|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
25.9.2007 17:05:54   
GoYa
O, hvala tia, si me mal pomirila.

Pa le brž poštimaj malo Leni user posted image .

S.D., super za MV. To je res pomembno. Še posebej pri user posted image user posted image . Si bila res pridna user posted image .

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 126
25.9.2007 19:31:55   
Anitka
Ojla!

Buškica vesela sem tudi jaz za tebe in malo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.

Ojoj GoYa tole vnetje mehurja pa ni niti najmanj prijetno. Ko sem spomnim nanj se mi kar dlake naježijo. Želim ti čimprejšnje okrevanje.

Ja Tia tebe pa Leni res ne pusti pri računalnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje besede. In jaz ti povem, da boste čisto vse fosilke srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa si spet bližje cilju.

Tinkamiška in kako si kaj ti?

Jaz sem danes malce žalostna, ker je šel popoldne moj dragi na službeno potovanje s katerega se vrne šele v četrtek.user posted image user posted image Drugače pa se počutim v redu in že komaj čakam, da pride torek, da grem na UZ, na katerem bom upam, da videla/slišala le dobre stvari.

Lp,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
25.9.2007 20:17:37   
soncek.djukelica
Anitka,sem videla,da imaš točno 5 mesecev za menoj PDP!user posted image
Kljub dolgčasu,ko tvojega ne bo doma, pa samo sebe malo pocartaj!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
25.9.2007 20:34:04   
Anitka
O S.D. bom skušala upoštevati tvoj nasvet. Mogoče kakšna manikurauser posted image Sicer pa sem tako utrujena, da bom verjetno danes še predčasno zaspala.

Lepo boditeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.9.2007 7:40:28   
neni
Živjo!

Ja, Anitka, tvoj gre komot za ene 2-3 mesece na službeno pot, ker ti boš sedaj samo spala. Se ne smem spomnit sebe, je bilo prav smešno, moj je samo debelo gledal, kamor sem se naslonila je bilo konec. Še ko sva dobila obiske sem komaj držala oči odprte, no sedaj je pa moja svakinja taka user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila hvala bogu doma, ne predstavljam si drugače. Če boš hodila delat pa pazi pri popoldanskem spanju, da ti otroci ne pobegnejo!!!!, ti pa na ležalniku.

Buškica sedaj je vse v redu, pocartaj malo in veliko zdravja vam želim. Je prav in pošteno, da se naše zgodbe pozitivno končajo, sem prepričana, da bomo enkrat čisto vse mamice.

Punce, tudi jaz vem, kako se počutiš, ko imajo vsi okoli tebe otroke, ko bi se rad veselil z njimi, pa se ne moreš čisto. Sedaj prihaja naš čas, samo zvrstiti se moramo, lepo po vrsti, pa vse v user posted image . V to sem bila vedno prepričana, samo včasih po neuspelih postopkih ne, ampak ste mi ve pomagale ostat v borbi in tako bom tudi jaz vam.

Še malo poročila: včeraj sva kupila posteljico za pikico in jogi. Sedaj imamo pa v grobem res vse, še malo poštimam, teta mi sešije posteljnino, pa je. Sedaj grem pa še pod tuš, potem se greva z malim pokazat k G, je končno minil spet mesec. Upam, da me bo sedaj kaj bolj pogosto naročal, smo namreč že v 36. tednu. Imam tudi listek z vprašanji, vam sporočim kaj sem izvedela.

lp Neni in user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.9.2007 8:47:10   
biba77
Oj, se od ene fosilke. Bolj pridne pri branju, manj pridne pri pisanju, zelo pridne pri stiskanju pesti in navijanju za pozitivne teste, cimbolj umirjene nosecnosti in cimbolj zdrave mlade mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image .  Imam eno super, super novicko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ju-pi!
Vceraj sem bila pri svoji G. Mi je ponovila UZ in rezultat moje 3 mesecne hormonske terapije je bil, da ne rabim it na histeroskopijo, pa se napotnico za neplodnostno ambulanto sem spet dobila. Ne rabimo cakati na novo leto.
Zdaj pa bom v ponedeljek ali torek klicala v ambulanto, ce je dr. Kovaceva ze dala termine ven, da se narocim! Sem full vesela, da se je spet vse skupaj malo premaknilo. Mogoce pa le ne bomo celo vecnost cakali, da bauc dobi druzbo. user posted image

Sicer pa je bauc malo manj jedel in vec pil vceraj, pa spanec mu tudi ne lezi, tako, da bodo po vsej verjetnosti spet zobki ven pokukali.

