda?

Rdeča kapica user posted image . ne bom komentirala. Itak Nini opisujem dogajanja v knjigi in ne berem besedila, ker jo drugače ne pritegne.  Izbiram pa hecne zadeve z veliko slik.

Se pa strinjam s tabo Valla, da so takšna predavanja premalo obiskana. tudi pri nas je bil boren obisk, pa je bilo čisto OK.

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.9.2007 11:40:13   
Pia67
Sem še 1x prebrala in ugotovila, da se je Pety le zmotila v datumu. Zato me nič ne upoštevajte user posted image , 20.10., ko prideva, prideva. za kosilo mi je bolj malo mar.

Sam, da bo ...

damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.9.2007 12:04:35   
Nika v službi
No, kot izgleda, so zaenkrat za 20.10. spodbudne novice.

Kaj pa 21.10., kot je preferenca od Pie? Bi tudi šlo? Pety je že rekla, da lahko, jaz tudi ne vidim posebnih problemov, kaj pa ostale?

Je pa 20.10. zaenkrat v Polni skledi že pogojno rezerviran termin, končno odločitev bodo imeli prihodnji teden. Bom preverila še za 21.10.

Predlagam, da vseeno Pia preveri še Gorjušo za oba navedena termina.

Valla, Fruchtzwerge (si prav napisalauser posted image ) je pa res dobra ideja.user posted image
O tem vlakcu pa tudi jaz resno razmišljam.... kot rečeno, mogoče za Miklavža.

Čau!

p.s. A se lahko pohvalim? Ker sem res tako vesela.... Pety, upam, da ne boš huda.... Danes mi je Petra v službo pripeljala.... TORTO! Eno tako krasno, okrašeno s srčki in rdečo pentljo, jo bom poslikala... Skratka, danes midva z mojim dragim možekom praznujeva 10. obletnico poroke.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 12:39:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.9.2007 13:02:07   
Nika v službi
Ja, Valla, kar daj, storno Koširju. Hvala.

Hvala tudi za čestitke ob obletnici.

user posted image  Nik! A je mamica končno našla spodoben model jopice in jakne, a ne? Res je hudo s temi starši, ki sploh ne razumejo otrokovih potreb in okusa!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 13:18:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.9.2007 16:13:52   
teta beta
Kaj niso 21. volitve? Sicer še nisem dobila sklepa, ampak načeloma sem v volilni komisiji in takrat ne morem (če sem dop. je to do enih, pop. pa od enih naprej). Jaz sem torej bolj za 20., sobota.

Mi sestanka vv rtcu še nismo imeli,  bo zdaj v oktobru. So pa tudi ravno danes risali z vodenimi barvicami in prsti, pa menda Daša ni hotela, kot bi jo bilo strah. Vzgojiterljica me je vprašala, če je že kdaj prej uporabljala vodenke, pa sem rekla, da samo enkrat, že dolgo nazaj, sicer pa ne. Zunaj na sprehodu so pa praktično vsak dan. No, danes niso bili, ker je ravno okrog 10. začelo deževati, drugače pa ja.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.9.2007 20:57:34   
Nika v službi
Čer! Najprej dolgovana torta - takole je izgledala:

user posted image

Na žalost mi je nekaj nagajal flash in so nekatere slike presvetljene.... ampak vseeno izgleda hudo slastno, a ne?

Pa še skupinska:

user posted image

Pety, še enkrat JAVNO iskrena hvala za tako slastno torto. Božanska je bila!!! Vsi so jo pohvalili, prav zares.

Punce, absolutno se moramo zmeniti na praznovanje, če ne zaradi drugega prav zaradi Pety-jine torte. Njami!

A volitve so 21.10.?! Grrr, pa res nimamo sreče. Kaj zdaj, a potem ostanemo pri 20.10.? Če Polna skleda odpade, potem nismo veliko pridobili, ostane samo Gorjuša. Ha, na koncu bomo spet pristali pri Koširju, to bo fora.user posted image

Nič, se zbrcam dol z RR-ja, se grem raje k mojemu dragemu stiskat.... Čau!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.9.2007 20:58:44 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.9.2007 22:57:14   
2ursae
pišuka, pa dajte že mir s temi tortami, sploh s fotkami user posted image  - pety, tale Nikina božansko izgleda user posted image . Veš, kje je šele moja 10-letnica poroke user posted image user posted image  ... škoda.

