|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.9.2007 10:32:58   
ninocka
Nik in Vid vse najboljse za vajin 2 rojstni dan!!!!!!

Pa da bosta mamice se naprej tako ubogljive in vama se kaksno druzbo zrihtale user posted image

Vse najboljse se enkrat!!!!

Evan in Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.9.2007 11:03:22   
ninocka
Zdej se bom pa jst probala mal razpisat, sam moram mal pogledat o cem je blo ze govora...user posted image ta spomin mi vedno slabs deluje user posted image user posted image user posted image

Vceri sem mela pregled (Po 8ih tednih), ki je bil pa katastrofa od katastrofe. Guzva na polno (ker je prejsnji teden ni bilo, so nas vse ocitno prestavli na ta teden - razumem, ni panike, se zgodi, da tud  zdravnik zboli). V cakalnici sem sedela  2.5 ure, potem so me pa direkt na UZ poslali, ki ga je blo konec v 3min. Tamalga sploh vidla nisem, edino glavico (baje se je ze obrnil), tezek naj bi bil pa 2550 g (za kaksne teden vecji, ampak je to vse v mejah normale). Potem mi rece naj pridem se na pregled in mi tam pri sestrah, kjer imajo en koticek za CTG, zmeri obseg trebuha in to je blo to.  Mene je skor kap, sem jo samo cukasto gledal in vprasala, ce sem ze konec. Je rekla, da ja, da je itak vse OK user posted image user posted image user posted image Kaj pa bris???? Pol pa kaksen bris, pa zakaj (pa OMG zenska, prejsnic si je z 10mi barvami obkrozla in na prvo stran kartoteke napisala, da imam streptokok in mi mora bris vzet zarad zdravljenja)...Seveda se je potem se zakompliciralo zaradi priprav na CR (tud to je pozabila), ker bi jst sla v PO rodit, oni pa ne vedo, kako je s pripravami tam (kako pa naj jst vem???) in na koncu sem lih komi dobila napotnice za toxo, pa vodo... za rodit mi se niso dali, pa datuma za pregled tud ne, ker ne vedo, kje ga bom mela (al tuki al v PO). Mislim.... Sla sem tja okrog 10:30, koncal pa ob 14...

Teta beta user posted image user posted image user posted image za Daso user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vem, da ni blo smesno v tistem trenutku, ampak celotna zgodbica je pa ful smesna....user posted image user posted image user posted image
Hiska je pa meni ful lepa, ne sekiri se, pomoje bo cist pasala v okolico, itak so zdej moderne vse variante. Edino, ko sem jo vidla, sem pomislila Kolk pucanja user posted image user posted image user posted image .... Najina je velika 10*11, zaenkrat uporabljava samo zgornji stuk, pa mam vec kot prevec dela s pucanjem...Pa vsakic, ko vidim kaksno ogromno bajto, se spomnim samo na pucanje. Dokler nisva tuki zivela, sem si pa vedno zelela met ful ogromno hiso (ala holivudski filmi varianta) user posted image .

Nika, ful hvala za angaziranost glede RDja user posted image user posted image
Men polna skleda sicer ne potegne (ne vem zakaj), sem bla parkrat tam, pa mi kar nekak ni...ampak ne bom komplicirala - kot se boste zmenile, tko bo.
Se cist strinjam s Pio:
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Lejte, mene sam prostor nč ne mot, glavno je, da so igrala in da smo v primeru dežja na suhem in da je nekaj placa (da nismo nadrešan kot sardine).

