ninocka
|
Zdej se bom pa jst probala mal razpisat, sam moram mal pogledat o cem je blo ze govora... ta spomin mi vedno slabs deluje Vceri sem mela pregled (Po 8ih tednih), ki je bil pa katastrofa od katastrofe. Guzva na polno (ker je prejsnji teden ni bilo, so nas vse ocitno prestavli na ta teden - razumem, ni panike, se zgodi, da tud zdravnik zboli). V cakalnici sem sedela 2.5 ure, potem so me pa direkt na UZ poslali, ki ga je blo konec v 3min. Tamalga sploh vidla nisem, edino glavico (baje se je ze obrnil), tezek naj bi bil pa 2550 g (za kaksne teden vecji, ampak je to vse v mejah normale). Potem mi rece naj pridem se na pregled in mi tam pri sestrah, kjer imajo en koticek za CTG, zmeri obseg trebuha in to je blo to. Mene je skor kap, sem jo samo cukasto gledal in vprasala, ce sem ze konec. Je rekla, da ja, da je itak vse OK Kaj pa bris???? Pol pa kaksen bris, pa zakaj (pa OMG zenska, prejsnic si je z 10mi barvami obkrozla in na prvo stran kartoteke napisala, da imam streptokok in mi mora bris vzet zarad zdravljenja)...Seveda se je potem se zakompliciralo zaradi priprav na CR (tud to je pozabila), ker bi jst sla v PO rodit, oni pa ne vedo, kako je s pripravami tam (kako pa naj jst vem???) in na koncu sem lih komi dobila napotnice za toxo, pa vodo... za rodit mi se niso dali, pa datuma za pregled tud ne, ker ne vedo, kje ga bom mela (al tuki al v PO). Mislim.... Sla sem tja okrog 10:30, koncal pa ob 14... Teta beta za Daso Sej vem, da ni blo smesno v tistem trenutku, ampak celotna zgodbica je pa ful smesna.... Hiska je pa meni ful lepa, ne sekiri se, pomoje bo cist pasala v okolico, itak so zdej moderne vse variante. Edino, ko sem jo vidla, sem pomislila Kolk pucanja .... Najina je velika 10*11, zaenkrat uporabljava samo zgornji stuk, pa mam vec kot prevec dela s pucanjem...Pa vsakic, ko vidim kaksno ogromno bajto, se spomnim samo na pucanje. Dokler nisva tuki zivela, sem si pa vedno zelela met ful ogromno hiso (ala holivudski filmi varianta) . Nika, ful hvala za angaziranost glede RDja Men polna skleda sicer ne potegne (ne vem zakaj), sem bla parkrat tam, pa mi kar nekak ni...ampak ne bom komplicirala - kot se boste zmenile, tko bo. Se cist strinjam s Pio: IZVIRNO SPOROČILO: Pia67 Lejte, mene sam prostor nč ne mot, glavno je, da so igrala in da smo v primeru dežja na suhem in da je nekaj placa (da nismo nadrešan kot sardine). Nika, midva sva kupila hiso 3. podaljsana gradbena faza (takrat je blo to, da so bla not okna in voda in elektrika, brez fasade). Stroskov je pol se kr velik, midva se zdej po 7ih letih nimava vse narejeno in ustimano. Po moje so kar dokaj priblizno enaki, kot ce gres staro hiso obnavljat? Sej ves kako je, moras racunat omete, potem ploscice, parket, ograje, stopnice, kaksne instalacije, dvorisce, fasado (ce je se ni)... Glede ograje ti pa ne vem kaj svetovat - men betonske niso vsec. Midva sva nardila skapro, jo bova dala v ploscice oz. un skrilovc al kako ze, potem pa gor se leseno belo ograjo al pa crno kovinsko (k tej se nagibam jst). Drugac pa jst najvec idej dobim, ko se vozimo okrog in gledam hiske (ze od nekdaj ful rada opazujem, kako si je kdo zrihrtal). Kaj pa ves, mogoce bos pa na kaksni poti kje vidla neki kar ti bo vsec, pa poslikas...Jst sem tud to delala, sicer je mal cudno (se pocutis kot en paparac), ampak vizualno si pa res ne mores vsega zapomnit. Pia, cestitke za maraton a Nina je tam s tabo tekla, k ma gor tisto startno stevilko? Uh, da vam povem, kolk se je men vceri enga peciva zlustal, prav una nosecniska fora, ko moras pod muz neki pojest Pa nisem nasla recepta in klicem svakinjo, da mi ga je se enkrat povedala. Smo ga potem vsi trije skupi pacali, jst sem pa takoj 1/2 pladnja zmazala Doons grem pa se v sluzbo, pol moram it pa se preklicat prometno, ker jo je Samo zgubu. Mava lih zamesane avtomobile - moj je registriran nanjga in njegov name. Tko da moram it zdej jst urejat ker je zgubil svojo (mojo) prometno. Uh, pa ratal mi je ze do 6 presatve pridt v ta novmu avtu Nc sibam mal peciva pozvakat, pa se stusirat in pocasi v sluzbo...se beremo