Vceraj sva s Koalo obiskali naso bambi v porodnisnici. Joj, punce, da vam povem, da sem njeno Heidi lahko cel obisk lahko cartala in je mali drobizek tako sladek, da je clovek tako zaljubljen. Princeska je podobna svoji starejsi sestrici in seveda, mami.user posted image Temnolasa in pridna. Je in spi. Kot iz knjige... Bambi vas lepo pozdravlja.

Aja, se nekaj,
v soboto greva z baucom v Ljubljano po darilo za atijev 30. rojstni dan. Ce je katera za cvek (nenosecka, nosecka ali mamica), ali mogoce za sprehod skozi zivalski vrt, naj me pocuka preko ZS (ali tukaj, ce zeli). Bova vesela druzbe. user posted image

Tako, zdaj pa delat.
Lp,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.9.2007 10:25:10   
TANTRA
Anitka, sem ti med majčicami čestitala....No, pa si le dočakala 300 nadaljevanje in tvoje user posted image .... Vidiš, leto prašička je na tvoji strani...

Sem bila več kot tri tedne v bolnici, ker sem krvavela, zato sem šele sedaj na računalniku. Sem pa sedaj ok, konec 34 tedna in veselo dalje po vseh pripetljajih...in kmalu pride naš Lukec....

Želim ti lepo in veselo nosečnost, da bo vse potekalo brez težav...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.9.2007 11:47:51   
GoYa
Živjo pupe.

Anitka, welcome to the club. Me z mišolino smo od včeraj same. No, oči pride danes domov. Jutri gremo na UZ in v petek že šiba naprej (še dlje) do nedelje user posted image . Bomo že preživele user posted image .
Kdaj pa imaš PDP? Jaz si ne upram kaj preveč še računat, ker sem vraževerna. Vem, da bo enkrat maja user posted image . O tem, kako me je strah jutrišnjega UZ pa ne rabim niti pisat.

No, moj mehur je že bolje. Ni več bolečin. Bakterije bomo pa v petek prečekirali. TAko, da bom zdaj dva dni sam po ZD laufala.

Neni, user posted image  za posteljico (še tukaj). Se nismo dolgo videle, a ne user posted image . Tolk smo imele za prečvekat o tvojem user posted image , da sem pozabila vprašat, kako kaj svakinja.

Biba77, super novička user posted image user posted image . Držim pesti, da dobiš čimbolj zgodenj datum, da bo mali bauc čimprej sestrico dobil.

TANTRA, sam da si ok. Ležanje v bolnišnici verjetno ni bilo lih najbolj prijetno. Važno, da si sedaj doma, da se lahko pripraviš na vašega Luka. Še malo, pa boš tudi ti zibala svoje dete.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.9.2007 12:21:26   
soncek.djukelica
ojla,

biba, čestitke na tako krasni novici!user posted image
Goya, lepo je slišati,da si bolš! user posted image
Neni, upam, da boš fajn uredila pri G!user posted image
V LJ porodnišnici glih ne dopuščajo vseh obiskov, le očetje, starejši otroci in morda stari starši!

Mi smo danes začeli 27 teden! Neni, šibam za teboj! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.9.2007 13:57:25   
Anonimen
Vidim, da pridno čvekate in prav je tako. user posted image Bravo vsem za super novičke in pa vse lepo želim vsem sodelujočim v Za nas!

Mi smo bili bolani, no zdaj smo že spet ta pravi, nasmejani in živahni in šibamo proti 1.svečki. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
26.9.2007 15:07:45   
neni
Ahoj!

Super sem uredila pri G. Vse je ok, pa še na glavico smo obrnjeni. Je moj dragi rekel: "Vidiš, sej kej pa uboga." Tako da sedaj čakamo pridnega dojenčka. Imam pregled spet čez 14 dni, ker čez en mesec zna bit že prepozno user posted image user posted image .

Goya sem jaz tudi tvoj pdp malo zračunala, pa ne preveč, da ne bo kaj narobe. In se mi tolk dopade, ker boste majski. Se bo dalo za rojstne dneve praznovat zunaj. Mi pa kar vsi jesensko- zimski, šmrc šmrc

Lep dan še naprej
Neni in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Za nas (300. nadaljevanje)
26.9.2007 16:06:07   
ZARA
Vau, saj ne vem kaj naj rečem...Sem prebrala na majčicah, ker včasih malo pokukam in najdem tebe. Želim ti eno lepo navihano dete (ali dva) pa srečno do konca in naprej, Anitka!!

user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.9.2007 19:59:08   
Anitka
Ahoj!

Punce jaz sem takooooooooooo utrujena in danes res opravičeno. Najprej sem delala do 15.30, ob 16. uri sem imela konferenco, ob 17. uri aktiv strokovnih delavk in nato ob 18. uri še sestanek Sveta staršev. Zdaj bi se pa najraje kar dala povprek po postelji in zaspala. Pa imam še toooooooooliko delauser posted image , pa še dragega ni.user posted image Drugače pa sem danes spet preživljala grozne muke pri umivanju zob. Me je kar počez vse bolelo od siljenja na bruhanje.