danes sem bila na ctgju, vse ok, se nikomur še nič ne mudi. Zaenkrat. Bomo videli, če me sedaj okoli polne lune kaj prime. Sem pa danes še sfiniširala torbo za v por., sva z mojim kupila še darilce, ki ga bo Bor prinesel bratcu - šalčko z mucki. Najin fant namreč obožuje mucke, z igračami je pa bolj tako, saj veste: nekaj časa popularne, pol pa obležijo. Tko se bo pa vedno, ko bo pil čaj ali kakav spomnil, da mu je šalčko prinesel Bor user posted image .
Drugače pa pričakujem, da bo Bor začel trkat nekje do naslednjega četrtka (ko bom dopolnila 39t - Anžeta sem rodila namreč točno en teden prezgodaj, drugi otrok je pa menda še prej), pa se bom probala vsako dopoldne javit, če sem še tuki. Sicer bom pa Ninočki poslala sms, pa bo ona vam povedala, kako smo opravili user posted image . Sej boš, lubica, a ne user posted image . Pa če me objaviš tud na "Rodili smo", da bodo oktobrke vedele.

Tko, jaz grem tud ninat, edin, če je kaj zanimivega po TVju ... user posted image , spet bom obležala na kavču user posted image . Ko enkrat dam rit tja, se mi je zlepa ne da dvignit. Sem mislila še mal kavč spucat, pa imam tako zatekle prste, ej, ne morem verjet, k klobase user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4287
28.9.2007 8:35:47   
Nika v službi
Oj, 2ursae, oprosti, no, ker ti cedim slineuser posted image  Ampak res, torta je bila takoooo dobra.user posted image user posted image  

Dobra ideja, tale skodelica z mucki za Anžeta.user posted image  

A tako si si ti kar splanirala, kdaj boš rodila. Hm, ne vem, če te bo Bor poslušal. Generalno sicer velja, da je kao drugi otrok (ali vsaj porod) prej, ampak primeri, ki jih jaz poznam kažejo drugače.

Svakinja je prvo rodila prej, drugo pa 10 dni čez rok (porod je bil pa ekspresen, to je res).

Kolegica je prvega rodila skoraj 2 tedna prej, drugega pa po hudih kolobocijah (umetni popadki, tablete in ne vem kaj še za proženje poroda) po 17 dneh po PDP-ju!

Pa še ene dva taka primera poznam, da jih sedaj ne naštevam. Tako da - pusti se presenetiti.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
28.9.2007 9:10:26   
Pia67
Ej, ni panike, tudi 20.10. bo šlo, saj sem potem napisala, da ne želim mešat štren. In res je, volitve so kakor lansko leto pred vrati. Še dobro, da si nas spomnila teta betauser posted image . Mislim, da jaz ne bom v komisiji, ker ni takih potreb, boš pa ziher ti. Tako, da si prav želim zavrteti čas nazaj in da ne bi prosila za spremembo datuma.

Danes sem klicala na Gorjušo, 20.10. je sicer že nekaj ljudi naročenih, gospod sicer nič ne pove koliko je to ljudi, rekel je le, da je še plac za okol 30 ljudi. Jaz sem nekak na pamet rekla, ker smo trenutno v 9 nizih po 3, če se ne motim user posted image . Otroke sem štela med odrasle zaradi stolov. Nedelja, 21.10, ki itak odpade, pa je še bolj frej, ker ni porok. Le ena birma.

Če prav zastopim Polne sklede v soboto 20.10. ni moč rezervirati, ker je že polno? Nika35 ne štekam čist v čem je keč.user posted image

No, dajte, povejte kaj bomo, rezervirat moramo, ker bomo izvisele. user posted image

Uh, kaka torta za obletnico poroke. Vau. Pety, vsaka ti čast, super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4289
28.9.2007 9:13:00   
Pia67
Aja, pa tažana se mora zjasnit. Upam, da utegne na forum in pokomentira, če ji 20.10. ustreza. Glede placa je itak mojih misli, sam da je in bo že. dobra družba bo ziher.user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
28.9.2007 9:13:13   
teta beta
Mmmm, tale torta pa res zgleda malo boljše od moje user posted image . Bravo, Pety, carica si! Sem pa dobila ideje za okrasitev. Letos ima moj 30 let in mu mogoče res našopam gor srčke. Bajno izgleda!