Nika, midva sva kupila hiso 3. podaljsana gradbena faza (takrat je blo to, da so bla not okna in voda in elektrika, brez fasade). Stroskov je pol se kr velik, midva se zdej po 7ih letih nimava vse narejeno in ustimano. Po moje so kar dokaj priblizno enaki, kot ce gres staro hiso obnavljat? Sej ves kako je, moras racunat omete, potem ploscice, parket, ograje, stopnice, kaksne instalacije, dvorisce, fasado (ce je se ni)...
Glede ograje ti pa ne vem kaj svetovat - men betonske niso vsec. Midva sva nardila skapro, jo bova dala v ploscice oz. un skrilovc al kako ze, potem pa gor se leseno belo ograjo al pa crno kovinsko (k tej se nagibam jst).
Drugac pa jst najvec idej dobim, ko se vozimo okrog in gledam hiske (ze od nekdaj ful rada opazujem, kako si je kdo zrihrtal). Kaj pa ves, mogoce bos pa na kaksni poti kje vidla neki kar ti bo vsec, pa poslikas...Jst sem tud to delala, sicer je mal cudno (se pocutis kot en paparac), ampak vizualno si pa res ne mores vsega zapomnit.
Pia, cestitke za maraton user posted image user posted image user posted image a Nina je tam s tabo tekla, k ma gor tisto startno stevilko?

Uh, da vam povem, kolk se je men vceri enga peciva zlustal, prav una nosecniska fora, ko moras pod muz neki pojest user posted image Pa nisem nasla recepta in klicem svakinjo, da mi ga je se enkrat povedala. Smo ga potem vsi trije skupi pacali, jst sem pa takoj 1/2 pladnja zmazala user posted image user posted image user posted image

Doons grem pa se v sluzbo, pol moram it pa se preklicat prometno, ker jo je Samo zgubu. Mava lih zamesane avtomobile - moj je registriran nanjga in njegov name. Tko da moram it zdej jst urejat ker je zgubil svojo (mojo) prometno.
Uh, pa ratal mi je ze do 6 presatve pridt v ta novmu avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nc sibam mal peciva pozvakat, pa se stusirat in pocasi v sluzbo...se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.9.2007 11:04:56   
teta beta
He, he, nika, Daša tudi obožuje trgovine s čevlji. Jaz pa pospravljam za njo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.9.2007 11:45:56   
Nika v službi
Nič, pogum velja, dejte me križat....

Kaj pa naslednja sobota, 13.10.? A bi mogoče ta bolj ustrezala?

Saj ne bi rada komplicirala, ampak samo takole vprašam. Če se recimo izkaže, da Gorjuša ne pride v poštev, Košir nam ne potegne, potem nam ostane Polna skleda, ki je meni všeč. Pa Valli tudi (da še enega v drek potegnem).

Vem, da je vse skupaj zoprno blizu tvojega PDP-ja, 2ursae (a je 15.10.?)....

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.9.2007 11:49:54   
ninocka
Jst sem ze povedala - se bom prilagodila vecini in sploh ne mislim komplicirat. Vazno mi je itak, da se dobimo skupaj, pa ceprav v najbolj zanikrni luknji. Ce ste vse bolj za 13.10. pol je tud men kul (glede na to, da vas kar nekaj zdaj ne more). Ce pridem al pa ne, je pa odvisno od Uncna (kolk se mu bo mudilo user posted image user posted image ), ampak zaenkrat nimamo nobenih planov. 

Neposredna povezava do sporočila: 4255
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 12:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.9.2007 13:01:22   
Pia67
user posted image  Vid in Nik vse najboljše. user posted image

Jamarski dom na Gorjuši: soba za 70 se da pregradit s paravani na kolesih (hm, si kar predstavljam Nino kako rine zadevice narazen). V obeh terminih pa je sranje to, da so pozno popoldan in zvečer poroke, tako, da bi moral okol 16. ure spokat. Gospod ni vedel natančno kdaj so naročene poročne pojedine (lahko, da so ob 16. uri al pa kasneje), ker še čaka na informacije od naročnikov. No, pa 13.10. je ob 12. uri še ena birma. je reku, da majo za časa kosila vedno gužvo. A pride taka varjanta sploh v poštev?user posted image

Kar se tiče termina 13.10. mi ne gre ravno na roko, omenila sem, da sva z Gregorjem organizirala shod forumašev gradbenikov in da gostujejo v naši zidanici. Vendar, če potegnem črto: itak imam predavanja do najmanj 12. ure, če grem na naš RD, ki mi je roko na srce veliko bolj pri srcuuser posted image , mi ne bo treba strečt in pedenat horde dedcev. v vsakem primeru bom pucala za njimiuser posted image . Če pa bo dež, gredo pa itak v Pajčno jest in mi je vseeno kdaj je naš RD, ker se ne bom silila poleg, ker o gradnji nimam pojma.user posted image
Torej glede mene novi datum 13.10. ni sporen. v vsakem primeru bom mal zamudila. Za lokacijo pa, saj veste igrala+mal placa+suho=večkotzadovoljna.