Ja ZARA se je oglasilauser posted image Kako lepo user posted image In hvala za lepe želje.

NENI user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe novičke. A ti si bila tudi taka zaspanka od začetka nosečnostiuser posted image user posted image user posted image In user posted image za posteljico za user posted image In res še dobro, da nimam najmlajših v skupini, ker bi verjetno res jaz bila na ležalniku otročki pa po kotičkih med igračami user posted image

O Muca Maca vi pa ste se z boleznijo ubadali. Upam, da ste sedaj že zdravi in da boste taki upiknili tudi prvo svečko.

Ah GOYA ti si tudi taka sirotica kot jaz. Kj moremo, če majo pač take službe naši moški, a ne? Moramo nekako preživet tudi to. Jaz sem si moj PDP izračunala in sicer naj bi bil tam 26.5.. Bomo kaj več izvedeli v torek. Joj kako me je strah tega. Samo, da bo vse o.k. Lepo opravi jutrišnji UZ. Bom držala pestke, da bo vse o.k. tudi pri tebi.

O TANTRA vi ste tudi že tako daleč. Še malo pa se boste cartali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In hvala tudi tebi za čestitke. Ja leto prašička mi je zanekrat res naklonjeno.

BIBA77 tudi zate sem zelo vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem, da nam boš tudi ti prav kmalu sporočila novičke o user posted image Mojega termina pa sedaj ne rabiš, a ne? Če ga pa pa le sporoči. Jaz ga verjetno ne bom, a bom počakala do torka in če bo vse v redu takrat pokličem v MB in se odjavim pri Reljiču.
Iiiiiiiiiiii bile ste pri mali Heidi, kako lepo. Če boste kaj govorile z Bambi jo lepo pozdravite.

Tako za zdaj bo to vse, zdaj pa tuš, tv in pančkanje.

Lp,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.9.2007 20:36:33   
Anonimen
No, Zara je škilila med majčice, pa mi pozabila pvoedat, kako in kaj. Anitka, tudi jaz iskreno vesela zate, kot za vsako, ki se trudi in trudi in trudi...in končno zatrudni. Bravo, lepo nosečnost in zdravo bebico ti želim.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
26.9.2007 21:23:01   
biba77
user posted image Anitka, hvala, a bom sla kar h Kovacevi, ker so PCO njena specialiteta.user posted image

Sicer pa je bil tudi zame danes kar naporen dan in kar grem ...  v Mezikovo. user posted image user posted image

Lahko noc, cakajoce, nosecke in mamice,
b77

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.9.2007 21:24:54   
Anonimen
Anitka, tvoj PDP se pa men zelo dopade. Jaz imam namreč par dni prej r.d. user posted image

Dobro opravi na UZ!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
27.9.2007 7:41:46   
neni
JST PA NEKI VEM, PA VAM NE POVEM!!!!!!!!!!!!!!

BO POVEDALA SAMA, KO PRIDE K SEBI IN ZA RAČUNALNIK!!!!

JE PA JUPIIIIII  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NOVIČKA!!!!!!

Neni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.9.2007 8:00:31   
Pia73
Po moje ima GoYa user posted image user posted image  ali še lepše bi bilo, če bi uspelo Piki74, ali,.....

Ja, ja,...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 143
27.9.2007 8:33:24   
Kinokija
IZVIRNO SPOROČILO: neni

JE PA JUPIIIIII  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NOVIČKA!!!!!!

Neni

A ti sploh veš, kaj povzročiš s takim postom!?!?user posted image   Še tiste, k sam beremo, se mormo javit.

Jz tud navijam za Piko. Če lohk povem to.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.9.2007 8:37:16   
cmokec
Če je res Bog, če je pravica, če zmaga vedno dobro, potem je .... user posted image .

Dajte povedat, prosim.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 145
27.9.2007 9:20:42   
Kalina
IZVIRNO SPOROČILO: neni

JST PA NEKI VEM, PA VAM NE POVEM!!!!!!!!!!!!!!

BO POVEDALA SAMA, KO PRIDE K SEBI IN ZA RAČUNALNIK!!!!

Neni

JST tud neki VEEEEEEM, pa vam tud NE POVEEEEEM, juhuhuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 146
27.9.2007 9:42:01   
Anonimen
Nestrpno čakam na veselo novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
27.9.2007 9:55:01   
Sulfinija
Tudi jaz nestrpno čakam na veselo novičko.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.9.2007 9:56:50   
cmokec
user posted image ojla nosečka, javi se

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.9.2007 9:58:34   
biba77
Radovedna!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?