Včeraj sem hotela še pripomniti o Rdeči kapici, pa mi je Daša ugasnila računalnik. Zvečre, ko sem ga spet prižgala, mi je tekst ostal in se mi je ful dobro zdelo, sem ga prenesla v nov odgovor in si mislila, kako sem mašino okrog prinesla, potem pa... me je vrglo ven iz RR, ko sem hotela poslat. V glavnem, meni se zdi to malo mimo. Jaz ne prirejam nobenih pravljic ali olepšujem. Tudi če kdo umre ali kaj takega. Tudi smrt je del življenja in se mi zdi prav, da to ve. Zadnjič sva npr. brale celo Deklico z vžigalicami. Pa tudi od majhnega sem ji že pela Siroto Jerico in Prišla je miška iz mišnice, kjer na koncu pride smrt iz mrtvašnice in vzame lovca - krog življenja in zakon močnejšega, tudi lovca, ki vzame leva, čaka ista usoda. Še najbolj brezveze pa mi je, da je Rdeča kapica kao primerna od 3 let naprej, medtem ko pa še ne triletniki gledajo Ninja želve in podobno sranje (oprostite izrazu). Mislim, da tu sploh ni primerjave.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
28.9.2007 9:17:20   
teta beta
Aja, Nika, še čestitke za obletnico poroke!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4292
28.9.2007 9:57:42   
pety78
Sem zelo na hitro preletela, z datumom se pa seveda strinjam.
Nika, me veseli, da vam je bila torta všeč, če je že bila poročna zanič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vidim da imamo še vedno težave z lokacijo, jaz vas bom pa samo pozvala na glasovanje glede torte, če pa bo neodločeno, se bom pa sama odločila. user posted image Torej...

OKUS:
- čokolada
- čokolada z lešniki (mletimi)
- borovničeva
- višnjeva

Evo, izberite eno. user posted image

OBLIKA: Verjetno ste videle moje telebajske. No, ta torta ne bo takšna....user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, mi danes seka.
Da vam razložim....torte je bilo preveč....Zato bom naredila manjšo, prav? Koliko nas bo, 25-30?

Lahko pa se zmenimo, da naredim nadstropno, tako kot je bila telebajski, spodnja je en okus, zgornja kupola pa drugi. Ampak ne bodo telebajski, predlagam kaj takšnega...

user posted image

user posted image

Torej, če ste za pingvinčke, v nasprotnem primeru pa ideje....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.9.2007 10:15:02   
2ursae
mmm, pety, user posted image , super torta user posted image

jaz sem še tle, moram it pa z malim dirkat okoli. Sam tolk, da se javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
28.9.2007 10:21:22   
pety78
Aja, teh pingvinčkov nisem jaz naredila, sem na netu našla ideje. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.9.2007 11:13:06   
teta beta
Pety, jaz sem za mešano torto, pol pol. Pol čokoladne (ali čokoladne z lešniki, njam) in pol borovničeve. Uf, komaj že čakam, da jo poskusim... le kje ima Daša čokoladice.... že letim

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
28.9.2007 11:14:09   
Nika v službi
Najprej od konca:

TORTA
Jaz glasujem za kombinacijo (saj si slutila, Pety, a ne?user posted image ), pingvinčki so mi super. Torej, spodaj sem za BOROVNIČEVO (ker bo odraslih več in več pojemo), zgoraj za čokoladno, ker mali piški pojejo samo nekaj žličk (vsaj po Niki sodeč). Ta mali pa imajo itak najraje čokoladno.

RDEČA KAPICA
Teta beta, pravljico smo priredili mi, ampak izključno Rdečo kapico, ker se mi je pri letu in pol zdelo malce neprimerno Niki razlagat, da volk poje babico, potem pa ga lovec ustreli. Kaj pa vem, moje videnje pač. Nisem pacifist, ampak orožje (pa čeprav sama izredno rada streljam z zračno puško - v času gimnazije sem bila celo 2. na državnem) in streljanje, kot ena od možnih kazni, mi res ne sede. Pa da se ne razumemo narobe, absolutno sem sicer za to, da se otroku prikaže življenje tako, kot je. Saj mogoče je tu določena kontradiktornost, ampak vseeno se meni zdi, da so smrt, nesreče in te zadeve, ki jih omenjaš ti, teta beta, nekaj drugega, kot če dvoletniku razlagaš streljanje... Pa pustimo to, hotela sem vam samo posredovati en segment predavanja, ki je za seboj potegnil najbolj burno razpravo.

