neni
|
Živjo! Ja, Anitka, tvoj gre komot za ene 2-3 mesece na službeno pot, ker ti boš sedaj samo spala. Se ne smem spomnit sebe, je bilo prav smešno, moj je samo debelo gledal, kamor sem se naslonila je bilo konec. Še ko sva dobila obiske sem komaj držala oči odprte, no sedaj je pa moja svakinja taka . Jaz sem bila hvala bogu doma, ne predstavljam si drugače. Če boš hodila delat pa pazi pri popoldanskem spanju, da ti otroci ne pobegnejo!!!!, ti pa na ležalniku. Buškica sedaj je vse v redu, pocartaj malo in veliko zdravja vam želim. Je prav in pošteno, da se naše zgodbe pozitivno končajo, sem prepričana, da bomo enkrat čisto vse mamice. Punce, tudi jaz vem, kako se počutiš, ko imajo vsi okoli tebe otroke, ko bi se rad veselil z njimi, pa se ne moreš čisto. Sedaj prihaja naš čas, samo zvrstiti se moramo, lepo po vrsti, pa vse v . V to sem bila vedno prepričana, samo včasih po neuspelih postopkih ne, ampak ste mi ve pomagale ostat v borbi in tako bom tudi jaz vam. Še malo poročila: včeraj sva kupila posteljico za pikico in jogi. Sedaj imamo pa v grobem res vse, še malo poštimam, teta mi sešije posteljnino, pa je. Sedaj grem pa še pod tuš, potem se greva z malim pokazat k G, je končno minil spet mesec. Upam, da me bo sedaj kaj bolj pogosto naročal, smo namreč že v 36. tednu. Imam tudi listek z vprašanji, vam sporočim kaj sem izvedela. lp Neni in
|