2ursae
|
jaz ne vem, a sem zjutraj čist neproduktivna al kaako - benika, gledam tvoje poste in ne najdem, kje si napisala, kakšno geslo imaš za album - sporoči še enkrat, plis ... kolk bi rada zdajle mal gledala morske slikice . tery, tvoje slikice so mi ful všeč, tud z umetniškega vidika , sploh una, ko Nik objema kužka. Torta pa itak - njami, lepo si naredila. Danes sem pa sama . Z mojim sva se nekako odločila (no, v bistvu je bolj on zagret za to varianto, jaz nisem), da ob bližajočem PDPju dava Anžeta čez dan v varstvo k babi, da ne bo mene kaj doma presenetilo, jaz pa sma z njim, pa rešilca, pa zmeda ... saj je res, se stinjam, da bom v primeru, da se mi začne, bolj sproščena, če bom morala poskrbeti le zase in ne še ze malčka, sam men se zdi takooooo brez veze, da sem doma in gledam u luft, moj otrok gre pa k drugim. Sej se je luštn mal spočit, ne rečem, sam moti me, da prideta ful pozno domov - tam nekje, proti šesti popoldne , ko sem jaz že utrujena in ne dam od sebe toliko, kolikor lahko dopoldne. A imate ve kakšen nasvet, mnenje - a bi bile doma z malčkom, če veste, da lahko vsak trenutek začnete rojevat? Lahko pa še ful dolgo ne bo nič ... telovadba: mi imamo v četrtek prvič , sva ga vpisala na ABC, isto, kot razmišljaš ti, Ninočka. Če ne bosta šla v sredo, ti lahko poročam, kako je bilo. MM: hvala vsem za info , na spletu sem že gledala, pa mi nekako ni prveč všeč, moram videt v živo, najbrž kar lepo v BC. tko, zdaj grem na zajtrk, pol pa mal na sprehod s sosedeo, ki ima rok konec oktobra.