KRAJ PRAZNOVANJA

Polna skleda je pogojno rezervirana za soboto, 20.10. (tisti, ki so rezervirali, se bodo baje izjasnili v začetku prihodnjega tedna), za nedeljo nisem potem niti preverjala glede na te volitve.

Jaz bi rekla, da dajmo Gorjušo kar rezervirat, pa naj nas ločijo s pregradami, da bo malo zasebnosti.

Ob zadnjem štetju je izgledalo takole:
- Vanja, Tomaž, Nika
- Urša, Uroš, Anže - sedaj ne vem, kako bo z vami, 2ursae...
- Tanja, Bernard, Daša
- Katja, Beni
- Damjana, Grega, Nina
- Sandra, Nik
- Petra, Matjaž, Vid
- Andreja, Aljaž, Katarina
- Nina, Evan

Če potrdimo vsi, je to 15 odraslih ter 9 otrok. Pravilno se mi zdi, da je sedežev rezerviranih 24 oz. za vse, tudi otroke, samo pri rezervaciji hrane moraš biti pazljiva, Pia, da ti ne bo potem usekal tudi 24 oseb. Po moje pridejo v poštev plošča variante, pri čemer bi šteli max. 20 odraslih. Povejte še ostale svoje mnenje. Pa torta je lastna, tudi to je treba povedat.

OBVESTILO ZA TAŽANO

Ali vam trem ustreza sobota, 20.10.2007?

Če katera zna to dati še v utripajočo signalizacijo, kot je Tažana prosila, se priporočam.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.9.2007 11:29:00   
ninocka
Joj, Pety, mater, amo lahko se bolj sline cedis...RES,  RES mi ni treba, da se zadnje tedne zredim pa se za dodatnih 10 kg...bos ti kriva, ker mi tuki skomine delas, pol pa jst v trgovini samo sladko kupujem user posted image user posted image user posted image
Drugace so pa itak fenomenalne torte, Nika teb sem pa tko al pa tko zavistna do neba, k si jo vceraj jedla user posted image user posted image user posted image Pa seveda cestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image .
Midva mava pa letos 12 let, in to lih novembra. Sem skoz govorila, ko sem bla se noseca z Evanom, da sva ga dobila kot darilo za 10 letnico, Uncna bova pa dobila za darilo za najinih 30 let user posted image user posted image user posted image Pol moram pa s pupiko pocakat na 15 letnico, da bo spet neki okroglega user posted image user posted image user posted image

2ursae, seveda bom obvestila (ce ne bom lih rojeval tud jst user posted image user posted image user posted image ). Ti kr sporoc, ko bos se na poti v poprdniscnico (ups, mislila sem porodnisnico user posted image user posted image user posted image ), bomo tuki s tabo dihale in pritiskale...ce ti bo kaj v pomoc user posted image user posted image

Joj, zdej sem skor krepnla od smeha, ko sem vidla, kaj sem napisala...sory user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram si mal pavze vzet, ker me bo pobral od smeha....

Evo me nazaj...user posted image user posted image user posted image

Pety, men sta najbolj vsec okusa visnja in pa cokolada (lahko tud z lesniki).

Valla user posted image user posted image user posted image za Nika in nove cunjice...mogoce si mu pa res take kupila, k so mu vsec user posted image MI mamo pa se kr probleme s tem oblacenjem, ene hlace sem mu ze ene 3x oblekla, ko jih je mel pa gor pa ful v histericno dretje in sva jih mogla takoj slect. PA s tem, da si jih je enkrat se sam izbral, da jih bo oblekel. Zadnjic je sel pa v vrtec oblecen v 2 jakni - sem mislila, da zunaj dezuje in sem mu razlagala, kako bo oblekel tsito dezno jaknico, pa skorenjcke, pa bo mel deznik, pa pridemo dol, da ga obujem in oblecem, pa vidim, da ne dezuje. Sem mu oblekla navadno jakno, on pa Ne tega, ne tega in da hoce tisto dezno (ki je pa ful tanka - k anorak). Tko da sva na koncu cez navadno jakno oblekla se uno dezno, da je bil srecen user posted image user posted image user posted image Mislim, kr neki...
Pri nam strasi pa mimi (to je miska), ki mu pobira igracke, ce jih ne pospravi. Se je zgodilo, ze ene parkrat, da mu jih je odnesla in pol se je ful dru Ne mimi, ne mimi!!! Sej ce je priden, jih potem dobi nazaj (vedno). JE pa ful smesno, ker drugac ma pa se za kopat uno peno in tisto peno za po tusiranju (sem razlagala zadnjic, da sem kupila v hoferju) in je gor tud narisana miska. Tista je pa prijazna in se z njim kopa in ga zvecer namaze. GA vedno vprasam, s cim se bo kopal z mimi, dojenckom (johnson sampon) al z medvekom (nivea) in se pol sam odloci, ampak najveckrat je pa mimi. Pa ko se mazeva po kopanju, ga tud vprasam kaj bo mimi  ala pis-pis (olje v spreju) in zdej skoz hoce mimi. Mi je ful simpaticen s to mimi user posted image user posted image

