neni
|
Zdravo punce! Sem že včeraj nekaj napisala, potem je pa kar naenkrat zmankalo elektrike. Še vedno grem vsakič z veseljem na RR, ker čisto vsakič pomislim na Anitko. Ja, seveda te bo strah, kar celo nosečnost. Ampak to spada zraven, saj nas je strah za . Komaj čakam na tvoj uz. In od Goye ( ). Kar se izcedkov tiče jaz še vedno čisto vsakič preverim hlačke. Sem videla, da se je kar nekaj starih bork oglasilo, tako je odmevala tale novica. Sem tudi Klarisi sporočila, je ful vesela. Meni nosečnost hitro mineva, trebuh, ki naj nebi bil velik pa me vedno bolj bremeni. Hvala bogu je narava poskrbela, da ko ne moreš več ga nosit, tik preden te pokoplje pod njim, rodiš. Tudi sama mislim, da bo to šele v novembru, rada bi pa kakšen teden prej, pred PDP. Bomo videli, tista ki ugane najbližji datum mi lahko pride za nagrado ponoči pomagat krotit jokajoče dete..... Pa vsi mi dajejo nasvete, naj se sedaj naspim, potem pa vsako mlado mamico spomnim, da če je pozabila, kako ni na koncu več nič spala in potem vse rečejo, da res ne. Kako so lahko tako pozabljive? Moj dragi je nekaj zbolel, bo danes na kavču, jaz imam pa načrte za tako lep dan. Moram prijateljico obiskat, je imela r.d. Takoj sedaj pa grem malo likat mickene cotice za mojo . Se beremo, uživajte lp Neni in
|