Aja, da ne bo pomote, pretekla sem le 10 km lavričevega teka, LJ pol-maraton še pride na vrsto. Nina pa je tekla v skupini najmlajših, 400 m. Sem jo držala za roke, ker bi itak zalutala, pa parkrat je padla po mokri travi. Tako, da sva skupaj prisopihali na cilj. Ima pa že profi držo, ko je prišla v cilj me je spustila in dvignila roke in vpila uaaa.

In podpiram vallo, dejmo se končno zment, prosim...

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.9.2007 13:03:55   
Nika v službi
Ja, to je tako, če mešaš, nastane godlja. Sama sebe sem "zaklala". Ravnokar me je namreč Tomaž obvestil, da je dobil neko nagrado in da bo od 13. - 16.10. v Parizu, preverja možnost, če lahko ženo vzame s sabo. Najbrž vam je jasno, da če bodo le kakšne možnosti, grem zraven. Uf, v Parizu nisem bila že nekaj let!

Torej, zdaj se je vse skupaj čisto preveč zakompliciralo.

Jaz predlagam, da počakamo Pio, ki bo preverila Gorjušo. Da vidimo, kaj porečejo tam. Mogoče bi preverili še 07.10., da bi lahko tudi teta beta.
Jaz bi rekla, da če je Gorjuša kolikor toliko o.k., pejmo tja.

Če ni ali je zasedeno, potem pa se odločimo naprej. Itak naj bi Pia danes sporočila.

Se slišimo še kasneje.

A katera v nedeljo, 07.10. ne more?

Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.9.2007 13:06:23   
Nika v službi
Uf, Pia, krasno. Si online. A lahko preveriš še nedeljo, 07.10.? Meni se Gorjuša ne sliši slabo, če jo lahko pregradijo za nas....

Daj, plis, preveri še to, pa se slišimo še kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.9.2007 13:06:24   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

A katera v nedeljo, 07.10. ne more?

Jaz. user posted image Ampak ok, ni panike, vse se tako ne bomo mogle zbrati. Torto bom pa že dostavla, to ni problem.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.9.2007 13:07:48   
Nika v službi
Ups, Pety, pozabila sem nate. Saj si že rekla, da greš na grob, pa k maši....

Sranje. Kaj pa zdaj?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.9.2007 13:09:19   
Pia67
He, he, sem prepočasi tipkala, pa me je Nika35 prehitela. Kaj bomo pa zdej? Vedno bo en manjkal, al pa dva. Spomnite se, ko sem se veselila 1. RD-ja, potem pa sem dobila honorarni job.

Jaz sem se odpovedala enmu slavju, zarad mene je lahko kadarkoli v oktobru, le 28.10. ne morem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.9.2007 13:10:24   
Nika v službi
Mah, second thought je pač ta, da ostanemo na prvem izbranem terminu in kdor pač more.

Potem je opcija samo Košir ali Zbilje.

Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.9.2007 13:12:19   
Nika v službi
Ja, Pia, se strinjam. Kasneje lahko, ampak potem 2ursae sigurno ne bo, ker bo že dojenček... No, ja, saj mogoče je tudi zdaj ne bo, kdo ve....

Jaz bi rekla takole (če sem že začela s temi alternativnimi termini): ali ostanemo pri 06.10. ali pa prestavimo na kasneje, recimo potem 20.10.

Zdaj pa mnenja na plan!

Aja, pa Koširja jaz še ne bi skenslala!

Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.9.2007 13:13:03   
Pia67
V nedeljo imajo nedeljska kosila, pregrade so opcija, gužva precejšna. Pišem o nedelji 7.10.
Št. je 040/646-363.

Grem na teren, pa me danes ne bo več gor. Lejte, v zakup vzamte, da nikoli ne bo možno vseh skupaj dobit.