Valla in 2ursae - dejta mi PLS povedat za ta vlakec - a vidve sta kupile osnovni model al unga super set? Ker sva mela namen Evanu kupit neki, kar mu bo Uncen prinesu, pa mu je Samo hotu najprej Bruderja (ene ga bagija, tovornjaka...), ampak je tamal tolk nor na vlakce, pa ker sta vidve ful pohvalile tega, da sva se zdej premislila. Pride pa un super set 100 EUR v toysu, sam ne vem, kaj ma vec not od normalnega seta? Pomoc prosim user posted image user posted image Hvala user posted image

Nika, mi imamo roditeljski sestanek (kolk mi je smesno, ker zdej mi hodimo na te roditeljske sestanke in govorilne ure - mene je blo zmer tega v soli ful groza, pa nikol nisme mela slabih ocen...sam slisal se je tko grozljivo user posted image ) naslednji teden, smo pa dobili vabila, ki so jih nasi skratje sami "okrasili".  Bom porocala, kaj so povedali. Kako je pa Nika v vrtcu? A ze spi tam al jo gre babi iskat po kosilu?
RK - mi se ne beremo knjigic, trenutno najbolj aktualna je ostrzek, da jo lahko nekako prelistamo in kaj zraven pokomentiramo. Vidim pa, da se Evan pri kaksni risanki dolocenih scen boji (zadnjic je gledu Herkulesa in so ble not ene carovnice) in me je prsu iskat, da sva tist del skupi pogledala, ker ga je blo strah. Po moje gre bolj zarad strahu, ker ne razumejo, kot zaradi cesar drugega??? A niso zdej lih v tisti fazi, ko si ne znajo vsega razlagat in majo lahko ponoci nocne more??? Keri se da v knjigo  pogledat user posted image user posted image

A je kera brala slucajno vceri temo na cvekanju v 3 dni, k jo je doroteja objavla...mene je ena tolk razpiz..., da sem ji mogla neki rect nazaj...mislim ene so pa tud...ko bi si vsaj vredu prebrala, pa komentirala, ne pa da napada dorotejo in alino...user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1899567

no, pa se je spet soncek pokazala user posted image user posted image user posted image grem mal delat oz. pospravljat, pa kaj prat dat...

Sem ful jezna - uceri sem namocila ene cunje v vanish, fleke namazala z vanishem, dala na predpranje + pranje na 90 stopinj, pa ni slo ven... sploh ne vem kaj delam narobe, se mi zdi, da se pr enih cunjah te fleki kr selijo iz ene na drugo...user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.9.2007 11:36:38   
teta beta
Nika, saj te razumem. Saj tvoja varianta je tudi ful luštna - hoče pojest piškote, potem pa jih dobi po riti. Res mi je zelo všeč. Ampak hotela sem rečt, da mi je mimo, da kao ni primerna za otroke do treh let, medtem ko razne ninje ipd. so. Ali pa motivi mrtvaških glav v H&M na oblačilih, npr.

Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.9.2007 11:41:06   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Nika, saj te razumem. Saj tvoja varianta je tudi ful luštna - hoče pojest piškote, potem pa jih dobi po riti. Res mi je zelo všeč. Ampak hotela sem rečt, da mi je mimo, da kao ni primerna za otroke do treh let, medtem ko razne ninje ipd. so. Ali pa motivi mrtvaških glav v H&M na oblačilih, npr.

To je tud men cist mem...user posted image user posted image user posted image
Kot vidte se mi ne da pospravljat, pa raj tle visim...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.