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.9.2007 15:02:56   
teta beta
Meni osebno je 20. bolj ustrezen (ali 13.), če se večina strinja. Drugače pa se ne bi vtikala, da ne bi izpadla, kot da se samo zaradi mene prestavlja datum. Čeprav kot razumem, je za 6. težko dobiti primerno lokacijo in je bolj v tem keč. V tem primeru seveda navijam za 20. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.9.2007 15:05:49   
2ursae
VID IN NIK, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa veselo zakorakajta v tretje leto, polno dogodivščin in smeha user posted image .

Srečanje, uf, zoprno, da se je tkole zakompliciralo user posted image , ampak res, vse ne bomo mogle prit. Rok imam 11.10., ampak, kot sem že rekla, name se ne ozirat, ker tud za 6.10. ni prav veliko šans, da pridem. Upam, da vam uspe čim bolj neboleče vse organizirat.

Moram pa mal pojamrat, da danes totalno ni moj dan in me daje kar neka mala depresija user posted image . Saj vreme tu vpliva na počutje, vsaj pri meni, ki imam nizek pritisk in se tako slabšanje vremena kaže v precejšnji utrujenosti, pa sumim tud, da mi manjka železa... no skratka ne vem, če sem že pojamrala, ampak odkar Ani hodi na kahlico, ima blazne probleme s kakanjem - zaprt je po par dni, pravi, da ne bi kakal, da ga buba ... po moje je sicer vse psihološkega izvora, ampak vseeno ne vem, kako mu pomagat. Vsake toliko mu dam eno natur odvajalo (sirup Fitobimbi), sva pa tud probala že s svečko, pa je tko jokal, da ga boli in uspel zadevo ven porint iz ritke, da se tega ne gremo več. Skratka, danes sem dopoldne komaj preživela - imam že kar precej zatečene gležnje, stopala in prste na rokah, mali je bil ves revček (po pravici povedano se ne spomnim, kdaj je nazadnje kakal), je hodil na kahlico vsakih 5 minut, jaz sem se zraven morala sklanjat, mu dajat hlačke gor in dol (si jih še ne zna slečt in oblečt), pri čemer me je blazno tiščalo v trebuhu (obseg 107 cm, prosim lepo) user posted image , se parkrat čisto malo polulal v hlačke (po mojem zaradi polnega čreveska nima več občutka, kdaj ga lulat), tko da sem ga stalno preoblačila, pa spet ta trebuh, pa križ user posted image  ... madonca, sem komaj čakala, da greva spat user posted image user posted image . Pol me pa daje, kakšne mama sem, da ne morem lastnega sinka poštimat (mi je šlo kar na jok), da ga ne morem pripravit na to, da bi kakal, da sem ga fizično nesposobna zrihtat user posted image , kr neki... ah, saj bo boljš, en kofe bi si skuhala, sam kaj, ko brezkofeinski ne pomaga user posted image , pa še mleka mi je zmanjkalo. Pa kakšna čokoladica, mmm, to bi bilo zame, pa imam prazen ladlc - nakupujamo ob četrtkih in smo v sredo čist izropani user posted image .

Skratka, imam slab dan, hvala k ste brale (tistim, ki se vam je dalo zagrist v mojo klobaso user posted image ), Pety in Valla, lepo praznujte user posted image , pa še en griz tortice zame naredita (če boste slučajno danes, na danD tudi kaj jedli), k imam nizek cuker user posted image .

hahahaha user posted image user posted image user posted image  zame - me je ven vrglo, pa sem imela vse skopirano in nisem ničesar izgubila. Matr, sem ga nadmudrila, user posted image , ki me je že tolikokrat zatrl user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.9.2007 15:17:05   
Nika v službi
Ej, 2ursae, tale konec mi je najbolj všeč, ker bi bilo čisto preveč, da bi ti še RR nagajal.

Ja, vse sem prebrala in sočustvujem s tabo, kaj posebej pomagat res ne morem. Lahko pa ti čokoladico pošljem po pošti, ampak bo šele jutri prišla, takrat imate pa ža nabavo...user posted image  Ti samo povej, če hočeš, ti jo pošljem.

Vem, da je malce zoprno vse skupaj, vreme, pa bližajoči se dan D, pa tegobe visoke nosečnosti, pa mali škratek, ki rabi mamico in išče še več pozornosti.... Verjetno je vse skupaj res povsem psihološko... Kako pa je s sadjem? Pri nas Niko vedno "požene" hruška... Poskusi s čim več tekočine, sadja...

Pa Anžeta daj v varstvo za kako urico, dve, tebe pa naj tvoj malce pocrklja, kakšna masaža z olji ali mlekom za telo, glasba, malo nežnosti in posebne pozornosti. Pa en košček sladkega, kar imaš najraje - čokolada, sladoled, kaj pa vem kaj...

Drži se. Jaz letim domov, danes sem v nekaj boljši formi kot včeraj, čeprav me grlo še boli, glava pa je bolje.

Pa, pa!

P.s. Čakam, da še ostale poveste, kako ste z datumi.... 06. ali 20.10.?!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.9.2007 15:28:40   
2ursae
nika user posted image , hvala za ponudbo s čokoladico, sam sem našla Anžetove Kinder buenote in jih kar določila, da mi jih posodi ... morda mu še kakšen Monte sunem user posted image  - saj bo jutri dobil vse nazaj, z obrestmi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 15:33:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.9.2007 15:46:13   
pety78
Meni tudi 21.10. ustreza...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.9.2007 18:08:50   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image NIK IN VID VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image Enako tud mamicama in očkotoma!user posted image

Alina in Doroteja

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.9.2007 20:30:05   
teta beta
2ursae, Daša s kakanjem nima problemov, je pa bila ful zaprta na začetku uvajanja. spomnim se, da sem takrat poskusila vse živo, na koncu pa je pomagal frutek-jabolčni sok. Sicer pa kakšne suhe slive, rozine, to dvoje ima Daša ful rada, ali pa mu daj kake sport mueslije za jest, mlačen donat, dovolj tekočine, jogurti, pašteta... pomisli, kaj vse tebe žene, pa poskusi.
Sicer pa ti kar pojamraj, saj te razumemo. Držim pesti, da bo jutrišnji dan boljši!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.9.2007 20:30:45   
KiSsMyAsS
Vid
Vse najboljse ob tvoji 2. svecki in se veliko takih
user posted image

user posted image

Nik
Tudi tebi vse najboljse ter da bi zrasel v prekrasnega mladenica.
user posted image

user posted image

p-s: Ubogajta mamici in ocka - high five in en moski cmok od Luka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.9.2007 20:40:25   
ninocka
Men tud ustreza datum 20.10. (ce seveda prej ne rodim). Men ustreza karkoli, sam da se mi ni treba prevec obremenjevat s tem in da pridem tja in se imam fino user posted image

2ursae, nc nisi slaba mama, jst tud ne morem Evana vec tolk pedenat kot prej, pa skoz mu "tezim", da me more pobrat, ker se mami sama ne more dvignit user posted image user posted image user posted image Pa prosim lepo, tvojih 107 cm se proti mojim 115 lahko samo skrije user posted image user posted image user posted image
Glede kakanja - je pa baje pri vecini otrok to problem, ko zacnejo hodit na kahlico. IN potem nocejo, ker zadrzujejo jih pol boli in spet nocejo - in rata zacaran krog. Ne vem, kaj naj ti svetujem, moja ena kolegica svojmu pusti, da se tud v hlacke, sam da se...Probite se to, al pa v plenico (vem, da je korak nazaj, po mojepa vseeno boljs, kot pa da sploh ne kaka...) user posted image
Pri meni pa strajka zdej z lulanjem v kahlico, on se raj kr v banjo user posted image user posted image PA mu tud ne morim prevec, da se mu slucajno kahlica ne zaserje in da pol sploh ne bomo nikamor napredovali.

Zdej grem pa TV gledat, dons je Monk user posted image user posted image user posted image ceprav moram priznat, da se enga dela nisem vidla celega, vedno zaspim prej user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.